• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نکته مهم: از روند نزولی-رنجی ۴ ماهه(مرداد تا آبان) خارج شدیم. بر اساس پستهای ماه های قبل بنده تصمیمی نگیرید و معامله ای نکنید

بازار به شدت پر نوسان و ناپایدار و غیر قابل پیشبینی. پریروز سکه ۴۵۲۰، دیروز ۴۲۷۰، امروز ۴۴۸۰

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ممنون از پاسختون
سپاسگزار
اگر با کد بورسی بشه سکه خرید آیا میشه سکه رو مانند همون سهام در پرتفوی ذخیره و بعد فروخت یا اینکار باید فقط در بورس کالا انجام بشه ؟
از پشتیبان کارگزاری بپرس. من چند هفته پیش درباره نمادهای زعفران و سکه پرسیدم. از حرفاشون این طور برداشت کردم گواهی سپرده کالایی رو میشه هم مثل سهام خرید و فروش کرد هم موقع سررسید کالاها رو دریافت کرد. کارمزد سکه ناچیزه اما زعفران مالیات هم داره
دقیق تر از خود کارگزاری سوال کنی بهتره

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
گرونی جدید در پیشه...

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
از پشتیبان کارگزاری بپرس. من چند هفته پیش درباره نمادهای زعفران و سکه پرسیدم. از حرفاشون این طور برداشت کردم گواهی سپرده کالایی رو میشه هم مثل سهام خرید و فروش کرد هم موقع سررسید کالاها رو دریافت کرد
درست میگین گواهی سپرده سکه مثل سهام قابل معامله ست خودم این کارو بارها انجام دادم، ولی منظور ایشون پرتفوی هستش. یعنی خواستن بدونن میشه سکه رو که توی بورس کالا خرید و فروش میشه در کنار سایر سهام هایی که دارن تو یه سبد بذارن یا نه.. بنظر شرایطش فرق میکنه. البته از کارگزاری خودشون سوال کنن بهتر راهنمایی میکنن

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
به نظر شخصی من امروز تا فردا قیمتا به کف میرسه، و بعدش ممکنه حتی یه ذره بیاد بالا، و یه چند روزی توی همون محدوده بمونه تا موج بعدی ببینیم خدا و همتی و ذخایر ارزی و دلالا و اختلاس‌گرا و تحریما و ماجراجویی‌های منطقه‌ای و وضعیت عراق و بنزین و بازار مسکن و اعتراضات و توییتر ترامپ و بشار اسد و حسن نصرالله باقی چاقال‌ها و کائنات و انسان‌های روی زمین چی میخان :|

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
خب مث اینکه طبق پیش‌بینی ، قیمت کف همون کانال ۴۳۰۰ برای سکه، و ۱۲۷۰۰ برای دلار بود، و بعد از دو سه روز جون کندن همتی توی اون محدوده، قیمتها دوباره قد علم کردن.
و یواش یواش و بی‌صدا داره مسیری که باید بره رو پیش میره ....

نظرم اینه که توی بازه زمانی امروز تا نیمه دی‌ماه قیمتا یه تکون اساسی میخورن. حالا به کدوم سمت، مشخص نیست، ولی احتمال قوی صعود در پیش داشته باشیم ...

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
خیلی جالبه !
اونس جهانی دیشب ۱۴۷۸ بود، و قیمت هر مثقال آبشده داخلی ۲۰۰۵۰۰۰
امروز اونس جهانی رفت به ۱۴۸۴ ، اونوقت آبشده داخلی اومد رو ۱۹۸۰۰۰۰ [emoji1751]
اینجا چخبره !؟؟؟
نوسان‌گیرا رسما دارن بازی داده میشن ...
البته اونایی که قواعد و رکب‌ها رو بلدن، یا سیگنال‌ها به موقع بهشون میرسه سودهای کلان به جیب میزنن ...

END1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
دوستان.نیم سکه طرح جدید قدیم داره؟برای خرید نیازمند راهنمایی هستم.متشکر.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان.نیم سکه طرح جدید قدیم داره؟برای خرید نیازمند راهنمایی هستم.متشکر.
بله. جدید منظور 86 هست. "تاریخ پایین" یا "قدیم" پایینتر از 86 رو میگن
این تاریخ روی سکه درج شده
ترجیحا جدید خرید کنید
چون قدیم رو بعدا بخایین بفروشین صرفا به قیمت طلای دست دوم خریداری میکنن ازتون

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
هر چی میخرید بخرید به جز سکه های کاغذی که تو بورس هست ! اینا سکه نیستن کاغذن . وقتی قیمتا چند برابر بشه خیلی راحت معاملات شما رو میبندن . همونطور که قبلا بستن . مگر خبرشو نخوندین ؟

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
هر چی میخرید بخرید به جز سکه های کاغذی که تو بورس هست ! اینا سکه نیستن کاغذن . وقتی قیمتا چند برابر بشه خیلی راحت معاملات شما رو میبندن . همونطور که قبلا بستن . مگر خبرشو نخوندین ؟
خوب مغز مطلبو نرسوندی !

"هرچی میخاین بخرین، بخرین. فقط یه چیزی بخرین که بتونین بذارین توی بالش زیر سرتون"

پ‌ن: درواقع هرچیزی که در فاصله نیم‌متریتون نباشه، مال شما نیست. حالا چه حساب بانکی باشه، چه سکه بورسی
چون به وقت نیاز و گرفتاری و کمبود بودجه، نمیدنش بهتون. مثه آب خوردن میکشنش بالا ...

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
خوب مغز مطلبو نرسوندی !

"هرچی میخاین بخرین، بخرین. فقط یه چیزی بخرین که بتونین بذارین توی بالش زیر سرتون"

پ‌ن: درواقع هرچیزی که در فاصله نیم‌متریتون نباشه، مال شما نیست. حالا چه حساب بانکی باشه، چه سکه بورسی
چون به وقت نیاز و گرفتاری و کمبود بودجه، نمیدنش بهتون. مثه آب خوردن میکشنش بالا ...

دقیقا عزیز . پاسخ من مربوط به خرید سکه قدیم یا جدید بود . حتی پول کاغذی که نگه میدارین هم با اعتباری که تو کارتتون هست فرق داره . سعی کنید اسکناس همیشه داشته باشید. یک دلاری برای روز مبادا داشته باشید . اینقدرم روی دلار و یورو حساب باز نکنید . طلا سرمایه گذاری امن هست نه دلار.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
انس چهانی که من دارم میبینم همین الان برای لحظه ای 1500 رو دید و داره با اون کلنجار میره تا این مقاومت رو بشکونه که احتمالا میشکونه و حالا تا کجا بالا بره خدا داند اما چیزی که مسلم با این قیمت انس و دلار بالای 13 چرا قیمت سکه بین 70 تا 100 زیر قیمت داره معامله میشه , متاسفانه دارند مدتیه بعد از ساعت 12 بواسطه اوراق کاغذی سکه توی بورس قیمت رو کنترل میکنن و این بانکها شدن مکانیزمی برای کنترل قیمت مثلا شما در سایت طلا و جواهر قیمت رو 4580000 میبینید و قیمت سکه بورسی هست 4540000 که همش داره زیر قیمت بازار معامله میشه و سعی در پایین کشیدن قیمت دارند در واقع این نوع از معاملات این روزها مثل سابق نیست و دستوری دارند قیمت رو پایین میکشند اما قبلا قیمت سکه کاغذی 30 یا 40 هزار از قیمت بازار بالاتر بود و واقعی داشت معامله میشد . خلاصه اینکه اونس در حال عبور از 1500 داره بالا میره .

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
انس چهانی که من دارم میبینم همین الان برای لحظه ای 1500 رو دید و داره با اون کلنجار میره تا این مقاومت رو بشکونه که احتمالا میشکونه و حالا تا کجا بالا بره خدا داند اما چیزی که مسلم با این قیمت انس و دلار بالای 13 چرا قیمت سکه بین 70 تا 100 زیر قیمت داره معامله میشه , متاسفانه دارند مدتیه بعد از ساعت 12 بواسطه اوراق کاغذی سکه توی بورس قیمت رو کنترل میکنن و این بانکها شدن مکانیزمی برای کنترل قیمت مثلا شما در سایت طلا و جواهر قیمت رو 4580000 میبینید و قیمت سکه بورسی هست 4540000 که همش داره زیر قیمت بازار معامله میشه و سعی در پایین کشیدن قیمت دارند در واقع این نوع از معاملات این روزها مثل سابق نیست و دستوری دارند قیمت رو پایین میکشند اما قبلا قیمت سکه کاغذی 30 یا 40 هزار از قیمت بازار بالاتر بود و واقعی داشت معامله میشد . خلاصه اینکه اونس در حال عبور از 1500 داره بالا میره .
از وقتی انس روی ۱۴۷۸ بود، آبشده در محدوده ۲۰۰۰ نوسان ریز داشت.
الان توی این دو سه روز که انس کشیده بالا، ولی آبشده و سکه تکون نخوردن
فعلا با چماق و زور نگهش داشتن، به این امید که انس جهانی دوباره سقوط کنه، یا حداقل صعودش متوقف بشه، تا بعد خیلی ریز و بی‌سروصدا آبشده رو باهاش هم‌تراز کنن ...

انس از ۱۵۰۰ گذشت، و احتمالا تا شب ۱۵۰۵ هم برسه ...

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
این قانون 9 درصد مالیات که اسمشو گذاشتن "ارزش افزوده" و از زمان مموتی اجرا میشه و برای هر کاری حتی واسه لیدن توی توالت عمومی 9 درصد ارزش افزوده رو میگیرن :mad:
حالا قیمت سکه و دلار رو که اعلام میکنن این 9 درصد هم از قبل حساب شده؟

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سکه امروز وارد کانال 4600 شده و چند روزی بود که داشتن سعی میکردن از رسیدن به این قیمت جلوگیری کنن اما چون انس جهانی داره حالا بالا میره دیگه کاریش نمیشه کرد مگر اینکه دلار رو بکشن پایین که اونهم جای زیادی نداره .

TANHA81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
الان۴۶۰۰خوبه برای خرید به قصد سرمایه گذاری تا۳سال دیگه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
از فردا قیمت سکه و دلار به پرواز درمیاد...
امروز به پرواز در اومد :

سکه: ۴۹۵۰
طلا : ۵۰۰
دلار ۱۴۱۰۰

اینجور که بعضی جاها نوشتن تا روز یکشنبه بازار طلا تعطیل خواهد بود و باید دید تا دوشنبه چه خبر بشه ..!!

پ.ن: بازارهای بین‌المللی طلا همیشه شنبه و یکشنبه تعطیل هستن، ولی بازار ایران همیشه باز بوده، ولی استثنائا این هفته ایران هم شنبه و یکشنبه تعطیل خواهد بود ...

بالا