الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
من کلا آدم طماعی هستمطمع نکن زود بفروش تا دوباره پایین نیومده
ولی فکر کنم سکه تا 65000000 هم میره
من کلا آدم طماعی هستمطمع نکن زود بفروش تا دوباره پایین نیومده
به نظرم راحت تا 65000000 میرهواقعا قیمت دیدم کف کردم ۶.۲۰۰
چه خریتی کردم فروختم رو ۴.۰۷۰ فروختم
مشکل اینجاست آدم تو این کشور امکان نداره استرسی نشه
شما یه جوری اه و ناله میکردید که بچه های بورسی تو اینجا رو نفرین میکردید که من گفتم شدید زمین خوردید.(تایپیکاتون رو تو تالار بورس پی تی خوندم)
ولی خب خدا رو شکر می بینم که دوباره سرپا شدید و زندگیتون نرمال شد-من فکر کردم مثل من کارگرید و جزو قشر ضعیف جامعه ولی گویا اشتباه میکردم-خدا رو شکر
به نظرم راحت تا 65000000 میره
اینستکس که کانال خرید دارو و غذا هست فقطبنظرتون راه افتادن اینستکس که دیروز ترامپ گیج مخ اونو امضا کردو دستورشو صادر کرد تاثیری تو بازار سکه و دلار میزاره ؟؟؟ البته همین الانشم یه مقدار ریزش کرده ، عجب وضعو اوضاعی شده
5000به نظرم راحت تا 65000000 میره
جان؟؟؟؟؟؟؟
طماعی کار دستت دادجان؟؟؟؟؟؟؟
چیزی به نام اینستکس وجود خارجی نداره و ترامپ هم چیزی رو امضا نکرده.بنظرتون راه افتادن اینستکس که دیروز ترامپ گیج مخ اونو امضا کردو دستورشو صادر کرد تاثیری تو بازار سکه و دلار میزاره ؟؟؟ البته همین الانشم یه مقدار ریزش کرده ، عجب وضعو اوضاعی شده
نگفتم بفروش طمعکار؟بیا شد 5 تومن-از اینم پایینتر میاد تو چند روز دیگه حالا ببینجان؟؟؟؟؟؟؟
منظورم سکه بودفکر کنم اشتباه گرفتی داداش من تو عمرم بورس از نزدیک ندیدم و بورس کار نکردم
و درباره بورس نظر ندادم اصلا تو این فروم
همون پولم کل دارو ندارم بود که کلی ضرر کردم
مگه تو این کشور میشه رو پا شد آدم استرس میگیره . کارگرم بودم خوب بود اما الانم حتی بیکارم شغلی ندارم
میخوابیم بلند میشی یهو همه چی بهم ریخته
به نظرم موقتی هست و دوباره بالا میره مخصوصا بعد از عیدنگفتم بفروش طمعکار؟بیا شد 5 تومن-از اینم پایینتر میاد تو چند روز دیگه حالا ببین
4700 800 خرید میدهبه نظرم موقتی هست و دوباره بالا میره مخصوصا بعد از عید