• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چرا نقل قولم اینطوری شد :p :D :D :D

سلام. اشتباه نمیکنید؟ 60 میلیون به 2.2 میلیارد میشه 37 برابر. بعید میدونم هیچ نقطه ای از کشور این همه قیمت ملک رشد کرده باشه.
کاملا درسته !
منطقه و محله رو هم میگم . تهران ، منطقه 5 ، محله کوی کیهان ...
یه خونه حدودا 85 متری
رشد از این بیشتر هم داشتیم
به ویژه زمین ! مثلا یه نمونه دیگه میگم ، زمین سال 89 که قیمتش حدودا 85 تومن بوده در حال حاضر ارزشی معادل 6 میلیارد داره یعنی حدودا 70 برابر !!!!
موقعیت این رو میخواید ؟ استان البرز ، چهارباغ ...

نه فقط در رابطه با ملک های دهه 80 ، بلکه املاکی که توی همین 7 الی 8 سال اخیر هم خریداری شدن رشد به شدت بالایی داشتن
@s.david.s

این تیکه رو متوجه نشدم من:

زمانی که 60 میلیون بوده سکه 240 بوده؟ پس میشه ارزش خانه 250 سکه. و اگر 250 سکه رو الان بفروشه میشه تقریبا 2 میلیارد و 700.

به دلیل رشد سکه در یک سال اخیر، در مقایسه ی 10 ساله ی سکه و مسکن سکه یه مقدار جلو هست.

آره خوب منظورم همون بود :p
تند تند تایپ میکنم خراب میشه
240 سکه بوده الان 200 سکه میارزه

توی این 11 سال نسبت به طلا رشد کمتری داشته . مزایا معایب دارن و مثلا از ملک میشه درآمد داشت ولی از سکه فقط همین سوده . ملک رو نمیتونن بدزدن ولی سکه رو میتونن . ملک سخت نقد میشه ولی سکه راحت . رشد سکه بیشتر بوده ولی ملک کمتر . اگه اتفاقات عجیب تو کشور بیوفته موقتا سکه بالا میره ولی ملک پایین . ملک فقط مختص منطقه ساخته شده هستش ولی سکه تو کل جهان اعتبار داره یعنی شما همین سکه ها رو ببری وسط یه جزیره ناشناخته قبولش میکنن:cool:
آره شاید صعودی باشه ، اگه شما بررسی کردید و به احتمال میدید صعودیه حتما هست چون من نمیدونم و اطلاعاتم در مورد طلا اصلا کامل نیست .واقعیتش تا حالا سکه نخریدم حتی 1 دونه :rolleyes::p

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چرا نقل قولم اینطوری شد :p :D :D :D

چه نقل تو نقلی شد :دی

واقعیتش تا حالا سکه نخریدم حتی 1 دونه

به شخصِ سکه از نزدیک هم ندیدم چه بخوام بخرم :دی ولی خب باید آمار روزانش رو داشته باشی لازم میشه :دی ...

پ.ن: یکی از دلایلی که از سکه و طلا فراری هستم همین بحث امنیت و دزدیدنش هست البته اینم میدونم که میشه گذاشتش توی صندوق امانات :دی

پ.ن2: مسکن رو از 2 جهت میشه بهش نگاه کرد 1. خونه اولی ها که اصلا 1% هم شکی درش نیست که اول باید خونه بگیرن 2.افرادی که به دید سرمایه گذاری و سود بهش نگاه میکنن که خب اونم باز فاکتور های بسیاری رو باید مد نظر داشته باشی.

به طور مثال: یک خونه رو من نهایت بتونم 2 میلیارد بفروشم ولی شما با توجه به آشنا بودن به محله / بنگاه دار ها و .... راحت بتونی 2200 ردش کنی، در نتیجه % ریسکش برای شما کمتره تا برای من.

us12

Registered User
لایک‌ها
410
دارایی ها غیرمنقول رشدش به این سادگی نیست ولی اگر رشد کرد دیگه برگشت نداره

مثلا شما یه زمین دارید هرچقدر سکه و دلار گرون بشه این زمین تکون نمیخوره تا به حد آستانه رشد برسه و انجاست که مثل فنر آزاد شده رشدی بیشتر از سکه و دلار را تجربه میکنه و دیگه هم برنمیگردد حتی اگر مثلا دلار ارزون شود اون زمینی که قیمت گرفت دیگه ارزون نمیشه شاید مشتری نداشته باشه و فروش نره ولی بعید است نزولی شود.
در کل تحلیل گرها میگن وقتی دلار و طلا گرون میشه اگر طلا دارید خوب صبر کنید و تا جایی که دیدید دارید به حد آستانه نزدیک میشه سریع نقد کنید و برید سراغ آپارتمان و زمین که با این روش از هر 2 بازار سود میگیریند ولی بعد از گرون شدن دیگه نقد کردن زمین یا آپارتمان خیلی سخت میشه و دچار رکود تورمی میشه که باید دوباره تا فرجه بعدی که شاید حدود 5 سال باشه صبر کرد .
این یک طرف قضیه است که خیلی آرمانیه ، طرف دیگه این است که الان شخصی را میشناسم که با سکه الان اندازه آپارتمان پول داره ، میشه گفت سکه اش نقد و آماده انتقاله ولی آپارتمان بدردبخور دیگه برای فروش نیست ، یعنی این شخص که برای استفاده شخصی نیاز داره چون موقعیت اقتصادی درهم شده نمیتونه آپارتمان نو ساز و خوب بخره و هر روز داره تو بنگاه ها چرخ میزنه .

پ ن : من یک نمونه عینی را اوایل سال 97 دیدم که رشد خونه بیشتر از طلا بوده؛ آپارتمانی که اون موقع متری 4800 الی 5 تومن بود الان شده متری 21 ، درصورتی که اون موقع در بهترین حالت سکه 3 تومن بیشتر قیمت نداشت ، یعنی اگر سکه 12 تومن شود میشه گفت سکه به اندازه اون آپارتمان رشد کرده.

mahan220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ت سکه در بازار امروز تهران ۱۳۹۹/۰۴/۲۸
بازار تهران امروز شاهد افزایش ۴۰۰ هزار تومانی قیمت سکه بهار آزادی است که به ۱۱,۳۰۰,۰۰۰ (یازده میلیون و سیصد هزار) تومان رسید.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
شما چون پولت رهنه ، همین که کاری هم نکنی ارزشش حفظ میشه !!!
کاری که چند ساله خودم انجام میدم ...
هر 1 ریالی که سود بکنی ، واقعا سود کردی . همونقدر که رهن داریم شما هر سال از مستاجر اضافه رهن میگیری که توی بلند مدت معادل تورم میشه
من خودم با پول رهن ها توی بورس و تامین سرمایه کار میکنم ...
کاملا هم تا الان راضی بودم
نسبت به کل سرمایه موجود تو ملک سالیانه میانگین حدود 50% سود کردم ! البته اگه سود این 2 سال بورس رو فاکتور بگیرم . 35% هم به عنوان تورم کسر بکنید میشه سالی 15% و کاملا قانع کننده هستش
با توجه به اینکه یکی از جاهایی که سرمایه گذاری کردیم سوپر مارکته و بازدهی به زور به سالی 5% میرسه !
من چیزی رو پیشنهاد دادم که خودمم انجام میدم و قطعا کارای دیگه ای هم هستش که بقیه بچه ها نظراتشون رو میدن

من برای دو سال آینده میخوام خونه رهن بدم . بعد دو سال خودم میام سر خونه زندگیم . این دو سال به خاطر ادامه تحصیل نیستم تو شهرمون
پیشنهاد شما چیه بعنوان تجربه ؟
بعد چون بار اولمه دارم اینکار میکنم استرس دارم . میگم نزنن خونه رو خراب کنن . دیوارا و شیرآلاتو ....
به آشنا بدم بهتره یا غریب ؟ آشنا بچه کوچیک داره و ...
تجربه خودت چجوری بوده ؟ با توجه به تجربه خودت پیشنهادت دقیقا چیه ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تو چهارباغ که همشون ویلا هستن اونجارو میگی؟
آره
همونی که از کرج به سمت کمالشهر میری ، بعدش چهارباغه
یه مدت تقریبا 3 سالی هستش شدیدا رشد کرده
من برای دو سال آینده میخوام خونه رهن بدم . بعد دو سال خودم میام سر خونه زندگیم . این دو سال به خاطر ادامه تحصیل نیستم تو شهرمون
پیشنهاد شما چیه بعنوان تجربه ؟
بعد چون بار اولمه دارم اینکار میکنم استرس دارم . میگم نزنن خونه رو خراب کنن . دیوارا و شیرآلاتو ....
به آشنا بدم بهتره یا غریب ؟ آشنا بچه کوچیک داره و ...
تجربه خودت چجوری بوده ؟ با توجه به تجربه خودت پیشنهادت دقیقا چیه ؟
ببینید اگه نمیخواید ریسک زیادی بکنید به نظرم یکمی رو طلا بگیرید
بقیه رو هم توی 3 تا صندوق سهامی 2 تا مختلط و 1 دونه درآمد ثابت بزارید
اگه میخواید ریسکتون کمتر بشه 2 تا سهامی ، 3 تا مختلط و 1 دونه درآمد ثابت . از اونجایی که یکی دو سال آینده احتمالا روند کلی بازار اوراق بهادار نزولی باشه ، ممکنه تو بدترین حالت بعد از 2 سال نصف سود بانکی دریافتی داشته باشید ...
اگه هم همین روند صعودی چند ماه دیگه ادامه داشته باشه که سود خوبی میبرید
این مورد نزولی یا بودن مسیر فعلی فقط به سیاست و عملکرد دولت بستگی داره !!! هیچکسی نمیدونه واقعاقصد چه کاری دارن ...
تا 2 سال بهش دست نزنید بعد از دو سال بیاید سروقتش

در مورد اجاره شدیدا توصیه میکنم به غریبه بدید !
اگه بخشی رو اجاره بگیرید ، وصول اجاره از آشنا دردسر داره ...
موقع تخلیه هم هر خسارتی زده باشن مجبور میشید زیر سیبیلی رد بکنید ، آشنان نمیتونید سخت بگیرید
ولی غریبه باشه ، طبق قرارداد هر خسارتی زده باشن میتونید اخذ بکنید
موقع خروج مستاجر ، واحد رو بازدید بکنید بسته به خسارت وارد شده یک چهارم الی یک پنجم رو بلوکه کنید
و بگید یا خود مستاجر درستش بکنه و باقی مانده رو دریافت بکنه یا اگه شما قراره درست بکنید ، 1 ریال ندید ، کار رو انجام بدین ، بعد فاکتور هارو نشون بدید و باقی مونده اگه چیزی موند رو پس بدید
من دیگه تو پی تی هستم
قبل از اینکه مستاجر قصد تخلیه داشت ، یکی دو ماه قبلش توی همین پی تی تاپیک بزنید ، من اونجا نکات مهمی که واسه تخلیه مهمه رو میگم;)

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
آره
همونی که از کرج به سمت کمالشهر میری ، بعدش چهارباغه
یه مدت تقریبا 3 سالی هستش شدیدا رشد کرده
اخ گفتی
شوهر عمه من تو کرجه همون طرفا
یه جایی هم گفت اسمش دقیق یادم نیست گلدشت بود چی بود بالای اتوبان کرج قزوین یه بیابون مانند بود چند سال پیش
الان همش شده ویلاهای چند هزار متری خداتومن پولش
عین چی پشیمونم یه زمین بود 1200 متر طرف میگفت 180 میلیون
الان همونو ویلا ساختن اخرین بار قیمت گرفتم 8 میلیارد و 400 میگفت
چهارباغم اره تازه داره رشد میکنه ویلاهای خوبی میسازن
یاد چند سال پیش افتادم یه کارگر سفیدکار داشتیم خونش تو برغان بود روستای اغشت بود فکر کنم یه باغ داشتن چند هزار متری گردو هم زیاد داشتن میگفت سگ پر نمیزنه اونورا
الان بنز e200 زیر پاشه از فروش اون باغ
یهو نمیدونم چی شد اونورا اینطوری ترکوند
این زمین و ملک تو ایران خیلی عجیبه داستانش

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
موقع خروج مستاجر ، واحد رو بازدید بکنید بسته به خسارت وارد شده یک چهارم الی یک پنجم رو بلوکه کنید

اگر قصد بلند شدن نداشته باشه چی؟ مجبوری همونم ببخشی بهش و شرش رو کم کنی... حالا بر فرض مثال زده باشه پرده ی 5 میلیونی رو هم پاره کرده باشه میشه شکایت کرد ازش؟

باید تو این اوضاع کرونا چند ماه دوندگی کنی، حالا فرض کن قصد فروش خونه هم داری.. چه شود.

به نظر من اون آشنا اگر واقعا آشنا هست بده به همون بهتره ثوابش هم بیشتره، نیاز هم نیست شل بگیره خیلی محترمانه بهش میگه که آقا این موارد رو چک کن مشکلی نداشته باشه،امضا هم ازش بگیر. بر فرض آخر سال قبول خسارت هم نکرد هر موقع تو مهمونی دیدش یه تیکه بهش بندازه کفایت میکنه :دی

همه بد مالک رو میگن ولی خدا اون روز رو نیاره که گیر مستاجر بد بیفتی + خریدار بَد.

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
قیمت اومد پایین خبریه ؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دولت 300 میلیون ارز وارد سامانه نیما کرده و یه سری سیاست جدید در نظر گرفته تا نقش بازار آزاد در قیمت دلار کمتر بشه برا همین قیمت ها تو سراشیبی افتاده. البته این موقتیه.

تضمین میدم اگر ترامپ آبان ماه رای بیاره دم عید تمام سکه حداقل 15 میلیونه .

پولی دم دستتونه برید سکه بخرید

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دولت 300 میلیون ارز وارد سامانه نیما کرده و یه سری سیاست جدید در نظر گرفته تا نقش بازار آزاد در قیمت دلار کمتر بشه برا همین قیمت ها تو سراشیبی افتاده. البته این موقتیه.

تضمین میدم اگر ترامپ آبان ماه رای بیاره دم عید تمام سکه حداقل 15 میلیونه .

پولی دم دستتونه برید سکه بخرید

تشکر منم همین فکرو میکنم تحلیل کاملی بود
اینا چیزی ندارن اگه داشتن دلار نمیشد ۲۶[emoji1308]

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
تابناک:
۸ نفر در بازار تهران سکته کردند

بررسی آمار بستری بیماران سکته ای در تهران حاکی است تاکنون ۸ نفر در بیمارستان ها و مراکز درمانی تهران به دلیل سکته در بازار ارز و طلا پذیرش شده اند

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
تابناک:
۸ نفر در بازار تهران سکته کردند

بررسی آمار بستری بیماران سکته ای در تهران حاکی است تاکنون ۸ نفر در بیمارستان ها و مراکز درمانی تهران به دلیل سکته در بازار ارز و طلا پذیرش شده اند
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji106]

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
حالا کجا بریم ، البانی؟

ایران خودش بهترین کشور دنیاست برای پول دراوردن البته برای کسی که راهش رو بلد باشه . باید بلد باشی چطور موج سواری کنی. توی ایران کسی برحسب شایستگی به ثروت نمیرسه بلکه مردم متناسب با زرنگیشون پول درمیارن.

امروز یکی باهام تماس گرفت گفت مشاوره بده گفتم بنده مشاور حقوقی هستم نه مالی!
ولی الان بهشون گفتم داری بخر!گفت میخرم...(با لحن تمسخر)گفت دارن اوضاع رو درست میکنن!
گفتم منتظر باش درست شه! دلار ۲۶ شد ۲۳ اونم همه میدونیم به صورت موقت !بعد مردم اینطوری میکنن!
جالبه طرف خودش فوق لیسانس اقتصاد خونده!
با این ادمای فهیم باید چیکار کرد؟!!!

با همینها شدیم 85 میلیون که وضعمون اینه دیگه. اگر مردم عقل درست داشتن که وضعمون این نبود ! وقتی میبینی مردمی اینقدر شوت و تعطیل هستن فقط باید از حماقتشون پول دربیاری . برای این جماعت دلسوزی نکن. هرکس به اون حال و احوالی میرسه که لایقشه . مردم ایران هم لایق بیشتر از این نیستن اگر بودن وضعشون این نبود.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
ایران خودش بهترین کشور دنیاست برای پول دراوردن البته برای کسی که راهش رو بلد باشه . باید بلد باشی چطور موج سواری کنی. توی ایران کسی برحسب شایستگی به ثروت نمیرسه بلکه مردم متناسب با زرنگیشون پول درمیارن.

با همینها شدیم 85 میلیون که وضعمون اینه دیگه. اگر مردم عقل درست داشتن که وضعمون این نبود ! وقتی میبینی مردمی اینقدر شوت و تعطیل هستن فقط باید از حماقتشون پول دربیاری . برای این جماعت دلسوزی نکن. هرکس به اون حال و احوالی میرسه که لایقشه . مردم ایران هم لایق بیشتر از این نیستن اگر بودن وضعشون این نبود.

دقیقا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
وقتی یه مشت کفتار شدن مسئول، و خون قشر ضعیف رو میمکن، و هرروز با یه نقشه جیبشون رو خالی میکنن، شما معتقدین لیاقت مردم همینه!؟ و خیلی شوت هستن؟ و باید با کفتارها هم‌سفره شد؟

اونی که بتونه تو کار و حرفه خودش زرنگ باشه و به ثروت برسه بحثش جداست،
اونی که بتونه از جیب دولت بزنه و پولدار بشه هم بحثش جداست،
ولی اون چیزی که شما بهش معتقدین که مثلا از جیب کارگر و کارمند بزنی اسمش زرنگی نیست، اسمش دیوثی و کفتارصفتی هست ...

مردم کشور ما لایق این وضعیت نیستن جناب، و توی این سالها بارها این رو ثابت کردن، ولی متاسفانه جوابشون گلوله سربی بوده ...
مطمئن باش بالاخره شرایط تغییر میکنه و مردم سرنوشتی که لایقش هستن رو رقم میزنن ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

حکومتیها کارشون اینه مردم به جون هم بندازن تا غارت کنن تمام تقصیرها هم گردن مردم اما زمانی که همین مردم عنقلاب کردن از نظر حکومت مردمی فهیم بودند
مردم ایران مشکلشون مظلوم بودن و اعتقادات مذهبی از مردم بسیاری از کشورها بهتر هستند الان مردم بهترین کشورهای اروپایی در شرایط مردم ما قرار بده کاری میکنن که هیچ حیوان وحشی انچام نده گول این اوباش حکومتی نباید خورد روزی سیفون براشون می کشیم که نفهمن از کجا خوردن

بالا