چطور میگید زیر 1000؟ از آخرین باری که زیر 1000 دیدمش تقریبا 10-12 سال میگذره
نه. همچنان معتقدم به 2300 نمیرسه3 هزار رو تاچ میکنه و حتما بعد میاد زیر هزار دلار؟ :دی
خیلی چیزها قیمتشون کم شده. نقره در سال 2011 به 50 دلار هم رسید. الان 9 ساله حتی نزدیک به اون قیمت هم نشده. پلاتین قیمتش 1.5 برابر، حتی 2 برابر طلا بود. الان نصفشه.چطور میگید زیر 1000؟ از آخرین باری که زیر 1000 دیدمش تقریبا 10-12 سال میگذره
طلا برای در و پنجره سازی نیستخیلی چیزها قیمتشون کم شده. نقره در سال 2011 به 50 دلار هم رسید. الان 9 ساله حتی نزدیک به اون قیمت هم نشده. پلاتین قیمتش 1.5 برابر، حتی 2 برابر طلا بود. الان نصفشه.
به نظر من دوره طلا تموم شده
خیلی چیزها قیمتشون کم شده. نقره در سال 2011 به 50 دلار هم رسید. الان 9 ساله حتی نزدیک به اون قیمت هم نشده. پلاتین قیمتش 1.5 برابر، حتی 2 برابر طلا بود. الان نصفشه.
به نظر من دوره طلا تموم شده
اگر برای در و پنجره سازی بود که خوب بود. همیشه تقاضا داشت. مشکلش همینه که به درد هیچ کاری نمیخورهطلا برای در و پنجره سازی نیست
طلا ، طلاست
متناقض نیست. منظورم این بود که احتمال اینکه قیمت جهانی یک فلز با ارزش پایین بیاد، وجود داره. کما اینکه نقره 50 دلار بود و به 8 دلار هم رسید... حالا هم اینکه طلا به زیر هزار دلار برسه، چیز عجیبی نیست.دوست عزیز کل جملهت متناقض بود که!
خودت داری میگی نقره ۹ سال هست که نزدیک ۵۰دلار نشده!
خودت میگی پلاتین قیمتش نسبت به طلا نصف شده!
خب این یعنی دوره نقره و پلاتین تموم شده، نه دوره طلا که در این سالها صعودی بوده، و الان ماههاست در کانال ۱۹۰۰ هست، و نسبت به چند سال اخیر و دیگر فلزات هم رشد خیلی بهتری داشته!!!!!!!!
طلا یک شرکت یا برند یا محصول یا در انحصار یک کشور خاص نیست که دورهش تموم بشه، طلا از زمانی که کشف شده باارزش بوده، و همیشه هم با ارزش خواهد ماند و چشماندازش بلندمدتش همیشه صعودی خواهد بود ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
اگر برای در و پنجره سازی بود که خوب بود. همیشه تقاضا داشت. مشکلش همینه که به درد هیچ کاری نمیخوره
متناقض نیست. منظورم این بود که احتمال اینکه قیمت جهانی یک فلز با ارزش پایین بیاد، وجود داره. کما اینکه نقره 50 دلار بود و به 8 دلار هم رسید... حالا هم اینکه طلا به زیر هزار دلار برسه، چیز عجیبی نیست.
این بحث رو قبلا هم با یکی از دوستانی که اعتقاد داشت اونس طلا به زودی به 3 هزار دلار میرسه، کردم ...گذشته ها گذشته دوست عزیز. اینکه مردم باستان از چیزهایی که برق میزده خوششون می آمده و براشون با ارزش بوده، در دوره فعلی اهمیت خاصی نداره. پالادیوم سال ها در بدلیجات استفاده میشد یا به عنوان رنگ دهنده در طلای سفید به کار میرفت. قیمتش هم در حد نقره و حتی کمتر بود. الان قیمتش از طلا بیشتره. چون در کاتالیست ماشین های دیزل به کار میره.
طلا استفاده صنعتی چندانی نداره، استفاده زینتیش بجز در کشورهای عقب افتاده عملا از مد افتاده، مثل سال های دور به عنوان پشتوانه پولی هم محسوب نمیشه. چند وقت دیگه هم مصنوعیش ساخته میشه، کلا از ارزش میفته
پ.ن: با هم صبر میکنیم و می بینیم عاقبت طلا چی میشه
این بحث رو قبلا هم با یکی از دوستانی که اعتقاد داشت اونس طلا به زودی به 3 هزار دلار میرسه، کردم ...گذشته ها گذشته دوست عزیز. اینکه مردم باستان از چیزهایی که برق میزده خوششون می آمده و براشون با ارزش بوده، در دوره فعلی اهمیت خاصی نداره. پالادیوم سال ها در بدلیجات استفاده میشد یا به عنوان رنگ دهنده در طلای سفید به کار میرفت. قیمتش هم در حد نقره و حتی کمتر بود. الان قیمتش از طلا بیشتره. چون در کاتالیست ماشین های دیزل به کار میره.
طلا استفاده صنعتی چندانی نداره، استفاده زینتیش بجز در کشورهای عقب افتاده عملا از مد افتاده، مثل سال های دور به عنوان پشتوانه پولی هم محسوب نمیشه. چند وقت دیگه هم مصنوعیش ساخته میشه، کلا از ارزش میفته
به نظر خودم خیلی شک هست من کارشناس اقتصادی نیستماینکه اطلاعات شما در بسیاری از مسائل طبیعتا بیشتر هست شکی نیست
ببین خیلی وقت ها یه چیزهایی به صورت کلیشه ای جا افتاده و هیچکس بعدا نیومده و صحت و سقمشون رو بررسی کنه. خیلی ها طلا رو به عنوان سیف هون معرفی میکنن، اما واقعیت اینه که درصد بسیار کمی از مردم کشورهای پیشرفته به طلا به عنوان سیف هون یا حتی سرمایه گذاری نگاه میکنن. قرارداد های ETF هم توسط هج فاندها و با انگیزه های سفته بازی خرید و فروش میشه.اما به نظر من با توجه به مسائل مربوط به کرونا و بحران اقتصادی در جهان که تشبیه میشه به بحران 2008 و با توجه به اینکه نه تنها مردم ایران بلکه مردمانی از دیار آمریکا نیز به فکر حفط ارزش پولشان هستند ( طبق گزارش و اخبار واصله ) در نتیجه به فکر یک جایگزین هستند واسش حالا یا طلا و یا مثلا سهام شرکت خاص و حتی ارزهای دیجیتال.
پس طلا تنها برای کشورهای عقب مونده نیست :دی
اگر طلا تا 5 سال اینده از 2300 دلار بالاتر رفت، من اسممو میذارم مصطفیدر مورد طلای 3 هزار دلاری هم من بیشتر از لحاظ تحلیل بنیادی که داشتم و بررسی هایی که این مدت کردم یه جور تارگت شده واسم هر چند شاید به 3 هزار نرسه و حداکثر 2700 بتونه تاچ بشه.
سه تا مساله وجود داره در این رابطهمورد آخر هم اینکه:
شما اگر 10 کشور برتر دنیا با بیشترین ذخایر طلا رو چک کنید میبینید که هیچکدام بدبخت بیچاره نیستند و همشون کشور های پیشرفته و کیش رفته هستند :دی
پس حتما اونا یه چیزی میدونن که طلا رو انبار کردن وگرنه همه رو تبدیل میکردن به دلار و یورو و ارز کشور خودشون.
ببین خیلی وقت ها یه چیزهایی به صورت کلیشه ای جا افتاده و هیچکس بعدا نیومده و صحت و سقمشون رو بررسی کنه. خیلی ها طلا رو به عنوان سیف هون معرفی میکنن، اما واقعیت اینه که درصد بسیار کمی از مردم کشورهای پیشرفته به طلا به عنوان سیف هون یا حتی سرمایه گذاری نگاه میکنن. قرارداد های ETF هم توسط هج فاندها و با انگیزه های سفته بازی خرید و فروش میشه.
استاندارد عیار طلای زینتی در امریکا 10 ـه. خیلی به ندرت 14 ... یعنی حلقه ازدواجشون هم نصفش طلا نیست
اگر طلا تا 5 سال اینده از 2300 دلار بالاتر رفت، من اسممو میذارم مصطفی
اول اینکه این کشورها از قدیم طلاهای زیادی داشتن، بنابراین اگر بخوان عرضه کنن و قیمتشو پایین بیارن به ضرر خودشونه. وقتی میتونن طلاشونو خرد خرد با قیمت بالا به کشورهای جهان سوم بفروشن، چرا یه دفعه قیمت رو پایین بیارن
سوم اینکه اگر فرض کنیم که این مقادیر ذخیره واقعی باشه، ارزش این طلاها حتی در حد 3 درصد تولید ناخالص ملی سالانه این کشورها هم نیست. امریکا 8100 تن طلای ذخیره داره. میشه حدود 490 میلیارد دلار ... ارزش اپل به تنهایی 1900 میلیارد دلاره ...
با این وجود به نظر شما طلا و ذخیره اش، فاکتور مهمی در اقتصاد امریکاست ؟
طلا رو بیخودی بزرگش کردن. طلا چیزی نیست جز یه فلز بدرنگ مورد علاقه بشر اولیه
سفته بازی هم تا یه حدی جا داره ... در 30-40 سال گذشته، قیمت نفت حتی متناسب با تورم امریکا هم بالا نرفته. با اینکه اینهمه استفاده داره. منابعش محدوده و قابل بازیافت نیست.... طلا کاملا قابل بازیافته، کم که نمیشه هیچ، هر روز هم داره استخراج میشه. من دلیلی نمی بینم که قیمتش بیش از تورم امریکا بالا برهخب یکی از دلایل بالا پایین شدن ها همین سفته بازی هاست دیگه :دی
احتمالا اونجا بهشون وام ازدواج نمیدن :دی
قبوله. خدا رو شکر نگفتید sayyid بذارمباید بذارید حمید ک ک @Hamid_KK
ببین به نظر من همین الان هم دارن عرضه میکنن. الان جهت عرضه از سمت کشورهای غربی پیشرفته به سمت چین و هند و خاور میانه است دیگه. درسته ؟به هر حال تو این صد سال اگر ماهی یک بار هم عرضه میکردن مشکلی نبود :دی در واقع نخواستن به نظر من. و اینکه قدیم به ازای هر دلار معادلش مگه طلا نداشتند؟ بعد مدتی دیگه پیچیدن به بازی :دی
همین تاپیکهگفتی ارزش اپل یاد این تاپیک افتادم :دی
هنوزم معتقدم مال فقیر بیچاره هاست. از هند که فقیرتر نداریم. واردات طلاشونو ببینمن نگفتم فاکتور مهمی هست، شما گفتی طلا واسه فقیر بیچاره ها هست منم گفتم 10 کشور برتر از لحاظ ذخایر طلا کشورهای ثروتمند هستند... حالا شاید فقیر بیچاره ها طلاهاشون رو دادن آمریکا نگه داره :دی
توی ایران یه کم وضع فرق میکنه. مردم از قدیم به خاطر کاهش ارزش پول به طلا به چشم پس انداز نگاه میکردن. دلار و اینا هم چند ساله که بین مردم جا افتاده، قبلا کسی توی فکر دلار نبود. پس انداز مردم یا زمین بود یا طلا. اگرچه خیلی وقت ها ناشیانه هم این کار رو میکنن. خودم یه همکار خانم داشتم، تمام حقوقشو میداد طلای زینتی میخرید. اونم به صورت خرد و با اجرت ساخت بالا.20-30 سال پیش تو ایران مهمترین هدف افراد برای خرید طلا پز دادن و کلاس گذاشتن بود که مثلا مامان امید از آرنج تا کف دستش پر طلا هست اما امروزه بیشتر به نیت سفته بازی و حفظ ارزش پول خریداری میشه.
اون طلای نو با اجرت ساخت و مالیاتشه که اینقدر درمیاد موقع خرید قیمت آبشده ازتون میخرن! پس اگه یه وقت خواستید طلا بخرید واسه سرمایه گذاری به هیچ وجه طلای نو نخریدطلای شکسته بخرید و یا آبشده.دوستان داستان چیه طلا گرمی ۱۲۳۰ میفروشن ولی ۱۰۸۰ میخرن ؟
شاید یه چیزی از نظر فرهنگی که گذشته با ارزش بوده در اینده با تغییر فرهنگ و آگاهی ارزشش دستخوش تغییر بشه .. ولی دو تا نکته هست اول اینکه طلا پشتوانه وجایگزین پوله یعنی ذخیره طلا اعتبار پول رو تضمین میکنه و بلعکس تداوم ارزش پول هایی که پشتوانه دارن (تا کنون اینطور بوده) به طلا از دید بشر ارزش روانی میده.در شرایطی که اقتصاد و فرهنگ بشر و آگاهی بشر به سمتی بره که ارزها تغییر کنند و به طلا از نظر جنبه پشتیبانی روانشناختی احتیاج نداشته باشند ممکن ارزش طلا مثل سابق نمونه و تاثیری در اقتصاد نداشته باشهاگر برای در و پنجره سازی بود که خوب بود. همیشه تقاضا داشت. مشکلش همینه که به درد هیچ کاری نمیخوره
متناقض نیست. منظورم این بود که احتمال اینکه قیمت جهانی یک فلز با ارزش پایین بیاد، وجود داره. کما اینکه نقره 50 دلار بود و به 8 دلار هم رسید... حالا هم اینکه طلا به زیر هزار دلار برسه، چیز عجیبی نیست.
شاید یه چیزی از نظر فرهنگی که گذشته با ارزش بوده در اینده با تغییر فرهنگ و آگاهی ارزشش دستخوش تغییر بشه .. ولی دو تا نکته هست اول اینکه طلا پشتوانه وجایگزین پوله یعنی ذخیره طلا اعتبار پول رو تضمین میکنه و بلعکس تداوم ارزش پول هایی که پشتوانه دارن (تا کنون اینطور بوده) به طلا از دید بشر ارزش روانی میده.در شرایطی که اقتصاد و فرهنگ بشر و آگاهی بشر به سمتی بره که ارزها تغییر کنند و به طلا از نظر جنبه پشتیبانی روانشناختی احتیاج نداشته باشند ممکن ارزش طلا مثل سابق نمونه و تاثیری در اقتصاد نداشته باشه
با تغییر سیستم بانکداری و ارزش گذاری روی ارز یا تغییر ارزها..مثلا فکر کن یه پول جدید بیاد که اعتبارش توافقی در جهان یکسان باشه و نیاز به پشتوانه ذخیره طلا یا ماده خاصی نداشته باشه اونوقت ماجرا تغییر میکنه
ولی فعلا بشر از طلا عبور نکرده و هنوز براش جایگزینی نداره... حتی توی شرایط بحران و مشکلات جهانی مثل جنگ قطحی بیماری بلایای طبیعی و غیر طبیعی براش ارزشش به عنوان ذخیره و پشتیبان روانی بیشتر میشه
این موضوع در مورد ذات طلا و خاصیت اعتباری اونه و تفاوت داره با جنبه ای که شما فرمودید در مورد تغییر سلایق در انتخاب زیورآلات و جواهرات و مد و فرهنگ
زودتر برو بده درستش کنن. اگه معطل کنی، قیمت طلا از دستمزد ذوب و ریخته گری کمتر میشهآقا من یه 5کیلو طلای خام دارم میخام ببرم بدم باهاش دستگیره در درست کنم چون ارزشش داره میاد پایین و پشتوانه پهن ملی نیست کسی جایی میشناسه انجام بدن؟
بین گفتگوی فعالین یه چیزی هم در نظر بگیرید و اون اینه که وضعیت طلا به شکل شرایط جهانی منهای ایران لحاظ کنید. پشتوانه فرهنگی و دید عام درباره طلا در ایران از دیرباز متفاوت بوده و غالبا و حداقل در 60 سال اخیر روند روبه رشد داشته. در فرهنگ شرقی دلبری از زن با چاشنی طلا بوده. بیشتر جنگ های دنیا و بخصوص پیامبر و ائمه ها هم برای تصاحب زنان! در نتیجه یه گوشه کار به وسایل زینتی و بخصوص طلا و جواهر چسبیده.
هیچ تحلیلی برای قیمت طلا در ج. ا صادق نیست چون معادن طلای ایران که فعلا دست مصطفی هست، بعد از کاوش تحویل کشور دوست و برادر قزاقستان، روسیه و انگلستان میشه.
همیشه یه کوچولو برامون میمونه که روی قیمتش تاثیر دائمی و مثبت میزاره در حالی که در همون زمان ممکنه اونس ریزشی باشه.