برای هر سکه چقدر مالیات میگیره دولت؟بله همینطوره مالیات دارند
سلام دوستان.
من 2 تا ربع طرح قدیم یا همون پهلوی دارم. دیروز رفتم بفروشم طلافروش گفت: دونه ای 4350 ازت بر میدارم. اینا رشد نکرده و ....
این درحالیه که ربع جاعش بالای 9 تومن معامله میشه. دلیلش چیه؟ طلا که همون طلاس وزنشونم که یکیه. آیا میشه آبشون کرد بعد فروخت؟
قیمت میگرفتین ببینین قیمت خرید چطوره؟سلام دوستان.
من 2 تا ربع طرح قدیم یا همون پهلوی دارم. دیروز رفتم بفروشم طلافروش گفت: دونه ای 4350 ازت بر میدارم. اینا رشد نکرده و ....
این درحالیه که ربع جاعش بالای 9 تومن معامله میشه. دلیلش چیه؟ طلا که همون طلاس وزنشونم که یکیه. آیا میشه آبشون کرد بعد فروخت؟
فکر میکنم 7 درصد.مطمین نیستمبرای هر سکه چقدر مالیات میگیره دولت؟
از کی این قانون تصویب شده؟فکر میکنم 7 درصد.مطمین نیستم
تعداد 10 سکه معاف از مالیات سکه میباشد.از کی این قانون تصویب شده؟
تعداد 10 سکه در سال ؟تعداد 10 سکه معاف از مالیات سکه میباشد.
تعداد 10 سکه در سال ؟تعداد 10 سکه معاف از مالیات سکه میباشد.
بله 10 سکه. اما فکر نمی کنم در یک سال باشه فکر کنم کلا 10 سکه باشه از 11 تا 30 سکه ، 400 هزار تومان به ازای هر سکه. اما شما اگر بتونید از طلا فروشی بخرید که کارت ملی نخواد دیگه اسمتون ثبت نمیشه. من خودم موقع خرید سکه ازم کارت ملی نخواست.تعداد 10 سکه در سال ؟
یعنی اگه من 10 تا سکه از طلا فروشی بخرم مشمول مالیات نمیشم؟
من که ندیدم همچین چیزیبرای هر سکه چقدر مالیات میگیره دولت؟
نه جدیدا تصویب شدهمن که ندیدم همچین چیزی
کسی میشناسی مالیات سکه داده باشه؟
نیست همچین چیزی. فقط موقع فروش سکه. یه مبلغی کم میکنن ازت که زیاد نیست . سکه کامل اگه 15 تومن باشه حدود 200 تا 300 هزار تومن کم میکنن
بله دیدم توی پنل مالیاتی زده بود مایلات بر سکهبله 10 سکه. اما فکر نمی کنم در یک سال باشه فکر کنم کلا 10 سکه باشه از 11 تا 30 سکه ، 400 هزار تومان به ازای هر سکه. اما شما اگر بتونید از طلا فروشی بخرید که کارت ملی نخواد دیگه اسمتون ثبت نمیشه. من خودم موقع خرید سکه ازم کارت ملی نخواست.
توی دفتر اسم و کد ملی رو می نویسند. فکر کنم حتما باید کد ملی باشه برای مالیات.بله دیدم توی پنل مالیاتی زده بود مایلات بر سکه
خوب حالا کارت ملی نخوان با کارت بانکی که مشخص میشه
کجا هست این پنل؟ لینکش چیه؟نه جدیدا تصویب شده
من خودم توی پنل مالیاتی ام دیدم زده بود مالیات بر سکه
طلا فروشی ها العان حتی یه دونه سکه هم بدون اصل کارت ملی نمیفروشن