damino
Registered User
- نوشتهها
- 264
- لایکها
- 74
100 تا دارم. اندازه یه سکه100 تا و بیشتر داری؟
100 تا دارم. اندازه یه سکه100 تا و بیشتر داری؟
منظورم 100 تا سکه بود که قفل کردن حساب بنده خداها رو.100 تا دارم. اندازه یه سکه
سکه بانک مرکزی بعد 6 ماه سررسید میشه اما سکه یه روزه رو میشه فردای روزی که خریدی بری بگیریش.کسی ماهیت نماد "سکه مرکزی" را در بورس میدونه و اینکه تفاوتش با نماد "سکه یک روزه" در بورس چیه؟
قیمت اینها خیلی با هم فرق داره. مثلا همین امروز نماد "سکه یک روزه رفاه" حدود 1.93 میلیون تومن ولی نماد "سکه مرکزی" 1.8 میلیون تومن بوده!
واقعا چرا؟ مگه اینها هر دو در اصل سکه بهار آزادی نیستن که تو بازار فیزیکی معامله میشن؟!
سکه بانک مرکزی بعد 6 ماه سررسید میشه اما سکه یه روزه رو میشه فردای روزی که خریدی بری بگیریش.
البته تو عمل نمی دونم. شنبه برم ببینم میشه اصل سکه یه روزه رو از بانک دریافت کرد یا نه
من سکه بانک مرکزی نگرفتم. یه روزه گرفتم. می خوام هفته دیگه برم ببینم میشه تحویل گرفتن یا نه.خوب این سکه دقیقا کدام سکه است؟ سکه "امامی" یا سکه "آزادی"؟ چون قیمت این دو تاهم تو بازار تفاوت داره؟
و اینکه خوبی اینکه بریم از بورس سکه بخریم نسبت به اینکه از بازار بگیریم چیه؟ چه سودی داره که وقت بزاریم بریم بانک؟ چرا مستقیم نریم دکون سکه فروشها و از اونها بخریم؟
لطفا نتیجه کارتون برای دریافت سکه از بانک را بعدا برامون بنویس. مرسی فراوان
میتونی صندوقهای طلا بخری بجای سکه فیزیکی. قیمت اونها هم دقیقا عین قیمت سکه وابسته به "قیمت دلار و قیمت جهانی طلا" است. راحت هم میتونی پول را نقد کنی و بیاری بیرون ازشون.سلام
این سکه یک روزه ها الان حدودا چند هست ؟
تحویل فیزیکی هم می دهند؟
من 300 تومن دارم نمی دونم چیکار کنم کسی پیشنهادی داره؟
عیار 750 که میشه 18 عیاراین سکه های پارسیان عیارشون چنده؟
ممنون از پاسخگوییتونعیار 750 که میشه 18 عیار
سلام
این سکه یک روزه ها الان حدودا چند هست ؟
تحویل فیزیکی هم می دهند؟
من 300 تومن دارم نمی دونم چیکار کنم کسی پیشنهادی داره؟
شمش ممکنه توش تقلب شده باشه و عیارش پایین تر باشه؟سلام
شمش بخر / 100 گرمی پیدا میشه *
از طلا فروشی معتبر بخرید هیچ مشکلی بوجود نمیاد. از پک های آبی رنگ بگیرید که ساخت اصفهانه. توی بازار زیاد هست.ممنون از پاسخگوییتون
راستی وکیومشون باید چجوری باشه که موقع خرید کلاه سرمون نذارن
شمش ممکنه توش تقلب شده باشه و عیارش پایین تر باشه؟
این مقدار سود رو توی چه مدتی داده ربع سکه؟مشاهده پیوست 1314886
زنده باد ربع سکه.
(الان نباید بخریا )
ظاهرا پرسود ترین معامله خرید ربع سکه در کف و فروش در سقف هست.(چون خیلی حباب میگیره موقع اوج قیمت )
1400/10/08این مقدار سود رو توی چه مدتی داده ربع سکه؟