• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
کسی ماهیت نماد "سکه مرکزی" را در بورس میدونه و اینکه تفاوتش با نماد "سکه یک روزه" در بورس چیه؟
قیمت اینها خیلی با هم فرق داره. مثلا همین امروز نماد "سکه یک روزه رفاه" حدود 1.93 میلیون تومن ولی نماد "سکه مرکزی" 1.8 میلیون تومن بوده!
واقعا چرا؟ مگه اینها هر دو در اصل سکه بهار آزادی نیستن که تو بازار فیزیکی معامله میشن؟!

damino

Registered User
لایک‌ها
74
کسی ماهیت نماد "سکه مرکزی" را در بورس میدونه و اینکه تفاوتش با نماد "سکه یک روزه" در بورس چیه؟
قیمت اینها خیلی با هم فرق داره. مثلا همین امروز نماد "سکه یک روزه رفاه" حدود 1.93 میلیون تومن ولی نماد "سکه مرکزی" 1.8 میلیون تومن بوده!
واقعا چرا؟ مگه اینها هر دو در اصل سکه بهار آزادی نیستن که تو بازار فیزیکی معامله میشن؟!
سکه بانک مرکزی بعد 6 ماه سررسید میشه اما سکه یه روزه رو میشه فردای روزی که خریدی بری بگیریش.
البته تو عمل نمی دونم. شنبه برم ببینم میشه اصل سکه یه روزه رو از بانک دریافت کرد یا نه

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
خوب این سکه دقیقا کدام سکه است؟ سکه "امامی" یا سکه "آزادی"؟ چون قیمت این دو تاهم تو بازار تفاوت داره؟
و اینکه خوبی اینکه بریم از بورس سکه بخریم نسبت به اینکه از بازار بگیریم چیه؟ چه سودی داره که وقت بزاریم بریم بانک؟ چرا مستقیم نریم دکون سکه فروشها و از اونها بخریم؟

لطفا نتیجه کارتون برای دریافت سکه از بانک را بعدا برامون بنویس. مرسی فراوان

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
خوب این سکه دقیقا کدام سکه است؟ سکه "امامی" یا سکه "آزادی"؟ چون قیمت این دو تاهم تو بازار تفاوت داره؟
و اینکه خوبی اینکه بریم از بورس سکه بخریم نسبت به اینکه از بازار بگیریم چیه؟ چه سودی داره که وقت بزاریم بریم بانک؟ چرا مستقیم نریم دکون سکه فروشها و از اونها بخریم؟

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290

سکه بانک مرکزی بعد 6 ماه سررسید میشه اما سکه یه روزه رو میشه فردای روزی که خریدی بری بگیریش.
البته تو عمل نمی دونم. شنبه برم ببینم میشه اصل سکه یه روزه رو از بانک دریافت کرد یا نه

damino

Registered User
لایک‌ها
74

من سکه بانک مرکزی نگرفتم. یه روزه گرفتم. می خوام هفته دیگه برم ببینم میشه تحویل گرفتن یا نه.
طرح امامی اینا رو هم نمی دونم. باید برم ببینم چی میدن. من به خاطر راحتی خرید و فروشش از بورس گرفتم. اما الان که قیمتش از بازار حدود دو تومن کمتره نمی صرفه تو خود بورس بفروشم می خوام برم اصلش رو بگیرم.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سلام
این سکه یک روزه ها الان حدودا چند هست ؟
تحویل فیزیکی هم می دهند؟
من 300 تومن دارم نمی دونم چیکار کنم کسی پیشنهادی داره؟

Last edited:

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
سلام
تحویل فیزیکی هم می دهند؟
میتونی صندوقهای طلا بخری بجای سکه فیزیکی. قیمت اونها هم دقیقا عین قیمت سکه وابسته به "قیمت دلار و قیمت جهانی طلا" است. راحت هم میتونی پول را نقد کنی و بیاری بیرون ازشون.
تو بورس نمادهای "طلا" و "عیار" از صندوقهای معروف هستن. فکر کنم "عیار" بازدهیش بهتر بوده!

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
سلام
تحویل فیزیکی هم می دهند؟

سلام

شمش بخر / 100 گرمی پیدا میشه *

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
ممنون از پاسخگوییتون
راستی وکیومشون باید چجوری باشه که موقع خرید کلاه سرمون نذارن
از طلا فروشی معتبر بخرید هیچ مشکلی بوجود نمیاد. از پک های آبی رنگ بگیرید که ساخت اصفهانه. توی بازار زیاد هست.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بالا