• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دوستان 200 تومن دارم. توی این شرایط توی بانکه. میخوام فقط ارزش پولم حفظ بشه. به نظر شما طلای بدون اجرت بگیرم؟؟ میشه راهنمایی کنید

طلای بدون اجرت به معنی طلای بدون سود نیست. بعضی از طلافروش ها اینطوری سر مردم کلاه میگذارن. اجرت ساخت طلای زینتی حدود 10 درصده ( بسته به ظرافت ساخت کم و زیاد میشه)، سود طلافروش در حدود 20 درصده. طلای دست دوم بدون اجرت ساخت خرید و فروش میشه ( چون یکبار اجرت ساختش گرفته شده)، اما سود طلافروش در خرید و فروشش لحاظ میشه. شما الان طلای بدون اجرت بخری، همون لحظه بخوای بفروشی حدود 20 درصد ضرر میکنی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
طلای بدون اجرت به معنی طلای بدون سود نیست. بعضی از طلافروش ها اینطوری سر مردم کلاه میگذارن. اجرت ساخت طلای زینتی حدود 10 درصده ( بسته به ظرافت ساخت کم و زیاد میشه)، سود طلافروش در حدود 20 درصده. طلای دست دوم بدون اجرت ساخت خرید و فروش میشه ( چون یکبار اجرت ساختش گرفته شده)، اما سود طلافروش در خرید و فروشش لحاظ میشه. شما الان طلای بدون اجرت بخری، همون لحظه بخوای بفروشی حدود 20 درصد ضرر میکنی
بهترین گزینه طلا چیه برای خرید و ضرر کمتر؟

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
تمام سکه آخرین ضرب که فعلا 1386 ـه
فرقی نمیکنه سکه هم قیمت پایین تر از فروش میخرن و کلا بد خرید و فروش میشه.
اجرت خرده فروشی هم ۷ درصده نه ۲۰ درصد!
اجرت ساخت بین ۱۰ تا ۳۵ درصد متغیره.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
یه طلای بدون اجرت داریم که طلای دست دوم سالم و قابل استفاده است که به قیمت طلای خام فروخته میشه + 7 درصد سود طلافروش مصلا اگه طلای خام قیمت فروشش 100 هزار تومان باشه طلای بدون اجرت گرمی 107 هزار تومان حساب میشه

یه طلا هم داریم که آب شده یا طلای شکسته است که معمولا طلاهای خراب و شکسته و بدون استفاده هستن مصلا یه تیکه از زنجیر طلا یا یه تیکه دستبند طلا که اون به قیمت طلای خام فروخته میشه و دیگه 7 درصد سود رو نمیشکن روش

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
فرقی نمیکنه سکه هم قیمت پایین تر از فروش میخرن و کلا بد خرید و فروش میشه.
اجرت خرده فروشی هم ۷ درصده نه ۲۰ درصد!
اجرت ساخت بین ۱۰ تا ۳۵ درصد متغیره.
https://www.khabaronline.ir/news/14...قانونی-فروش-هر-گرم-طلا-اعلام-شد-آخرین-تصمیمات

7 درصد قانونی + 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده قانونی= 16 درصد. اون چند درصد اختلاف تا حدود 20 که من گفتم رو هم روی قیمت گرم طلا میکشند;) تازه این قانونیشه

سکه در بازار اصلی تهران با اختلاف 100 تومن خرید و فروش میشه. 100 هزار تقسیم بر 16 میلیون = 0.00625 یا 0.6 درصد. در شهرستان ها و طلافروشی های سطح شهر هم فوقش با 200 تومن اختلاف خرید و فروش بشه. اصلا شما بگو 500 هزار تومن:D باز هم میشه 3 درصد قیمت سکه. اصلا قابل مقایسه با ضرر خرید و فروش طلای زینتی با اجرت و بدون اجرت و دست دوم و ... نیست.
کلا هم بد خرید و فروش نمیشه. خیلی هم خوب خرید و فروش میشه:ROFLMAO: حتی از دلار هم نقدشوندگی بهتری داره.

پ.ن: در بین محصولات طلا، فقط طلای آبشده ( اونهایی که کد کارگاه ذوب طلا روش حک شده) با کارمزد کم خرید و فروش میشه که اون هم به درد مردم عادی نمیخوره

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
https://www.khabaronline.ir/news/14...قانونی-فروش-هر-گرم-طلا-اعلام-شد-آخرین-تصمیمات

7 درصد قانونی + 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده قانونی= 16 درصد. اون چند درصد اختلاف تا حدود 20 که من گفتم رو هم روی قیمت گرم طلا میکشند;) تازه این قانونیشه

سکه در بازار اصلی تهران با اختلاف 100 تومن خرید و فروش میشه. 100 هزار تقسیم بر 16 میلیون = 0.00625 یا 0.6 درصد. در شهرستان ها و طلافروشی های سطح شهر هم فوقش با 200 تومن اختلاف خرید و فروش بشه. اصلا شما بگو 500 هزار تومن:D باز هم میشه 3 درصد قیمت سکه. اصلا قابل مقایسه با ضرر خرید و فروش طلای زینتی با اجرت و بدون اجرت و دست دوم و ... نیست.
کلا هم بد خرید و فروش نمیشه. خیلی هم خوب خرید و فروش میشه:ROFLMAO: حتی از دلار هم نقدشوندگی بهتری داره.

پ.ن: در بین محصولات طلا، فقط طلای آبشده ( اونهایی که کد کارگاه ذوب طلا روش حک شده) با کارمزد کم خرید و فروش میشه که اون هم به درد مردم عادی نمیخوره
۹ درصد مالیات رو نمیگیرن. فقط همون ۷ درصد رو میگیرن.
من سکه رو امتحان کردم و تو شهر ما واقعا بد میخریدن. تفاوت قیمتش هم همون حدود ۵۰۰ هزار تومن که گفتید بود.
واسه همین قضیه بد خرید بودنش من کلا از خیرش گذشتم.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
سلام.برای سرمایه ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومنی.خرید طلا رو پیشنهاد میکنی یا اپارتمان تو حومه تهران؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
سلام.برای سرمایه ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومنی.خرید طلا رو پیشنهاد میکنی یا اپارتمان تو حومه تهران؟
سلام
خیلی اما و اگر داره. واقعا نمیتونم بگم. با این شرایط فعلی، خریدن دو تا پراید از هر دوش بهتره:D

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
زیر ۱ میلیارد نیست

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
این قبمتا رو علکی گذاشتن‌.شما تماس بگیرید متوجه میشی قیمت چقدره
مثلا باورت میشه این ۱۲۰ میلیون باشه؟

بالا