درود به همه دوستان نازنین خودم

از اونجایی که قول دادم نفر بعدی باشم و زیر قولم هیچوقت نمیزنم و اینکه به اندازه کافی فکر میکنم صبر کردم تا دوستای خوب دیگه اگه مایل هستن خودشونو معرفی کنن پس با اجازه همه دوستان اینم بیوگرافی من:
همونجور که همه میدونن اسمم سمیه اس.
رشته تحصیلیم الکترونیک بوده که هیچ ربطی به ادبیات نداره ولی عاشق شعرو ادبیات هستم.اصلا دوست داشتم ادبیات بخونم یا باستان شناس بشم که نشد.
اطلاعات تاریخی نسبتا خوبی هم دارم که به خاطر علاقه ام به تاریخ هستش.خوندن کتاب های تاریخی رو به همراه خوندن کتاب های شعر و رمان خیلی دوست دارم.
به ورزش علاقه دارم و گاهی اگه وقت داشته باشم شطرنج بازی می کنم. اگرم وقت کافی نداشته باشم برای این بازی پیاده روی از دستور کارم خارج نمیشه! ولی برای دیدن مسابقه والیبال و ژیمناستیک رو ترجیح میدم.
دریا رو دوست دارم و کنارش آرامش پیدا می کنم .کلا طبیعت رو دوست دارم. عاشق گل و درخت هستم و باغچه خونه مادربزرگم همیشه مسوولیتش با منه و همه گل هاشو هم من می کارم. فصل بهار و ماه اردیبهشت رو خیلی دوست دارم چون هوا خوبه.
عاشق بارون هستم. وقتی میرم کوه دوست دارم تنها باشم و فکر کنم.
کارهای هنری رو دوست دارم گاهی هم توی خلوتم نقاشی میکنم .
تئاتر و دیدن فیلم رو دوست دارم . از شاعرا سهراب،فروغ،حافظ رو خیلی دوست دارم . نیما رو هم دوست دارم و یه کتاب ازش به دستم رسید چند سال پیش که خیلی قدیمی بود و یکی از دوستانم داده بود یه چند وقتی بخونمش که فقط اشعار محلی مازنی توش بود البته برای ترجمه اش کلی زحمت کشیدم ولی خیلی قشنگ بود ولی این کتابو هرچی توی بازار گشتم پیداش نکردم... آهنگ های قدیمی رو خیلی دوست دارم و گوش میکنم
اشعار شاعرای جدید رو هم دوست دارم. یه چیزایی هم می نویسم که خوب گاهی بعضی دوستان لطف زیادی بهم دارن .بعضی ها توی همون تاپیک اعلام میکنن بعضی هام با پی ام که دقتشون توی خوندن دل نوشته هام اونقدره که خودم گاهی باورم نمیشه.از همه دوستان خوبم بخاطر تعریفای دلگرم کننده اشون از نوشته هام ممنونم و تشویق میشم بخاطر همه این لطف هاتون.
دوست دارم توی نوشته هام مثل اشعار فزوغ بی پروا باشم ولی نمیدونم تا چه حد موفق بودم.
دوستایی بودن که دیگه نمیان انجمن یا کم میان که دلم خیلی تنگ میشه واسه نوشته هاشون مثل سیاوش .ترانه یا شاهزاده خانوم و ...
قشنگ ترین خاطره م توی انجمن وقتی بود که با لطف ندای عزیز کاربر برتر ماه خرداد شدم که چون با تولدم یکی شد هدیه قشنگی بود برام.و بعدشم کاربر فعال انجمن که برام باعث افتخاره.
از میون تاپیک ها که به همشون علاقه دارم اما دو تا تاپیک بداهه نویسی و تصویرسازی رو خیلی زیاد و عاشقانه دوست دارم .چون همه نوشته ها مال خود کاربراست و نویسنده و نوع قلمش معلومه اما سایر تاپیک ها اگه خودم به شخصه نوشته ای از خودم بذارم هم اونقدر صاحبان اثر بی نام داریم که شعرای نوشته شده توسط دوستان مشخص نمیشه و حق مطلب ادا نمیشه...(حسین جان ممنونم بخاطر این دو تا تاپیک)
از خصوصیات اخلاقیم هم خوب سعی میکنم به همه احترام بذارم چون خودم دوست دارم دیگران نسبت به من رنجشی نداشته باشن.آدم انتقاد پذیری هستم و استقبال می کنم از انتقاد.شوخ طبع هستم و برای دوستانم هرکاری ازم بر بیاد دریغ نمی کنم.
از دروغ بدم میاد و میونه ای با پشت سر دیگران حرف زدن هم ندارم..آدم رُک وصریحی هستم و نظرمو بی تعارف بیان میکنم و بدترین خصلتم که نقطه ضعفمه رو هم نمیتونم اینجا بگم!
چون با روحیه نظامی پدرم بزرگ شدم تا حدودی آدم منظبطی هستم.
خوب اینا به ذهنم میومد که گفتم امیدوارم کامل بوده باشه.