• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
وقتی یه چیزی بازارش خیلی گرم میشه، دولت هم سهمش رو میخواد!
فکر نکنید ج. ا وایساده نگاه میکنه، هم برای خرید سکه و هم برای هر نوع طلا و ارز مالیات ثبت میکنه، اونوقت کجا اعمال می کنه؟ بله در دهک بندی و یارانه و حساب های بانکی، این چرخه اما در آخر به ضرر خود دولت هم میشه.
طلا فروش هم برای سود خودش و کم کردن دردسر شماره همراه و کدملی رو ثبت می کنه که دردسر رو از سر خودش وا کنه.
طلا کم ریسک و با ارزش جاماندگی زیاد بخصوص در وضع فعلی ایران هست، پس یا باید به این فکر کنید که ارزش پولتون رو حفظ کنه و گور...ر ج. ا یا اینکه احتیاط کنید دهک یارانه قطع نشه.
در واقع داریم وسط گرداب دنبال راه حل می گردیم!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
توی دفتر اسم و کد ملی رو می نویسند. فکر کنم حتما باید کد ملی باشه برای مالیات.
فکر نکنم با کد ملی خالی بشه مالیات به کسی بست چون کد ملی هر کسی رو راحت میشه پیدا کرد
احتمالا تراکنش کارت بانکی ملاک باشه

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
من جدیدا نخریدم.. قبلا خیلی راحت می فروختن... این حرف شما یعنی جدیدا" طلای آب شده به این راحتی گیر نمی یاد؟
من می خواستم بخرم از چند تا طلا فروشی پرسیدم نداشتن.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من می خواستم بخرم از چند تا طلا فروشی پرسیدم نداشتن.
طلای آب شده من نمیدونم چیه ولی بعضی طلافروشی ها طلای شکسته و معیوب دارن بدون سود میفروشن

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
طلای آب شده من نمیدونم چیه ولی بعضی طلافروشی ها طلای شکسته و معیوب دارن بدون سود میفروشن
قطعات کوچک طلا هستند. به نظرم برای فروشش آدم به مشکل میخوره

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام،دوستان من سر یه ماجرایی باید ۲ هفته دیگه به یه بنده خدایی یه مقدار پول بدم و برای اینکارم مجبورم ۴ تا سکه بفروشم،خواستم یه راهنمایی بگیرم ازتون،به نظرتون الان سکه ها رو بفروشم ممکنه سکه بیاد پایین تر بعدا یا نگه دارم همون ۲ هفته بعد بفروشمشون ممکنه گرونتر بشن؟

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
سلام،دوستان من سر یه ماجرایی باید ۲ هفته دیگه به یه بنده خدایی یه مقدار پول بدم و برای اینکارم مجبورم ۴ تا سکه بفروشم،خواستم یه راهنمایی بگیرم ازتون،به نظرتون الان سکه ها رو بفروشم ممکنه سکه بیاد پایین تر بعدا یا نگه دارم همون ۲ هفته بعد بفروشمشون ممکنه گرونتر بشن؟
نگه دار. قیمتا لحظه ای داره میره بالا. بعد از عید بفروش.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
نگه دار. قیمتا لحظه ای داره میره بالا. بعد از عید بفروش.
برای پرداخت اون مبلغ که ۲ هفته دیگس مجبورم سکه بفروشم
فقط مرددم الان بفروشم یا دو هفته دیگه
میگم شاید مث قبل بخوان قدرت نمایی کنن!یه تومن مثلا سکه رو بیارن پایین بگن دیدین ارزون شد و اینجوری توی ۴ سکه ۴ تومنی ضرر میکنم!

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
برای پرداخت اون مبلغ که ۲ هفته دیگس مجبورم سکه بفروشم
فقط مرددم الان بفروشم یا دو هفته دیگه
میگم شاید مث قبل بخوان قدرت نمایی کنن!یه تومن مثلا سکه رو بیارن پایین بگن دیدین ارزون شد و اینجوری توی ۴ سکه ۴ تومنی ضرر میکنم!
من بعید می دونم پایین بیارن. چون دلار توافقی رو هم امروز گرون کردن. به نظر من همون 2 هفته دیگه بفروشی بهتره ..

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان طلا الانم ارزش خریدن داره؟ من کلی نقدینگی دارم! واقعا هر روز موندم چه کنم. میترسم مثل بورس رکب باشه و هم طلا هم دلار بکشن پایین از این قیمت هایی که الان هستن

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان اطلاع دارید طلا فروشا قیمت طلا و سکه رو از چه منبعی چک میکنن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

به نظر من الان بفروشی بهتر از دو هفته دیگه ست، ممکنه دلار یه اصلاح کنه تا زیر 40 بعد دوباره بکشه بالا، اگه دلار بیاد پایین قطعا سکه هم یکم میاد پایین.

damino

Registered User
لایک‌ها
74
سلام. کسی میدونه سکه ای که توی بورس خریدیم رو چطور میشه اصلش رو دریافت کرد؟
مال بانک رفاه هست. توی سایت بانک یه سامانه نوبت دهی درست کردند که قسمت درخواست نوبتش غیر فعاله.
الان یه هفته اس که کلا صف خرید هست و قیمتش روی 19200 گیر کرده روزی 0.4 درصد بالا میره

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سلام. کسی میدونه سکه ای که توی بورس خریدیم رو چطور میشه اصلش رو دریافت کرد؟
مال بانک رفاه هست. توی سایت بانک یه سامانه نوبت دهی درست کردند که قسمت درخواست نوبتش غیر فعاله.
الان یه هفته اس که کلا صف خرید هست و قیمتش روی 19200 گیر کرده روزی 0.4 درصد بالا میره
100 تا و بیشتر داری؟

بالا