Cleeev
Registered User
- نوشتهها
- 1,271
- لایکها
- 801
آقایون محترم
یه ذره,فقط یه ذره جنبه داشته باشید!اگه قرار باشه به خاطر کوچکترین حرفی به همدیگه پشت کنیم که دیگه اصن چرا وارد محیط اجتماعی ای مثل یه انجمن میشیم؟!؟
هرکدون از شماها لااقل چندین بار بن شدید ولی من اولین باره یه همچین رفتاری ازتون میبینم!به شخصه فکر میکردم خودم بی جنبه ترین و کم ظرفیت ترین کاربر اونجا هستم,ولی حالا متوجه شدم اشتباه میکردم!
توی هر بی قانونی ای یه سری قوانین وجود داره,همونطور که توی هر آزادی ای محدودیت هایی هم هست!ما همگی با هم اونجا رو شکل دادیم,یه سری قوانین نانوشته ای هم هست که خودمون میدونیم کی باید رعایتشون کنیم!حالا این دفعه یادمون رفت رعایت کنیم,یه شخص مسئول هم یادش رفت زیرسیبیلی رد کنه!آیا این دلیل میشه گند بزنیم به همه گذشتمون و مثل بچه ها به جون هم بیافتیم!؟یادمون باشه اگه دوستامون ایرادامون رو بهمون بگن خیلی بهتر از اینه که یه غریبه که معلوم نیس از کدون قبرستون اومده بیاد به ما چیز یاد بده!
همه میدونیم هیچ کدوممون به دیگری نیاز نداریم,پس چرا هنوز با همیم؟!مگه نه اینکه تا حالا بدون هیچ چشم داشتی پشت هم بودیم؟پس چی شد اونهمه رفاقت و روحیه یه تیم مستقل بودن؟!
بنده به نمایندگی از خودم و نه هیچ کس دیگه پیشنهاد میکنم کدورت و لجبازی رو کنار بزارید,و برگردید به جمع دوستانتون!نه به خاطر خودتون,نه به خاطر اونا,بلکه به خاطر گروهمون!
خوش باشید
من چی میگم این چی میگه، ربط دادن گوز به شقیقه همینه دیگه
نه خوشم اومد، خوب مغلطه می کنی، ادامه بده، آواتارتم خوبه
من دقیقا یک ماهه دنبال یه لینک دانلود درست درمون ازشم پیداش نمی کنم اونوقت تو اینطوری اسراف می کنی؟! :|
تورنت آقاجان،همه جور کیفیت با همه جور حجمی ریخته توش،فقط کافیه به سایت زیر مراجعه کنید
درود ! میسی ! شما بهتری ! و یوزر جدید گریپن ؟درود لئو. چطوری؟ آره.
شما رو بخاطر نمیارمبه به لئو، مگر حس فضولیت بالا بزنه یه پست بذاری ها
آقا دمت گرم که اینقده اینتیقاد پذیری:heart:اولش خواستم عکس آغــــا رو بذارم استخاره کردم خوب نیومد همینطوری رندم تو pc ـم یه عکس رو زدم عکس این مطرب کاباره های لس آنجلسی در اومد
پ.ن: یا نقی میر تقی.
بفرما، مشکل روانی بود آلزایمر هم اضافه شد...سوء قصد هم که داری ظاهرا، اگر به خاطر نمیاری چرا چشمک میزنی پشمک:hmm:شما رو بخاطر نمیارم
آقایون محترم
هرکدون از شماها لااقل چندین بار بن شدید ولی من اولین باره یه همچین رفتاری ازتون میبینم!
ما همگی با هم اونجا رو شکل دادیم,یه سری قوانین نانوشته ای هم هست که خودمون میدونیم کی باید رعایتشون کنیم!
یادمون باشه اگه دوستامون ایرادامون رو بهمون بگن خیلی بهتر از اینه که یه غریبه که معلوم نیس از کدون قبرستون اومده بیاد به ما چیز یاد بده!
همه میدونیم هیچ کدوممون به دیگری نیاز نداریم,پس چرا هنوز با همیم؟!مگه نه اینکه تا حالا بدون هیچ چشم داشتی پشت هم بودیم؟پس چی شد اونهمه رفاقت و روحیه یه تیم مستقل بودن؟!
باشه
بابا اگه یوزرم R3SA بود شما برا چی باید به رشته ی تحصیلیم کنجکاو میشدی. لابد dr.m... بوده دیگه.
آقا یه نفر از جزیره بالایی دستور داد بیام اینو اینجا بذارم
لکن اینجانب هیچ مسئولیتی نداشته و فقط یک نامه رسان بودم !
خدافظ !
آخه خیلی پسرخاله شدی !:happy: تاریخ عضویت Mar 2013بفرما، مشکل روانی بود آلزایمر هم اضافه شد...سوء قصد هم که داری ظاهرا، اگر به خاطر نمیاری چرا چشمک میزنی پشمک:hmm:
سرنوشت کشور خیلی مهمه! یه دونه امضا می خواستم اونو نداد به ما!