• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبك زندگي : روشن فكرنماهايي غرب زده بيان تو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
توضیحش یکم که نه خیلی‌ سخته برای کسی‌ که حتی زیبایی رو هم درک نمی‌کنه! (رجوع شود به آواتار استارتر) :D:D:D
بسیار کامل و عالی جوابشو دادی عزیز
با نظر این دوستمون موافقم

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
اگر جوان هستيد، اگر آخرين مطلبي كه مطالعه كرده ايد تصميم كبري بوده است، اگر قدرت تحليل شما در حد پت و مت است ،اگر فرق اگزستانياليسم و هويج را نمي دانيد، نگران نباشيد بسته هاي آموزشي " روشنفكري در 5 دقيقه " به بازارآمد!
- اولين اصل، يادگرفتن تعدادي لغت پرملات و شعار های جدید! هرچی بيشتر بدونيد بهتره اما اگر مغزتون زياد كشش نداره همين چهارتا لغت رو حفظ كنيد: سيناپس ، پارادايم، نوستالژيك و ديالكتيك .معني اش زياد مهم نيست فقط كافيه هر چند جمله در ميون مقداري از اين كلمات- به ميزان دلخواه- بكار ببريد البته موظب باشيد دز آن را زياد بالا نبريد كه تابلو مي شود!

غر بزنيد! غر زدن به وضع مملكت يكي از اركان مهم و شايد مهمترين ركن روشنفكري باشه. به هر چيزي كه فكرتون مي رسه غر بزنيد مهم نيست به چي فقط غر بزنيد مثال:

• اگر بارون نمياد از بارونهاي لندن تعريف كنيد و بر پدر مملكت بي آب و علفمون لعنت بفرستيد!

• اگر بارون مياد از هواي صاف و آفتابي تگزاس تعريف كنيد و بگيد :" تف به اين مملكت گل وشل"!

• مدام از پيشرفت خارج تعريف كنيد! طوري كه انگار 80 سال توي لس آنجلس زندگي كرده ايد .مثلاً بگيد اونجا نون بربري تو بسته بندي هاي استريل عرضه ميشه!

هر چيزي كه مردم خيلي بهش اعتقاد دارند رو مسخره كنيد و بگویید تقلبیه یا دروغه. البته بعضي ها جلوتر رفته اند و خودشون رو هم حالا دیگه تقلبی می دونند كه ما تا اون حدش رو توصيه نمي كنيم!

-اگر در مهماني خواستيد دستشويي برويد و آنجا دستشويي فرنگي نداشتند به شدت از صاحبخانه گلايه كنيد و خودتان را ناراحت نشان دهيد.

- پيتزا ديگه دمده شده، سعي كنيد اسم غذا هايي رو حفظ كنيد كه بقيه حتي نمي تونند تلفظش كنند.

• مثال: فوندي بورگينيون، تاوزند آيلند و...البته اگر توي رستوران بوديد قبل از به زبان آوردن اين كلمات ابتدا دستتون رو داخل جيبتون كنيد و يك چرخ بدهيد اگر به چيزي برخورد نكرد احساس تشنگي كنيد ويك ليوان آب سرد سفارش بدهيد!

-داشتن یک وبلاگ ضروریه. البته اگر هنوز فرق بین کیس و مانیتور رو نمی دونید بروید به پاراگراف بعدی!

-از زمان قدیم خيلي تعريف كنيد. مخصوصاً بگيد اون موقع همه چيز خيلي ارزون بوده مثلاً تويوتا كمري 3 قرون بوده! البته سعي كنيد به مغزتون يه مقدار بيشتر فشار بياوريد و مثال بهتري بزنيد.
- سعي كنيد عينكي شويد. عينك سمبل مطالعه ي زياده ! اگر حوصله مطالعه نداريد يك روش سريعتر هم وجود داره: 2 دقيقه به جوشكاري با دقت نگاه كنيد!

- ترانه های خارجی گوش بدهید و بی بی سی فارسی ببینید. هرچی بیشتر، بهتر!

خارجي و هرچي غير مجاز تر هم باشه بهتره! این خصیصه نشون ميده كه تمام مراحل روشنفكري رو با موفقيت پشت سر گذاشته ايد!

- يك سگ بخريد. اصولاً معاشرت با سگ جماعت تاثير زيادي در ارتقاي سطح روشنفكري داره!

- اگر دختر هستيد بايد مانتوی شما تنگ باشد! تنگ تر از بقيه ! خيلي تنگ! اونقدر كه موقع غذا خوردن مجبور شويد دكمه هاي جلوي آن را به صورت موج مكزيكي به ترتيب باز و بسته كنيد تا لقمه پايين برود!

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اگر جوان هستيد، اگر آخرين مطلبي كه مطالعه كرده ايد تصميم كبري بوده است، اگر قدرت تحليل شما در حد پت و مت است ،اگر فرق اگزستانياليسم و هويج را نمي دانيد، نگران نباشيد بسته هاي آموزشي " روشنفكري در 5 دقيقه " به بازارآمد!
- اولين اصل، يادگرفتن تعدادي لغت پرملات و شعار های جدید! هرچی بيشتر بدونيد بهتره اما اگر مغزتون زياد كشش نداره همين چهارتا لغت رو حفظ كنيد: سيناپس ، پارادايم، نوستالژيك و ديالكتيك .معني اش زياد مهم نيست فقط كافيه هر چند جمله در ميون مقداري از اين كلمات- به ميزان دلخواه- بكار ببريد البته موظب باشيد دز آن را زياد بالا نبريد كه تابلو مي شود!

غر بزنيد! غر زدن به وضع مملكت يكي از اركان مهم و شايد مهمترين ركن روشنفكري باشه. به هر چيزي كه فكرتون مي رسه غر بزنيد مهم نيست به چي فقط غر بزنيد مثال:

• اگر بارون نمياد از بارونهاي لندن تعريف كنيد و بر پدر مملكت بي آب و علفمون لعنت بفرستيد!

• اگر بارون مياد از هواي صاف و آفتابي تگزاس تعريف كنيد و بگيد :" تف به اين مملكت گل وشل"!

• مدام از پيشرفت خارج تعريف كنيد! طوري كه انگار 80 سال توي لس آنجلس زندگي كرده ايد .مثلاً بگيد اونجا نون بربري تو بسته بندي هاي استريل عرضه ميشه!

هر چيزي كه مردم خيلي بهش اعتقاد دارند رو مسخره كنيد و بگویید تقلبیه یا دروغه. البته بعضي ها جلوتر رفته اند و خودشون رو هم حالا دیگه تقلبی می دونند كه ما تا اون حدش رو توصيه نمي كنيم!

-اگر در مهماني خواستيد دستشويي برويد و آنجا دستشويي فرنگي نداشتند به شدت از صاحبخانه گلايه كنيد و خودتان را ناراحت نشان دهيد.

- پيتزا ديگه دمده شده، سعي كنيد اسم غذا هايي رو حفظ كنيد كه بقيه حتي نمي تونند تلفظش كنند.

• مثال: فوندي بورگينيون، تاوزند آيلند و...البته اگر توي رستوران بوديد قبل از به زبان آوردن اين كلمات ابتدا دستتون رو داخل جيبتون كنيد و يك چرخ بدهيد اگر به چيزي برخورد نكرد احساس تشنگي كنيد ويك ليوان آب سرد سفارش بدهيد!

-داشتن یک وبلاگ ضروریه. البته اگر هنوز فرق بین کیس و مانیتور رو نمی دونید بروید به پاراگراف بعدی!

-از زمان قدیم خيلي تعريف كنيد. مخصوصاً بگيد اون موقع همه چيز خيلي ارزون بوده مثلاً تويوتا كمري 3 قرون بوده! البته سعي كنيد به مغزتون يه مقدار بيشتر فشار بياوريد و مثال بهتري بزنيد.
- سعي كنيد عينكي شويد. عينك سمبل مطالعه ي زياده ! اگر حوصله مطالعه نداريد يك روش سريعتر هم وجود داره: 2 دقيقه به جوشكاري با دقت نگاه كنيد!

- ترانه های خارجی گوش بدهید و بی بی سی فارسی ببینید. هرچی بیشتر، بهتر!

خارجي و هرچي غير مجاز تر هم باشه بهتره! این خصیصه نشون ميده كه تمام مراحل روشنفكري رو با موفقيت پشت سر گذاشته ايد!

- يك سگ بخريد. اصولاً معاشرت با سگ جماعت تاثير زيادي در ارتقاي سطح روشنفكري داره!

- اگر دختر هستيد بايد مانتوی شما تنگ باشد! تنگ تر از بقيه ! خيلي تنگ! اونقدر كه موقع غذا خوردن مجبور شويد دكمه هاي جلوي آن را به صورت موج مكزيكي به ترتيب باز و بسته كنيد تا لقمه پايين برود!

این مال غرب زده های تازه به دوران رسیده است نه روشنفکرها
422413_vahidrk1.gif

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
باز میگم شما چون زندگی نکردی نمیدونی . تازه سفر هم بازم بستگی به کشورش داره . اصول زندگی در اروپا 180 درجه با امارات و تایلند و ترکیه فرق میکنه . ندیدم آدمی رو که بیاد اروپا شده 2 ماه بمونه بعد برگرده ایران و افسردگی نگیره .

آخی بیچاره ها !
معلومه خیلی تو اروپا بهشون بدمیگذره که برمیگردن ایران افسردگی میگیرن :(
بیخود نیست که میگن هیچ جا ایران نمیشه
icon12.gif

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
روشنفکرنما یعنی اونی که 2 کلاس انگلیسی خونده
4 مقاله هم از سایت های خارجی خونده فکر میکنه الان هیچ کسی تو علم و فرهنگ و تمدن به گرد پاش نمیرسه (!)
اینجور افراد خائن فقط دنبال یه نردبون میگردن که ازش بالا برن و حس خودبرتربینی شون رو ارضا کنند
فرقی نمیکنه با چی باشه، لباس مارک دار باشه، کلمات و اصطلاحات قلمبه یا خاطرات سفر به فرنگ.
و البته یه عده آدم ساده لوح هم هستند که فکر می کنند اینا کسی هستند

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
همیشه وقتی از اصفهان برمیگردم اهواز همین افکار و احساسات رو دارم...

یعنی اصفهان بهتر از اهواز ه؟؟؟؟ من اهواز رو خیلی دوست دارم . یجوری حال و هوای ایران نداره البته آبادان بیشتر برام این حال رو داره
من اروپا تا حالا زندگي نكردم ولي ...
ميتونم بپرسم شما چرا ادامه ندادي به زندگي در اونجا البته اگه دوست ميداري جواب بده و اينكه خودت تنهايي زندگي ميكردي و چرخ زندگي رو ميچرخوندي يا نه خرج مخارج و خونه همه چيز فراهم بوده ...

من يقين ميدونم الان كسي از جامعه متوسط ما بره اروپا براي زندگي براش جهنم ميشه و نميتونه دوام بياره

من واسه کار رفته بودم
بله تنها رفته بودم و خرجم رو هم خودم در میاوردم
در مورد اون قشر متوسط جامعه هم باید بگم اصلا اینطور نیست شما از هر قشری که باشی وقتی اونجا کار کنی اینقدر درآمد داری که بتونی راحت زندگی کنی
شما حتی وقتی دانشجو هستی و کار نیمه وقت انجام میدی ( هفته ای 16 ساعت ) باز هم میتونی خونه داشته باشی ، پول بیمه بدی و خوراک بخری ..... اینجا تو ایران شما 3 شیفت کار کن هیچی هم نخر هیچکاری هم نکن فقط نفس بکش باز هم نمیتونی یه خونه 50 متری اجاره کنی ! رسما باید سرت رو بزاری بمیری
متاسفانه یه عده از اروپا و آمریکا طوری تعریف میکنن که انگار جای خیلی بدی هست و هر کی رفته بدبخت شده و خارج رفتن = بدبختی و فلاکت اما اینجوری نیست واقعا اگر زحمت بکشی و کار کنی به همون اندازه هم میتونی از زندگی لذت ببری واسه کسی که مثلا ماهی 1500 یورو درآمد داره ( با احتساب کسر مالیات ) که این حداقل حقوق هست یعنی شما کالج نری اینقدر در میاری ، با این پول میتونی لباس بخری و سالی 2 بار هم بری سفر 1 ماهه قشنگ عشق و حال کنی

من يقين ميدونم الان كسي از جامعه متوسط ما بره اروپا براي زندگي براش جهنم ميشه و نميتونه دوام بياره

من خواهرم 2 سال هست که اروپاست و داره درس میخونه ، اولین باری بود که از خانواده جدا شد و رفت ... توی 2 سال یکبار اومده همون 1 بار هم از هفته دوم میگفت خسته شدم میخوام برگردم اونجا ! اینم بگم ما قشر متوسط و الان با این اوضاع اقتصادی قشر کم درآمد محسوب میشیم . اما شکر خدا تنها مشکلی که بوده براش دلتنگی بوده همین

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
گفته بودم 3 تا دلیل محکم برای تو ایران موندن بگید نه مسخره بازی کنید
(البته خندیدیم دمت گرم)

فکر کنم ایشون معرف حضورتون نیستن !
هر 3 دلیلی که ایشون براتون آوردن اعتقاد قلبی شون هست ! حیف که بن شده وگرنه میامد حرف های منو تایید میکرد :دی

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
روشنفکرنما یعنی اونی که 2 کلاس انگلیسی خونده
4 مقاله هم از سایت های خارجی خونده فکر میکنه الان هیچ کسی تو علم و فرهنگ و تمدن به گرد پاش نمیرسه (!)
اینجور افراد خائن فقط دنبال یه نردبون میگردن که ازش بالا برن و حس خودبرتربینی شون رو ارضا کنند
فرقی نمیکنه با چی باشه، لباس مارک دار باشه، کلمات و اصطلاحات قلمبه یا خاطرات سفر به فرنگ.
و البته یه عده آدم ساده لوح هم هستند که فکر می کنند اینا کسی هستند

:) True Story :evo:

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
آخی بیچاره ها !
معلومه خیلی تو اروپا بهشون بدمیگذره که برمیگردن ایران افسردگی میگیرن :(
بیخود نیست که میگن هیچ جا ایران نمیشه
icon12.gif

نه منظورم اینه که تازه میفهمن زندگی یعنی چی ! افسردگی میگیرن که چرا برگشتن وطن !

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
یعنی اصفهان بهتر از اهواز ه؟؟؟؟ من اهواز رو خیلی دوست دارم . یجوری حال و هوای ایران نداره البته آبادان بیشتر برام این حال رو داره

من حدود 3ماه ماموريت خارج از اصفهان داشتم بدون مرخصي.حدود 4تا از شهراي بزرگ ايران از جمله اهواز و تهران گشتم.
بعداز سه ماه وقتي رسيدم اصفهان فک کردم اومدم اروپا از بس شهر تميز و آدما شُسته رُفته بودن.
البته هرکسي نسبت به شهر خودش همين احساسو داره

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من خواهرم 2 سال هست که اروپاست و داره درس میخونه ، اولین باری بود که از خانواده جدا شد و رفت ... توی 2 سال یکبار اومده همون 1 بار هم از هفته دوم میگفت خسته شدم میخوام برگردم اونجا ! اینم بگم ما قشر متوسط و الان با این اوضاع اقتصادی قشر کم درآمد محسوب میشیم . اما شکر خدا تنها مشکلی که بوده براش دلتنگی بوده همین
دانشجويي !!! اونم دو سال فقط
بزار مدت داشجوييش تموم بشه الان داره خوش ميگزرونه ! خونه داره چند متر ؟ خوابگاه ؟
شما چرا نميري خوب ! چرا برگشتي ؟ كار ؟ خوب مگه نميگي اونجا با يه كار مسخره هم ميشه بعد چه مدت خونه خريد !!!!

من كه نرفتم ! خونه متري اونجا چند هست ؟ اجاره چي ؟ ايا بيمه به غير از شهروند تعلق ميگيره ؟
قبض انرژي چقدر هست ؟ نكنه مفته اونم مثل خونه

خرج ماهيانه اونجا چقدر هست ؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
من حدود 3ماه ماموريت خارج از اصفهان داشتم بدون مرخصي.حدود 4تا از شهراي بزرگ ايران از جمله اهواز و تهران گشتم.
بعداز سه ماه وقتي رسيدم اصفهان فک کردم اومدم اروپا از بس شهر تميز و آدما شُسته رُفته بودن.
البته هرکسي نسبت به شهر خودش همين احساسو داره

پس چرا من این احساس رو به مشهد ندارم؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فکر کنم ایشون معرف حضورتون نیستن !
هر 3 دلیلی که ایشون براتون آوردن اعتقاد قلبی شون هست ! حیف که بن شده وگرنه میامد حرف های منو تایید میکرد :دی
چرا برگشتی؟

نمي دونم
ولي خداييش شهر تميزيه اصفهان.
البته به نسبت شهرهاي داخلي نه خارجي
اهواز بجز مردم غیر عربش..هیچ خوبی دیگه ای نداره!!
آب و هوای گرم..
امکانات رفاهیه کم..
وجود عرب(این خودش صدها زیر شاخه داره)
تنفر ازش میباره..

بنظر من اصفهان بهترین شهر ایرانه.. از هیچ لحاظی کمبودی نداره..
پ ن : بنده به نوبه ی خودم از تمامی اصفهانی ها بخاطر بی فرهنگی عده ی محدودی خوزستانی نما ( :دی ) عذر میخوام..

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دانشجويي !!! اونم دو سال فقط
بزار مدت داشجوييش تموم بشه الان داره خوش ميگزرونه ! خونه داره چند متر ؟ خوابگاه ؟
شما چرا نميري خوب ! چرا برگشتي ؟ كار ؟ خوب مگه نميگي اونجا با يه كار مسخره هم ميشه بعد چه مدت خونه خريد !!!!

من كه نرفتم ! خونه متري اونجا چند هست ؟ اجاره چي ؟ ايا بيمه به غير از شهروند تعلق ميگيره ؟
قبض انرژي چقدر هست ؟ نكنه مفته اونم مثل خونه

خرج ماهيانه اونجا چقدر هست ؟

شما كاربر انجمني يا مامور اطلاعات ؟
اينكه من چرا برگشتم دلايل شخصي داره ، شما خواستي بدوني كجا بهشت هست منم گفتم
بعدم زندگي دانشجويي در ايران هست كه خوش خوشان طرف هست ، اونجا برا بيرون اومدن از دانشگاه پوستت كندس
به قول يكي از اين خارجي ها ما اگر سرمايه كشور شما رو داشتيم كفپوش خيابون هامون هم از طلا بود .... ديگه نشد بگم دوستان ١٠ ميليارد ٢٠ ميليارد كمه واسشون ، سيرموني ندارن
اين هنه منابع داريم ولي بازم اين همه بايد پاش پول بديم ، نفت را مجاني ميكنيم ، آب را مجاني ميكنيم !!!!
خونه ٨٠ متري با پول آب كه ازت همون اول ميگيرن + گرما ماهي ٥٠٠ يورو اينم بگم جيگر دوستان بسوزه :دي صاحبخونه هر سال اجاره رو زياد نميكنه .... باز ميدونم كه شما ميگردي كه يه ايراد از غرب بگيري ... ولي حقيقت اينه كه اونور به از اينوره

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
شما كاربر انجمني يا مامور اطلاعات ؟
اينكه من چرا برگشتم دلايل شخصي داره ، شما خواستي بدوني كجا بهشت هست منم گفتم
بعدم زندگي دانشجويي در ايران هست كه خوش خوشان طرف هست ، اونجا برا بيرون اومدن از دانشگاه پوستت كندس
به قول يكي از اين خارجي ها ما اگر سرمايه كشور شما رو داشتيم كفپوش خيابون هامون هم از طلا بود .... ديگه نشد بگم دوستان ١٠ ميليارد ٢٠ ميليارد كمه واسشون ، سيرموني ندارن
اين هنه منابع داريم ولي بازم اين همه بايد پاش پول بديم ، نفت را مجاني ميكنيم ، آب را مجاني ميكنيم !!!!
خونه ٨٠ متري با پول آب كه ازت همون اول ميگيرن + گرما ماهي ٥٠٠ يورو اينم بگم جيگر دوستان بسوزه :دي صاحبخونه هر سال اجاره رو زياد نميكنه .... باز ميدونم كه شما ميگردي كه يه ايراد از غرب بگيري ... ولي حقيقت اينه كه اونور به از اينوره

بند مامور شهرداري هستم ...

تو فرانسه صاحب خونه كم و زياد ميكنه !

نتيجه تاپيك : غرب جهنم هست و ايران بهشت

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اگه من بخوام برم با توجه به قیمت الان دلار از گرفتن پاسپورت و ویزا گرفته تا اقامت.. چقدر هزینه م میشه؟ (البته نه برای دانشجو شدن..برای اقامت)
کارت معافی دارم
انگلیسی مشکلی ندارم
تخصصم 3dmax هست
سن 22 سال
کشور خاصی مدح نظرم نیست..ولی مهمترین اولویت مردمشه و بعدش کم بودن مخارج..

راهنمای میکنی؟

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
با منی ؟
بند مامور شهرداري هستم ...

تو فرانسه صاحب خونه كم و زياد ميكنه !

نتيجه تاپيك : غرب جهنم هست و ايران بهشت

نیست اینجا نمیکنه ؟
باشه آقا هر چی شما بگی ، ایران خیلی خوبه من دیگه چی بگم

اگه من بخوام برم با توجه به قیمت الان دلار از گرفتن پاسپورت و ویزا گرفته تا اقامت.. چقدر هزینه م میشه؟ (البته نه برای دانشجو شدن..برای اقامت)
کارت معافی دارم
انگلیسی مشکلی ندارم
تخصصم 3dmax هست
سن 22 سال
کشور خاصی مدح نظرم نیست..ولی مهمترین اولویت مردمشه و بعدش کم بودن مخارج..

راهنمای میکنی؟

شما که سنت کم هست به نظرم تحصیلی اقدام کنی خیلی بیشتر به نفع ات هست ، سرمایه گذاری بیخیال چون 500 هزار یورو پول میخواد
اگر راهنمایی خواستی بهم پخ بده اونجا هر چی میدون میگم بهت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا