چرا نقل قولم اینطوری شد
منطقه و محله رو هم میگم . تهران ، منطقه 5 ، محله کوی کیهان ...
یه خونه حدودا 85 متری
رشد از این بیشتر هم داشتیم
به ویژه زمین ! مثلا یه نمونه دیگه میگم ، زمین سال 89 که قیمتش حدودا 85 تومن بوده در حال حاضر ارزشی معادل 6 میلیارد داره یعنی حدودا 70 برابر !!!!
موقعیت این رو میخواید ؟ استان البرز ، چهارباغ ...
نه فقط در رابطه با ملک های دهه 80 ، بلکه املاکی که توی همین 7 الی 8 سال اخیر هم خریداری شدن رشد به شدت بالایی داشتن
کاملا درسته !سلام. اشتباه نمیکنید؟ 60 میلیون به 2.2 میلیارد میشه 37 برابر. بعید میدونم هیچ نقطه ای از کشور این همه قیمت ملک رشد کرده باشه.
منطقه و محله رو هم میگم . تهران ، منطقه 5 ، محله کوی کیهان ...
یه خونه حدودا 85 متری
رشد از این بیشتر هم داشتیم
به ویژه زمین ! مثلا یه نمونه دیگه میگم ، زمین سال 89 که قیمتش حدودا 85 تومن بوده در حال حاضر ارزشی معادل 6 میلیارد داره یعنی حدودا 70 برابر !!!!
موقعیت این رو میخواید ؟ استان البرز ، چهارباغ ...
نه فقط در رابطه با ملک های دهه 80 ، بلکه املاکی که توی همین 7 الی 8 سال اخیر هم خریداری شدن رشد به شدت بالایی داشتن
@s.david.s
این تیکه رو متوجه نشدم من:
زمانی که 60 میلیون بوده سکه 240 بوده؟ پس میشه ارزش خانه 250 سکه. و اگر 250 سکه رو الان بفروشه میشه تقریبا 2 میلیارد و 700.
به دلیل رشد سکه در یک سال اخیر، در مقایسه ی 10 ساله ی سکه و مسکن سکه یه مقدار جلو هست.
آره خوب منظورم همون بود
تند تند تایپ میکنم خراب میشه
240 سکه بوده الان 200 سکه میارزه
توی این 11 سال نسبت به طلا رشد کمتری داشته . مزایا معایب دارن و مثلا از ملک میشه درآمد داشت ولی از سکه فقط همین سوده . ملک رو نمیتونن بدزدن ولی سکه رو میتونن . ملک سخت نقد میشه ولی سکه راحت . رشد سکه بیشتر بوده ولی ملک کمتر . اگه اتفاقات عجیب تو کشور بیوفته موقتا سکه بالا میره ولی ملک پایین . ملک فقط مختص منطقه ساخته شده هستش ولی سکه تو کل جهان اعتبار داره یعنی شما همین سکه ها رو ببری وسط یه جزیره ناشناخته قبولش میکنن
آره شاید صعودی باشه ، اگه شما بررسی کردید و به احتمال میدید صعودیه حتما هست چون من نمیدونم و اطلاعاتم در مورد طلا اصلا کامل نیست .واقعیتش تا حالا سکه نخریدم حتی 1 دونه