gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
شما چه کردی بالاخره؟ضرر کردی؟هنوز به قیمت خرید سال قبلمون نرسیده
شما چه کردی بالاخره؟ضرر کردی؟هنوز به قیمت خرید سال قبلمون نرسیده
شما چه کردی بالاخره؟ضرر کردی؟
چقدر خریدید شما؟هنوز به قیمت خرید سال قبلمون نرسیده
انسطلا چرا انقدر کشید بالا؟
فک میکنم این موضوع اف ای تی افم هم تاثیر داشته باشه
چقدر خریدید شما؟
قبل از اینکه سکه بفروشم اونس انقدر رفت بالا میگفتن رکورد کل تاریخ اونس زده
العان رسید یه اون قیمت قبلی؟پولم کم بود برا حفظ ارزش پول سکه گرفتم
کل پولم بود
۱ سال گذشت دقیق
۶ تا گرفتم رو هر کدوم ۱.۵۰۰ ضرر کردم
شما یه جوری اه و ناله میکردید که بچه های بورسی تو اینجا رو نفرین میکردید که من گفتم شدید زمین خوردید.(تایپیکاتون رو تو تالار بورس پی تی خوندم)پولم کم بود برا حفظ ارزش پول سکه گرفتم
کل پولم بود
۱ سال گذشت دقیق
۶ تا گرفتم رو هر کدوم ۱.۵۰۰ ضرر کردم
قیمت را از تو کانالهای تلگرام و......چک کن .جای معتبر و با سابقه هم ببر که چک طرف نقد بشه .ساعتی هم برو که همون روز بری چک را نقد کنی .الان هم که یک دفعه سکه جهش کرده احتمالا اختلاف قیمت خرید فروش زیاد خواهد بوددوستان چندتا سکه دارم میخوام ببرم بفروشم چیکار کنم موقع فروش کلاه سرم نذارن؟
اگه بهم چک داد باید تاکید کنم که توی چک بنویسه در ازای خرید سکه؟قیمت را از تو کانالهای تلگرام و......چک کن .جای معتبر و با سابقه هم ببر که چک طرف نقد بشه .ساعتی هم برو که همون روز بری چک را نقد کنی .الان هم که یک دفعه سکه جهش کرده احتمالا اختلاف قیمت خرید فروش زیاد خواهد بود
شما هر وقت چک می گیرید بهتره قید بشه برای چی بوده اما زیاد چیز مهمی هم نیست .اینکه بنویسه برای چی بوده یک موقع چک طرف پاس نشه و شکایت و......شنیدم مفیده .اما به صورت معمولی نوشتن یا ننوشتنش تفاوت خاصی نداره والزام قانون نیستاگه بهم چک داد باید تاکید کنم که توی چک بنویسه در ازای خرید سکه؟
اگه بهم چک داد باید تاکید کنم که توی چک بنویسه در ازای خرید سکه؟
نه به شخص نمیخوام بفروشم صرافی ها همون لحظه پول رو میریزن؟با اینترنت بانک؟به شخص (دست) میخوای بفروشی که چک بگیری؟ برو صرافی خیال خودت رو راحت کن پول رو هم همون لحظه نقد (تو کارت) بگیر دیگه. چک چیه این وسط.
نه به شخص نمیخوام بفروشم صرافی ها همون لحظه پول رو میریزن؟با اینترنت بانک؟
ممنونهمون لحظه میریزن. البته چند(ین) دقیقه ای طول میکشه تا پردازش بشه تراکنش.
فقط اینکه بعضی صرافی ها هستن که با یک (یا چند) بانک خاص کار میکنن و همه بانک ها رو پوشش نمیدن.
طمع نکن زود بفروش تا دوباره پایین نیومدهممنون
وای سکه تا اعلان 61,660,000