حتما استادخوب فکر کنم دیگه وقتشه این قسمت را یه تکونی بدم ، در حال آماده سازی مطالبی هستم .
حتما استادخوب فکر کنم دیگه وقتشه این قسمت را یه تکونی بدم ، در حال آماده سازی مطالبی هستم .
خوب فکر کنم دیگه وقتشه این قسمت را یه تکونی بدم ، در حال آماده سازی مطالبی هستم .
شما رفتیبا درود بر همه شما دوستان عزیز ، بابت غیبتم عذرخواهی میکنم ، مدتی بود که کسالت داشتم و الان خوب شدم . حتما آنالیز سلاح ها را پیگیری میکنم . در حال آماده کردن عکس ها هستم .
با تشکر
برگشتم استادشما رفتی
نیستی
درود بر شما ، سال نو شما هم مبارک .استاد برگشتون باعث خوشحالی ماست .منتظر مطالبتون خوب و پر بارتون هستم.سال نو تونم مبارک.چرا دو تا Alpha Anti-terror یک نام داره ولی دو تا آرم.معنی Vityaz رو هم لطف کنید بفرمایید.
با تشکر
با سلام . من مدتهاست که سیستما کار میکنم در این Thread میخواهم به طور کامل در مورد این سبک مطلب بنویسم..
البته همونطور که می دانید هیچ سبکی کامل نیست و سیستما هم خالی از نقص نیست .در اینجا هم نکات مثبت و هم نکات منفی این
با سلام . من مدتهاست که سیستما کار میکنم در این Thread میخواهم به طور کامل در مورد این سبک مطلب بنویسم..
البته همونطور که می دانید هیچ سبکی کامل نیست و سیستما هم خالی از نقص نیست .در اینجا هم نکات مثبت و هم نکات منفی این سبک گفته میشود .
دوست عزیز ایننکه هیچ سبکی کامل نیس حرف نادرستیه درکل تمام سبکا درسته و تو روش خودش کامله هر سبکی یه روشی داره و تمام سبکهای رزمی روششون خاصه.این ما هستیم که با یاد گرفتن چند سبک رزمی میتونیم پیشرفت سریعمون رو تضمین کنیم.یا حق
خوش آمدیسلام به اساتید عزیز
خواستم بگو بنده آشنایی مختصری با سبک سیستما دارم البته هنوز کامل نیست بیشتر دارم روی سیستمای تنفسی آن کار میکنم چراکه ب نظرم پایه اصلی یادگیری این سبک هست. چند تا کتاب از اروپا دستم رسیده که در مورد سیستم تنفسی این سبک آموزش داده، واقعا یادگیریش بسیار سخته. البته ب این نکته باید توجه داشت که شرایط بدنی هرکس با تمرینات تنفسی تو این سبک متفاوته و سازگاری با آنها زمان خاص خودشو میبره