- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,494
یاد حرف یکی دوتا از کاربرا افتادم..الان وقت خریدن دلار و سکه است. بعدا نگید نگفتم
همچین مواقعی طرف رو متهم میکردن که با مافیا و جریان های پشت پرده در ارتباطه که پول مردم رو بخورن.. :دی
یاد حرف یکی دوتا از کاربرا افتادم..الان وقت خریدن دلار و سکه است. بعدا نگید نگفتم
به قول این بچه امروزیا . حرف حقالان وقت خریدن دلار و سکه است. بعدا نگید نگفتم
یاد حرف یکی دوتا از کاربرا افتادم..
همچین مواقعی طرف رو متهم میکردن که با مافیا و جریان های پشت پرده در ارتباطه که پول مردم رو بخورن.. :دی
شاهد از غیب رسیدهر کی میگه الان موقع خرید هست می خواهد دلاراش و طلاهاشو رد کنه به ضرر خیلی کم
مطمین باشید این سری توافق هستش
تا می تونید ریال نگه دارید برنده هستید
خداروشکر که نظرت با نظرم ، هم سوعهشاهد از غیب رسید
پ.ن: من امروز 75 تا سکه خریدم به قیمت 12860 .... البته با توجه به اینکه آخر ماهه و سود بانکیم از بین میره هر سکه تقریبا 100 تومن برام گرونتر تموم شده
سقف قیمتی که تا آخر سال براش در نظر گرفتی چه قده؟شاهد از غیب رسید
پ.ن: من امروز 75 تا سکه خریدم به قیمت 12860 .... البته با توجه به اینکه آخر ماهه و سود بانکیم از بین میره هر سکه تقریبا 100 تومن برام گرونتر تموم شده
چقدر احتمال میدی به محدوده 11600 برسه ؟شاهد از غیب رسید
هیچی. اگر قیمت از 11850 یک ریال پایینتر بیاد من اسمم رو میذارم رایحه، گاز هم میگیرم تازهچقدر احتمال میدی به محدوده 11600 برسه ؟
به نظر من کف 12 خواهد بود و سقف 18سقف قیمتی که تا آخر سال براش در نظر گرفتی چه قده؟
و البته کف قیمتی؟
در چه بازه زمانی؟به نظر من کف 12 خواهد بود و سقف 18
در چه بازه زمانی؟
تا پایان سال به ۱۸ تومن نهایت میرسه؟تا پایان امسال
تا پایان سال به ۱۸ تومن نهایت میرسه؟
سوالم اینه منظورتون از پایان سال چیه؟کف و سقفشو به نظر خودم گفتم. یعنی در بهترین حالت زیر 12 نمیاد و در بدترین حالت هم بالای 18 نخواهد رفت
پایان سال شمسی 1401سوالم اینه منظورتون از پایان سال چیه؟
تا پایان سال به سقف ۱۸ میرسه یا تا پایان سال کمتر از ۱۲ نمیشه؟
نوک مدادی 84افتک فقط یه حسابدار شرکته..
حرفا رئیسش با رفقاش رو در مورد بازار گوش میده ..
میاد اینجا به اسم خودش میگه..
#پرشیا_سفید_83 :دی