با سلام خدمت دوستان ودوست عزیزی که سکه خریده و الان مدعی ضرر هستش من هم یه مبتدی هستم ولی تو نکاتی که گفتی مشخصه اشتباهات خود بیشتر از دیگران هستش هر چند ما ایرانی ها عادت داریم تو هر جریانی یه مقصر هم باشه که همه چیز رو بندازیم گردنش دوست عزیز اگر هدفت از خرید سکه نوسانگیزی بوده خریدت خیلی خیلی اشتباه بوده چون تو نوسانگیر نیستی اگر هدفت حفظ ارزش سرمایه بوده پس حداقل باید ۳یا۴سال رو صبر میکردی اون وقت هم موقع نیازت با توجه به قیمت روز میفروختی فکر میکنی ۵سال اینده سکه همین قیمته تقریبا مطمین باش با این اقتصاد وسیاست ایران بازهم بالاتر میره حالا شاید یه مدت ثبات داشته باشه یا پایین بیاد ولی اخرش رو سودی اشتباه دیگری که کردی تو نوسان قیمت خرید داشتی نه تو ثباتش مثلا الان خرید سکه اشتباه هست مسیر صعود ونزولش مشخص نیست وشاید خوذت نذونی ولی ظاهرا انتظار سود باد اورده رو داشتی نه حفظ ارزش پول....دوست عزیز قدیمی ترین ومعروفترین ضرب المثل ایرانی رو یادت رفته گر صبر کنی زغوره حلوا سازی
وقتی ارزش قیمتی ملک ۴۰۰ برابر شده
وقتی مورتور سیکلت ایرانی ۴ میلیونی شده ۱۰ میلیون
وقتی رب ۵ هزار تومنی شده ۲۰ هزار
تلویزون ۱ میلیونی شده ۵ میلیون ـ
دستگاه بازی ۸۵۰ هزاری شده ۳ میلیون
یخچال ۱ میلیونی شده ۷ میلیون
و ....
وقتی همه چی صد برابر هزار برابر گرونتر شده
فقط دلار و سکه میان پایین این منطقی و عقلانی و نوسان گیری نیست
وقتی قیمت جهانی اونس طلا به صورت وحشتناکی اوج میگیره برا مدت طولانی اما تو ایران برعکس هر روز کاهش قیمت بیشتری میخوره
بازم میگم اسم این نوسان گیری نیست . هنه چی هزار برابر رفته بالا از سنگ توالت به بالا
پس نباید انتظار داشت من توقع نداشته باشم حداقل ضرر نکنم چیزی که بخاطر پول دادم مثل بقیه چیزا گرون نشده حداقل پول خودمو که بخاطرش دادم بهم بدن
پول باد آورده که نبوده
کافیه بری ۳ صفحه قبل همین تاپیک به قبل ببین دوستان طلا فروش گفتن بازم کاهش قیمت میخوره و موقعیت ها بهتری برا خرید شکل میگیره