robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
به نظر من هم خودرو ، هم زمین ، هم سکه ، هم دلار سعودی میشه
میگی نه ، بشین تماشا کن
امروز چنده؟
بفروشیم یا دست نگه داریم؟
کجا با کمترین کارمزد میخرن؟
به نظر من هم خودرو ، هم زمین ، هم سکه ، هم دلار سعودی میشه
میگی نه ، بشین تماشا کن
هیچی، همه چی آرومه، ملت از افزایش قیمت سوخت و به طبع اون افزایش سایر کالاها خوشحالن و هرروز توی تلویزیون فراخوان راهپیمایی واسه حمایت از این تحول اقتصادی توی شهرهای مختلف میدنچه خبرا ؟!
چی پیش بینی میکنید برای این روز ها
ترامپ موندنی بشه و اوباما بازی در نیاره اوضاع بسیار خراب هست خرابتر هم میشه این یارانه انرژی هم بلوفی به اندازه کله حسن قفلهچه خبرا ؟!
چی پیش بینی میکنید برای این روز ها
از صبح تا الان که ساعت 2 عصر هست حدود 50 هزار تومن افزایش قیمت بود!!! تا روزهای آینده که جای خود دارد
منم همینطور ، ولی مجبوریم یه کار کنیم هر کاری بجز پس انداز! برای نگهداری ریال پولایی که به زحمت بدست اومده به راحتی پهن میشههر روز حداقل ۵ بار قیمت نگاه میکردم
میخواستی بری یه کشور دیگه ، رفتی؟ چی شد
منم همینطور ، ولی مجبوریم یه کار کنیم هر کاری بجز پس انداز! برای نگهداری ریال پولایی که به زحمت بدست اومده به راحتی پهن میشه
چی؟!!! جدی میگی؟ قانون جدیده؟ زمانی که یه تومن بود(اول برجام) فروختم برای هر سکه ده هزار تومن کم میکردنمیری مغازه میخوان بخرن ۲۰۰ کم میکنن
رفتم مغازه سکه رو ۴،۲۰۰ بود میگه خرید ۳،۸۰۰
من اگر پول گذاشته بودم کنار کشوم حداقل ضرر نکرده یودم
۱ سال فقط استرس داشتم و پولمون پرید
میری مغازه میخوان بخرن ۲۰۰ کم میکنن
رفتم مغازه سکه رو ۴،۲۰۰ بود میگه خرید ۳،۸۰۰
داداش اعضای اینجا فقط نظرشونو میگن، قرار نیست با چهارتا خط توضیحی که اینجا یه نفری که نه میدونی کیه و نه چندسالشه و نه چیکارهست، بدو بدو بری سرمایهگذاری کنی!P
چند روز پیش فروختم امامی . ۴،۱۰۰
دیگه خسته شدم ۱ سال ۲ ماه بود هر روز حداقل ۵ بار قیمت نگاه میکردم
اگر اون زمان به جا این سکه نکبتی پلی ۴ خریده بودم چنتا حداقل ۱۵ میلیون سود کرده بودم
نه مثل الان که ۳ میلیون ضرر کردم
فقط تو این مدت طولانی آدما ح ..... می شناختم
پست فطرت میومد میگفت اصلا سکه طرح قدیم نخریا ۳۰۰ هزار بیشتر بده فقط امامی ۸۶ بخر ما هم احمق بودیم باور کردیم
بعد ۱ سال تفاوت قیمتیشون شد ۴۰ هزار تومن و من ناراحت . برگشته میگه داداش طلا هر دو یه اندازه فرقی ندارن
من فقط دونه ای ۳۰۰ هزار بیشتر دادم چون گول دلالا پی تی خوردم
داداش اعضای اینجا فقط نظرشونو میگن، قرار نیست با چهارتا خط توضیحی که اینجا یه نفری که نه میدونی کیه و نه چندسالشه و نه چیکارهست، بدو بدو بری سرمایهگذاری کنی!
بعدشم شما که طاقت سرمایهگذاری نداری اصلا نباید نزدیک این بازارا بشه. سرمایهگذاری این نیست که روزی ۵بار چک کنی ببینی جنست ۱۰۰تومن اومده پایین یا رفته بالا !
طبق زمانی که میگید سکه خریدید، باید حدودا مهر ۹۷ بوده باشه، و اونموقع سکه حدودا ۴۵۰۰ تا ۴۶۰۰ بوده اگه اشتباه نکنم.
خب اوایل امسال سکه تا ۵۳۰۰ هم بالا رفت. چرا نفروختی تا سود کنی؟ اگه همینحور بالا میرفت و میشد ۶تومن میفروختی؟ قطعا بازم نه، چون خرسند و مغرور از سرمایهگذاری خودت بودی و بازم صبر میکردی تا بره بالا و بالاتر ...
ولی طمع چیزیه که همیشه باعث ضرر میشه. سرمایه گذاری در این آشفتهبازار طلا و ارز ایران مثل قماره، و قمار اگر به موقع ازش نکشی بیرون قطعا ضرر میکنی
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
آیا میدونستید توی بورس کالا و اوراق بهادار ایران میشه سکه رو با یه کارمزد خیلی پایین معامله کرد؟
نظر بچه کوچیک سر کوچتون نیست
اینجا طرف تو کار طلاه میاد حرف میزنه
دوما شما تاجری و اقتصاد دان . من کارگر بدبخت مفلوکم که حقوقم ۱،۲۰۰ ماهی بود
هر چی هم پول جمع کردم یهو بخاطر اتفاقات برجام بی ارزش شد
ارزش پهن حیوانی از پول من بیشتر بود
مجبور شدم بخاطر اینکه ارزش زحمات و عرق ریختن ها کل عمرم با خاک یکسان نشه یه چیزی بخرم که حداقل خیابون خواب نشم تو اون زمان
شمایی که با خانواده زندگی میکنی خرج نداری ما باید جون بکنیم برا خرج زندگی
و من ۵،۴۰۰ خریدم
و اون زمانس که شما میگی رسید ۵،۲۰۰ و ۵ میخریدن . اون زمان اون چند روز تو شهرستان داشتم حمالی میکردم برا یک لقمه نون و سکه ها همراهم نبود
طمع شماها دارید نه من و امثال من
ماها همینطوری بدبخت و مفلوکیم و چیزیم نداریم که طمع کنیم
من هیچوقت اونی که طلا فروشی داشت تو همین تاپیک هی گفت سکه طرحدقدیم نخر ازت نمیخرن حتما امامی بخر نمیبخشم
۳۰۰ برا سکه بیشتر دادم . همون آدم یعد ۱ سالو خورده ای میگه هر دو سکه یکین فرقی ندارن کی گفته یکی بهتره چرا گرونتر باشه
اوج ....ــ
وارد بازاری که نمیشناسید نشید که عاقبت کار پشیمانی هست
من به همه میگم روی کاری سرمایه گذاری کنید که آشنایی دارید
اگر نمیدونید که کی موقع خرید هست یعنی اینکه با این بازار آشنا نیستید پس به نظر من اصلا برای شما مناسب نیست که توی این بازار آشفته وارد بشید
اولا که مواظب حرف زدنت باشنظر بچه کوچیک سر کوچتون نیست
اینجا طرف تو کار طلاه میاد حرف میزنه
دوما شما تاجری و اقتصاد دان . من کارگر بدبخت مفلوکم که حقوقم ۱،۲۰۰ ماهی بود
هر چی هم پول جمع کردم یهو بخاطر اتفاقات برجام بی ارزش شد
ارزش پهن حیوانی از پول من بیشتر بود
مجبور شدم بخاطر اینکه ارزش زحمات و عرق ریختن ها کل عمرم با خاک یکسان نشه یه چیزی بخرم که حداقل خیابون خواب نشم تو اون زمان
شمایی که با خانواده زندگی میکنی خرج نداری ما باید جون بکنیم برا خرج زندگی
و من ۵،۴۰۰ خریدم
و اون زمانس که شما میگی رسید ۵،۲۰۰ و ۵ میخریدن . اون زمان اون چند روز تو شهرستان داشتم حمالی میکردم برا یک لقمه نون و سکه ها همراهم نبود
طمع شماها دارید نه من و امثال من
ماها همینطوری بدبخت و مفلوکیم و چیزیم نداریم که طمع کنیم
من هیچوقت اونی که طلا فروشی داشت تو همین تاپیک هی گفت سکه طرحدقدیم نخر ازت نمیخرن حتما امامی بخر نمیبخشم
۳۰۰ برا سکه بیشتر دادم . همون آدم یعد ۱ سالو خورده ای میگه هر دو سکه یکین فرقی ندارن کی گفته یکی بهتره چرا گرونتر باشه
اوج ....ــ
این دوتا پست منو ببینید :
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )
سلام نمیدونستم کجا سوالم بپرسم کسی اینجا صرافی داره یا اشنا داره؟ میخوام پول حواله کنم به خارج از کشور .هر دلاری چقدر کار مزد داره؟ حالا مثلا دلار بدیم اینجا از اونور دلار تحویل بده بازم تو کار مزد هم تااثیر داره ؟ بعد مبلغ زیاد هم باشه تاثیری به کم یا زیاد شدن کار مزد داره یا ثابته؟ ممنون میشم...forum.persiantools.com
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )
اخه تجربه نشون داده پول تو بانک موندن به امید سود بانکی یعنی از دست دادن ارزش سرمایه ات البته تو ایران:(forum.persiantools.com
اینجا اشخاصی پرسیده بخرم یا نه من گفتم نه و خیلی ها پست های قبل و بعدش رو ببینید پیشنهاد دادن آره حتما بخر
خود شخص باید تصمیم میگرفت که چیکار کنه
الان هم من جای شما باشم به جای اینکه دنبال مقصر بگردم دنبال حل مشکل ایجاد شده بودم
اولا که مواظب حرف زدنت باش
من هیچ جایی به کسی نه گفتم بخر، نه گفتم بفروش
همه پستهای من موجود هست. اینکه یکی دیگه بهت چیزی گفته، دلیل نمیشه بیای من رو باهاش جمع ببندی
من فقط تو پست قبلی بصورت کلی توضیحاتی راجع به سرمایهگذاری تو این خرابشده دادم. نه اقتصاددانم و نه تا حالا خرید و فروشی کردم. تا حالا هم ندیدم اینجا کسی مدعی تخصص توی صنعت طلا باشه!
اینکه جنابالی یه جنسی رو تو اوج گرونی میخری، و تو کف قیمت میفروشی ، مسئولیتش با خودته و بس .
اینکه یکسال پیش تفاوت سکه طرح جدید و قدیم ۲۰۰هزار بوده، ولی امروز تفاوتی ندارن، تقصیر اونی که بهت گفته نیست، تقصیر بازار بیصاحاب پر از رانت و دلال مملکته که هرچیزی هرروز یه قیمتی داره
اینکه ارزش پولت برابر پهن شده تقصیر اقتصاد پوکیده مملکته نه اعضای این سایت
فکر میکنی فقط ارزش پول و دارایی تو کم شده!؟ هرکی هرچیزی خریده یا نخریده توی این دوسال به خاک سیاه نشسته. چون هزینه زندگی توی این دوسال بیش از ۴برابر شده، ولی درآمد و حقوق حتی نزدیک ۲برابر هم نشده
این بساط مظلومنماییت رو هم جمع کن ببر یه جای دیگه ، چون خودم دارم روزی ۱۲-۱۳ساعت توی عسلویه کار میکنم و چندماه چندماه خانوادم رو نمیبینم
اصلا من احمقم که اومدم واسه تو توضیح بدم، وگرنه سطح شعور و حرف زدنت رو توی پست قبلیت نشون داده بودی ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
دیگه چیا گفتن از قدیم؟از قدیم گفتن حرفو بندازی زمین صاحبش بر میداره
و همینطور از قدیم گفتن دزد نگرفته پادشاه
کسایی که تو این تاپیک فعالیت میکنن منو میشناسن، و خودت هم اینو میدونی که من تابحال به کسی نه گفتم بخر یا نخر، و نه با قاطعیت گفتم گرون میشه یا ارزون میشه ...از قدیم گفتن حرفو بندازی زمین صاحبش بر میداره
و همینطور از قدیم گفتن دزد نگرفته پادشاه