ارز و طلا رو فقط میخونم ، خودم تا حالا یدونه سکه هم نگرفتم اصلا نمیدونم چه شکلیه
کلا چیزی در مورد موضوعی ندونم حرفی نمیزنم و استفاده میکنم
توی تاپیک
بورس و ملک و مواردی که
مرتبط با سرمایه گذاری باشه وقتای خالیم صحبت میکنم در حد توانم
( البته تاپیک
لاتی و خلاف نداره ، وگرنه اونجا هم بودم
)
پی تی باید یه مرجع درست و حسابی بشه کسایی که بلدن بقیه رو راهنمایی بکن که این همه تحلیل گر و مشاور و مدرس بی سواد دوزاری ، ملت رو سرکیسه نکنن .
اینستا رو باز میکنم همه یا مدل شدن یا تستر یا دوره آموزشی بورس برگزار میکنن یا پکیج های آموزشی " چگونه ثروتمند شویم "
والا به خدا کسی که به جایی رسیده باشه ، جلو ماشین چند میلیاردیش ، با کت شلوار و کراوات ، تبلیغ پکیج 1 تومنیشو نمیکنه !
دوساله تو بورس سود کردن 100 تومنشون 2 تومن شده ، فکر میکنن واقعا رو تحلیل و تخصص سود بردن ! 2 سال دیگه باید دید چند مرده حلاجن ( حلاجا ؟ هلاجن ؟! )
پکیج خانه سرمایه رو یکی داشتش ، گفتم ببینم چیه که اینقدر قیمتش بالاست ! میتونم صادقانه بگم شر و ور محض بود و یک بخش فکر کنم 45 دقیقه ای کلا 1 یا 2 دقیقه مفید حرف میزن !!!!! تا حالا هیچ پکیج آموزشی نگرفته بودم . یعنی حیف اون همه پول که مردم واسه این پکیج ها دادن ! طرف پشت سیستم تته پته میکرد ! فارسی نمیتونست حرف بزنه اینقدر تپق میزد .
فرومای انگلیسی رو میخونی لذت میبری ! راهنمایی ها درست ! بدون حرفای کوچه بازاری ! یوتیوب انگلیسی سرچ میکنی ، محتوای آموزشی عالی ... بعد یوتیوب ایرانی رو باز میکنی اینو میبینی :
این یکی که لب خندون در قندونه !
یه جا دیگه یه کلیپ دیدم با این موضوع " تنها راه ثروت مند شدن در ایران " ، بعد یه مرده با ظاهر داغون چسبیده به دیوار ، دوربین هم از پایین رو صورتشه ، تازه کتاب پدر پولدار پدر بی پول رو خونده ، جو گیر شده ، اومده بود اون رو یاد میداد !!
یه گروه تلگرام زده بودن در مورد "
درآمد از یوتیوب " ، اونجا تجربمو گفتم و مطرح کردم که اگه کسی میتونه کانال بزنه ، کلا همه چی به نام خودش باشه ، من هفته ای 10 ساعت میتونم وقت بزارم ، جلو دوربین وایسم ، چهارتا چیز به درد بخور بگم ، بیان دفترم ، حین کار ، چهار چیز میز عملی و درست حسابی بگم واسه سرمایه گذاری و رشد پول به خصوص در مورد ملک که سواد مردم توی این مورد خیلی ضعیفه کسی هم تو ایران تاحالا در این مورد صحبت نکرده !
ضبط و ادیت و مدیریت کانال و پیج اینستا کنارش و این چیزا با خودشون ولی جدی باشن تا آخرش ادامه بدن و واسه درآمد سریع هم نیان که بعدا خسته بشن
دستمزد نمیخوام ، هروقتم به درآمد رسید عمده درآمد کانال واس خودشون ! اصلا کلش واس خودشون ، همه چی هم که به نام خودشونه
فقط درامدی که یوتیوب میده نه اینکه پکیج مکیج بسازن !
بعد اونجا میان در مورد این صحبت میکنن که " کانال به چه موضوعی بزنیم ؟ " ، " کلیپ خنده دار پخش بکنیم کپی رایت نمیخوره ؟ " و الی آخر !
من که انرژی میزارم حداقل بیشتر استفاده بکنن ! شغالایی هم که دنبال زدن جیب مردم به بهونه آموزش و کلاسن هم دستشون قطه میشه !
هرکی در حد تخصص های خودش باید راهنمایی بکنه حالا نه تمام وقت ، وقتی پاره وقت که میشه . سه چهار نفر دور و بریا ، به کنار ، 80 میلیون ایرانی داریم حداقل نصفشون روز به روز اوضاع مالیشون بدتر میشه ...
یا 95% مردم کلا تو زندگیشون 1 یا 2 یا 3 تا خونه میخرن ! از کجا میخوان یادبگیرن ؟ از مشاور املاک ؟!!!
از تحلیل گرای وابسته و وزارتی و اتحادیه ای ؟!!
اونی هم که کارشه ، از دستش آب نمیچکه ...