• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
الان قیمت نیم سکه و بخصوص ربع سکه از قیمت تمام سکه خیلی فاصله گرفته، علت چی هست تقاضای بیشتر برای ربع سکه بخاطر ارزون بودن(البته چقدر هم ارزون o_O) و یا..؟
ببینید کلا ۳ حالت داره مورد اول که شما فرمودید یعنی ارزون بودن نیم و ربع نسبت به کامل
حالت دوم جلب توجه شخص چطوری: بیشتر افراد موقع خرید میرن ۴ تا ربع میگیرن و میگن ایول ۴ تا سکه هست و بزارم بمونه کلا جنبه تعداش مهمه براشون!
حالت سوم عده زیادی مجبور هستن برای مهریه نیم سکه یا ربع یکه بدن و علل خصوص باید نیم سکه بدن و روال دادگها برای پرداخت هایی که اعصار زده شده همینه چون با این وضعیت بیشتر افراد نمیتونن از عهده پرداخت سکه کامل بر بیان! از این به بعد هم نیم میشه ربع ربع هم گرمی! و ۴ ماه پرداخت میشه ۸ ماه و ۸ مال ۱۲ ماه
به خاطر این هست

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
سلام بعضی ها واقعا مغزفندقی و بسیار خودخواه و توهم زده هستن و تا نوک بینیشونو میبینن !
از گرون شدن دلار خرسند هستن بخاطر داشته های دلاریشون (حالت خوشبینانه) از ته دل آرزومند گرونتر شدن و بالارفتن و قیمت های فضایی برا دلار وسکه ... هستن !
ولی اینقدر نمیفهمن که اگر این اتفاق بیفته (خدانکرده) دیگه نه امنیتی هست و نه مملکتی(خدانکرده) و اولین کسایی که چوبشو میخورن همین افرادن تاا جایی که جونشونم شاید ازد ست بدن

مخاطبم شخص خاصی نیست ولی متاسفانه اینا قوز بالا قوز هستن و همه جا بخاطر منافع شخصیشو ( یا احیانا افراد مغرض وطن فروش ) جو منفی و ناامیدی بشدت ایجاد میکنن و اینا خواسته یا ناخواسته خائن به این مملکت و مردم هستن و وشریک جرم باعث و بانی این وضعیت
ببینید مجبورن خوشحال باشن!شما توقع داری کسی که ۱۰۰ میلیون داره از سال پیش تقریبا شده ۴۰ میلیون با خرید دلار و گرون شدنش خوشحال نشه؟یا تو این جامعه زندگی نمیکنید!یا خودتون خانواده ندارید(متاهل نیستید)‌یا به قول دوستان ارزشی مانند صحبت میکنید!مردم حق دارن و بدون هیچ بروبرگشتی بهترین کار رو میکنن!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اصولا اینطوریه که با پولی که به زودی ممکنه بهش نیاز پیدا کنی نباید وارد ترید کردن بشی
بله قطعا.ولی تا اون وقت 100 روز دیگه هست :دی
سکه گیر نمیومد.(حباب زیادی هم داره) ولی با اینکه حباب ربع سکه خیلی زیادتر بود طرف اصرار میکرد به طلافروش که آقا جون مادرت حالا که سکه نداری پس ربع سکه بده:p
فقط آبشده 18 عیار به صورت امانی میخریدن.
یه خانومه طوری 100 گرم خرید کرد انگار داشت گوجه خیار میخرید:D

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
سلام
18 عیار روی گرمی 1090 خریدم.
الان میخوام یکم دیگه بخرم.تردید دارم.(میدونم کسی از آینده خبر نداره)
صبر کنم تا 13/8 یا خرید کنم؟
نوسان نگرین ازمون :D
کل پول برج 10 لازم دارم:p
فقط با پول اضافیتون خرید کنید
مطمعنا ضرر نمیکنید.اما با تردید خرید نکنید
دارید خرید سکه هم بد نیست و سود ده هست

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
میخواستم ربع سکه بگیرم تو این فاصله کوتاهی که قرار بود پول بدستم برسه دو میلیون تومن گرونتر شد!!! نتونستم یه دونه بع سکه بگیرم . یعنی پولی که با زحمت بدست میارید از باد هوا بی ارزش تر ، گ*ه به این زندگی
میخواستم سکه گرمی بگیرم بقیه گفتن توی بورس نیست نرخش کم اعلام میشه و... اون موقع یک میلیون تومن بود الان شده 2.5 ، مثل *** پشیمونم
یک گرم طلا ، چه خبره
بنظرم حجم سکه تقلبی خیلی زیاد بشه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
18 عیار روی گرمی 1090 خریدم.
الان میخوام یکم دیگه بخرم.تردید دارم.(میدونم کسی از آینده خبر نداره)
صبر کنم تا 13/8 یا خرید کنم؟
نوسان نگرین ازمون :D
کل پول برج 10 لازم دارم:p

دوستمون اشاره کردن که با پولی که نیاز دارید وارد هیچ نوع سرمایه گذاری ریسک دار نشید . به دلایل مختلف از جمله اینکه :
ممکن هست در زمانی که نیاز به پول دارید بازار دچار یک افت مقطعی بشه و شما مجبور بشید معامله رو با ضرر ببندید .
ضمن این که وقتی با پولی که بهش نیاز دارید معامله میکنید یک فشار روحی اضافی روی شما هست که روی تصمیمات اقتصادی شما اثر منفی میذاره .
در مورد طلا هم ، قیمت طلا در ایران به دو عامل قیمت جهانی طلا و قیمت دلار وابسته است . حالا نمودار دلار و طلای جهانی :

Untitled8445.jpg

Untitled01.jpg

درست که قیمت طلای جهانی و قیمت دلار در ایران در دهه های اخیر همواره صعودی بودن اما در مقاطع کوتاه مدت و میان مدت روند نزولی و خنثی هم داشته اند . مخصوصا با وضعیتی که الان هردوی این نمودار ها دارند و در یکسال اخیر رشد زیادی داشته اند . این یعنی خریدشون برای کوتاه مدت ریسک داره ( یعنی احتمال نزول وجود داره ) .

بنظر من اگر شما مطمئن هستید که طلا در چند ماه آینده صعودی هست میتونید پولتون رو در بانک بذارید و یا صرف خرید واحد های صندوق سرمایه گذاری مشترک با سود ثابت کنید ( با رعایت اصول سرمایه گذاری یعنی بالای ناو نخرید و ... ) . بعد 1.5 یا 2 درصدی که پایان ماه میدن باهاش سکه بخرید . اینطوری ریسک به حداقل میرسه و از صعود طلا هم بهره مند میشید .
البته این حرفها اصلا توصیه به خرید یا فروش و نگهداری هیچ نوع دارایی نیستند و صرفا دیدگاه های شخصی من هستند که میتونند اشتباه باشند .
موفق باشید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پستهای غیر مرتبط با موضوع تایپیک پاک شد..
سری بعد به همراه پاک شدن شخصی که مطلب غیر مرتبط نوشته هم بن میشه..
قبلا تذکر داده شده

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
میخواستم ربع سکه بگیرم تو این فاصله کوتاهی که قرار بود پول بدستم برسه دو میلیون تومن گرونتر شد!!! نتونستم یه دونه بع سکه بگیرم . یعنی پولی که با زحمت بدست میارید از باد هوا بی ارزش تر ، گ*ه به این زندگی
میخواستم سکه گرمی بگیرم بقیه گفتن توی بورس نیست نرخش کم اعلام میشه و... اون موقع یک میلیون تومن بود الان شده 2.5 ، مثل *** پشیمونم
یک گرم طلا ، چه خبره
بنظرم حجم سکه تقلبی خیلی زیاد بشه
هرکسی که به شما این اطلاعات رو داده سوادی در این مورد نداشته
شما سکه گرمی بخرید!موردی نداره!هر موقع بفروشید فوقش!فوشقش ۵۰ الی ۱۰۰ تومان تو بازار بر میدارن!هیشکی هم نگفته براساس گرم محاسبه میشه!
تمام سکه های ضربی مثل یک سند هستن که ارزش خاصی دارن!شما پول ارزش روزانه و ماهانه اور رو میدید نه پول گرمیشو!
اگر دارید و به پولتون نیازی ندارید گرمی هم بد نیست بخرید و بزارید بمونه هرموقع بفروشید بازار برمیدارن
درمورد سکه تقلبی هم شما از مغازه بخرید نمیتونه به شما سکه تقلبی فروشه!حتما هم پولش رو کارت بکشید بعدا مشکلی پیش اومد بتونن جوابگو باشن

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
از ابتدای فروردین تا اواسط مرداد بورس وحشتناک بالا رفت یعنی هر کس با کله هم می رفت توی هر سهمی حداقل 400 یا 500 درصد سود میداد بگذریم که یعضی از سهم ها تا 10 برابر و بیشتر هم پیش رفتند اما چه اتفاقی افتاد بورس جاش رو به ارز و طلا داد چرا چون سود های زیادی که در این بازار نصیب خیلیها شد ترجیح دادند تا با نقدینگی زیادی که حالا داشتند دارایی های واقعی و قابل اطمینان مثل همین طلا و ارز رو جایگزین سهام کنند از طرفی این افراد در زمانی خرید می کنند که بازار هنوز هیجانی نیست و سر فرصت خریدهای خودشون رو انجام میدن و امیدوارم مثل بورس ارز و طلا بالا نره چون توی اون بازار مثلا بانک تجارت و صادرات از 50 تومن تا 450 تومن بالا رفت یعنی چیزی حدود 9 برابر و این بازار کمی منصف تر باشه چون با تاخیر در مایحتاج مردم این افرایش ها تاثیر خواهد داشت .

Last edited:

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
دوستان در رابطه با خرید طلا در زمان فعلی کسی نظری داره ؟ میگن سکه 1/700 حباب داره. 4 هفته صبر کنیم برای انتخابات آمریکا تا بایدن برنده بشه و حباب سکه بترکه (شاید) یا احتمال داره ترامپ دوباره انتخاب بشه و تا همون 4 هفته دیگه هم قیمت ها باز بره بالاتر و پولی که الان دستمونه بی ارزش تر بشه؟ کسی نظری داره در این مورد؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
داشتم پست های جدید میخوندم

چرا بحث های بورس اینجا میشه ؟ :-دی

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
چرا حباب ربع سکه اینقد زیاد هست ؟؟

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان در رابطه با خرید طلا در زمان فعلی کسی نظری داره ؟ میگن سکه 1/700 حباب داره. 4 هفته صبر کنیم برای انتخابات آمریکا تا بایدن برنده بشه و حباب سکه بترکه (شاید) یا احتمال داره ترامپ دوباره انتخاب بشه و تا همون 4 هفته دیگه هم قیمت ها باز بره بالاتر و پولی که الان دستمونه بی ارزش تر بشه؟ کسی نظری داره در این مورد؟
ببینید هیچی معلوم نیست
مطمعن باشید مقداری ممکنه بریزه قیمتا اما خوب باز میره بالا!
الان دقیقا گرونترین تایم برای خرید هست اگه پول اضافی دارید و برای بلند مدت میخوایی بخرید در غیر این صورت نه
در هر صورت ارزش پول ملی کم خواهد شد

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
ببینید هیچی معلوم نیست
مطمعن باشید مقداری ممکنه بریزه قیمتا اما خوب باز میره بالا!
الان دقیقا گرونترین تایم برای خرید هست اگه پول اضافی دارید و برای بلند مدت میخوایی بخرید در غیر این صورت نه
در هر صورت ارزش پول ملی کم خواهد شد
جایگزینی برای سکه وجود داره؟ طلای دست دوم میشه خرید؟

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
رفتم نیم سکه بخرم گفت 8.400
چه خبره؟!! چیکار کنم نزدیک 7.5 پول دارم!!
بدبختی یکی دو تا نیست که خدارو شکر

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
جایگزینی برای سکه وجود داره؟ طلای دست دوم میشه خرید؟
طلا اب شده که اونم موقع خرید اذیت میکنن
سکه رو ولی همه میخرن نهایتش ۱۰۰ تومان ارزونتر! فقط نباید پلمش رو باز کنی

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
سکه پلمپ بانکی گرونتر هست؟؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
امامی از دیروز 700 ریخته.
نظر شخصی : جهش روبه عقب برای Takeoff دوباره.

بالا