• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک زندگی شما در این لحظه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ماشین داریه دیگه ... :lol:

دیگه در جریانی ماشینم چیه اینکارارو می‌کنم اگه یه ماشین بهتر داشتم الان جاده‌های کردستان میرفتمُ از اونور به شیرازو همه ایرانُ طی‌ می‌کردم! :D

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
مسعود شماره 2:D حالا که بستنی دوست داری برو اهواز ، بستنی مجید اهواز تو لشکر آباد بزن به بدن . بستنی خیلی خیلی معمولیه . ولی از شیر گاومیشه و عجیب خوشمزست . اصلا گذرت خورد اهواز بگو منم میام بریم بستنی مجید :glasses:

اوکی ولی فکر نکنم هیچ وقت گذرم به اهواز بخوره عمو مثود شماره یک :D

تو تهران یه بستنی فروشی هست توی میدون حر که یه 40-50 سالیه اونجاس. طرف فقط هویج بستنی میفروشه اونم به صورت لیوان گنده.

هر وخت از اون اطراف رد میشم یه دونه میزنم به بدن؛ اصن همیشه طعمش عالی بوده. بهترین هویج بستنی تهران رو این میده؛ قدما میدونن :D

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

تو تهران یه بستنی فروشی هست توی میدون پاستور که یه 40-50 سالیه اونجاس. طرف فقط هویج بستنی میفروشه اونم به صورت لیوان گنده.

هر وخت از اون اطراف رد میشم یه دونه میزنم به بدن؛ اصن همیشه طعمش عالی بوده. بهترین هویج بستنی تهران رو این میده؛ قدما میدونن :D

به خداوندیِ خدا چندین نفر غریبه رو بردم بستنی مجید از اقصی نقاط جهان همه شون گفتن بستنی به این خوشمزگی نخوردن :p

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
این بستنیا همه کرسی شرن...

یه بار بستنی کاله اسپیتامن دبل چاکلت (که روش عکس تیکه های شکلات داره؛ نه عسلیش) رو بخورین بعد میفهمین دبل چاکلت و طعم خوب ینی چی... ماده اصلی بستنی به جای اینکه طعم نارگیل بده کاملاً طعم شکلات میده و لایه لایه توش شکلات به کار رفته اصن یه هنره...

جداً بهترین بستنیا رو توی ایران داره الان کاله میزنه. بستنی معجونشم خیلی خوبه؛ همچنین بستنیای کیلوییش که اصن یه وضی همه عالین...

میهن که رسماً بعد این اختلافاتشون که منجر به اختراع برند فوق **ری دومینو شد، ری ده... بقیه ـم که تعطیلن... البته دایتیم بد نیست.

p.s.: بنده عاشق بستنیم ولی عمراً یه قرون به این مغازه های بستنی فروشی و بعضاً کافه ها حاضر نیستم بدم واسه یه لیوان بستنی شخمی به قیمت 10 هزار تومن...!
مثود تو که انقد هنرمندی تو قهوه و ... بگو ببینم هات چاکلت رو چطوری درست کنم؟
ugly_cafe.gif

مسعود شماره 2:D حالا که بستنی دوست داری برو اهواز ، بستنی مجید اهواز تو لشکر آباد بزن به بدن . بستنی خیلی خیلی معمولیه . ولی از شیر گاومیشه و عجیب خوشمزست . اصلا گذرت خورد اهواز بگو منم میام بریم بستنی مجید :glasses:
عمو مسود شما به مثود کیلیو بگید (( "مثود" )) - چون اون بعد شما عضو شده باید ث داشته باشه :D

تو تهران یه بستنی فروشی هست توی میدون پاستور که یه 40-50 سالیه اونجاس. طرف فقط هویج بستنی میفروشه اونم به صورت لیوان گنده.

مثود شما به اون عمو مسود بگید (( "مسود" )) - چون اون حق آب و گل داره و شمارۀ یکه :D
دیگه در جریانی ماشینم چیه اینکارارو می‌کنم اگه یه ماشین بهتر داشتم الان جاده‌های کردستان میرفتمُ از اونور به شیرازو همه ایرانُ طی‌ می‌کردم! :D

In My R5 اِت منو کشته :p

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
به خداوندیِ خدا چندین نفر غریبه رو بردم بستنی مجید از اقصی نقاط جهان همه شون گفتن بستنی به این خوشمزگی نخوردن :p

مختصات جغرافیاییشو روی کره زمین بوگو علامت بزنم :D

مثود تو که انقد هنرمندی تو قهوه و ... بگو ببینم هات چاکلت رو چطوری درست کنم؟
ugly_cafe.gif

نمیدونم درست از ghostdog بپرس کافه داره میدونه؛ همون روح سگ ولگرد

مثود شما به اون عمو مسود بگید (( "مسود" )) - چون اون حق آب و گل داره و شمارۀ یکه :D

همانا در تمام طول تاریخ تنها یک نفر "مثود" بوده و آن هم MasoudM است. بنده اصن پشم ایشانم نیستم الان گلبم گرفته اینو گفتی.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
نمیدونم درست از ghostdog بپرس کافه داره میدونه؛ همون روح سگ ولگرد

همانا در تمام طول تاریخ تنها یک نفر "مثود" بوده و آن هم MasoudM است. بنده اصن پشم ایشانم نیستم الان گلبم گرفته اینو گفتی.

عمو روحی ...
باید بش پ.خ بدم ؛ ازین حاضری ها خوشم نمیاد

attachment-263681d1356251985-3304_66512622732_7581743_a.jpg

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
رفتم آرایشگاه، اومدم دوش گرفتم، منتظرم فردا برسه :rolleyes:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
یکم بالاترشه. تقاطعه آذربایجان-کارگر

خدااااااااااس

عمو روحی ...
باید بش پ.خ بدم ؛ ازین حاضری ها خوشم نمیاد

attachment-263681d1356251985-3304_66512622732_7581743_a.jpg

عمو کاری نداره دوتا راه داره. یا شکلات تخته ای مثلن 85% رو خورد می کنن، بعد با حرارت غیرمستقیم آبش می کنن. حرارت مستقیم ابدن نباید باشه. ظرفش رو بذار تو یه ظرف آب بذار بجوشه.هم بزن تا آب بشه.

یا با ماکروفر که بلد نیستم.

آخرش می تونی خامه هم بزنی بهش

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

خدااااااااااس

عمو کاری نداره دوتا راه داره. یا شکلات تخته ای مثلن 85% رو خورد می کنن، بعد با حرارت غیرمستقیم آبش می کنن. حرارت مستقیم ابدن نباید باشه. ظرفش رو بذار تو یه ظرف آب بذار بجوشه.هم بزن تا آب بشه.

یا با ماکروفر که بلد نیستم.

آخرش می تونی خامه هم بزنی بهش

ممنون پسر !

حالا بخوایم رقیق تر شه چیکا کنیم
s187.gif
آب جوش؟

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
بچه ها یه نوشیدنی گرم پیشنهاد بدید ک حتی 0.0000001% هم کافئین نداشته باشه بجز شیر :دی چیزی میخوام ک جای قهوه و چای و اینارو بگیره

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
صبح را شب مي کونيم، شب را صبح :cool:
الانم در حال زور زدن هستيم براي شب شدن

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801

خدااااااااااس

نه من اونو نمیگم

حواسم نبود گفتم میدون پاستور

شرق میدون حُر (who re :D) ضلع شمالی خیابون سپه (امام) یه مغازه تقریباً کوچیکه که 40-50 سالی هست اونجاس کارش فقط فروش هویج بستنیه. طرف از راه فروش هویج بستنی خر مایه شده.

kJB.jpg

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بستنی سنتیه رو میگی کنار لوازم ماشین فروشیه؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
نه من اونو نمیگم

حواسم نبود گفتم میدون پاستور

شرق میدون حُر (who re :D) ضلع شمالی خیابون سپه (امام) یه مغازه تقریباً کوچیکه که 40-50 سالی هست اونجاس کارش فقط فروش هویج بستنیه. طرف از راه فروش هویج بستنی خر مایه شده.

kJB.jpg

اون کنار پارکیه؟ نه اونجا تاحالا نرفتم.

خونم یه زمانی آذربایجان بود همون سر آذربایجانیه رو می رفتم. یکیشون تو خوده آذربایجانه یکیشون تو کارگر، تو کارگریه بهتره و حرف نداره هویج بستنیاش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا