هدف من از پاسخ دادن تشویق به این کار نیستسلام
با توجه به شرایط الان با این قیمت ها برای سرمایه گذاری و حفظ ارزش پول خرید طلا بهتره یا سکه؟؟؟
کلن طلا ریسکش پایین تره یا سکه؟
این گوزینه خودش کلی دردسره کی میشه بری اخهچند روزی بود که گفتم دیگه قیمت سکه و دلار رو برسی نمیکنم اعصابم خراب میشد وقتی قیمت ها رو میدیم
امروز اومد قیمت ها رو نگاه کردم ببینم چنده ، حس خیلی بدی بهم دست داد انگار که یه مرده متحرک شدم
ربع سکه شده 4,600,00 . همین چند روز پیش 3,500,000 بود
سکه تمام 14 میلیون ، دلار 30 تومن
بجای اینه مشکل رو حل کنن مردم هنور منتظر دلار 40 و 50 هزار تومنی هستن!
یعنی بجای اینکه بهتر بشه، راحت خودشون رو آماده میکنن و منتظر اینن که خیلی بدتر بشه
با همین مردم اتظار تغیر و پیشرفت دارین؟! تنها گزینه رفتن از این خراب شده هست
سلام.
قیمت 18 عیار رو برای یک روز خاص نیازدارم.(مثلا 35 روز پیش)
کدوم سایت ایرانی هست که آرشیو قیمت طلا بتونم توش پیداکنم.
سلام.ممنون عالی بود.انواع نمودار قیمت طلای 18 عیار / 750 | شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز
مجموعه نمودارهای زنده و تکنیکال طلای 18 عیار / 750, مشاهده نمودار قیمت طلای 18 عیار / 750 در روز, هفته, ماه, سال و 10 سال گذشته به همراه نمودارهای MACD, RSI, Stochastic..www.tgju.org
قیمتی که روی تابلو در اون طلا فروشی نشون داده میشه ملاک اون فروشنده هست.سلام.ممنون عالی بود.
این لینک هم پیدا کردم از اونجا که فرستادید.
-----------------آرشیو قیمت طلای 18 عیار / 750 | شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز
آرشیو کامل قیمت طلای 18 عیار / 750 در ایران, مشاهده نرخهای روز، ماه و سالهای قبل طلای 18 عیار / 750 همراه با کمترین, بیشترین, نرخ پایانی و تغییرات قیمت به شمسی و میلا..www.tgju.org
مثلا من بخوام 18 عیار آبشده بفروشم همه جای ایران یه قیمت هست برای خرید و فروشش و طلا فروش از مرجع خاصی قیمت دریافت میکنه؟
مثلا بخوام بفروشم قیمت رو خودم باید از همین سایت چک کنم با قیمت طلا فروشی؟
اصولا اینطوریه که با پولی که به زودی ممکنه بهش نیاز پیدا کنی نباید وارد ترید کردن بشیسلام
18 عیار روی گرمی 1090 خریدم.
الان میخوام یکم دیگه بخرم.تردید دارم.(میدونم کسی از آینده خبر نداره)
صبر کنم تا 13/8 یا خرید کنم؟
نوسان نگرین ازمون
کل پول برج 10 لازم دارم