• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
وقتی یه مشت کفتار شدن مسئول، و خون قشر ضعیف رو میمکن، و هرروز با یه نقشه جیبشون رو خالی میکنن، شما معتقدین لیاقت مردم همینه!؟ و خیلی شوت هستن؟ و باید با کفتارها هم‌سفره شد؟

اونی که بتونه تو کار و حرفه خودش زرنگ باشه و به ثروت برسه بحثش جداست،
اونی که بتونه از جیب دولت بزنه و پولدار بشه هم بحثش جداست،
ولی اون چیزی که شما بهش معتقدین که مثلا از جیب کارگر و کارمند بزنی اسمش زرنگی نیست، اسمش دیوثی و کفتارصفتی هست ...

مردم کشور ما لایق این وضعیت نیستن جناب، و توی این سالها بارها این رو ثابت کردن، ولی متاسفانه جوابشون گلوله سربی بوده ...
مطمئن باش بالاخره شرایط تغییر میکنه و مردم سرنوشتی که لایقش هستن رو رقم میزنن ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

اینو قبول دارم درست میگید که میگید مردم بالاخره شرایطی که لایقش هستن رو رقم میزنن . واقعا ایرانیا لایق حکومت سوئیس هستن. خصوصا این عکس پدر آریاییمان کوروش رو دیدم اشک در چشمانم جاری گشت. بله شما درست میگید این مردم لیاقتشون خیلی خیلی بیشتر از اینهاست و چه مردم شریف و نجیب و مظلومی داریم ما که گرفتار چه کفتارانی شدن. مردم ما از خون پاک آریایی هستن. این مسئولینی هم که میبینید اینها ایرانی نیستن که اینها از کره مریخ اومدن. اینها برآمده از دل مردم ایران نیستن.

این حکومت رو هم عمه من بنا کرده مردم ایران بنا نکردن . مردم ایران هم خیلی پاک نهاد و درست کار هستن فقط اشکال از مسئولینه . برف و بارون هم که میشه اون راننده تاکسی که کرایه ها رو 3 برابر میکنه و فقط دربستی میزنه جزو مردم نیست که فک و فامیل همون مسئولینه. یا مثلا تعمیرکاری که میری پیشش دستگاهت رو تعمیر کنی قطعه اصلیت رو برمیداره تقلبی میزاره یا اون دکترهای گرامی که دولت هرکاری میکنه راضی نمیشن کارت خوان بزارن و مردم رو میچاپن هم از مسئولینن.

3-4 سال پیش یه آقایی رو میشناختم خانومش دندانپزشک بود میگفت من به خانومم میگم جای پر کردن و عصب کشی براشون جراحی تجویز کن تا بتونی پول بیشتر بگیری. این بنده خداهم که ایرانی اصیل درستکار نیست که اینم از مسئولینه.

استاد دانشگاه ماهم که پایان نامه قبول میکنه بعد با انتشاراتی رو به روی دانشگاه یواشکی قرارداد بسته و برای هر پایان نامه ارشد 6 میلیون تومن میگیره اینم از مردم نیست که (خواستی بیا آدرس بدم بهت با چشمای خودت ببینی)

اون کارمندی که از 8 ساعت کار 2 ساعتش کار مفیده اونم ایرانی نیست جزو همین مردم مظلومه که شما میگید و باقی اقشار شریف جامعه ایران هم جزو همین قشر مظلومن که گرفتار کفتارها شدن.

اینا همه ش تحت تاثیر مسئولینه . بعد از آشوب 57 مردم اینطور شدن قبلش خیلی مردم شریفی بودن. زمان شاه هم که سرکارگرهای آمریکایی و اروپایی به ایرانیا به خاطر دزدی لقب "علی بابا" داده بودن اوناهم بابای مسئولین بودن از مردم نبودن.

این فیلمه هم که در اومده در یزد افغانیه داره آتیش میگیره میگه بهم یه ذره آب بدین تشنمه پولشو میدم و محلش نمیزارن هم که ایرانیا اینطور نبودن عرب ها 1400 سال پیش حمله کردن فرهنگ اصیل آریایی رو به یغما بردن.

اینکه 2 هزار سال پیش هم گزنفون در مورد ایرانیا این حرفا رو زده تحت تاثیر دشمنی بین ایران و یونان بوده وگرنه ایرانیا خیلی مردم شریف و نجیبی بودن :

گرنفون شاگرد معروف سقراط که تقریباً یک قرن پس از هرودوت می‌زیسته، در مقایسهٔ بین ایرانیان عهد کوروش و عصر خودش (دورهٔ اردشیر دوم) می‌گوید که این روزها خیلی‌ها فریب شهرت پارسی‌ها را از جهت وفای به عهد و حفظ سوگند می‌خورند ولی این روزها افراد متمول را مثل جانیان حبس می‌کنند تا از آن‌ها پول بگیرند. این روزها برعکس سابق، کسانی که به نفع شاه خیانت کنند، مورد عنایت شاه قرار می‌گیرند. دیگر کسی نمی‌خواهد به قشون شاه ملحق شود، روح سلحشوری و ورزشکاری در ایرانیان به کلی مُرده و به تن‌پروری و پُرخوری روی آورده‌اند. مملکتی نیست مثل پارس که در آن این‌همه مردم از زهری که به دست هموطنان به آن‌ها خورانده می‌شود بمیرند یا علیل شوند. تقوای پارسی‌ها در آن‌ها خاموش شده و برخلاف گذشته بی‌عدالتی، حب منابع نامشروع و بی‌شرمی در نزد آن‌ها ترقی کرده است. عده‌ای بی‌شمار گلدان و جام‌های گرانبها دارند و از داشتن آن‌ها به خود می‌بالند اما اینکه تمام این تجملات با وسائل شرم‌آور تحصیل می‌شود، باعث شرمساری آنان نیست. خلاصه پارسی و مردمانی که تابع آنان هستند، این روزها احترام‌شان به والدین و انصاف‌شان دربارهٔ خلق و شجاعت‌شان در موقع جنگ، بسیار کمتر از آن است که در سابق بود.

خلاصه اینکه قربون دست و پای بلوری ایرانیا برم :p

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اگه من وقت و حوصله خوندن این همه افاضات رو داشتم حالا یا توی ناسا بودم یا یه متخصص مغز توی آلمان ...

خب تاپیک رو دیگه از موضوع اصلیش منحرف نکنید خواهشا ...

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
اگه من وقت و حوصله خوندن این همه افاضات رو داشتم حالا یا توی ناسا بودم یا یه متخصص مغز توی آلمان ...

خب تاپیک رو دیگه از موضوع اصلیش منحرف نکنید خواهشا ...

خوب با این پستت گفته منو ثابت کردی که . ایرانی جماعت همه مثل تو هستن که حتی حال و حوصله خوندن 4 خط متن که هیچ حال پاشدن از جات رو هم نداری و با این وضعیت کار کردن خودت رو لایق حکومت سوئیس و سوئد و ژاپن هم میدونی :دی

156832298.png

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
خوب با این پستت گفته منو ثابت کردی که . ایرانی جماعت همه مثل تو هستن که حتی حال و حوصله خوندن 4 خط متن که هیچ حال پاشدن از جات رو هم نداری و با این وضعیت کار کردن خودت رو لایق حکومت سوئیس و سوئد و ژاپن هم میدونی :دی

مشاهده پیوست 1189440
همون پستت رو که خوندم با طرز فکر آخوندیت آشنا شدم، و به این نتیجه رسیدم که اراجیف جنابعالی ارزش خوندن نداره ...
این هم آخرین پاسخ من به شما بود
موفق باشید جناب سرانه مطالعه و مقصر مردمند و حقشونه و غیر ایرانی‌جماعت ...

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همون پستت رو که خوندم با طرز فکر آخوندیت آشنا شدم، و به این نتیجه رسیدم که اراجیف جنابعالی ارزش خوندن نداره ...
این هم آخرین پاسخ من به شما بود
موفق باشید جناب سرانه مطالعه و مقصر مردمند و حقشونه و غیر ایرانی‌جماعت ...

یبار با این کاربر توی پاتوق صحبت کردم
حرفاش با هم دیگه شدیدا تضاد داره !!!
یه جا یه چی میگفت یه جا دیگه حرف خودش رو یه جورایی نقض میکرد :p
جواب دادن به همچین کاربری حتی 1 پست یک کلمه ای هم اشتباهه ...;)

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اونس تا 1900-1920 صعودی بعدش نزولی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دوستان و کاربران عزیز
لطفا در ارسال نوشته های خود طبق قوانین اقدام کنید در غیر این صورت برخورد خواهد شد توسط مدیران با شما

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
میزان ریزش دلار و طلا با هم میخونه؟!
فعلا نه
یا دلار باید بیاد پایین تا بالانس بشه، یا طلا بره بالا ...
باتوجه به افزایش اونس، منطقیش اینه که طلا باید بره بالا ...
ولی اینجا هیچی سرجاش نیست، و اتفاقات طبق منطق پیش نمیره، و هرچیزی امکانپذیره ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
از چند سال پیش که قیمت سکه در سایت tgju رو نگاه می کردم، سه تا نرخ می زد، یکی معاملاتی، یکی تک فروشی که کمی بالاتر از معاملاتی بود، یک هم فردایی، قیمت معاملاتی رو بالا هم می گذاشت.
ولی چند روزه فردایی رو بالا میزاره و بر خلاف قبل، تک فروشی کم تر از فرداییه، مرتب هم روالش تغییر میکنه.
سایت estjt هم همون نرخ بالایی tgju رو میزاره

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163

مشاهده پیوست 1189440
یه تحقیق راجع به ساعت مار مفید در شرکت های خصوصی بکن. کار فقط کار دولتی و پشت دفتری نیست. ببین مدیرانی که منافع شخصیشون درموینه چطور کار میکشن ... و ببین چطور افراد برای ۲۰۰ تومن بیشتر آخر ماه چه کار که نمیکنن.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
امروز طلا و سکه و دلار بدجور مست کردن ...
خیلی عجیب صعودیه ، معلوم نیست باز دوباره چی شده ...
درسته دیروز بخاطر افزایش انس حهانی خیلی رشد نکردن، ولی انس دیگه در این حد تاثیرگذار نبوده ...

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
توی شرایط حاضر اقتصادی که آینده اقتصاد جهانی و بدبختانه آینده اقتصادی-سیاسی کشور خودمون بخاطر بیماری کرونا و طبعاتش و همینطور جنگ تجاری چین-آمریکا تو هاله ای از ابهام قرار داره
طلا بهترین پس انداز به دید بلند مدت میتونه باشه.
خرید طلا رو به چشم یک بیمه یا یجورایی هج کردن سرمایه تون تلقی کنید.
با این وجود بخاطر اینکه قیمت طلا بر مبنای قیمت اونس و دلار محاسبه میشه. شانس رشد بیشتری داره.
بیشتر تحلیل گر ها معتقد هستن اگر تکلیف کرونا و واکنس اون به زودی مشخص نشه اونس طلا با کمی افت و خیز تا چند سال دیگه شاید 2500-2800 دلار هم تاچ بکنه.
ضمن اینکه بیش از یک دهه هست که قیمت دلار در بازار ازاد ایران هر چند سال دو سه برابر میشه.

اگر سرمایه قابل توجهی دارین(یا حتی کم) و توی این اوضاع دنبال حفظ سرمایه زندگیتون هستید. توصیه من اینه که 20 درصد سرمایتون رو طلا، 20 درصد سپرده با سود منطبق با تورم، 20 درصد ملک، 20 درصد سهام شرکت های بنیادی و 20 درصد ارز پخش کنید. اینطوری با ناملایمات تصمیمات احمقانه مسئولین و شرایط عجیب و غریب جهانی بهتر کنار میاید.

Captive

لایک‌ها
16,664
Live Gold Price

High: 1,987.60Low: 1,967.90

تا 2 هزار چیزی نمونده :دی​

Captive

لایک‌ها
16,664
با اعلام برنامه‌های فدرال رزرو، بانک مرکزی آمریکا مبنی بر نگهداری نرخ بهره در رقم نزدیک به صفر، شاخص جهانی دلار روز پنج‌شنبه به پایین‌ترین سطح خود نسبت به می ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۹۷) رسید. همزمان، حرکت به سمت سرمایه‌گذاری در دارایی‌های دیگر برای در امان ماندن از تورم ادامه دارد.

شاخص جهانی دلار معیاری است که ارزش کلی دلار را در برابر سبدی از ارزهای ملی دیگر نشان می‌دهد. این شاخص روز گذشته (پنج‌شنبه) به ۹۳.۰۴ رسید.

طبق داده‌های تریدینگ ویو، آخرین باری که شاخص دلار در این سطح قرار داشت، به ۱۵ می ۲۰۱۸ (۲۵ اردیبهشت ۹۷) برمی‌گردد.

با ضعیف‌شدن دلار، قیمت طلا با رسیدن به رقم ۱,۹۸۰ دلار همچنان رکوردشکنی می‌کند. این فلز زرد فقط در ماه جاری میلادی بیش از ۱۰٪ رشد قیمت را تجربه کرده است.

نقره با ۳۰٪ رشد در ماه ژوییه هم‌اکنون روی قیمت حدود ۲۳.۲ دلار معامله می‌شود.

بالا