• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
در حالی که اونس جهانی مجددا ۲میلیون رو رد کرد، اما قیمتها در بازار ایران نزولی !
مرزهای اقتصادی درحال درنوردیده شدن ...
وطنم، پاره تنم ...
من فقط موندم چرا شرکت‌های بزرگ بین‌المللی نمیان اینجا سرمایه‌گذاری کنن !!

مملکت به جایی رسیده که مثلا یه خبرگزاری میزنه حدا*دعادل توی دسشویی به جای آب سرد، شیر آب گرم رو باز کرد، یهو قیمت طلا سقوط میکنه، یه ساعت بعدش یکی دیگه تیتر میزنه زیپ شلوار لا*ریجانی خراب شد، یهو دلار میکشه بالا ...

دیوونه‌ خونه‌ست بقرآن ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
در حالی که اونس جهانی مجددا ۲ هزار دلار رو رد کرد، اما قیمتها در بازار ایران نزولی !
مرزهای اقتصادی درحال درنوردیده شدن ...
وطنم، پاره تنم ...
من فقط موندم چرا شرکت‌های بزرگ بین‌المللی نمیان اینجا سرمایه‌گذاری کنن !!

مملکت به جایی رسیده که مثلا یه خبرگزاری میزنه حدا*دعادل توی دسشویی به جای آب سرد، شیر آب گرم رو باز کرد، یهو قیمت طلا سقوط میکنه، یه ساعت بعدش یکی دیگه تیتر میزنه زیپ شلوار لا*ریجانی خراب شد، یهو دلار میکشه بالا ...

دیوونه‌ خونه‌ست بقرآن ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

اقتصادی که سوار بر خریت وارد ایران شد بهتر از این نمیشه :D همه چی با باتون بالا پایین میشه

Captive

لایک‌ها
16,664
ارائه کارت ملی برای خرید طلا و سکه الزامی شد
money2-smiley.gif

رئیس اتحادیه طلا و جواهر از الزامی شدن ارائه کارت ملی زمان خرید طلا و سکه از واحدهای طلافروشی خبر داد و گفت: این بخشنامه در راستای مبارزه با پولشویی از یک سال و نیم قبل ابلاغ شده است.

ابراهیم محمدولی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار داشت: از یک سال و نیم قبل بخشنامه‌ای را به واحدهای طلا فروشی ابلاغ کرده بودیم که طبق آن این واحدها برای فروش طلای بالای 15 میلیون تومان باید کارت ملی خریدار سکه و طلا را اخذ کرده و شماره ملی آن‌ها در فاکتور درج کنند.
وی افزود: ارائه کارت ملی برای خرید طلا و سکه به منظور جلوگیری از پولشویی بوده و این تصمیم نیز در راستای بخشنامه‌های ابلاغی اتاق بازرگانی به اتحادیه ها اتخاذ شده است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر با تأکید براینکه باید هویت خریدار طلا و سکه برای واحدهای طلا فروشی مشخص شود، درباره اینکه آیا این بخشنامه به منظور اخذ مالیات از خریداران طلا و سکه ابلاغ شده است گفت: تصمیم درباره دریافت مالیات با سازمان مالیاتی است و در این خصوص بخشنامه ای به ما ابلاغ نشده است، این موضوع فقط به منظور مبارزه با پولشویی است.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این واحدها برای فروش طلای بالای 15 میلیون تومان باید کارت ملی خریدار سکه و طلا را اخذ کرده و شماره ملی آن‌ها در فاکتور درج کنند.

از کدوم فاکتور حرف میزنه؟! هیچ واحد صنفی اعم از سکه فروش، طلا فروش یا صرافی در ازای خرید سکه به هیچ وجه فاکتور به خریدار نمیده. مگر اینکه به تازگی ملزم به ارائه فاکتور شده باشند که من خبر ندارم

Captive

لایک‌ها
16,664
از کدوم فاکتور حرف میزنه؟! هیچ واحد صنفی اعم از سکه فروش، طلا فروش یا صرافی در ازای خرید سکه به هیچ وجه فاکتور به خریدار نمیده. مگر اینکه به تازگی ملزم به ارائه فاکتور شده باشند که من خبر ندارم

احتمالا جدیدا اجرایی شده، اطلاع ندارم صرفا نقل قول کردم از یک سایت معتبر. هرچند بعید هم نیست که این خبر درست باشه.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ملزم شدن که بدن.
از یک سکه بیشتر هم باید بابت هر سکه مالیات پرداخت بشه.
البته تا الانشم کسایی که سکه میخریدن طبق قانون باید اظهار نامه مالیاتی میدادن ولی خب خیلی سفت و سخت نبوده

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

والا من یادم نمیاد در 4-5 سال گذشته سکه و دلار (در مورد دلار قبلا بدون سقف و در این دو سه سال در حد همون سقف مجاز سالانه) خریده باشم و صرافی بهم فاکتور نداده باشه. برای اطمینان رفتم چک کردم چون فاکتورها رو نگه میدارم از 1394 به بعد همه فاکتور صرافی دارند. نه تنها فاکتور رسمی با مهر، که شماره و آدرس و مشخصاتم رو هم هر سری میگیرن و یکی دو باری حتی SMS اومد که شما در فلان تاریخ فلان آیتم رو خریداری کردید. حالا نمیدونم طلا فروش های آزاد و صرافی های زیر پله ای قانونشون چیه ولی به هر حال این اتفاق عجیب و جدیدی نیست. البته اینی که میگم تعداد بالا نبوده. به هر حال کسی بخواد غیر رسمی بدون فاکتور بخره هنوز هم راهش بازه و امکان پذیره.

signore

Registered User
لایک‌ها
636

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
البته بالاتر توضیح دادم:

- خرید زیرپله ای، صرافی نامعتبر، طلافروشی آزاد با توافق طرفین میتونه فاکتوری رد و بدل نشه.
- خرید و فروش در حجم بالا هم که طبیعتا کانالش رسمی نیست و فاکتوری هم در کار نیست.

END1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
والا منم بیستا سکه خریدم هیچ فاکتوری نداد.از معتبرترین صرافیه شهر هم خریدم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
همه عزیزان درست میگن سلیقه ای عمل میشه
صرافی های رسمی تقریبا 99 درصد فاکتور میدن اما طلا فروشی ها تقریبا 99 درصد برای سکه فاکتور نمیدن

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
والا منم بیستا سکه خریدم هیچ فاکتوری نداد.از معتبرترین صرافیه شهر هم خریدم.

همونطور که بالاتر اشاره شد و دوستمون هم گفتن، صرافی معتبر و درست و حسابی، امکان نداره فاکتور نده. طلافروشی فرق میکنه. چون بعدا ممکنه حتی خودش هم سکه رو دوباره از شخص نخره. ولی سکه پلمپ از صرافی معتبر (یعنی سکه ای که هر جای دیگه ای هم بدون چک و چونه ازت بردارن) قطعا فاکتور داره، مشابه عکس هایی که بالاتر از سال 97 و 98 گذاشتم و فکر کنم از 94-95-96 هم داشته باشم اگر بگردم. قبل از 94 هم کلا داستان فاکتور به این شکل و به صورت عمومی وجود نداشت. اینی که میگم برای تعداد محدوده. حجم بالا کلا کانال معاملاتی اش فرق میکنه.

صرافی مجاز تعریف مشخصی داره. در تهران حدود 350 صرافی مجاز رسمی داریم. البته عدد دقیق رو باید مجدد چک کنم ولی حدودا همینه. امکان نداره این 350 صرافی حتی 1 تک سکه گرمی رو بدون فاکتور به کسی بفروشن. چک کردم دیدم از 94 تا 99 از 7 صرافی مختلف به شکل محدود خرید داشتم و همه فاکتور دادن. آیا معنی اش اینه که چندین هزار طلافروش و شبه-صراف دیگه کلاهبردارن؟ نه. اونی که در حد محدود میخواد خرید کنه منطقا میره صرافی مجاز و دلیلی نداره برای 30، 40 هزار تومن خودش رو درگیر کنه. اونی هم که میخواد حجم خرید کنه که واضحه کلا از فاکتور فراریه، پس اصلا کاری به چنین صرافی هایی نداره. اون نقل قولی هم که دوستمون از کشتی آرای گذشته مجدد برمیگرده به نکته ای که بالاتر اشاره کردم: طلافروش ها قضیه شون با صرافی ها فرق میکنه. کشتی آرای هم رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهره، نه کانون صرافان.

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
چه حالی دارید به صورت فیزیکی خرید می کنید :D من بیشتر در صندوق های طلا سرمایه گذاری می کنم.

#عیار خریده شد. تا ببینیم چه می شود.

بالا