• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
تبریک میگم به هر دو دوست عزیز...
امیدوارم شاهد فعالیت روزافزونشون در پی تی خصوصا بخش ادبیات باشیم...
و بتونیم برای همیشه از نعمت وجودشون بهرمند باشیم...

تبریک من رو هم پذیرا باشید . فکر نمیکردم روزی وارد صفخه ادبیات اونم تو اینترنت بشم . اون هم بعد از وداع خیلی تلخی که با دوران دانشگاهم داشتم .
ولی پست های تاثیر گذار دوستان دوباره این اشتیاق رو زنده کردش

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دروود

با اندکی تاخیر ایشون نمایش مشخصات: Agha_Jo0n - PersianTools Forums به عنوان کاربر برتر بهمن ماه انتخاب شدند امیدوارم که شاهد فعالیت های بیشتر ایشون به خصوص در بخش داستان هم باشیم.

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دروود

دوست عزیزمون نمایش مشخصات: wonnin - PersianTools Forums به عنوان کاربر برتر فروردین ماه انتخاب شدند و

و نمایش مشخصات: Bvafa - PersianTools Forums عزیز و جناب نمایش مشخصات: AMD.POWER - PersianTools Forums به عنوان کاربر فعال ادبیات انتخاب شدند.

به هر سه دوست عزیز تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت دارم و امید بر اینکه شاهد فعالیت بیشتر و پست های زیباشون باشیم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سپاس از شما مدير و دوست عزيز مانوئلا و همينطور از تك تك دوستاني كه در اين انجمن فعاليت ميكنند .

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
AMD.POWER و wonnin و Bvafa عزیز تبریک ساده ی من رو پذیرا باشید
ایشالله در تمام مراحل زندگی موفق باشید:)

Last edited:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
...وتو...

هرروز

خوب ترمی شوی.
ومن...
هرلحظه
عاشق تر...
این همه دوست داشتنی بودنت...
دارد از سرم ،سرمی رود...
خوب من کمی آرام تر...
کمی کندتر...
مهربان باش...
بگذاربه پایت برسم...

با تشکر از همه عزیزانی که منت گذاشتن و ما رو غافلگیر کردن :)

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
دوست عزیزمون نمایش مشخصات: wonnin - PersianTools Forums به عنوان کاربر برتر فروردین ماه انتخاب شدند
و نمایش مشخصات: Bvafa - PersianTools Forums عزیز و جناب نمایش مشخصات: AMD.POWER - PersianTools Forums به عنوان کاربر فعال ادبیات انتخاب شدند.

درود
بنده هم به هر سه دوست خوبم تبریک میگم...
امیدوارم همیشه شاهد موفقیت هاشون باشیم...

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
دروود

دوست عزیزمون نمایش مشخصات: wonnin - PersianTools Forums به عنوان کاربر برتر فروردین ماه انتخاب شدند و

سلام
بنده هم به این سه دوست عزیز تبریک میگم
امیدوارم زندگیتون سراسر موفقیت باشه و مثل همیشه از نوشته های زیباتون بتونیم در این بخش استفاده کنیم :)

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
سلام
چقدر بده که سخنکده اینقدر غریب مونده دوستان فقط میان پست هاشونو میذارن توی یکی دوتا تاپیک خاص و میرن خیلی از دوستانی که فعالیت زیادی هم دارن در این بخش اصلا به اینجا و تاپیک یاد واره سری نمیزنن!نمیدونم چطور میشه؟!
شاید به خاطر همین کم توجهیه که دیده میشه قوانین بعضی از تاپیک ها اصلا در نظر گرفته نمیشه مدیریت محترم که نمیتونه یه تنه همه جا رو کنترل کنه پس باید خودمون هم خودمونو حداقل مدیریت کنیم
یعنی اگه یه قانونی میگه پست پشت سزهم نذارید یا حداکثر هر کاربر روزی سه پست میتونه قرار بده چرا دوستان تخطی میکنن؟!
اینجوری یه وقتایی استفاده از یه سری پست های با ارزش به نوعی عملی نمیشه یعنی بالاخره ما رعایت کنیم یا نه؟
اگرهم منعی نیست لطفا قوانین بروز رسانی بشن برای اطلاع
بازم تشکر

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
سلام
چقدر بده که سخنکده اینقدر غریب مونده دوستان فقط میان پست هاشونو میذارن توی یکی دوتا تاپیک خاص و میرن خیلی از دوستانی که فعالیت زیادی هم دارن در این بخش اصلا به اینجا و تاپیک یاد واره سری نمیزنن!نمیدونم چطور میشه؟!
شاید به خاطر همین کم توجهیه که دیده میشه قوانین بعضی از تاپیک ها اصلا در نظر گرفته نمیشه مدیریت محترم که نمیتونه یه تنه همه جا رو کنترل کنه پس باید خودمون هم خودمونو حداقل مدیریت کنیم
یعنی اگه یه قانونی میگه پست پشت سزهم نذارید یا حداکثر هر کاربر روزی سه پست میتونه قرار بده چرا دوستان تخطی میکنن؟!
اینجوری یه وقتایی استفاده از یه سری پست های با ارزش به نوعی عملی نمیشه یعنی بالاخره ما رعایت کنیم یا نه؟
اگرهم منعی نیست لطفا قوانین بروز رسانی بشن برای اطلاع
بازم تشکر

دروود

ممنونم دوست عزیز از توجهتون ، این سخنکده هم قصدش فقط معرفی کاربرای فعال نبوده اما خب مورد ارادت دوست هم قرار نگرفته و اینجا غریب افتاده و ما هم گاه گاهی یه سری بهش می زنیم!

در مورد قوانین تاپیک ها متاسفانه خیلی از کاربرای جدیدمون قوانین و مطالعه نمیکنند قوانین هر تاپیک تو پست اول همون تاپیک ذکر شده خیلی هم قوانین سخت و بغرنجی نیست.

در مورد اینکه قوانین و بروز رسانی کنیم چشم در اولین فرصت ممکن .

و برای اطلاع دوست راهنمای انجمن ادبیات خیلی وقت هست که به روز رسانی شده من واقعا ممنون میشم از دوستان که قبل از زدن تاپیک جدید نگاهی کنند تا تاپیک تکراری نباشه و تاپیکی که زده میشه

محتوای ادبی باشه و مربوط به بخش ادبیات باشه .

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
دروود

ممنونم دوست عزیز از توجهتون ، این سخنکده هم قصدش فقط معرفی کاربرای فعال نبوده اما خب مورد ارادت دوست هم قرار نگرفته و اینجا غریب افتاده و ما هم گاه گاهی یه سری بهش می زنیم!

در مورد قوانین تاپیک ها متاسفانه خیلی از کاربرای جدیدمون قوانین و مطالعه نمیکنند قوانین هر تاپیک تو پست اول همون تاپیک ذکر شده خیلی هم قوانین سخت و بغرنجی نیست.

در مورد اینکه قوانین و بروز رسانی کنیم چشم در اولین فرصت ممکن .

و برای اطلاع دوست راهنمای انجمن ادبیات خیلی وقت هست که به روز رسانی شده من واقعا ممنون میشم از دوستان که قبل از زدن تاپیک جدید نگاهی کنند تا تاپیک تکراری نباشه و تاپیکی که زده میشه

محتوای ادبی باشه و مربوط به بخش ادبیات باشه .
سپاس از بذل توجه شما مدیر محترم
فکر میکنم اگه سخنکده تبدیل به تالار گفتگو بشه برای بحث های ادبی هم خیلی جالب باشه هم شاهد پیشرفت این انجمن باشیم خیلی خوب میشه فقط کافیه دوستان اهل ادب و شعر دوست یه همتی بکنن :)

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
دروود به همگی

با عرض معذرت به خاطر عدم انتخاب کسی به عنوان کاربر برتر اردیبهشت ماه

نمایش مشخصات: siavash20 - PersianTools Forums

و نمایش مشخصات: somayeh60 - PersianTools Forums

به عنوان کاربر برتر ماه خرداد ادبیات انتخاب شدند براشون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم شاهد فعالیت های بیشترشون باشیم.

درود
و سپاس فراوان از مدیر محترم بخش ادبیات manuela ی عزیز بابت لطف بی حدشون نسبت به بنده
باید بگم واقعا غافلگیرم کردید و البته به همون اندازه مسرور ...
برای بنده باعث افتخاره فعالیت در میان دوستان اهل ادب و بافرهنگی که در تالار ادبیات باهاشون آشنا شدم .اینجا از شما و از همه ی دوستان خوبم که همواره بنده حقیر رو مورد لطفشون قرار دادن با تشویق هاشون تشکر میکنم و امیدوارم بتونم لایق محبت های همگیتون باشم
به دوست عزیزم سیاوش هم بابت این انتخاب تبریک میگم و امیدوارم شاهد موفقیت های بیشترشون باشم

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
دروود به همگی

به عنوان کاربر برتر ماه خرداد ادبیات انتخاب شدند براشون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم شاهد فعالیت های بیشترشون باشیم.

واقعا ادبیات تو این دوره زمونه انگار خیلی مهجور شده (شایدم تصور اشتباه منه)
بعد چند روز از انتخاب این دو بزرگوار هنوز تبریکی از طرف کاربرا نمیبینیم، متاسفانه
که خودش دلیلی بر جمله اول حقیره
الا ایهال انتخاب شما دو عزیز رو به عنوان کاربر برتر ادبیات رو بهتون تبریک میگم، ایشالا در اینده شاهد موفقیت های بیشتر و روزافزون شما هم در محیطهای مجازی و هم غیرمجازی! باشیم

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دروود به همگی

سپاس از شما و تمام دوستانیکه در بخش ادبیات فعالیت می کنن، امیدوارم در کنار عزیزانی دیگر بتونم
بهترین بهره و استفاده رو از این بخش ببرم ...
بانو
somayeh60
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید ♥

بیتی دوست داشتنی تقدیم به عزیزان پرشین تولزی :

لَبـت، نـَـه گـویـــد و پـیـداســـت مـی‌گـویـد دِلــــت، آری،
که این‌سان دشمنی، یعنی که، خیــلی دُوستم داری!

محمد علی بهمنی

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
بعد چند روز از انتخاب این دو بزرگوار هنوز تبریکی از طرف کاربرا نمیبینیم، متاسفانه
الا ایهال انتخاب شما دو عزیز رو به عنوان کاربر برتر ادبیات رو بهتون تبریک میگم، ایشالا در اینده شاهد موفقیت های بیشتر و روزافزون شما هم در محیطهای مجازی و هم غیرمجازی! باشیم
سپاس از شما دوست خوبم و بی نهایت ممنون از توجهتون
سپاس از شما و تمام دوستانیکه در بخش ادبیات فعالیت می کنن، امیدوارم در کنار عزیزانی دیگر بتونم
بهترین بهره و استفاده رو از این بخش ببرم ...
بانو
somayeh60
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید ♥

بیتی دوست داشتنی تقدیم به عزیزان پرشین تولزی :

لَبـت، نـَـه گـویـــد و پـیـداســـت مـی‌گـویـد دِلــــت، آری،
که این‌سان دشمنی، یعنی که، خیــلی دُوستم داری!

محمد علی بهمنی
سپاس سیاوش عزیز و تشکر از اینکه فضای سخنکده رو با این بیت زیبا ،زیباتر کردید امیدوارم تاپیک های تالار رو دوباره پر از پست های زیباتون ببینیم
سلام
منم به هر دو عزیز تبریک میگم
ایشالله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید:)
سپاس فراوان از شما دوست خوبم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

درود
مشکل جو ادبیات و یا کاسته شدن ارزش ها یا حتی بی مهری کاربرها نیست.متاسفانه این تاپیک (سخنکده) کمی غریب افتاده در این بخش.امیدوارم زودتر این مشکل برطرف بشه
به هر دو عزیز که از دوستان خوبم هستند تبریک میگم و امیدوارم پله های ترقی رو به سرعت بپیمایند.و جدا از این فضای مجازی.در فضای حقیقی بیرون نیز مثل این جا ادیبی برتر باشند

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
دروود به همگی

سلام به همه ی دوستان خوبم...
من هم این انتخاب شایسته رو به هر دو دوست گرامی تبریک میگم،امیدوارم همیشه موفق باشید...

بالا