Haj_Ehsan
Registered User
مرگ بر نیما
______
ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک
______
ویروس؟ بدافزار؟ کرم؟! پورن؟! سخنرانی رحیم پور ازغدی؟!
مرگ بر نیما
______
سه تای اولی نباشن، دوتایی بعدی رو خودم ایگنور می کنم، کلا حالم از پورن و فلسفه نشخار شده این یارو به هم می خورهuke:خدا رو صدهزار مرتبه شُرک این آخریه فقط تا حالا نبوده تو تورنت.
منظور من گزینه چهارم بود :happy:
تکیبر...داداش این همه جمع جمع کردی اون جمعه دقیقا کوجاس؟!آقایون محترم
یه ذره,فقط یه ذره جنبه داشته باشید!اگه قرار باشه به خاطر کوچکترین حرفی به همدیگه پشت کنیم که دیگه اصن چرا وارد محیط اجتماعی ای مثل یه انجمن میشیم؟!؟
هرکدون از شماها لااقل چندین بار بن شدید ولی من اولین باره یه همچین رفتاری ازتون میبینم!به شخصه فکر میکردم خودم بی جنبه ترین و کم ظرفیت ترین کاربر اونجا هستم,ولی حالا متوجه شدم اشتباه میکردم!
توی هر بی قانونی ای یه سری قوانین وجود داره,همونطور که توی هر آزادی ای محدودیت هایی هم هست!ما همگی با هم اونجا رو شکل دادیم,یه سری قوانین نانوشته ای هم هست که خودمون میدونیم کی باید رعایتشون کنیم!حالا این دفعه یادمون رفت رعایت کنیم,یه شخص مسئول هم یادش رفت زیرسیبیلی رد کنه!آیا این دلیل میشه گند بزنیم به همه گذشتمون و مثل بچه ها به جون هم بیافتیم!؟یادمون باشه اگه دوستامون ایرادامون رو بهمون بگن خیلی بهتر از اینه که یه غریبه که معلوم نیس از کدون قبرستون اومده بیاد به ما چیز یاد بده!
همه میدونیم هیچ کدوممون به دیگری نیاز نداریم,پس چرا هنوز با همیم؟!مگه نه اینکه تا حالا بدون هیچ چشم داشتی پشت هم بودیم؟پس چی شد اونهمه رفاقت و روحیه یه تیم مستقل بودن؟!
بنده به نمایندگی از خودم و نه هیچ کس دیگه پیشنهاد میکنم کدورت و لجبازی رو کنار بزارید,و برگردید به جمع دوستانتون!نه به خاطر خودتون,نه به خاطر اونا,بلکه به خاطر گروهمون!
خوش باشید
صرفا جهت گرفتن بک لینک
الکترو اسموک - خرید و فروش - بازی ps3 - دانلود فیلم با لینک مستقیم - آپلود عکس
دهن سرویسو ببین :lol:
همش تقصیر این دخترست یه بار دیگه گوز گوز کرد خودم راگوزش رو میزنم
خدا شما را هم شفا بدهد .
اون یوزر تاریخ 2010 ام اول اسمش اینه : dr
بن هم نیست میخواید پ خ بدم باهاش بهتون
نمایش مشخصات: R3SA - PersianTools Forums آیا ؟:happy:اسم ایشونم رضاست. همراه با گریپن و نصاب تارک الپی تی شد.
کدوم دختره؟ دخترا مگه گوز گوزم میکنن؟راگوزم دارن مگه؟
خدا شما را هم شفا بدهد .
اون یوزر تاریخ 2010 ام اول اسمش اینه : dr
بن هم نیست میخواید پ خ بدم باهاش بهتون
آره عمو از شما که متال هدی بعیده
ایندفه رفتی روکار خوب دقیق شو
تکیبر...داداش این همه جمع جمع کردی اون جمعه دقیقا کوجاس؟!
به به لئو، مگر حس فضولیت بالا بزنه یه پست بذاری ها