• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
من هم سلام میکنم خدمت تمامی دوستانی که وجودشون باعث دلگرمی فضای مجازی این روزاهای من هستش .
تبریک ویژه هم خدمت Siavash20 و Somayeh60 عزیز بابت انتخابشون و پست های زیبا و دلنشینشون .
امیدوارم هر دوتا دوستمون هم در صحنه زندگی حقیقی همیشه جز بهترین ها باشند .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود به همه دوستان نازنين بخش ادبيات :

متاسفانه بعضي از دوستان تازه آمده به اين بخش كمي كم لطفي ميكنند . اشعار در حد يك بيت يا حتي كوتاه تر مينويسن . ادبيات ارزشمنده و نياز به احترام دارد و
با تشكر

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740

متاسفانه بعضي از دوستان تازه آمده به اين بخش كمي كم لطفي ميكنند . اشعار در حد يك بيت يا حتي كوتاه تر مينويسن . ادبيات ارزشمنده و نياز به احترام دارد و
با تشكر

درود به دوست خوبم و تشکر بابت بیان این نکته
می خواستم به این جملات این مطلب رو هم اضافه کنم و به نوعی خواهش کنم از دوستان فرهیخته این بخش که اگر شعر یا نثر یا مطلبی رو در تاپیک ها قرار میدن و نوشته ها از شاعر و نویسنده ی دیگری هست و ازش اطلاع دارن لطف کنن برای ارزش نهادن به کار شاعر یا نویسنده و همچنین جهت اطلاع سایر دوستان اون شعر رو با نام شاعرش قید کنن تا حق مطلب ادا بشه و اشعار و نوشته های دوستان هم مشخص بشه...
البته داخل پرانتز بگم میدونم گاهی اوقات ممکنه نام شاعر مشخص نباشه یا نویسنده ناشناس باشه اما طبیعتا این ممکنه گاهی اتفاق بیفته نه همیشه که متاسفانه بعضی دوستان رعایت نمیکنن...
تشکر از همه دوستان

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293

با تشكر

درود به دوست خوبم و تشکر بابت بیان این نکته
می خواستم به این جملات این مطلب رو هم اضافه کنم و به نوعی خواهش کنم از دوستان فرهیخته این بخش که اگر شعر یا نثر یا مطلبی رو در تاپیک ها قرار میدن و نوشته ها از شاعر و نویسنده ی دیگری هست و ازش اطلاع دارن لطف کنن برای ارزش نهادن به کار شاعر یا نویسنده و همچنین جهت اطلاع سایر دوستان اون شعر رو با نام شاعرش قید کنن تا حق مطلب ادا بشه و اشعار و نوشته های دوستان هم مشخص بشه...
البته داخل پرانتز بگم میدونم گاهی اوقات ممکنه نام شاعر مشخص نباشه یا نویسنده ناشناس باشه اما طبیعتا این ممکنه گاهی اتفاق بیفته نه همیشه که متاسفانه بعضی دوستان رعایت نمیکنن...
تشکر از همه دوستان

درود به شما دو عزیز بزرگوار و فعال، و توجهی که به این بخش دارین. منم مثل خیلی از کاربرای دیگه بیشتر به بخش ادبیات سر میزنم برای فیض بردن و کمتر پیش میاد مطلب جالبی پیدا کنم که بنویسم، چشمه هنری هم نداریم که بخواد بجوشه.
صد البته نظرات و تذکرات شما کاملا درست و به جاست و حرفی هم درش نیست.
البته در کنار نظر جناب AMD.POWER و تکمیل فرمایششون باید عرض کنم گاهی نوشتن یک شاه بیت کار چندین بیت رو می کنه یا نوشتن یک یا دوبند از یک شعر نو به جای کلش هم تاثیر گذار تره هم خواننده ها رو ترغیب به خوندن می کنه.
که انتخاب این موارد هم احتیاج به دقت و تامل بیشتر داره و نمیشه سرسری یه بیت رو نوشت فقط برای رفع تکلیف یا هر قصد دیگه (که این مورد فکر نکنم در حوصله کاربرانی بگنجه که مد نظر ایشون هست.)
اگه مدیران این قسمت وقت بیشتری برای بخش ادبیات بزارن (اگه وقت داشته باشن) و پستهای خارج از چارچوب رو حذف کنن، یا قوانین موثرتری وضع کنن که چه بهتر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
البته يك نكته رو بگم . مدير اين بخش يكي از موفق ترين و بهترين مديرهاي پيتي هست اين رو از صميم قلب ميگم . من روي سخنم بيشتر با دوستاني بود كه جهت بالا بردن تعداد پست اين كار رو ميكنن . كه متاسفانه تو تمام قسمتهاي فروم اين مسئله هست . اميدوارم دوستاني هم براي تعداد پست چيزي مينويسن اقلا يك وقت چند دقيقه اي بگذارن .

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دروود

اول اینکه بسیار ممنونم از توجهتون به این بخش.

متاسفانه چند هفته ای هست که کمی از میزان حوصله ی من برای توجه به بخش کم شده زمانی هم که برای بخش میزارم بیشتر صرف پاک کردن تاپیک های نامناسب بخش میشه!

در مورد دوستان تازه وارد هم نمیدونم کم لطفی به ادبیاته یا واقعا از قوانین بخش اطلاعی ندارند که بهتره اول تذکر بدم بهشون اگر رعایت نکردند جدی تر عمل کنم.

ذکر نام شاعر هم کاملا حق با شماست سمیه جان یه جورایی رعایت حقه شاعر و نویسنده است که متاسفانه رعایت نمیشه علی رغم اینکه چندبار خواهش کردم از کاربرا و تو قوانین پست اول هم ذکر

شده که اگر نام شاعر و میدونن بیان کنند.

و دوباره تشکر میکنم از لطف و توجه دوستان ، من هم سعی میکنم وقت بیشتری و برای بخش بزارم.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دروود

اول اینکه بسیار ممنونم از توجهتون به این بخش.

متاسفانه چند هفته ای هست که کمی از میزان حوصله ی من برای توجه به بخش کم شده زمانی هم که برای بخش میزارم بیشتر صرف پاک کردن تاپیک های نامناسب بخش میشه!

در مورد دوستان تازه وارد هم نمیدونم کم لطفی به ادبیاته یا واقعا از قوانین بخش اطلاعی ندارند که بهتره اول تذکر بدم بهشون اگر رعایت نکردند جدی تر عمل کنم.

ذکر نام شاعر هم کاملا حق با شماست سمیه جان یه جورایی رعایت حقه شاعر و نویسنده است که متاسفانه رعایت نمیشه علی رغم اینکه چندبار خواهش کردم از کاربرا و تو قوانین پست اول هم ذکر

شده که اگر نام شاعر و میدونن بیان کنند.

و دوباره تشکر میکنم از لطف و توجه دوستان ، من هم سعی میکنم وقت بیشتری و برای بخش بزارم.

افزوده شدن دوستان جدید و محبوبیت بخش رو با تمامی بحث هایی که به دنبال داره , به فال نیک میگیریم . از بزرگان بخش و استادان بنده هم به خاطر گوشزدهای به جاشون کمال تشکر رو هم دارم .

امیدوارم در سایه همت دوستان و استفاده از تجربیات گرانقدری که دارند شاهد پویایی و شادابی بیشتر بخش باشیم .

صبورانه منتظر معرفی دوست عزیز و کاربر برتر ماهی که گذشت هستم :happy:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان و عزیزان خواستار مدیریت بیشتر هستم ضمن تشکر از زحمات شما ولی افراد همکار کمه و راحت مشخصه که دوستان نمیتونن به همه تایپیکها رسیدگی کنن خواهشا راحلی براش پیدا کنید :eek:
محسن تو هم از آخر اولی :D
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
دوستان و عزیزان خواستار مدیریت بیشتر هستم ضمن تشکر از زحمات شما ولی افراد همکار کمه و راحت مشخصه که دوستان نمیتونن به همه تایپیکها رسیدگی کنن خواهشا راحلی براش پیدا کنید :eek:
محسن تو هم از آخر اولی :D
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
چقدر تو عشق مدیریت داری اقا یه تاپیک بدین این فرشاد ما غرورش نشکنه بچه

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
دروود

برای مرداد ماه با تاخیرنمایش مشخصات: samira banoo - PersianTools Forums به عنوان کاربر برتر انتخاب شدند.

و سمیه عزیز نمایش مشخصات: somayeh60 - PersianTools Forums به عنوان کاربر فعال انتخاب شدند .

برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت میکنم.

پ.ن : این عناوین دیروز داده شده بود ولی من فرصت معرفی نداشتم :blush:

درود به دوستان نازنین و مدیر دوست داشتنی بخش ادبیات
باز هم با لطفتون منو غافلگیر کردید ندای عزیز... میون دوستان اهل ادبی که اینجا هستن باعث افتخاره برای من امیدوارم بتونم پاسخگوی لطف همه دوستان باشم...
یه تشکر ویژه هم از کاساندرای عزیز دارم که همواره منو تشویق کردن
به دوست خوبمون سمیرا بانوی عزیز هم تبریک میگم

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
دروود

برای مرداد ماه با تاخیرنمایش مشخصات: samira banoo - PersianTools Forums به عنوان کاربر برتر انتخاب شدند.

و سمیه عزیز نمایش مشخصات: somayeh60 - PersianTools Forums به عنوان کاربر فعال انتخاب شدند .

سلام به همه ی دوستان گرامی...
منم به سمیرا و سمیه عزیز تبریک میگم،امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشن...

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
منم به شما دو بزرگوار تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم.
امید که شاهد پیشرفت و موفقیت بیشتر همه عزیزان فعال در این بخش باشیم حتی به قول جناب AMD.POWER اسپمر های عزیز!

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دروود

برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت میکنم.

پ.ن : این عناوین دیروز داده شده بود ولی من فرصت معرفی نداشتم :blush:
با تشکر از مدیر همیشه محبوب و خوب بخشمون manuela89 عزیز و تبریک ویژه برای دو دوست منتخب بخش که به شایستگی این عنواین رو کسب کردند .

امیدوارم صحنه زندگیشون هم همیشه سرشار از موفقیت و روزای شیرین باشه .

دوباره به عنوان يك دوست از چند كاربر كه بدون مطالعه و رعايت قوانين پست ميزنن خواهش ميكنم . از زدن پست هاي اسپم وار خود داري كنند .

اتفاقا تذکر امید جان بسیار بجا هست و این روزها نیاز به نظارت و هماهنگی در بخش ادبیات بیشتر از گذشته به چشم میخوره و مطمئنا علیرغم زحمات خالصانه و بی دریغ مدیران , باز هم نیازهایی در این بخش دیده میشه .

پیشنهاد من انتخاب دو همکار جدید برای بخش ادبیات از بین کاربران منتخب بخش هست . و برای این دو همکار اختیارات ویژه داده بشه تا توانایی ویرایش و نظارت بر پست های ثبت شده داشته باشند . ما عزیزانی چون AMD.POWER , پرنیان ,somayeh60 و باران عزیز رو داریم که زحمات زیادی رو برای بخش ادبیات کشیدند و میتونند رنگ و بوی نوینی به بخش بدهند .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
ﺿﻤﻦ ﻋﺮض ﺳﻼم و اﺣﺘﺮام و ﺑﺎ آرزوي لحظه های شیرین برای همه دوستان عزیزم در بخش .

خوشبختانه با شور و اشتیاق دوستان اهل ادب , بخش ادبیات هر روز پویاتر و زیباتر میشه و اینو مدیون همه زحمت های بی دریغ کاربران خوبمون هستیم .

فقط نکته کوچکی توجه ام رو جلب نمود و اینو خالی از لطف ندیدم اشاره ای کوچک در این باره داشته باشم .

دوستان در صورت امکان لطفا در هر صفحه از هر تاپیکی فقط حداکثر 2 پست متوالی داشته باشند تا با پست های بقیه دوستان شکل زیباتر و منظم تری تاپیک داشته باشه . مگر اینکه از زمان آخرین پستشون در هر صفحه بیشتر از 12 ساعت بگذره .

یادمون باشه که بچه های اینجا فقط برای دل خودشون مینویسند و بی هیچ منت و انتظاری بخش محبوبمون رو زنده نگه میدارند .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ﺿﻤﻦ ﻋﺮض ﺳﻼم و اﺣﺘﺮام و ﺑﺎ آرزوي لحظه های شیرین برای همه دوستان عزیزم در بخش .

خوشبختانه با شور و اشتیاق دوستان اهل ادب , بخش ادبیات هر روز پویاتر و زیباتر میشه و اینو مدیون همه زحمت های بی دریغ کاربران خوبمون هستیم .

فقط نکته کوچکی توجه ام رو جلب نمود و اینو خالی از لطف ندیدم اشاره ای کوچک در این باره داشته باشم .

دوستان در صورت امکان لطفا در هر صفحه از هر تاپیکی فقط حداکثر 2 پست متوالی داشته باشند تا با پست های بقیه دوستان شکل زیباتر و منظم تری تاپیک داشته باشه . مگر اینکه از زمان آخرین پستشون در هر صفحه بیشتر از 12 ساعت بگذره .

یادمون باشه که بچه های اینجا فقط برای دل خودشون مینویسند و بی هیچ منت و انتظاری بخش محبوبمون رو زنده نگه میدارند .
به شدت هم نظرم با جنابعالی ؛
همین امروز کاربری به نحوی عجیب در دقیقه چندین پست را پشت سر هم کپی پیست می کرد و مدهوش این همه تلاش شدم .
حتی همین پست رو کافی ست مدیر گرامی مشاهده بفرمایند ؛
http://forum.persiantools.com/t80132-page123.html#post8096075
سرشار از لینک برای تبلیغ وبسایت فردی شان است .

بخش ادبیات به نظارت بیشتری نیازمند است که امیدوارم از تجربه و پشتکار امید (amd.power) و پرنیان عزیز استفاده شود تا با کمک مدیر گرامی سروسامانی به این بخش دهند.

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
درود به دوستان نازنینم
با نظر دو دوست عزیزمون موافقم از اون جهت که گذاشتن پست های پشت سر هم و متوالی از زیبایی تاپیک ها کم میکنه و گاهی پست های اسپم بعضی از دوستان باعث میشه نشه از مطالب درست استفاده کرد
هر چند ظاهرا اگر یادآوری دوستانه ای هم داشته باشیم گاهی باعث میشه بعضی از دوستان دلگیر! بشن متاسفانه...
به هر صورت عقیده دارم خودمون باید مدیر خودمون باشیم ندای عزیز هم حتما مثل همه ما دلمشغولی های شخصی دارن و نباید توقع داشت که یک تنه به این مسائل رسیدگی کنن پس باید یاد بگیریم خودمون به قوانین احترام بذاریم

بالا