• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک زندگی شما در این لحظه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شاعر میگه که guilty feet have got no rhythm :confused:

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
توی این قسمت دیگه نمیشه تاپیک جدید زد یا من دسترسیم محدود شده ؟ :eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
توی این قسمت دیگه نمیشه تاپیک جدید زد یا من دسترسیم محدود شده ؟ :eek:

هم اکنون کودتایی جدید در f243 خلف سلف f21 مرحوم در حال وقوع است. وای بر من و تو اگر بنشینیم و به این ذلت دوباره تن دهیم. بیایید نارنجک بر خود بسته و به بخش مسائل و مشکلات فروم حمله ور شده و جلوی این تحرکت مسموم را بگیریم و یک بار برای همیشه ریشه جور و ستم را از پی تی برکنیم :eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
هم اکنون پای پیاده در حال حرکت به سمت بارگاه ملکوتی مش هاشم هستم. شما را در جریان رخدادهای آینده قرار خواهم داد :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مش هاشم سلام رسوند گفت بچه ها را بیار ببینمشون :D

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
HTj.png

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
الدنگ
خودم 3 تا شو زدم:D

که اینطور ! پس لطف کن خودت برو یوزرت رو باز کن ، به من هیچ ربطی نداره !
lw6mb265lhqtbox60m8.gif

وقتی بروکلند لود نمیشه زندگی نمیشه داشت چه برسه به سبکش :(

دقت کردید وقتی درهای بروکلند بر روی عاشقان همیشه در صحنه بسته میشه دوستان بلیط قطار سریع السیر به مقصد اینجا می گیرن ؟!
mosking.gif

نمیدونم. فقط بهم گفتن بازی میکنی، چیزی درباره پول و اینا تگفتن. گفتم نه، تجربه بازی ندارم، بلد نیستم. وقت بازیگری هم ندارم تازه :happy:

اشتباه کردی دیگه ، می رفتی بازیگر می شدی بعد من طرفدارت میشدم می رفتم پوسترهات رو می خریدم توی اتاقم می چسبوندم !
e857baogiztiu0umhhen.gif

شاعر میگه هیچ وقت برای بازیگر شدن دیر نیست !

ابوسیاوش بن قمیشی هم می فرماید ای بازیگر گریه مکن ، ما هممون مثل همیم . صبح ها که از خاب پامشیم، نقاب به چهره می زنیم! :confused:

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
طرف میترسه پست سیاسی لایک کنه اونوقت منتظر تغییر هم هست! من که دیگه پشیزی برام ارزش نداره هر فاکی که میخواد اتفاق بیوفته!
آره واقعن ! برای مثال من یه دوستی داشتم توی یه انجمن بودیم. بعد نمی دونم چی شد شایعه شد برادران گمنام توی سایت هستند. بعد این رفیق ما هم نزدیک بود از ترس شلوارشو خیس کنه ،پست هاش 180 درجه تغییر کرد ، محل سکونتش رو هم نوشت جمهوری اسلامی !
بعد به همه ی آرمان های شرکا پشت پا زد و پا به فرار گذاشت و دیگه جرات نکرد بیاد اونجا !
گهگاه پست هاش رو توی همین پی تی می بینم ، و همیشه افسوس می خورم که چی بود و چی شد ! واقعن حیف ... !
1364103857392.gif

Last edited:

smallfrank

Registered User
لایک‌ها
173
مش هاشم زشماها گله داره
.
.
.
.
نگین مش هاشم عجب حوصله داره

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
آره واقعن ! برای مثال من یه دوستی داشتم توی یه انجمن بودیم. بعد نمی دونم چی شد شایعه شد برادران گمنام توی سایت هستند. بعد این رفیق ما هم نزدیک بود از ترس شلوارشو خیس کنه ،پست هاش 180 درجه تغییر کرد ، محل سکونتش رو هم نوشت جمهوری اسلامی !
بعد به همه ی آرمان های شرکا پشت پا زد و پا به فرار گذاشت و دیگه جرات نکرد بیاد اونجا !
گهگاه پست هاش رو توی همین پی تی می بینم ، و همیشه افسوس می خورم که چی بود و چی شد ! واقعن حیف ... !
1364103857392.gif
کیو میگی ؟ :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا