ممنون
تمرکز و دقت روی اینها نیاز به یه زمان محدود داره درسته؟ چطوری تو یه درگیری لحظه ای میشه اینها رو کنترل کرد همزمان؟
ممنون از حسن توجه شما
راستش الان که خود من دارم در مورد سیستما صحبت میکنم و حتی این سبک رو هم کار کردم ، صادقانه باید بگم که هنوز به تسلط کامل روی 4 مورد گفته شده نرسیده ام و حفظ همه اینها توی مبارزه طولانی مدت فقط نیاز به تمرین زیاد روی موارد گفته شده دیگه داره . برای شخصی مثل من که دارم میگم تسلط کامل ندارم تا حدود 45 دقیقه مبارزه پشت سر بدون یک لحظه وقفه هم میتوانم همه موارد گفته شده را رعایت کنم . بعد از این مدت خستگی ناشی از مبارزه باعث میشه که نتوانم هیچکدام را به درستی رعایت کنم .
پس در جوابتون باید بگم که اگر شخصی که این سبک را کار کرده تسلط خیلی بالایی داشته باشد میتواند در زمان طولانی مدت تمرکز و دقت لازم را داشته باشد .
در جواب سوال دوم باید عرض کنم که ، تمرینات تنفسی باید جزئی از زندگی روزمره این دسته رزمی کاران بشود ( که البته مطمئنم در همه سبک های رزمی اینطوری است و فقط مختص سیستما نیست ) - حفظ آرامش هم باید با رعایت اعتدال در مسائل روزمره و بخشش و .... به دست بیاید که بیشترش خودسازی است - حفظ وضعیت مربوط به شرایط قبل از حمله است که با تمریناتی که با رزمی کاران سیستما انجام میشود ، حرکات به نوعی غیر ارادی میشود و جزئی از حرکات طبیعی بدن میشود ( البته با تمرین خیلی خیلی خیلی زیاد و قرار گرفتن در شرایط آموزش خاص که در دوره سیستما به رزمی کاران تحمیل میشود ) و میرسیم به حرکت مدارم و آونگی که مختص شرایطی است که درون حمله و ضد حمله هستیم که این دیگه خودش مشتمل بر حرکات یاد گرفته شده در طول دوره رزمی است .