pedro88
Registered User
برخی از اقتصاد دان ها دلار رو تا اسفند ۴۰ و سکه رو ۲۵ پیش بینی کرده اند خدایی ظلمه اگه بشه
امیدوارم اینطوری نشهبرخی از اقتصاد دان ها دلار رو تا اسفند ۴۰ و سکه رو ۲۵ پیش بینی کرده اند خدایی ظلمه اگه بشه
این مورد بستگی به شما دارهدوستان نظرتون در مورد خرید طلا چیه؟الان بخرم یا تایم مناسبی نیست؟
برای ۱ سال میخام نگه دارم،حالا طلا یا دلار،دلار نگهداریش آسون تره احتمالا دلاراین مورد بستگی به شما داره
اگر پول اضافی دارید رنگ نکنید و خرید کنید و بزارید بمونه برای دراز مدت
اگر برای کوتاه مدت میخوایید خیر نه الان نه اینده خرید نکنید
طلا در هر شرایطی بهتره الان هم خرید کنید ضرر نمیکنید بگیرید و نگر داریدبرای ۱ سال میخام نگه دارم،حالا طلا یا دلار،دلار نگهداریش آسون تره احتمالا دلار
طلا بگیرید بذارید بانک کارگشاییبرای ۱ سال میخام نگه دارم،حالا طلا یا دلار،دلار نگهداریش آسون تره احتمالا دلار
توی تاپیک های مرتبط با بورس تبلیغ رمزارزUganda says exploration results show it has 31 million tonnes of gold ore
Most of the deposits were discovered in Karamoja, a parched sprawling area in the country's northeastern corner on the border with Kenya.www.mining.com
Uganda’s gold discovery: What it could mean for crypto
Bitcoin has periodically laid claim to being digital gold largely on the strength of its strict 21 million supply limit, which makes it non-inflationary and a good store of value — in theory.cointelegraph.com
این پست هم بدون توهین و ... هستش و دقیقا توی جای خودشه و حق پاک کردنش رو ندارید . تاپیک خودتون نیست که پاک یا منتقل بشه
توی تاپیک های مرتبط با بورس تبلیغ رمزارز
توی تاپیک ارز ، تبلیغ رمزارز
توی تاپیک سکه و طلا ، تبلیغ رمزارز
توی تاپیک ملک، تبلیغ رمزارز
بابا بیخیال دیگه
کسایی که بخوان جذب بشن ، میشن
امید شما باید به دبستانی ها باشه چون کسایی که اصولی جلو میرن شما براشون صدها کتاب هم بنویسید اصل قضیه رو میدونن و سمتش نمیان
همونطوری که یمشت بدبخت بیچاره که قله 99 سهم خریدن و گولشون زدید توی کف 1400 کشوندینشون سمت رمزارزی که روی قله بود
کسایی که توی بورس از همون زمانی که شما خارجشون کردی تا الان میتونستن تا 200% هم سود بکنن به شرط بلد بودن ولی الان توی رمزارزها پولشون یک سوم یا یک چهارم و بعضا تا یک دهم شده
این رفتار واقعا زشته
عزیزپست در ارتباط با کریپتو گذاشتم چون بحثش شده بود، تبلیغ نکردم.
نمونش همینی که اینجا یا توی تاپیک ارز موجودهاینم لینک بذار، ببینم مرد حرف از دهنش در میاد یا نه.
والا من که کاری به کارتون ندارمکی به کی میگه بی خیال : )))))
مقایسه های بی دلیل و جذاب نشون دادن رمزارز و کوبیدن مدام بورس و اعتقاد به ادامه دار بودن روند صعودی بیت کوین و ...با ذکر مثال نام ببر وگرنه برای همیشه ساکت شو. 200 تومنتم میدم.
اینو با دقت بخون تا چشم کار کردن مشخص باشه :من خارجشون کردم؟ شما بعد از ریزش بورس از تاپیک مرتبطش فرار کردی و دیگه پست نمیزدی چون روت نمیشد پست بزنی، ولی اگر در تاپیک کریپتو چشمتون کار کرده باشه من در تمام لحظات در کنار دوستان بودم، چه بالا چه وسط و چه در بازار ریزشی.
اینجا من توی تاپیک بورس اتمام حجت کردم و کلا بوسیدم و گذاشتمش کنار اونم به خاطر چندتا .... و فضای بدی که به خاطر اونا ایجاد شده بوداما در مورد ادامه فعالیت بنده که متاسفانه باعث سوزش بعضیا شده باید بگم که از این لحظه به بعد ، به خاطر ارزش وقتم و اینکه حوصله جواب دادن به هر کی که از راه میرسه رو ندارم ، بنده دیگه هیچ فعالیتی توی این تاپیک نخواهم کرد . نه حرفی میزنم ، نه تحلیلی میکنم و نه جواب پستی رو میدم
دوستان گلی که تا امروز باهم دیگه هم صحبت بودیم ، این مدت رو واقعا کنارتون لذت بردم
موفق و پیروز باشید
بازم توهم مثل بقیه توهم ها ...دقیقا درسته، رفتارهای بچگانه ای که شما داری، صبح تا شب اخبار کریپتو رو دنبال میکنی بعد ادای ت** ها رو در میاری خخخ
برعکس شما ، من هیچ مشکلی با شخص شما ندارمواقعا علاقه ای به نقل قول گرفتن از پست های شما ندارم به دلیل سابقه ی بدی که در گذشته از خود به جای گذاشتید :دی
عزیز
شما بحث هرچیزی رو مرتبط با رمزارز میبینی ولی دلیل نمیشه مرتبط باشه
من که نمیتونم بگردم زیر و رو بکنم
وقتی هر کثافت کاری ای توی زندگیم میکنم یعنی لجنم ، انگلم و 100% مردم برامون اهمیتی ندارن
من خودم میدونم که روانی ام ، کسایی هم که منو میشناسن یا با زندگیم آشنان این شناخت رو دارن
روانی هایی مثل من توی جامعه زیادن
منظورم اینه بورسی هایی که ضرر کردن اعتقاد دارن که بازار دستوریه و هیچ منطقی توی بالا پایین شدن قیمت ها نیست
و تا وقتی این دیدگاه رو داشته باشن به جایی نمیرسن
چون قرار نیست یاد بگیرن
ولی وقتی بدونن که بازار دستوری نیست و منطقی بالا پایین میشه
به این نتیجه میرسن که باید با آموزش و حساب شده جلو برن تا منطق بالا پایین شدن قیمت سهم ها رو بتونن تشخیص بدن
و در این صورت موفق میشن
مقایسه های بی دلیل و جذاب نشون دادن رمزارز و کوبیدن مدام بورس و اعتقاد به ادامه دار بودن روند صعودی بیت کوین و ...
شما چهارتا تبلیغ بی پایه و اساس نسبت به رمزارز میکنید و از اون طرف در مورد بورس و ملک یکجوری صحبت میکنید که انگار آشغالن و بی ارزش و سرتا پا ایراد
200 تومن هم نمیدونم چیه ولی اگه میدی ، از پول بدم نمیاد
https://www.aparat.com/v/OF0fT/%DA%AF%D9%84%DA%86%DB%8C%D9%86_%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D9%85%D8%B4_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%B0%D9%88%D9%82%DB%8C_%D8%AE%D8%AF%D8%A7_%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%B5%D8%AF
مگه الافم اخبار کریپتو رو دنبال بکنم ؟
شما یک بررسی بفرمایید ببینید افرادی که با شما مشکل دارن بیشتر هستند یا افرادی که با من مشکل دارن.برعکس شما ، من هیچ مشکلی با شخص شما ندارم
خوب شما وقتش رو داریولی من زیاد میگردم و زیر رو میکنم:
پیام های قبلی شما:
اولا که اون پست توی تاپیک مرتبط با بورسه و دلیلی نداره برای شما توجیه بکنمحالا اگر همین جمله ی شما رو تغییر بدم و به جای بورس بنویسم کریپتو، میشم تبلیغ کننده، تحریک کننده، هرمی، یار و یاور ایلان ماسک و... ولی شما اگر هر حرفی بزنی منطقی هست و اصولی ... همان قانون تو خوبی من بد.
آهانhttps://www.aparat.com/v/OF0fT/%DA%AF%D9%84%DA%86%DB%8C%D9%86_%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D9%85%D8%B4_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%B0%D9%88%D9%82%DB%8C_%D8%AE%D8%AF%D8%A7_%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%B5%D8%AF
تکذیب میکنمالاف نیستید، علاقمند هستید.
هرکسی با من مشکل داره ، مشکل خودشه . به من چهشما یک بررسی بفرمایید ببینید افرادی که با شما مشکل دارن بیشتر هستند یا افرادی که با من مشکل دارن.
من هم این نقد رو داشتمیکی از کاربرهای قدیمی در بخش کریپتو، کاملا جدی و یه جورایی کارشناسانه کریپتو رو نقد کرد منم باهاش بحث و تبادل نظر کردم، نه بهم توهین کردیم و نه خدایی نکرده حرف بی ربطی زدیم، بحث هم تموم شد و رفت ولی خب بحث کردن با شما چون از قانون تو بدی من خوب پیروی میکنی فایده ای نداره.
و در پایان تردر پایان
شاد باشی و موفق.
افتک جان اگ توافق شه تا ۲۸ اینا پایین نمیاد؟خبراش اومد ۳,۴ تومن ریخت اگه خبر رسمیش بیاد به نظرم تا ۲۸ میادالان وقت خریدن دلار و سکه است. بعدا نگید نگفتم
شاید بیاد. ولی کف قیمت خریدن برای مایی که صراف نیستیم کار سختیه. به نظر من اگر شما در قیمتی خرید کنی که بیش از دو ماه در ضرر نمونی، خوب خریدیافتک جان اگ توافق شه تا ۲۸ اینا پایین نمیاد؟خبراش اومد ۳,۴ تومن ریخت اگه خبر رسمیش بیاد به نظرم تا ۲۸ میاد