• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
به شدت هم نظرم با جنابعالی ؛
همین امروز کاربری به نحوی عجیب در دقیقه چندین پست را پشت سر هم کپی پیست می کرد و مدهوش این همه تلاش شدم .
حتی همین پست رو کافی ست مدیر گرامی مشاهده بفرمایند ؛
http://forum.persiantools.com/t80132-page123.html#post8096075
سرشار از لینک برای تبلیغ وبسایت فردی شان است .

بخش ادبیات به نظارت بیشتری نیازمند است که امیدوارم از تجربه و پشتکار امید (amd.power) و پرنیان عزیز استفاده شود تا با کمک مدیر گرامی سروسامانی به این بخش دهند.

سلام
شما فکر میکنید فقط خودتون پست ها رو دیدید حالا میگین مشاهده بفرمایید! من دیروز توی اون تاپیک هم زمان که ایشون پست میزد فقط ۱۹ تا پست ازشون پاک کردم چون خلاف قوانین بود .
ولی وقتی بقیه پست هاش با قوانین تضادی نداشت چرا باید پاک کنم ؟
شما خودتون خوشتون میاد که وقتی توی یه تاپیک پست میذارین من فقط به خاطر سلیقه شخصیم و این که خودم خوشم نمیاد از پست های شما پاکشون کنم ؟
دوستان همه تاپیک ها و بخش ها هرروز نظارت میشن پست ها و تاپیک های خلاف قوانین هم پاک میشن ، ولی نه بر اساس سلیقه !!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
شما فکر میکنید فقط خودتون پست ها رو دیدید حالا میگین مشاهده بفرمایید! من دیروز توی اون تاپیک هم زمان که ایشون پست میزد فقط ۱۹ تا پست ازشون پاک کردم چون خلاف قوانین بود .
شما خودتون خوشتون میاد که وقتی توی یه تاپیک پست میذارین من فقط به خاطر سلیقه شخصیم و این که خودم خوشم نمیاد از پست های شما پاکشون کنم ؟
دوستان همه تاپیک ها و بخش ها هرروز نظارت میشن پست ها و تاپیک های خلاف قوانین هم پاک میشن ، ولی نه بر اساس سلیقه !!
درود
دوست خوب و مهربانم
دوستان اگر پيشنهادي ميدهند از سر دلسوزي هست .هيچ كسي منكر زحمات شما نيست ولي چنديست كه پست هاي اسپم وار بيش از حد شده اند .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام
سلام بر شما ؛

همکار محترم ، در نظر داشته باشید من صحبت از حذف پستی بر اساس سلیقه و... نکردم ، بنابراین نظر شخصی خود را به اینجانب نسبت ندهید!

این نظارتی که صرفا شما فرمودید خوب است ، اما با توجه به این که برخی کاربران که روز به روز به تعداد آنان افزوده می شود در تلاش اند تا از دسته کاربر جدید ارتقا یابند که حاصل اش می شود متلاطم ساختن بخش.

همچنین دوستانه توصیه می کنم مروری مجدد به قوانین انجمن داشته باشید که با مرور مجدد آن تفاوت میان سلیقه و قانون را در پست مزبور متوجه خواهید شد و شتابزده نسبت به افراد بر اساس سلیقه واکنش نشان نخواهید داد.

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دروود

اول اینکه بسیار ممنونم از اینکه دوستان انقدر توجهشون به این بخش هست و واسشون مهم که میخوان بخش خوب و مفیدی داشته باشند.

ضمن تایید حرف های همکارم باید بگم تا جایی که در توان ما باشه به تاپیک ها و پست ها رسیدگی میکنیم اگر جایی هم احساس میکنید خلاف قوانینه و از دست ما در رفته

میتونید از ریپورت استفاده کنید تا رسیدگی بشه!

در مورد اضافه کردن همکار جدید هم در حال حاضر فکر نمیکنم نیازی به اضافه کردن همکار جدید باشه و نکته ای که وجود داره اینه اضافه کردن همکار جدید مثل اضافه کردن پلیس برای رعایت

قوانین راهنمایی و رانندگی می مونه که راننده های محترم با دیدن پلیس سرعتشون و کم میکنن و یا کمربندهاشون و به صورت ظاهری می بندن! بدون اینکه یاد گرفته باشن قوانین و رعایت کنن!

من به شخصه با اعمال محدودیت مخالفم ولی اگر فکر می کنید محدودیت ها باعث رعایت قوانین میشه با جدیت بیشتری با کاربرا برخورد میشه.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دروود

اول اینکه بسیار ممنونم از اینکه دوستان انقدر توجهشون به این بخش هست و واسشون مهم که میخوان بخش خوب و مفیدی داشته باشند.

ضمن تایید حرف های همکارم باید بگم تا جایی که در توان ما باشه به تاپیک ها و پست ها رسیدگی میکنیم اگر جایی هم احساس میکنید خلاف قوانینه و از دست ما در رفته

میتونید از ریپورت استفاده کنید تا رسیدگی بشه!

در مورد اضافه کردن همکار جدید هم در حال حاضر فکر نمیکنم نیازی به اضافه کردن همکار جدید باشه و نکته ای که وجود داره اینه اضافه کردن همکار جدید مثل اضافه کردن پلیس برای رعایت

قوانین راهنمایی و رانندگی می مونه که راننده های محترم با دیدن پلیس سرعتشون و کم میکنن و یا کمربندهاشون و به صورت ظاهری می بندن! بدون اینکه یاد گرفته باشن قوانین و رعایت کنن!

من به شخصه با اعمال محدودیت مخالفم ولی اگر فکر می کنید محدودیت ها باعث رعایت قوانین میشه با جدیت بیشتری با کاربرا برخورد میشه.

با سلام و عرض ادب خدمت manuela89 عزیز .

بی شک هیچ کس منکر زحمات بی دریغ شما و سایر همکاران بخش در رسیدگی و ارتقاء بخش محبوب ادبیات نمی باشد و همه به این نکته واقفیم که اداره بخش بزرگ ادبیات کار بسیار دشواری است که جزء با محبت شما حاصل نمیگردد .

پیشنهاد افزودن دوستی از میان کاربران فعال از طرف من بود و لطفا کاربر دیگری رو به این خاطر سرزنش نکنید .

منظور بنده از رسیدگی به معنای برخورد نبوده و نیست . چون اصلا وجود برخوردهایی مثل گزارش , محدودیت یا حذف در شان مقوله فرهنگ و هنر نیستش .

مدیر عزیز , تاپیک ها صمیمیت و یکدلی بسیار خوبی رو دارند و نیازی به اعمال محدودیت به چشم نمیاد . گاها اشتباهات سهوی از دوستان صورت میگیره که با تذکرهای دوستانه خوشبختانه همیشه حل شده .

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سلام بر شما ؛

همکار محترم ، در نظر داشته باشید من صحبت از حذف پستی بر اساس سلیقه و... نکردم ، بنابراین نظر شخصی خود را به اینجانب نسبت ندهید!

این نظارتی که صرفا شما فرمودید خوب است ، اما با توجه به این که برخی کاربران که روز به روز به تعداد آنان افزوده می شود در تلاش اند تا از دسته کاربر جدید ارتقا یابند که حاصل اش می شود متلاطم ساختن بخش.

همچنین دوستانه توصیه می کنم مروری مجدد به قوانین انجمن داشته باشید که با مرور مجدد آن تفاوت میان سلیقه و قانون را در پست مزبور متوجه خواهید شد و شتابزده نسبت به افراد بر اساس سلیقه واکنش نشان نخواهید داد.

دوست عزیز من مثل شما اعتماد بیش از حد به محفوظاتم ندارم و دوباره مرامنامه رو خوندم :)
ولی به شما هم توصیه میکنم حتما این کارو بکنید ;)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دوست عزیز من مثل شما اعتماد بیش از حد به محفوظاتم ندارم و دوباره مرامنامه رو خوندم :)
ولی به شما هم توصیه میکنم حتما این کارو بکنید ;)

همکار گرامی ، من به جای اعتماد بیش از حد به محفوظاتم ،به آن تسلط کافی دارم.

با توجه به بررسی مسئله توسط مدیر محترم ، جایز نمی دانم بجز محتوای ادبی در بخش ارزشمند ادبیات منتشر شود.

بااحترام

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
همکار گرامی ، من به جای اعتماد بیش از حد به محفوظاتم ،به آن تسلط کافی دارم.

با توجه به بررسی مسئله توسط مدیر محترم ، جایز نمی دانم بجز محتوای ادبی در بخش ارزشمند ادبیات منتشر شود.

بااحترام

فقط خواستم بدونید قانونی که در موردش حرف می زدید زیاد هم اون چیزی که شما می گفتید نبوده .

در مورد نحوه پست زدن شما هم تا جایی که با قانون مغایرت نداشته باشه برای من هیچ اهمیتی نداره :)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
فقط خواستم بدونید قانونی که در موردش حرف می زدید زیاد هم اون چیزی که شما می گفتید نبوده .

در مورد نحوه پست زدن شما هم تا جایی که با قانون مغایرت نداشته باشه برای من هیچ اهمیتی نداره :)

نمی دانم چه اصراری دارید دیدگاه های خودتان را به اینجانب متصل کنید:)

تا جایی که مستندات نمایانگر است صرفا توصیه کردم تا مروری به قوانین انجمن داشته باشید و سخنی پیرامون قانونی که شما مد نظر دارید و به گفتار من نسبت دادید نزدم.

البته با حذف پست مربوطه ، صراحتا تفاوت سلیقه و قانونی که پیشتر به آن اشاره فرمودید به خوبی نمایان شد.

نکته ای برایم در عبارت پایانی تان جالب بود ؛
اصلا مگر قرار بر این بوده است که پست های من(در صورت عدم مغایرت با قوانین) برای شما حائز اهمیت باشند که نوشتید "برای من هیچ اهمیت نداره" ؟

حیف است زیبایی سخنکده بخش ادبیات را به دلیل مسائل شخصی کدر کنیم...

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
نمی دانم چه اصراری دارید دیدگاه های خودتان را به اینجانب متصل کنید:)

تا جایی که مستندات نمایانگر است صرفا توصیه کردم تا مروری به قوانین انجمن داشته باشید و سخنی پیرامون قانونی که شما مد نظر دارید و به گفتار من نسبت دادید نزدم.

البته با حذف پست مربوطه ، صراحتا تفاوت سلیقه و قانونی که پیشتر به آن اشاره فرمودید به خوبی نمایان شد.

نکته ای برایم در عبارت پایانی تان جالب بود ؛
اصلا مگر قرار بر این بوده است که پست های من(در صورت عدم مغایرت با قوانین) برای شما حائز اهمیت باشند که نوشتید "برای من هیچ اهمیت نداره" ؟

حیف است زیبایی سخنکده بخش ادبیات را به دلیل مسائل شخصی کدر کنیم...

اساسا برای سرگرمی که نگفتید من قوانین رو مرور کنم ، در مورد بودن یا نبودن قانونی در مورد پست هایی که لینک تبلیغی دارن بود که هر کس مرامنامه رو بخونه متوجه میشه حق با کی بوده ، اگر مشکل شما پیدا نکردن مرامنامه ست لینکش رو بهتون بدم !

جایز نمی دانم بجز محتوای ادبی در بخش ارزشمند ادبیات منتشر شود.

انقد ارتباط دادن پست خودتون با جواب من در مورد اهمیت محتوای پست های شما براتون مشکله ؟!!!

مسئله شخصی ای وجود نداشته و نداره ، ولی با توجه به روشن بودن تمام بند های مرامنامه و مشکل اصلی و اولیه شما توی پست اولتون دیگه دلیلی نمی بینم جواب شما رو بدم.
موفق باشید.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اساسا برای سرگرمی که نگفتید من قوانین رو مرور کنم ، در مورد بودن یا نبودن قانونی در مورد پست هایی که لینک تبلیغی دارن بود که هر کس مرامنامه رو بخونه متوجه میشه حق با کی بوده ، اگر مشکل شما پیدا نکردن مرامنامه ست لینکش رو بهتون بدم !

انقد ارتباط دادن پست خودتون با جواب من در مورد اهمیت محتوای پست های شما براتون مشکله ؟!!!

مسئله شخصی ای وجود نداشته و نداره ، ولی با توجه به روشن بودن تمام بند های مرامنامه و مشکل اصلی و اولیه شما توی پست اولتون دیگه دلیلی نمی بینم جواب شما رو بدم.
موفق باشید.
مبنای شما برای تفسیر عبارات حدس و گمان است؟ در مورد آن پست مورد نظر در پست شماره #239 اشاره کردم که پستی دارای لینک های تبلیغاتی است .
کلامی از قانون و مرامنامه صحبت نکردم که شما بلافاصله در پست #241 مبحث سلیقه و قانون را مطرح فرمودید!

همکار محترم ، از پایه منظور من را اشتباه متوجه شده اید که در پست بالا می فرمایید "حق با کی بوده" .
مگر اینجا بخش شکایات بازارچه است یا حقی ضایع شده که قرار باشد حقی ستانده شود و به دیگری داده شود؟

اینجا گرد هم آمده ایم تا با طرح مسائل ، مشکلات ،پیشنهادات و...بخش خوبی داشته باشیم ، نه اینکه "حق" مان را بگیریم و به دلیل ذکر یک نام مسئله ای ساده را دنباله دار کنیم.

سربلند باشید

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
متاسفانه یا خوشبختانه این نوع بیان و حرف زدن زیاد جالب نیست
تو این یکی دو روز پست های این صفحه رو خوندم و تعجب کردم که چرا با این طرز برخورد هنوز پست ها پا برجاست(شاید از محبت بیش از اندازه ی مدیر و همکار این بخشه)
بهتره کمی هم به همکار و مدیران حق بدیم.مثل کاربرهایی که مسئول نیستند که این جا پستی رو بگذارند و یا باعث بهتر شدن بخش بشند.همکار و مدیر هم وظیفه ای در این خصوص ندارند.
از طرفی وقت مزد زحمت هاشون این طور جواب داده میشه.نمیدونم ولی این رو مطمئنم که سازگاری بالایی دارند
امیدوارم شما هم یک طرفه به موضوع نگاه نکنید.این که یک پست پاک نشده دلیل بر عدم توانایی یا کمبود نیرو نیست.

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
روز شعر و ادب فارسی و همین طور سالروز بزرگداشت استاد شهریار رو خدمت همه کاربران فرهیخته بخش ادبیات تبریک می گم، هرچند که الان دیگه شب شده روز نیست

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
درود به دوستان نازنین خودم
البته من یه چند روزی نبودم و تازه امروز این چند پست اخیر رو دیدم
ضمن احترام به همه دوستان و نظراتشون و سپاس ویژه از مدیر و همکاران عزیز بخش باید بگم همونطور که قبلا گفتم عقیده دارم هر کدوم از ما باید مدیر خودمون باشیم و درک کنیم که مدیران هم دلمشغولی هایی دارن که نمیشه توقع داشت تمام زمانشون رو برای بخش بگذارن
ضمن اینکه دوستانی هم که به این تاپیک میان و انتقاد یا پیشنهادی رو مطرح میکنن حتما دلسوز این بخش هستن بخاطر علاقشون به شعر و ادب که قابل تقدیر و البته خوشحالیه
به هر صورت سخنکده باید به همین گونه باشه که اختلاف سلیقه ها پیشنهادها و انتقادها مطرح بشن برای نتیجه گیری بهتر که این باعث پیشرفت و رونق بخش خواهد بود و صد البته که چون بخش مربوط به دوستان اهل ادب هست این انتقادها طوری مطرح بشن که باعث رنجش نشه.
نمیدونم چرا همه ما(خودم رو مظورم هست)عادت کردیم همیشه گلایه ها رو مطرح کنیم بنده میخوام سنت شکنی کنم این بار و بجای گلایه بگم واقعا اومدن من به این فروم علاوه بر علاقه ام به شعر و ادبیات بیشتر به عشق شما دوستان نازنینم هست
اضافه شدن دوستان جدید رو هم به جان پذیرا هستیم و مایه مسرت هست امیدواریم دوستان عزیز با عدم رغایت قوانین موجبات ناراحتی دوستان دلسوز بخش رو فراهم نکنن دیگه

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
روز شعر و ادب فارسی و همین طور سالروز بزرگداشت استاد شهریار رو خدمت همه کاربران فرهیخته بخش ادبیات تبریک می گم، هرچند که الان دیگه شب شده روز نیست
ممنونم ازت دوست عزیزم
البته پست شما رو ندیده بودم اما توی تاپیک یادواره این تبریک رو گذاشتم :)

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
ممنونم ازت دوست عزیزم
البته پست شما رو ندیده بودم اما توی تاپیک یادواره این تبریک رو گذاشتم :)

درسته حق با شماست، من تاپیک نامناسبی رو انتخاب کردم برای این قضیه، یادواره اصلا یادم نبود، به آلزایمریا گفتم زکی;)

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
نمیدونم شاید این سردی از تلخی های این روزهای من باشه , ولی چقدر تنهایی رو تو بخش ادبیات دارم حس میکنم ,

دوستای خوبم پس کجان ؟!!
(216).gif

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
نمیدونم شاید این سردی از تلخی های این روزهای من باشه , ولی چقدر تنهایی رو تو بخش ادبیات دارم حس میکنم ,

دوستای خوبم پس کجان ؟!!
(216).gif
حاضر :happy: :)............
بخاطر پاییزه فکر کنم محسن عزیز همه رفتن توی لاک خودشون از جمله خودم

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
حاضر :happy: :)............
بخاطر پاییزه فکر کنم محسن عزیز همه رفتن توی لاک خودشون از جمله خودم

شب بخیر سمیه عزیز , کاشکی گاهی وقتا بچه ها همگی دورهم جمع میشدیم و یه گفتگوی کوتاه رو در این تاپیک میداشتیم .....
این طوری بچه ها بیشتر با همدیگه آشنا میشدن و صمیمت بیشتری هم بینمون ایجاد میشد . مینشستیم یه موضوع رو انتخاب می کردیم و هر کی هر چی دلش میخواست واسش میگفت.
مثل همین پاییز ......

بالا