مال من که همیشه خالیهکمرم خالی شده
:wacko:مال من که همیشه خالیه
الان اون عکس آرایش کرده آغا رو دیدم خالی شد:wacko:
توی این قسمت دیگه نمیشه تاپیک جدید زد یا من دسترسیم محدود شده ؟
داداش ...هم اکنون پای پیاده در حال حرکت به سمت بارگاه ملکوتی مش هاشم هستم. شما را در جریان رخدادهای آینده قرار خواهم داد
مشاشم یا مشاشم؟
عاخه اينم شد زندگي؟
بياي جوونيت رو پاي يه فرومي بذاري بعد به اين شيوه تحقيرت كنن !
الدنگ
خودم 3 تا شو زدم
وقتی بروکلند لود نمیشه زندگی نمیشه داشت چه برسه به سبکش
نمیدونم. فقط بهم گفتن بازی میکنی، چیزی درباره پول و اینا تگفتن. گفتم نه، تجربه بازی ندارم، بلد نیستم. وقت بازیگری هم ندارم تازه :happy:
آره واقعن ! برای مثال من یه دوستی داشتم توی یه انجمن بودیم. بعد نمی دونم چی شد شایعه شد برادران گمنام توی سایت هستند. بعد این رفیق ما هم نزدیک بود از ترس شلوارشو خیس کنه ،پست هاش 180 درجه تغییر کرد ، محل سکونتش رو هم نوشت جمهوری اسلامی !طرف میترسه پست سیاسی لایک کنه اونوقت منتظر تغییر هم هست! من که دیگه پشیزی برام ارزش نداره هر فاکی که میخواد اتفاق بیوفته!
کیو میگی ؟آره واقعن ! برای مثال من یه دوستی داشتم توی یه انجمن بودیم. بعد نمی دونم چی شد شایعه شد برادران گمنام توی سایت هستند. بعد این رفیق ما هم نزدیک بود از ترس شلوارشو خیس کنه ،پست هاش 180 درجه تغییر کرد ، محل سکونتش رو هم نوشت جمهوری اسلامی !
بعد به همه ی آرمان های شرکا پشت پا زد و پا به فرار گذاشت و دیگه جرات نکرد بیاد اونجا !
گهگاه پست هاش رو توی همین پی تی می بینم ، و همیشه افسوس می خورم که چی بود و چی شد ! واقعن حیف ... !
کیو میگی ؟
میخام بدونم کی بودهیه خری بوده دیگه