سلام
18 عیار روی گرمی 1090 خریدم.
الان میخوام یکم دیگه بخرم.تردید دارم.(میدونم کسی از آینده خبر نداره)
صبر کنم تا 13/8 یا خرید کنم؟
نوسان نگرین ازمون
کل پول برج 10 لازم دارم
دوستمون اشاره کردن که با پولی که نیاز دارید وارد هیچ نوع سرمایه گذاری ریسک دار نشید . به دلایل مختلف از جمله اینکه :
ممکن هست در زمانی که نیاز به پول دارید بازار دچار یک افت مقطعی بشه و شما مجبور بشید معامله رو با ضرر ببندید .
ضمن این که وقتی با پولی که بهش نیاز دارید معامله میکنید یک فشار روحی اضافی روی شما هست که روی تصمیمات اقتصادی شما اثر منفی میذاره .
در مورد طلا هم ، قیمت طلا در ایران به دو عامل قیمت جهانی طلا و قیمت دلار وابسته است . حالا نمودار دلار و طلای جهانی :
درست که قیمت طلای جهانی و قیمت دلار در ایران در دهه های اخیر همواره صعودی بودن اما در مقاطع کوتاه مدت و میان مدت روند نزولی و خنثی هم داشته اند . مخصوصا با وضعیتی که الان هردوی این نمودار ها دارند و در یکسال اخیر رشد زیادی داشته اند .
این یعنی خریدشون برای کوتاه مدت ریسک داره ( یعنی
احتمال نزول وجود داره ) .
بنظر من اگر شما مطمئن هستید که طلا در چند ماه آینده صعودی هست میتونید پولتون رو در بانک بذارید و یا صرف خرید واحد های صندوق سرمایه گذاری مشترک با سود ثابت کنید ( با رعایت اصول سرمایه گذاری یعنی بالای ناو نخرید و ... ) . بعد 1.5 یا 2 درصدی که پایان ماه میدن باهاش سکه بخرید . اینطوری ریسک به حداقل میرسه و از صعود طلا هم بهره مند میشید .
البته این حرفها اصلا توصیه به خرید یا فروش و نگهداری هیچ نوع دارایی نیستند و صرفا دیدگاه های شخصی من هستند که میتونند اشتباه باشند .
موفق باشید