خودتونو برای یه جهش دیگه آماده کنید#فوری
به دنبال انفجار#بیروت اونس طلا به کانال تاریخی ۲۰۰۰ دلار وارد شد
پن: لبنان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان جواهرات در دنیاست
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
درسته افزایش قیمت جهانی اونس، امروز باعث افزایش قیمت سکه و طلا در بازار داخل شده، ولی نمیشه اسمش رو جهش گذاشت...خودتونو برای یه جهش دیگه آماده کنید
صب بخیر. اونس ۲۰۳۰ دلاربه ضرس قاطع میگم، محاله طلا این قیمت ها رو ببینه. در 2 تا 10 سال آینده، اگر طلا افت قیمت نداشته باشه که من احتمال قوی میدم داشته باشه، در صورت افزایش قیمت حداکثر با تورم متوسط امریکا گرون میشه که یعنی در 10 سال آینده حداکثر 2300 دلار میشه. من زنده و مصطفی مرده، بشینید نگاه کنید
اقایون ، رفقا ، اساتید
تا حالا سکه نخریده بودم ، امروز رفتم ۴ تا سکه امامی ۸۶ خریدم ، از پاساژ قایم میدون تجریش
به طرف گفتم فاکتور بده گفت سکه فاکتور نداره
هر کدوم از سکه ها وکیومش و ادرسش با اون یکی فرق داره ، اینو از کجا میشه فهمید اصله ؟؟ بانکیه ؟؟ چجوریه داستان
یه بزرگ مرد راهنمایی کنه
صب بخیر. اونس ۲۰۳۰ دلار
مواظب باشید طلایی که قرار بود تا ۱۰ سال آینده رنگ ۲۳۰۰ رو نبینه تو همین سال ۲۰۲۰ ۲۳۰۰ دلار نشه
اونس باید میرفت بالا و ارزش دلار باید کم میشد، چون وقتش بود. کسی که اینکاره بود از ماه ها قبل میفهمید
پ.ن: ضرس قاطع رو جاهای بهتری به کار ببرید
سکه کامل از همهش مطمئنتره ...دوستان یه سوال داشتم برای سرمایه گذاری در بازار طلا و حفظ پول کدوم شکل از طلا رو توصیه میکنید سکه، شمش یا آب شده؟
دوستان یه سوال داشتم برای سرمایه گذاری در بازار طلا و حفظ پول کدوم شکل از طلا رو توصیه میکنید سکه، شمش یا آب شده؟
سکه تحویل یک روزه چیه؟سکه کامل 86 بهترین شکل طلا برای نگهداریست. اونم از سکه فروشهای مورد تائید اتحادیه که سکه رو با پلمپ خودشون میدن . اگر هم تعداد بالا میخواهی بگیری سکه تحویل یکروزه هم خوب .
سکه تحویل یک روزه چیه؟
از نظر من اونایی که سمت سرمایگذاری سکه و طلا یا دلار میرن باید دید بلند مدت داشته باشن نه اینکه تا قیمت افت میکنه بترسن و سمت فروشش برنسلام
چند تا سکه دارم پولش لازم دارم بنظر شما دست نگه دارم میاد بالا یا بفروشم ؟ چون امروز افت شدیدی داشت حدود 1 میلیون ریزش داشت . بنظرتون پایین تر میاد یا نه ؟
Gold price sharply down as Russia approves Covid vaccine
اونس تا 1900-1920 صعودی بعدش نزولی