روح سگ ولگرد
Registered User
هاها ما هم یه زمانی اونجا میشستیم
دقیقن کجا؟ :دی
هاها ما هم یه زمانی اونجا میشستیم
دقیقن کجا؟ :دی
به نظرم اصلا لزومی نداره...حاضرم قول بدم این تاپیک بسته نشه هیچ وقت پایین نمیمونهدوستان با امضا کردن این بیانیه به مهم شدن این تاپیک کمک کنید
به نظرم اصلا لزومی نداره...حاضرم قول بدم این تاپیک بسته نشه هیچ وقت پایین نمیمونه
سبک زندگی من در این لحظه: پست گذاشتن تو فروم
هفته پیش اون آخرای دهانم یک آفت (جوش) زده بود و خوب نشد از دیروز نمیدنم چی شده رفته تا حلقم رسیده آب دهانم رو قورت میدم خیلی درد میکنه چیکار کنم بنظرتون ؟ یک دهانشویه داشتیم ازون زدم توی این چند روز اصلا فایده نداشته
ای دون چه آواتاریهفته پیش اون آخرای دهانم یک آفت (جوش) زده بود و خوب نشد از دیروز نمیدونم چی شده رفته تا حلقم رسیده آب دهانم رو قورت میدم خیلی درد میکنه چیکار کنم بنظرتون ؟ یک دهانشویه داشتیم ازون استفاده کردم توی این چند روز اصلا فایده نداشته
چرا بچه رو گمراه میکنی و میخوای خرج براش بتراشی تو این گرونی آخهای دون چه آواتاری
حرف این دو تای بالائیو گوش نکن دارن گولت میزنن.
بپر داروخونه بگو قطره ی پرسیکا میخوام.
پونزده قطره شو میریزی توی سی~چهل cc آب ، 20 ثانیه تو دهنت نگه میداری بعد میریزیش دور. روزی چار پنج بار این کارو بکن ، اگه تا خوب نشدی بیا بگو سگ تو روح نویت69
الان دقیقا موضوع این تاپیک چیه
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
احسان دوستم ، دوست احسانمچرا بچه رو گمراه میکنی و میخوای خرج براش بتراشی تو این گرونی آخهمگه تو انصاف نداری مرد
آب نمک رو هم از روزای اول امتحان کردم فایده نداشته چندانآب نمک قرقره کن
اون آخراس نمیشه نمک رو ریخت (هرچند فکرنمیکنم مفید باشه این عمل)بده به یکی روش نمک بریزه
میسوزی تا اعماق وجودت ولی فرداش خوب میشه
آره اگه بهتر نشه فردا باید برم داروخانه از همین بگیرم ...ای دون چه آواتاری
حرف این دو تای بالائیو گوش نکن دارن گولت میزنن.
بپر داروخونه بگو قطره ی پرسیکا میخوام.
پونزده قطره شو میریزی توی 30 cc آب (ینی به اندازه ی سه~چهار قاشق غذاخوری) ، 20 ثانیه تو دهنت نگه میداری بعد میریزیش دور. روزی چار پنج بار این کارو بکن ، اگه تا خوب نشدی بیا بگو سگ تو روح نویت69
....چرا بچه رو گمراه میکنی و میخوای خرج براش بتراشی تو این گرونی آخهمگه تو انصاف نداری مرد
....انگل عرمینوسخل گرفتی
اگر طی 3 روز آینده به زایشگاه لاهیجان پیش دکتر عرمین نری میمیری
:blink:این لوس بازیا چیه بزن جوشت رو دو دستی بترکون اینقده حال میده , همش میپاشه رو آینه