A.T.E
Registered User
بسیار کامل و عالی جوابشو دادی عزیزتوضیحش یکم که نه خیلی سخته برای کسی که حتی زیبایی رو هم درک نمیکنه! (رجوع شود به آواتار استارتر)
با نظر این دوستمون موافقم
بسیار کامل و عالی جوابشو دادی عزیزتوضیحش یکم که نه خیلی سخته برای کسی که حتی زیبایی رو هم درک نمیکنه! (رجوع شود به آواتار استارتر)
اگر جوان هستيد، اگر آخرين مطلبي كه مطالعه كرده ايد تصميم كبري بوده است، اگر قدرت تحليل شما در حد پت و مت است ،اگر فرق اگزستانياليسم و هويج را نمي دانيد، نگران نباشيد بسته هاي آموزشي " روشنفكري در 5 دقيقه " به بازارآمد!
- اولين اصل، يادگرفتن تعدادي لغت پرملات و شعار های جدید! هرچی بيشتر بدونيد بهتره اما اگر مغزتون زياد كشش نداره همين چهارتا لغت رو حفظ كنيد: سيناپس ، پارادايم، نوستالژيك و ديالكتيك .معني اش زياد مهم نيست فقط كافيه هر چند جمله در ميون مقداري از اين كلمات- به ميزان دلخواه- بكار ببريد البته موظب باشيد دز آن را زياد بالا نبريد كه تابلو مي شود!
غر بزنيد! غر زدن به وضع مملكت يكي از اركان مهم و شايد مهمترين ركن روشنفكري باشه. به هر چيزي كه فكرتون مي رسه غر بزنيد مهم نيست به چي فقط غر بزنيد مثال:
• اگر بارون نمياد از بارونهاي لندن تعريف كنيد و بر پدر مملكت بي آب و علفمون لعنت بفرستيد!
• اگر بارون مياد از هواي صاف و آفتابي تگزاس تعريف كنيد و بگيد :" تف به اين مملكت گل وشل"!
• مدام از پيشرفت خارج تعريف كنيد! طوري كه انگار 80 سال توي لس آنجلس زندگي كرده ايد .مثلاً بگيد اونجا نون بربري تو بسته بندي هاي استريل عرضه ميشه!
هر چيزي كه مردم خيلي بهش اعتقاد دارند رو مسخره كنيد و بگویید تقلبیه یا دروغه. البته بعضي ها جلوتر رفته اند و خودشون رو هم حالا دیگه تقلبی می دونند كه ما تا اون حدش رو توصيه نمي كنيم!
-اگر در مهماني خواستيد دستشويي برويد و آنجا دستشويي فرنگي نداشتند به شدت از صاحبخانه گلايه كنيد و خودتان را ناراحت نشان دهيد.
- پيتزا ديگه دمده شده، سعي كنيد اسم غذا هايي رو حفظ كنيد كه بقيه حتي نمي تونند تلفظش كنند.
• مثال: فوندي بورگينيون، تاوزند آيلند و...البته اگر توي رستوران بوديد قبل از به زبان آوردن اين كلمات ابتدا دستتون رو داخل جيبتون كنيد و يك چرخ بدهيد اگر به چيزي برخورد نكرد احساس تشنگي كنيد ويك ليوان آب سرد سفارش بدهيد!
-داشتن یک وبلاگ ضروریه. البته اگر هنوز فرق بین کیس و مانیتور رو نمی دونید بروید به پاراگراف بعدی!
-از زمان قدیم خيلي تعريف كنيد. مخصوصاً بگيد اون موقع همه چيز خيلي ارزون بوده مثلاً تويوتا كمري 3 قرون بوده! البته سعي كنيد به مغزتون يه مقدار بيشتر فشار بياوريد و مثال بهتري بزنيد.
- سعي كنيد عينكي شويد. عينك سمبل مطالعه ي زياده ! اگر حوصله مطالعه نداريد يك روش سريعتر هم وجود داره: 2 دقيقه به جوشكاري با دقت نگاه كنيد!
- ترانه های خارجی گوش بدهید و بی بی سی فارسی ببینید. هرچی بیشتر، بهتر!
خارجي و هرچي غير مجاز تر هم باشه بهتره! این خصیصه نشون ميده كه تمام مراحل روشنفكري رو با موفقيت پشت سر گذاشته ايد!
- يك سگ بخريد. اصولاً معاشرت با سگ جماعت تاثير زيادي در ارتقاي سطح روشنفكري داره!
- اگر دختر هستيد بايد مانتوی شما تنگ باشد! تنگ تر از بقيه ! خيلي تنگ! اونقدر كه موقع غذا خوردن مجبور شويد دكمه هاي جلوي آن را به صورت موج مكزيكي به ترتيب باز و بسته كنيد تا لقمه پايين برود!
این مال غرب زده های تازه به دوران رسیده است نه روشنفکرها
باز میگم شما چون زندگی نکردی نمیدونی . تازه سفر هم بازم بستگی به کشورش داره . اصول زندگی در اروپا 180 درجه با امارات و تایلند و ترکیه فرق میکنه . ندیدم آدمی رو که بیاد اروپا شده 2 ماه بمونه بعد برگرده ایران و افسردگی نگیره .
1-آقا
2-مقام معظم *****
3-*************
همیشه وقتی از اصفهان برمیگردم اهواز همین افکار و احساسات رو دارم...
من اروپا تا حالا زندگي نكردم ولي ...
ميتونم بپرسم شما چرا ادامه ندادي به زندگي در اونجا البته اگه دوست ميداري جواب بده و اينكه خودت تنهايي زندگي ميكردي و چرخ زندگي رو ميچرخوندي يا نه خرج مخارج و خونه همه چيز فراهم بوده ...
من يقين ميدونم الان كسي از جامعه متوسط ما بره اروپا براي زندگي براش جهنم ميشه و نميتونه دوام بياره
من يقين ميدونم الان كسي از جامعه متوسط ما بره اروپا براي زندگي براش جهنم ميشه و نميتونه دوام بياره
گفته بودم 3 تا دلیل محکم برای تو ایران موندن بگید نه مسخره بازی کنید
(البته خندیدیم دمت گرم)
روشنفکرنما یعنی اونی که 2 کلاس انگلیسی خونده
4 مقاله هم از سایت های خارجی خونده فکر میکنه الان هیچ کسی تو علم و فرهنگ و تمدن به گرد پاش نمیرسه (!)
اینجور افراد خائن فقط دنبال یه نردبون میگردن که ازش بالا برن و حس خودبرتربینی شون رو ارضا کنند
فرقی نمیکنه با چی باشه، لباس مارک دار باشه، کلمات و اصطلاحات قلمبه یا خاطرات سفر به فرنگ.
و البته یه عده آدم ساده لوح هم هستند که فکر می کنند اینا کسی هستند
آخی بیچاره ها !
معلومه خیلی تو اروپا بهشون بدمیگذره که برمیگردن ایران افسردگی میگیرن
بیخود نیست که میگن هیچ جا ایران نمیشه
یعنی اصفهان بهتر از اهواز ه؟؟؟؟ من اهواز رو خیلی دوست دارم . یجوری حال و هوای ایران نداره البته آبادان بیشتر برام این حال رو داره
دانشجويي !!! اونم دو سال فقطمن خواهرم 2 سال هست که اروپاست و داره درس میخونه ، اولین باری بود که از خانواده جدا شد و رفت ... توی 2 سال یکبار اومده همون 1 بار هم از هفته دوم میگفت خسته شدم میخوام برگردم اونجا ! اینم بگم ما قشر متوسط و الان با این اوضاع اقتصادی قشر کم درآمد محسوب میشیم . اما شکر خدا تنها مشکلی که بوده براش دلتنگی بوده همین
من حدود 3ماه ماموريت خارج از اصفهان داشتم بدون مرخصي.حدود 4تا از شهراي بزرگ ايران از جمله اهواز و تهران گشتم.
بعداز سه ماه وقتي رسيدم اصفهان فک کردم اومدم اروپا از بس شهر تميز و آدما شُسته رُفته بودن.
البته هرکسي نسبت به شهر خودش همين احساسو داره
پس چرا من این احساس رو به مشهد ندارم؟
چرا برگشتی؟فکر کنم ایشون معرف حضورتون نیستن !
هر 3 دلیلی که ایشون براتون آوردن اعتقاد قلبی شون هست ! حیف که بن شده وگرنه میامد حرف های منو تایید میکرد :دی
اهواز بجز مردم غیر عربش..هیچ خوبی دیگه ای نداره!!نمي دونم
ولي خداييش شهر تميزيه اصفهان.
البته به نسبت شهرهاي داخلي نه خارجي
دانشجويي !!! اونم دو سال فقط
بزار مدت داشجوييش تموم بشه الان داره خوش ميگزرونه ! خونه داره چند متر ؟ خوابگاه ؟
شما چرا نميري خوب ! چرا برگشتي ؟ كار ؟ خوب مگه نميگي اونجا با يه كار مسخره هم ميشه بعد چه مدت خونه خريد !!!!
من كه نرفتم ! خونه متري اونجا چند هست ؟ اجاره چي ؟ ايا بيمه به غير از شهروند تعلق ميگيره ؟
قبض انرژي چقدر هست ؟ نكنه مفته اونم مثل خونه
خرج ماهيانه اونجا چقدر هست ؟
شما كاربر انجمني يا مامور اطلاعات ؟
اينكه من چرا برگشتم دلايل شخصي داره ، شما خواستي بدوني كجا بهشت هست منم گفتم
بعدم زندگي دانشجويي در ايران هست كه خوش خوشان طرف هست ، اونجا برا بيرون اومدن از دانشگاه پوستت كندس
به قول يكي از اين خارجي ها ما اگر سرمايه كشور شما رو داشتيم كفپوش خيابون هامون هم از طلا بود .... ديگه نشد بگم دوستان ١٠ ميليارد ٢٠ ميليارد كمه واسشون ، سيرموني ندارن
اين هنه منابع داريم ولي بازم اين همه بايد پاش پول بديم ، نفت را مجاني ميكنيم ، آب را مجاني ميكنيم !!!!
خونه ٨٠ متري با پول آب كه ازت همون اول ميگيرن + گرما ماهي ٥٠٠ يورو اينم بگم جيگر دوستان بسوزه :دي صاحبخونه هر سال اجاره رو زياد نميكنه .... باز ميدونم كه شما ميگردي كه يه ايراد از غرب بگيري ... ولي حقيقت اينه كه اونور به از اينوره
با منی ؟چرا برگشتی؟
بند مامور شهرداري هستم ...
تو فرانسه صاحب خونه كم و زياد ميكنه !
نتيجه تاپيك : غرب جهنم هست و ايران بهشت
اگه من بخوام برم با توجه به قیمت الان دلار از گرفتن پاسپورت و ویزا گرفته تا اقامت.. چقدر هزینه م میشه؟ (البته نه برای دانشجو شدن..برای اقامت)
کارت معافی دارم
انگلیسی مشکلی ندارم
تخصصم 3dmax هست
سن 22 سال
کشور خاصی مدح نظرم نیست..ولی مهمترین اولویت مردمشه و بعدش کم بودن مخارج..
راهنمای میکنی؟