• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دروود

ایشالا که همه خوب هستن و پاییزشون زیبا و رنگین ....

من پست ها رو خوندم متوجه شدم من باید خودم و معرفی کنم ؟:D درسته؟؟!

راستش من دقیقا نمیدونم چی باید در مورد خودم بگم :blush: و خب البته گفتن برخی جزئیات هم معذورات اخلاقی دارن :دی :D

خوب چون کسی نیست خوردی بمن
shake2.gif

نام
نام خانوادگی
لقبی که دوستان خارج از فرووم بهتون میدن البته درصورت داشتن؟
4hu5109.gif

شغل ؟
14.gif

مجردی متاهلی؟
_slowdance__by_serge.gif

خلاصه یه مشخصات بده که فردا پارتیمون شی
looksmiley.gif

دلم حرفاشو گفت توهم یه چیزی بگو
hititbanana.gif

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
خب فکر میکنم دیگه تقریبا همه اسممو میدونن !

اسمم ندا س. گفتن نام خانوادگی هم فکر کنم ضرورتی نداره :دی

24 سالمه، دانشجو بیوشیمی ام و رشته ام هیچ ارتباطی با ادبیات نداره کلا!

اولین بار به خاطر بخش سریال ها عضو پی تی شدم و بیشتر پست هامم تو اون بخش بود که با حذف اون بخش پست های منم پریدن!

علاقه زیادی به ادبیات به خصوص شعر دارم و برای ادبیات و هنر احترام زیادی قائلم ، هم شعر کلاسیک دوست دارم و هم نو ، عاشق اشعار حافظ و سهراب سپهری ام ...!

نوشتن و هم خیلی دوست دارم اگرچه خیلی وقته که چیزی ننوشتم و گاهی هم نقشی می کشم بر کاغذ.

اگر سوال دیگه ای بود در خدمتم البته اگر قابل پاسخ گویی باشه.

.........
پ.ن: حسین عزیز بیوگرافی خوبی نوشته بودن ولی نمیدونم چرا حذفش کردن. دلیل خاصی داشته؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من یه استارتی زدم ولی از زمان اون پست تا امروز که شما خودتون رو معرفی کردی نزدیک به دو هفته گذشته.
این همه توضیح دادم که چرا درخواست چنین چیزی رو دادم.ولی مثل این که کسی علقه ای به این کار نداره.خوب موندن پست من هم یه کم بی ربط بود با این وضعیت

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
بچه ها من چند وقت نبودم
چه خبره جریان چیه ؟:دی

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
من یه استارتی زدم ولی از زمان اون پست تا امروز که شما خودتون رو معرفی کردی نزدیک به دو هفته گذشته.
این همه توضیح دادم که چرا درخواست چنین چیزی رو دادم.ولی مثل این که کسی علقه ای به این کار نداره.خوب موندن پست من هم یه کم بی ربط بود با این وضعیت
درود به همه دوستان
حسین جان حیف اون بیوگرافی قشنگی نبود که نوشته بودی؟ کاش حذف نمیشد من خودم که گفتم منتظر بودم ندا و پگاه عزیز وحداقل یکی دو نفر دیگه مثل امید وپرنیان عزیز خودشونو معرفی کنن بعد نوبت من بشه. :)
راستش علیرغم اینکه علاقه خیلی زیادی به این بخش و دوستان خوبم که اینجا باهاشون آشنا شدم دارم فکر می کنم این بخش یه کمی هیجانش کمه و سوت و کور شده این روزا دلم برای خیلی از دوستانی که میومدن تا همین چند وقت پیش و دیگه کمتر سر میزنن تنگ میشه و دلم می گیره از نبودنشون...همین سوت و کور شدن و فضای سرد باعث میشه بعضی دوستان کمتر رغبت کنن بیان انجمن...کلا با فضای رقابتی هم که مشکل داریم .آدم واقعا گاهی بی انگیزه میشه...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود به همه دوستان
حسین جان حیف اون بیوگرافی قشنگی نبود که نوشته بودی؟ کاش حذف نمیشد من خودم که گفتم منتظر بودم ندا و پگاه عزیز وحداقل یکی دو نفر دیگه مثل امید وپرنیان عزیز خودشونو معرفی کنن بعد نوبت من بشه. :)
راستش علیرغم اینکه علاقه خیلی زیادی به این بخش و دوستان خوبم که اینجا باهاشون آشنا شدم دارم فکر می کنم این بخش یه کمی هیجانش کمه و سوت و کور شده این روزا دلم برای خیلی از دوستانی که میومدن تا همین چند وقت پیش و دیگه کمتر سر میزنن تنگ میشه و دلم می گیره از نبودنشون...همین سوت و کور شدن و فضای سرد باعث میشه بعضی دوستان کمتر رغبت کنن بیان انجمن...کلا با فضای رقابتی هم که مشکل داریم .آدم واقعا گاهی بی انگیزه میشه...

پست من رو مدیر و و همکار بخش میتونه برگردونه.
اما مساله این جاست که هنوز هم فقط یک نفر خودش رو معرفی کرده!!!

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
پس امیدوارم ندای عزیز زحمت بکشن و پست شما رو برگردونن .منم قول میدم بعدی باشم.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
حسين اين جريان معرفي كردن رو منم شنيدم كجا بيد معرفي كنيم و چطوري بگو برم كل زندگينامه رو بنويس براي خودم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

خوب شما پست خودتو برگردون بزار اینجا
از این به بغدم تو 24ساعت یکی خودشو معرفی کنه
اول از بزرگاا
بنظرم حسین اقا خودتون طرفا رو مشخص کنید خیلی بهتره واین طوری منظم تر و با قانونمند تره:دی
نوبت هر کاربری شد یه پخ بهش بده اگه جواب نداد بروو نو بت یکی دیگه :)

این پیشنهاد من بود ;)

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
درود به همه دوستان نازنین خودم :)
از اونجایی که قول دادم نفر بعدی باشم و زیر قولم هیچوقت نمیزنم و اینکه به اندازه کافی فکر میکنم صبر کردم تا دوستای خوب دیگه اگه مایل هستن خودشونو معرفی کنن پس با اجازه همه دوستان اینم بیوگرافی من:

همونجور که همه میدونن اسمم سمیه اس.
رشته تحصیلیم الکترونیک بوده که هیچ ربطی به ادبیات نداره ولی عاشق شعرو ادبیات هستم.اصلا دوست داشتم ادبیات بخونم یا باستان شناس بشم که نشد.
اطلاعات تاریخی نسبتا خوبی هم دارم که به خاطر علاقه ام به تاریخ هستش.خوندن کتاب های تاریخی رو به همراه خوندن کتاب های شعر و رمان خیلی دوست دارم.
به ورزش علاقه دارم و گاهی اگه وقت داشته باشم شطرنج بازی می کنم. اگرم وقت کافی نداشته باشم برای این بازی پیاده روی از دستور کارم خارج نمیشه! ولی برای دیدن مسابقه والیبال و ژیمناستیک رو ترجیح میدم.
دریا رو دوست دارم و کنارش آرامش پیدا می کنم .کلا طبیعت رو دوست دارم. عاشق گل و درخت هستم و باغچه خونه مادربزرگم همیشه مسوولیتش با منه و همه گل هاشو هم من می کارم. فصل بهار و ماه اردیبهشت رو خیلی دوست دارم چون هوا خوبه.
عاشق بارون هستم. وقتی میرم کوه دوست دارم تنها باشم و فکر کنم.
کارهای هنری رو دوست دارم گاهی هم توی خلوتم نقاشی میکنم .
تئاتر و دیدن فیلم رو دوست دارم . از شاعرا سهراب،فروغ،حافظ رو خیلی دوست دارم . نیما رو هم دوست دارم و یه کتاب ازش به دستم رسید چند سال پیش که خیلی قدیمی بود و یکی از دوستانم داده بود یه چند وقتی بخونمش که فقط اشعار محلی مازنی توش بود البته برای ترجمه اش کلی زحمت کشیدم ولی خیلی قشنگ بود ولی این کتابو هرچی توی بازار گشتم پیداش نکردم... آهنگ های قدیمی رو خیلی دوست دارم و گوش میکنم
اشعار شاعرای جدید رو هم دوست دارم. یه چیزایی هم می نویسم که خوب گاهی بعضی دوستان لطف زیادی بهم دارن .بعضی ها توی همون تاپیک اعلام میکنن بعضی هام با پی ام که دقتشون توی خوندن دل نوشته هام اونقدره که خودم گاهی باورم نمیشه.از همه دوستان خوبم بخاطر تعریفای دلگرم کننده اشون از نوشته هام ممنونم و تشویق میشم بخاطر همه این لطف هاتون.
دوست دارم توی نوشته هام مثل اشعار فزوغ بی پروا باشم ولی نمیدونم تا چه حد موفق بودم.
دوستایی بودن که دیگه نمیان انجمن یا کم میان که دلم خیلی تنگ میشه واسه نوشته هاشون مثل سیاوش .ترانه یا شاهزاده خانوم و ...
قشنگ ترین خاطره م توی انجمن وقتی بود که با لطف ندای عزیز کاربر برتر ماه خرداد شدم که چون با تولدم یکی شد هدیه قشنگی بود برام.و بعدشم کاربر فعال انجمن که برام باعث افتخاره.
از میون تاپیک ها که به همشون علاقه دارم اما دو تا تاپیک بداهه نویسی و تصویرسازی رو خیلی زیاد و عاشقانه دوست دارم .چون همه نوشته ها مال خود کاربراست و نویسنده و نوع قلمش معلومه اما سایر تاپیک ها اگه خودم به شخصه نوشته ای از خودم بذارم هم اونقدر صاحبان اثر بی نام داریم که شعرای نوشته شده توسط دوستان مشخص نمیشه و حق مطلب ادا نمیشه...(حسین جان ممنونم بخاطر این دو تا تاپیک)
از خصوصیات اخلاقیم هم خوب سعی میکنم به همه احترام بذارم چون خودم دوست دارم دیگران نسبت به من رنجشی نداشته باشن.آدم انتقاد پذیری هستم و استقبال می کنم از انتقاد.شوخ طبع هستم و برای دوستانم هرکاری ازم بر بیاد دریغ نمی کنم.
از دروغ بدم میاد و میونه ای با پشت سر دیگران حرف زدن هم ندارم..آدم رُک وصریحی هستم و نظرمو بی تعارف بیان میکنم و بدترین خصلتم که نقطه ضعفمه رو هم نمیتونم اینجا بگم!
چون با روحیه نظامی پدرم بزرگ شدم تا حدودی آدم منظبطی هستم.
خوب اینا به ذهنم میومد که گفتم امیدوارم کامل بوده باشه.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
درود به همه دوستان نازنین خودم :)
از اونجایی که قول دادم نفر بعدی باشم و زیر قولم هیچوقت نمیزنم و اینکه به اندازه کافی فکر میکنم صبر کردم تا دوستای خوب دیگه اگه مایل هستن خودشونو معرفی کنن پس با اجازه همه دوستان اینم بیوگرافی من:

.
درود بر شما
عزيز من از قوانين اين تايپيك خبر ندارم ميتونم ازتون سوالاتي بپرسم ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام و درود خدمت دوستان
بهادر اميد هستم .33 ساله . مهندس سخت افزار . به رشته خودم و ادبيات علاقه زيادي دارم . به نوشتن شعر علاقه زيادي دارم . اگر چيزي يادم رفته بنويسم .دوستان بگويند من اضافه ميكنم .

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
درود بر شما
عزيز من از قوانين اين تايپيك خبر ندارم ميتونم ازتون سوالاتي بپرسم ؟
این تاپیک قانون خاصی نداره سختکده اس دیگه و دوستان اگه نظری یا انتقاد و پیشنهادی درباره بخش دارن مطرح میکنن این معرفی کاربران بخش هم پیشنهاد محسن عزیز بود.
قرار بر این شد تا ابتدا مدیرو همکار بخش بعد هم کاربرای فعال و سایر کاربرا که فعالیت میکنن معرفی کنن خودشونو بازم سوالی هست بفرمایید بنده در خدمتم :)
بهادر اميد هستم .33 ساله . مهندس سخت افزار . به رشته خودم و ادبيات علاقه زيادي دارم . به نوشتن شعر علاقه زيادي دارم . اگر چيزي يادم رفته بنويسم .دوستان بگويند من اضافه ميكنم .
امید عزیز فکر میکنم برای آشنایی سایر بچه ها باید مثلا دقیق تر بشید اینکه به کدوم شاعر علاقه دارید یا یه کمی از خصوصیات اخلاقی و تفریحاتی که دوست دارین بگین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

در بين شاعران جهان از طرفداران پابلو نرودا هستم . در ميان نويسندگان هم اثر هاي گابريل ماركز رو ميپسندم .
در شعرهاي ايراني قديمي علاقه زيادي به عراقي و خيام دارم . شاعران معاصر هم استاتيدي چون شاملو و شمس لنگرودي -بروسان و اخوان ثالث و شفيعي كدكني
رمان نويس مورد علاقه ام عباس معروفي هست .
همچنين هايكو هاي ژاپني .
بهترين لحظات من در كوهستان و در حال شنيدن آهنگ و ساحل درياي خزر رو دوست دارم .

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
دوباره سلام
ممنون از همه دوستان برای معرفی خودشون بعد از این همه توی این انجمن بودن تازه از آشناییتون خوشحال شدم :D
حسین من با اجازه پستت رو برگردوندم ، حیف نبود انقد کامل نوشتی پاکش کردی ؟
من فکر کنم معرفی خودم خیلی خلاصه بود دیگه :دی
واقعا نمیدونم چی باید بگم ولی از روی بقیه دوستان تقلب میکنم و یه چیزایی مینویسم
اسم من پگاهه و دانشجوی پزشکی ام ، رشتم رو دوست دارم ، خیلی ، ولی خب اگه قرار بود پزشکی نخونم حتما عکاسی رو انتخاب میکردم ادبیات رو دوست دارم ولی نه به عنوان رشته تحصیلی ، دوست ندارم ادبیات واسم یه تکلیف باشه که رفعش کنم ، ادبیات واسه من نقش یه آرام بخش رو داره ، وقتی که از همه چیز خسته ام یکی از چیزایی که میتونه حالم رو خوب کنه ادبیاته ، خودم یه چیزایی می نویسم ولی هیچ وقت کسی جز خودم نمیخونتشون ، شاید چون حرفایی رو مینویسم که تو دلم مونده و هیچ وقت نتونستم به کسی بگم
شعر های حافظ و خیام رو دوست دارم
بین نویسنده ها نوشته های عباس معروفی و خارجی ها هم آلبر کامو رو می پسندم ، سابقه ی کتاب خوندنم بر میگرده به اول دبیرستان ، الان دیگه زیاد وقتش و شاید هم اعصاب کتاب(داستان) خوندن رو ندارم ولی خب وقتی یاد کتابایی که هست و نخوندم میفتم دلم میخواد میتونستم بیشتر کتاب بخونم ولی چکار میشه کرد دیگه ...
فکر کنم در همین حد کافی بود دیگه ، نه ؟:دی

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
بالا