درود به همه دوستان نازنين بخش ادبيات :
متاسفانه بعضي از دوستان تازه آمده به اين بخش كمي كم لطفي ميكنند . اشعار در حد يك بيت يا حتي كوتاه تر مينويسن . ادبيات ارزشمنده و نياز به احترام دارد و
با تشكر
درود به دوست خوبم و تشکر بابت بیان این نکته
می خواستم به این جملات این مطلب رو هم اضافه کنم و به نوعی خواهش کنم از دوستان فرهیخته این بخش که اگر شعر یا نثر یا مطلبی رو در تاپیک ها قرار میدن و نوشته ها از شاعر و نویسنده ی دیگری هست و ازش اطلاع دارن لطف کنن برای ارزش نهادن به کار شاعر یا نویسنده و همچنین جهت اطلاع سایر دوستان اون شعر رو با نام شاعرش قید کنن تا حق مطلب ادا بشه و اشعار و نوشته های دوستان هم مشخص بشه...
البته داخل پرانتز بگم میدونم گاهی اوقات ممکنه نام شاعر مشخص نباشه یا نویسنده ناشناس باشه اما طبیعتا این ممکنه گاهی اتفاق بیفته نه همیشه که متاسفانه بعضی دوستان رعایت نمیکنن...
تشکر از همه دوستان
درود به شما دو عزیز بزرگوار و فعال، و توجهی که به این بخش دارین. منم مثل خیلی از کاربرای دیگه بیشتر به بخش ادبیات سر میزنم برای فیض بردن و کمتر پیش میاد مطلب جالبی پیدا کنم که بنویسم، چشمه هنری هم نداریم که بخواد بجوشه.
صد البته نظرات و تذکرات شما کاملا درست و به جاست و حرفی هم درش نیست.
البته در کنار نظر جناب AMD.POWER و تکمیل فرمایششون باید عرض کنم گاهی نوشتن یک شاه بیت کار چندین بیت رو می کنه یا نوشتن یک یا دوبند از یک شعر نو به جای کلش هم تاثیر گذار تره هم خواننده ها رو ترغیب به خوندن می کنه.
که انتخاب این موارد هم احتیاج به دقت و تامل بیشتر داره و نمیشه سرسری یه بیت رو نوشت فقط برای رفع تکلیف یا هر قصد دیگه (که این مورد فکر نکنم در حوصله کاربرانی بگنجه که مد نظر ایشون هست.)
اگه مدیران این قسمت وقت بیشتری برای بخش ادبیات بزارن (اگه وقت داشته باشن) و پستهای خارج از چارچوب رو حذف کنن، یا قوانین موثرتری وضع کنن که چه بهتر