• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اینو از کجا میشه خرید؟ همین طلا فروشی های معمولی دارن؟
اونایی که طلا فروش آشنا دارن فقط روی کاغذ معامله میکنن و هیچ طلای فیزیکی ازش دریافت نمیکنن.با تلفن زنگ میزنی میگی میخرم ازت یا میفروشم بهت.
خوبی آبشده اینه که حباب نداره.توی خرید فروشش هم من مشکلی ندیدم.البته باید مراقب بود و از جای معتبر خرید کرد.
امامی از دیروز 700 ریخته.
نظر شخصی : جهش روبه عقب برای Takeoff دوباره.
چیزی نریخته.یه حباب الکی داشت و هنوز هم یک میلیون و چهارصد دیگه حباب داره و الکی ملت دارن طلای 22 عیار(همون سکه) رو گرون میخرن و بالای ارزش واقعیش میخرن.ولی خوب بالاخره خرید فروش میشه دیگه و همه قبولش دارن.
امیدوارم ارزون بشه به نفع همس.
---------
پ.ن:شخصا تا موقع انتخابات آمریکا سعی میکنم نقد بمونم.زمانش هم چندان دور نیست که بخوام بیهوده وارد یه خریدی بشم که ممکنه بعدش پشیمونی باشه.
این یک ماه پر است از اخباری که بازار میتونه هیجانی زیادی بالا پایین بشه.
روند کاهش طلا از موقع کرونایی شدن ترامپ که سنش هم بالاس شروع شد.(فقط با یک خبر)

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اونایی که طلا فروش آشنا دارن فقط روی کاغذ معامله میکنن و هیچ طلای فیزیکی ازش دریافت نمیکنن.با تلفن زنگ میزنی میگی میخرم ازت یا میفروشم بهت.
خوبی آبشده اینه که حباب نداره.توی خرید فروشش هم من مشکلی ندیدم.البته باید مراقب بود و از جای معتبر خرید کرد.

چیزی نریخته.یه حباب الکی داشت و هنوز هم یک میلیون و چهارصد دیگه حباب داره و الکی ملت دارن طلای 22 عیار(همون سکه) رو گرون میخرن و بالای ارزش واقعیش میخرن.ولی خوب بالاخره خرید فروش میشه دیگه و همه قبولش دارن.
امیدوارم ارزون بشه به نفع همس.
---------
پ.ن:شخصا تا موقع انتخابات آمریکا سعی میکنم نقد بمونم.زمانش هم چندان دور نیست که بخوام بیهوده وارد یه خریدی بشم که ممکنه بعدش پشیمونی باشه.
این یک ماه پر است از اخباری که بازار میتونه هیجانی زیادی بالا پایین بشه.
روند کاهش طلا از موقع کرونایی شدن ترامپ که سنش هم بالاس شروع شد.(فقط با یک خبر)
الان حمله میکنن که ما دلال و اینا هستیم اما نقد موندن دو اتفاق داره یا همونی که میخواستی را نمی تونی بعد انتخابات بخری یا اگر هم اتفاقی بیافته شما قدرت خرید نداری. مگر اینکه با قاطعیت 100 درصدی بدونی بعد انتخابات، ( به فرض ثابت موندن قیمت سکه در حال مثلا 14 تومن ) سکه میشه 10 میلیون!
چون موضوع تاپیک طلا هست من مثال سکه زدم ولی آیا هارد ظرفیت بالای کامپیوتر هم با حباب نزدیک به دومیلیون، زمین با حباب n میلیون هم بعد انتخابات ریزش حباب دارند؟
قطعا ارزونی به نفع همه است اما باید ببینید افرادی که کنترل بازار به دست دارند هم به نفع ارزونی و رفاه مردم گام برمیدارند؟
در حال حاضر به نظر میرسه قیمت همه چیز در حال کف سازی هست تا حباب.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
رفتم نیم سکه بخرم گفت 8.400
چه خبره؟!! چیکار کنم نزدیک 7.5 پول دارم!!
بدبختی یکی دو تا نیست که خدارو شکر
درود

نمی دانم انجام شد یا نه ولی اگر هنوز می خواهید طلا بخرید طلای گرمی هم گزینه خوبیست.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
چهارشنبه باز به قصد نوسان گیری طلا خریدم. این بار سوم است که دارم در طلا سرمایه گذاری می کنم. به زبانم مزه کرده است. دو بار قبلی که سود خوبی بردم.

@Webmoney-XCH

من هم با نظرت در خصوص ارزش طلا موافقم. راستش دنبال یک جایگزین برای طلا می گردم اما پیدا نمی کنم. دوست دارم روی میله گرد و تیرچه آهن و هر چیز آهنی و فولادی :D سرمایه گذاری کنم اما خب دردسرهای خودش را دارد. حس می کنم در بین فلزات طلا بهترین گزینه باشد چون هم کم حجم است و هم نقدشوندگی بالایی دارد.

شما خودتان اگر بودید، به جای طلا روی چه چیز کامودیتی محور دیگری سرمایه گذاری می کردید؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
درود

نمی دانم انجام شد یا نه ولی اگر هنوز می خواهید طلا بخرید طلای گرمی هم گزینه خوبیست.

طلای گرمی و غیر گرمی همش بیخود است. بهترین چیز سرمایه گذاری در واحدهای صندوق های مبتنی بر طلا یا خرید سکه های یک روزه در بورس است. حال درست است که گاهی دولت برای کاهش نرخ طلا در بازار به این صندوق ها و سکه های بورسی فشار می آورد و قیمت آن ها را به صورت تصنعی کاهش می دهد اما این صندوق ها و سکه ها مزایایی دارند که در خور توجه هستند.

1) نقد شوندگی بسیار بالا. هر وقت اراده کنید می توانید در ثانیه ای دارایی تان را نقد کنید. فکرش را بکنید برای آب کردن یا خریدن طلا بخواهید بروید طلا فروشی یا صرافی و همش استرس داشته باشید که آیا طلا تقلبی است یا نرخ را کم و زیاد به شما نگفته باشند و طلا یا سکه در راه خانه و خود خانه گم نشود. این قبیل از مشکلات دیگر در مورد بالایی که به آن اشاره کردم وجود ندارد.

2) تصمیم گیری به صورت لحظه ای. شما حتی برای خرید می توانید تند تند سفارشتان را ویرایش کنید و با فروشنده ها چک و چونه بزنید. یا در ساعات خاصی اقدام به خرید کنید که معمولا قیمت مناسب تری ارائه می شود. چنین حسنی در هنگام خرید طلای فیزیکی وجود ندارد.

3) داشتن بازار گردان

4) دیدن حجم معاملات

5) دیدن سهامداران عمده

6) رسم نمودار تکنیکال

به نظر من خرید طلای فیزیکی به قصد نوسان گیری یا حفظ ارزش پول اشتباه است.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
چهارشنبه باز به قصد نوسان گیری طلا خریدم. این بار سوم است که دارم در طلا سرمایه گذاری می کنم. به زبانم مزه کرده است. دو بار قبلی که سود خوبی بردم.

@Webmoney-XCH

من هم با نظرت در خصوص ارزش طلا موافقم. راستش دنبال یک جایگزین برای طلا می گردم اما پیدا نمی کنم. دوست دارم روی میله گرد و تیرچه آهن و هر چیز آهنی و فولادی :D سرمایه گذاری کنم اما خب دردسرهای خودش را دارد. حس می کنم در بین فلزات طلا بهترین گزینه باشد چون هم کم حجم است و هم نقدشوندگی بالایی دارد.

شما خودتان اگر بودید، به جای طلا روی چه چیز کامودیتی محور دیگری سرمایه گذاری می کردید؟

بحث تئوریه یا عملی ؟:D

از لحاظ تئوری خیلی چیزها مطمئنا آینده بهتری از طلا دارن. در بین فلزات، قلع و مس و نقره.
قلع در تمام تجهیزات الکترونیکی و خیلی از صنایع دیگه استفاده میشه و به خاطر استفاده آلیاژی، بازیافتش هزینه بره. مقدارش هم به نسبت تقاضاش کمه
مس، تولید بالایی داره، اما استفاده اش هم روز به روز بیشتر میشه و اون هم بازیافت هزینه بری داره
مقدار نقره در پوسته زمین تقریبا یک چهاردهم طلاست. بشر اولیه هم اینو به تجربه فهمیده بوده. به خاطر همین در اکثر حکومت های دنیا از دوره باستان تا قرن بیستم، ارزش هر 12 تا 16 سکه نقره، برابر یک سکه طلا بوده. الان این نسبت حدود 80 ـه که منطقی نیست

سرمایه گذاری روی نقره به نظر من خوب و منطقی بود، اگر نقره ایران عیار استاندارد داشت که متاسفانه نداره.

سرمایه گذاری روی طلا به نظر من توجیه اقتصادی نداره. همچنان معتقدم اگر طلا در ایران گرون بشه، به خاطر گرون شدن قیمت دلاره و اونس جهانی تغییر زیادی نخواهد کرد.

از بازار آهن و مصالح و ... اطلاعی ندارم. اما اگر تورم به همین منوال ادامه پیدا کنه، شما هر چیزی که داشته باشی، هم به راحتی نقد میشه و هم سود میده.

پ.ن: یه مقداری سیم لاکی از دوره احمدی نژاد مونده بود توی انبار ما، کیلویی 5 تومن خریده بودیم. چند روز پیش یکی امد، کیلویی 200 تومن خرید:D. با این قیمت ها، الان میشه تو یه اتاق 6 متری، 1 میلیارد تومن مس نگهداری کرد:D

پ.ن2: در زمان صدر اسلام، قیمت هزار دینار طلا ( معادل 4250 گرم) برابر با 10 هزار درهم نقره ( معادل 29750 گرم) بوده و به عنوان دیه کامل تعیین شده. الان قیمت اولی 7 میلیارد و 700 میلیونه. قیمت دومی 690 میلیونه . دیه هم 330 میلیونه:p:D

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
خیز آرام و بی صدای دوباره طلا. شاخص جهانی مثبت شد و در داخل هم که منتظر یه خبر از تحریم ها بود داره به سمت بالا میخزه.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
یه 1750 بدهکار هنوز :)

رو 1930 دلار بسته شد :D خبر دلار را ندارم. این چند روزه که قیمت طلا خوب افت کرده بود. امیدوارم با خیزش دوباره انس شنبه و یکشنبه قیمت طلا بالا بکشه.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

در مورد میلگرد و تیر آهن پرسیدید چون یه جورایی دستی بر آتش داشتیم ، یکم باهاتون اطلاعات به اشتراک میزارم

1 - یکی از معاملات شیرینی که توی دوران رکود به وجود میاد و خودمون استفاده کردیم ، پیش خرید ملک از سازنده ها در ازای تامین کل میلگرد پروژه هستش . آخرین خریدی که اطلاع دارم اتفاق افتاده روی میلگرد کیلویی 13 تومن بوده . با این حساب برای یه پروژه ساختمونی 10 واحدی عرف حدودا 1 میلیارد میلگرد باید بدی . از اونجایی که یه جا میلگرد رو تامین میکنی ، سازنده هایی که مشکلات مالی دارن و تحت فشار هستن رو میشه تحت فشار گذاشت و ملکشون رو خیلی ارزون تر از اون چیزی که فکرش رو میکنی تصاحب بکنی . اواسط دوره رکود ملک این تیپ حرکت ها به شدت خوبه . اگه فرض کنیم دلار بریزه و وارد یه فاز رکود مثل سابق بشیم فرصت ها تقریبا 3 سال دیگه مهیا میشه . سرمایه هم الان باید بالای 3 تومن باشه

2 - اگه بخواید در رابطه با بازار فولاد حرکت بزنید . میشه با کسایی که تو بازار هستن و کاسبی میکنن و انبار هم دراختیار دارن ، معاملاتی رو بکنی . شما بخری ولی تحویل نگیری و خودتون بعدا بفروشی یا از طریق همون طرف فروش بزنی یه جورایی باهاش شریک میشی و کارمزد میدی . برای آشنایی هم یه کتابچه داریم به اسم اشتال که به جدول اشتال معروفه اونجا همه اطلاعات در مورد انواع مقاطع فولادی وجود داره

3 - بورس کالا هم میتونی فعالیت داشته باشی ولی سرمایه بالایی میخواد ( اطلاعی در موردش اصلا ندارم متاسفانه )

4 - ضایعات فلزی هم یکی از بیزینس های پولسازه ولی یکم کثیف کاری ای خودش رو داره که باید آدم داشته باشی که از جاهایی که تولید ضایعات فولادی دارن جمع بکنی ( ساختمونای در حال ساخت ، ضایعاتی ها سیار ، کارگاه های تولیدی ) . در غیر اینصورت معاملات حجم بالاش چه از دست چه از طریق مزایده ها ، کار پرسودی میتونه باشه . کار هرچی کثیف تر پر سود تر :p

ما روی مورد 1 و 2 حرکتای خوبی میزدیم . حتی یبار پیج فروختیم :D
اما همینطور که خودتون هم گفتید اینا دردسر داره . حجم معاملات از نظر تناژ بالای 10 و 20 و 30 تن و این چیزاست که خودش قوز بالا قوزه . انبار و نگهداری داره ، حمل و جابجایی داره .
جدیدا هم مشکل سرقت ...
یه شاخه میلگرد 18 معادل 24 کیلوگرم وزن داره . یعنی هر شاخه حدودا 300 هزار تومن ! شما دیگه خودت حساب بکن یه تریلر میلگرد چقدر ارزش داره ! یه سرقت ساده میتونه حدودا 160 ، 170 تومن میلگرد که پول نقد هم حساب میشه ، تقدیم آقایون دزد بکنه . برای فروشش هم هیچ دردسری لازم نیست متحمل بشن . وقتی هم فروخته و استفاده بشه روشم بتن بیاد دیگه جرم کلا از بین میره ....:rolleyes:

با این وضع تورم احتمالا دغدغه بعدی کاسبا به خصوص سوپرمارکت های زنجیره ای و بزرگ ، وجه نقد باشه که شاید هر شب توی دخلشون توی بدترین حالت 7-8 تومنی جمع بشه . نه امنیتی نه حساسیتی ! طی روز تقریبا 50 تومن دخل میزنن ، 10 الی 15 درصد اینم معمولا نقده و بقیش کارته

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کسی خرید کرده امروز؟
جرءت میخواد واقعا با این قیمتا....
شما خرید میکنید یا تا انتخابات آبان صبر میکنید؟
------
اگر بایدن رئیس جمهور بشه تا بهمن ترامپ سر کار میمونه؟ یا بلافاصله مشغول ب کار میشه؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
کسی خرید کرده امروز؟
------
اگر بایدن رئیس جمهور بشه تا بهمن ترامپ سر کار میمونه؟ یا بلافاصله مشغول ب کار میشه؟

من چهارشنبه صندوق #زر خریدم. امروز با 9 درصد سود فروختم :D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
کسی خرید کرده امروز؟
------

من فروختم. سکه 15400bav3_154fs759111.gif

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
غیر از اینجا جای دیگه هم هست که بحث های آنلاین سکه و طلا باشه ؟

signore

Registered User
لایک‌ها
636
سکه امروز ارزون شد : ۱۵۸۰۰۰۰۰ تومن

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
به نظرتون ارزونتر میشه برسه پانزده میلیونو و 200 ؟

signore

Registered User
لایک‌ها
636
به نظرتون ارزونتر میشه برسه پانزده میلیونو و 200 ؟
هیچ احد الناسی نمیتونه قیمت چیزی رو به عنوان تابعی از زمان دقیق پیش بینی کنه مگر اینکه پیشگو باشه و علم غیب داشته باشه.
سکه هم از این موضوع مستثنی نیست‌. فقط میشه سوار امواج شد. هرچند مطالعه قیمت در گذشته نشون میده که قیمت طلا و دلار به طور کل رو به بالاست. ممکنه نوساناتی داشته باشه اما سابقه نشون میده در بلندمدت رو به بالاست.

بالا