• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرعت کدوم دانلود منیجر از همه بیشتر است؟

سرعت کدوم بیشتره؟

• Internet Download Accelerator

Votes: 0 0.0%
  • mass downloader

• fresh download

• Free Download Manager

• Fast Download

• GoZilla

• Total voters
    25

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من تا به حال از DAP استفاده كردم و هيچ تجربه اي نصب به ديگر نرم افزارها رو ندارم.
از اين نرم افزار خاطرات بدي كه دارم خيلي وقتها شده كه بعد از اينكه يه برنامه رو دانلود كردم كار نكرده و بعد از اينكه به صورت عادي دخيره كردم هيچ مشكلي نداشته....
بعد اينكه فريد جان اگر لينك دانلود هريك از اين نرم افزارها رو ميذاشتي چقدر بهتر ميشد.

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خصوصیات جالبیه! فلش گت متاسفانه نداره اینو
چرا اتفاقا این خصوصیات رو هم فلش گت داره ! :D

از قسمت Options و تب Connection باید max jobs رو روی 1 بگذاری بعدش هم همونی که شاکینموت گفت رو میشه انجام داد

راستی محمد راست میگه منم ده ها بار این مشکل رو با dap داشتم

کلا سعی کنید فایل بالاتر از 15 مگابایت رو اصلا با dap دانلود نکنید !

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من فعلا برنامه فلش گت رو از سايت www.irdown.com دانلود كردم ببينم چطوريه...
راستي يه پيشنهاد براي سايتتون داشتم كه اگر ممكنه كمي اندازه فونتها رو بزرگتر كنيد (به خصوص بخش ارشيو) و يا حداقل از فونت tahoma اندازه 9pt استفاده كنيد. (توجه اين اندازه براي فونتهاي Arial & Times New Roman خيلي كوچكه بايد اندازه 11pt باشه)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ولی احتمالا شما کار با داپ رو بلد نیستید چون من اگه فایل به مشکل هم بربخوره تونستم درستش بکنم - هرچند داپ های که کرک شده باشند مشکل دارند اما داپ کرک نشده من مشکلی ندیدم و فقط یه مشت تبلیغات هی نشون میده

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
شايد تو خوش شانس بودي :D
ehsan, mehrdad1355, MohammadR, night wolf, Persia, shankimout, sina1808, t_mohsen
فريد جان نظر گذاشتي نظر داديم زور كه نيست :D
اما جدا از شوخي شما گفتين سريع ترين و منم به نظرم دپ علي رغم بدي هاي فراوانش سريع تر بود از بقيه (به نظر من) براي همين گفتم DAP اي كاش مي گفتي بهترين! :)

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
بعد اينكه فريد جان اگر لينك دانلود هريك از اين نرم افزارها رو ميذاشتي چقدر بهتر ميشد.
والا خیلی زیادن لینک دادن همشون وقت میبره اما همه ی اینها در سایت download .com هست شما دانلود بکن هر کدوم رو که خواستی بگو کرکش رو بذارم

چرا اتفاقا این خصوصیات رو هم فلش گت داره !

از قسمت Options و تب Connection باید max jobs رو روی 1 بگذاری بعدش هم همونی که شاکینموت گفت رو میشه انجام داد
مرسی علی جان من بلد نبودم!
راستي يه پيشنهاد براي سايتتون داشتم كه اگر ممكنه كمي اندازه فونتها رو بزرگتر كنيد (به خصوص بخش ارشيو) و يا حداقل از فونت tahoma اندازه 9pt استفاده كنيد. (توجه اين اندازه براي فونتهاي Arial & Times New Roman خيلي كوچكه بايد اندازه 11pt باشه)
مرسی از پیشنهادت بالاخره شما استاد این کاری
این کارو باید علی بکنه اصلا نمیدونم که من هم میتونم بکنم یا نا اما اگر هم بتونم والا میترسم بزنم همه چیزو خراب کنم!:lol:

فريد جان نظر گذاشتي نظر داديم زور كه نيست
اما جدا از شوخي شما گفتين سريع ترين و منم به نظرم دپ علي رغم بدي هاي فراوانش سريع تر بود از بقيه (به نظر من) براي همين گفتم DAP اي كاش مي گفتي بهترين!
اقا من نوکرتم!
راستش دقیقا هم منظرم همین سرعت بود چون همه ی اینها یه جورن در کل اینم مثل انتی ویروس تعصبیه!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به موافق حرف شما هستم
ولي من آخر سر GetRight 5.1 را يك كم سريع تر ديدم!
نمي دانم چرا احساس مي كنم سريع تره از فلش گت.
به هر حال دو تايش را دارم
شما GetRight 5.1 را هم تست كردين؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من getright رو هم امتحان كردم. به نظر من از لحاظ جذابيت و زيبايي هيچ دانلود منيجري به پاي گت رايت نميرسه. حتي امكانات فوق العاده خوبي هم داره. شايد باورتون نشه اما يه با يه LCD ساده و يه برنامه كوچيك ميشه تمام اطلاعات getright و دانلودها رو روي يه LCD كنار كامپيوتر داشت!!!
ولي باز هم فلش گت! :)
اما به نظر من سرعت اينترنت هرثانيه در حال تغييره و مقايسه سرعت دانلود كمي مشكل و در عين حال سليقه اي هست.

ali88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده من دلم براي ID که قبلا ساخته بودم تنگ شده بود! اما نامردی نکردم دوبار به getright رای بدم:D
(من irgamer هستم،امروز رفتم forgot password کنجکاو شدم ببینم password چی گذاشته بودم اما متاسفانه password جدید داد.)
و اما Getright 5.2 final رو صبر کنید بیاد خیلی عالی تر خواهد بود تازه با Bittorrent هم سازگار خواهد بود ;)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ali88 :
شرمنده من دلم براي ID که قبلا ساخته بودم تنگ شده بود! اما نامردی نکردم دوبار به getright رای بدم:D
(من irgamer هستم،امروز رفتم forgot password کنجکاو شدم ببینم password چی گذاشته بودم اما متاسفانه password جدید داد.)
و اما Getright 5.2 final رو صبر کنید بیاد خیلی عالی تر خواهد بود تازه با Bittorrent هم سازگار خواهد بود ;)
منظورت چیه؟؟ خوب فورگت پسورد میکردی که پسوردتو به ایمیلت می فرستاد! واسه یه ایدی دیگه باز کردی؟؟ نکنه بنت کردن؟؟
در هر حال تقلب تو رای گیری درست نیست!- من اخرش از این جریان ایدیت چیزی نفهمیدم دقیق بگو چه بلای سرت اومده

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از mehrdad1355 :
منظورت چیه؟؟ خوب فورگت پسورد میکردی که پسوردتو به ایمیلت می فرستاد! واسه یه ایدی دیگه باز کردی؟؟ نکنه بنت کردن؟؟
در هر حال تقلب تو رای گیری درست نیست!- من اخرش از این جریان ایدیت چیزی نفهمیدم دقیق بگو چه بلای سرت اومده
راستش من مطمئن نبودم هنوز این ID رو دارم! آخه اون موقع که سایت Portal بود من ثبت نام کرده بودم... اما دیروز رفتم memberlist دیدم که باقی مونده! حالا جالب اینجاست که یه عالمه ID دیگه هم با چند شماره بالا پایین بود :blink:
در ضمن تقلب هم نکردم گفتم که!(از 1 رای داشتن getright مشخصه)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از irgamer :
راستش من مطمئن نبودم هنوز این ID رو دارم! آخه اون موقع که سایت Portal بود من ثبت نام کرده بودم... اما دیروز رفتم memberlist دیدم که باقی مونده! حالا جالب اینجاست که یه عالمه ID دیگه هم با چند شماره بالا پایین بود :blink:
در ضمن تقلب هم نکردم گفتم که!(از 1 رای داشتن getright مشخصه)
اگه این ای دی رو قبلا داشتی پس چرا تعداد پستاش الان یکی هست؟؟؟؟؟؟

یک مویز مهمان ما باشید! :lol: :lol: :lol: :lol:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mehrdad1355 :

به خاطر اينكه اصلا با اين پست نزده. چه قدر گير ميدي! اصلا پست منحرف شد!
من كه فكر كنم به خاطر اينترنتم باشه هنوز فكر مي كنم يك كم كنده...

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
راستی اینا که از دانلود اکسیلاتور راضی!!!!!! یا ناراضی!!!!!!!! هستن بیان بگن از کدوم ورژن اون استفاده کردن یا استفاده می کنن!!!!!!
تا بفهمیم کدوم ورژنش ایراد داره و از کدوم راضیند

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اگه منظورت DAP هست ورژن از 7 به بعد ! 7,7,1,7,2 و...

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از mehrdad1355 :
به نظرم درکش چندان سخت نیست! چون هیچی پست نزده بودم!! اون موقعها در انجمنها فعالیت نمی کردم فقط عضو شده بودم گاهی میومدم مطالب رو می خوندم و جوابی ارسال نمی کردم. تو رو خدا بحث رو بیشتر از این ادامه نده.
و اما DAP به نظر من نسخه ی 7 به بعد خیلی پیشرفت کرده اما بازم بعضی از فایلهای Setup رو خراب می کرد، تا اونجایی که یادمه آخرین بار از DAP 7.1 استفاده کردم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از irgamer :
به نظرم درکش چندان سخت نیست! چون هیچی پست نزده بودم!! اون موقعها در انجمنها فعالیت نمی کردم فقط عضو شده بودم گاهی میومدم مطالب رو می خوندم و جوابی ارسال نمی کردم. تو رو خدا بحث رو بیشتر از این ادامه نده.
و اما DAP به نظر من نسخه ی 7 به بعد خیلی پیشرفت کرده اما بازم بعضی از فایلهای Setup رو خراب می کرد، تا اونجایی که یادمه آخرین بار از DAP 7.1 استفاده کردم.
ولی من تو این یک ساله مشکلی باهاش نداشتم و اگه پیش اومده همون طور که تو پستهای قبلیم گفتم درستش کردم

بالا