• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
برخی از اقتصاد دان ها دلار رو تا اسفند ۴۰ و سکه رو ۲۵ پیش بینی کرده اند خدایی ظلمه اگه بشه
امیدوارم اینطوری نشه
اما بعید نیست
کاری که با این مملکت کردن داره هر روز خودش رو نوشن میده
نه تجارتی با دنیا دارن
نه دادوستدی
نه رفتار درستی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
چهار ماهی از «این پست» می‌گذره. مواردی که در اون‌جا و پیش‌تر در دو تاپیک دیگه وعده داده بودم عین به عین تا اینجا محقق شده. از نتیجۀ انتخابات ایران و آمریکا هر دو از ماه‌ها قبل‌تر، تا احمقانه بودن خرید سکه و دلار و ارجحیت داشتن سپردۀ بانکی بر هر بازاری حد فاصل مهر 99 الی اسفند 1400، اعلام خطر در مورد تراکنش‌های بانکی و شیفت دولت بر روی سیستم مالیات محور و تجسس احتمالی در حساب‌های شخصی، اعلام خریدار شدن ملت و تحرکات بازار از اسفند 1400 و فرصت ورود به سکه و رشد 40 درصدی از کف به سقف از تاریخ اون پست که با شکسته شدن موقت سقف دلار و سکه همراه شد و مهم‌ترین پیشبینی که به وقوع پیوست و مربوط می‌شه به بیش از یک سال قبل: پیشی گرفتن میزان افزایش قیمت کالاهای مصرفی و خدماتی از بازارهای مالی و دلالی از جمله دلار. داستان خیلی ساده است؛ چرتکه بندازید ببینید اگر همۀ موارد زیر اجرایی بشه:

(1) حذف کامل ارز 4200
(2) مالیات بر عایدی
(3) مالیات بر سود سپردۀ افراد حقیقی
(4) افزایش قیمت بنزین

به تنهایی چند همت به جیب دولت تزریق خواهد کرد. به زبون ساده‌تر، فشار سلاخی اقتصادی اخیر فقط و فقط بر دوش مردم خواهد بود و بس. به همین سادگی در میان‌مدت شرایطی می‌تونه پیش بیاد که قیمت یک روغن 810 گرمی 13 هزار تومانی به 69500 تومان و در ادامه بسیــار فراتر از اون برسه، ولی دلار 28 تومنی ته زورش در همون تایم‌فریم 33 تومن باشه. البته عرض کردم، نهایتاً میان‌مدت. وگرنه به مرور دوباره قضیه پیچیده‌ می‌شه. همین الان امکان واریز آدمیزادی حقوق بازنشسته‌ها رو ندارن و کلی از صندوق‌ها ورشکسته به حساب می‌آن. از طرفی دولت متوجه نیست این روزها اتفاقاً ماه عسلِ درآمدی‌اش هست و امر بهش مشتبه شده که از هنر و زیرکی خودشه که نفت +100 دلار می‌فروشه. بگذارید نفت مجدد بیاد زیر 60 دلار و از اون‌طرف بایدن معافیت‌های «لفظی» رو بگذاره کنار و برجام هم بایگانی بشه، اون‌وقت ببینید یک سنت می‌تونن بفروشن یا نه. اینکار رو اوباما هم می‌کرد و البته اون زمان بخش عمده‌ای از عایدی به جیب خودِ مردم می‌رفت و نتیجۀ‌ 92-97 (از مذاکره تا امضا و در نهایت پاره شدن برجام) ثبات قیمتی بود و رشد اقتصادی و رفاه نسبی در مقایسه با وضعیت فعلی. البته بی‌تعارف بخوام بگم لیاقت بخش عمده‌ای از مردمِ ایران امثال عبدالملکی، زارع‌پور، خاندوزی‌، باقری کنی و همین امام صادقی‌ها و شش‌کلاسه‌هاست
lol_c7vi.gif

در مورد خود سکه فعلا پیشنهاد تازه‌ای ندارم. فرصت طلایی خرید محدوده 10 الی 12.5 میلیون بود که بارها و بارها در تاپیک‌های مرتبطِ طلا و بورس اعلام کردم. تارگت بلند مدت سکه فراتر از چیزیه که حتی بتونید تصورش رو بکنید. در نهایت اگر سرمایه‌گذاری بر روی کسب و کار شخصی رو بگذاریم کنار، موردی که برای بخش عمده‌ای از مردم به واسطۀ مشاغلی که دارن معنی نداره و اساساً امکان‌پذیر نیست، تنها راه مقابله با تورم تشکیل سبدی از بورس+سکه (یا طلا که من اهلش نیستم) خواهد بود. حتی خرید زمین هم به خاطر مسائل مالیاتی کم‌کم پرریسک خواهد شد. نکتۀ جالب در مورد سکۀ رفاه هم اینکه در این مدت دو یا سه بار رکورد حجم معاملات شکست. هرچقدر هم بازارساز سمت فروش رو سنگین می‌کنه، بازم خریدار پیدا می‌شه. یک بخشی‌اش به حواشی و شایعات مالیاتی مربوط می‌شه و شیفت خریداران از بازار فیزیکی به گواهی. هرچند اگر هدف تحویل باشه، این‌ور هم مالیات مربوطه رو می‌شه کسر کرد. در کل شرایط عجیب و غریب شده.

در مورد کریپتو هم قبلاً گفتم؛ فقط بِکَنید و فرار کنید. سرمایه‌گذاریِ «بلند مدت» در این بازار احمقانه است. این بازار شبیه به یک بازی کودکانه می‌مونه و تا وقتی که «بازیکن» داشته باشه و جو عمومی طالب باشن جلو می‌ره. کافیه اذهان بیاد سر جای خودش و ملت یادشون بیاد که دارن روی «هیچ» (دقیقا خودِ خودِ هیچ) سرمایه‌گذاری می‌کنند. نتیجه این می‌شه که تا 99.9% می‌رن تو ضرر و هر پیج، کانال، گروه، فروم، سایتی رو باز می‌کنی می‌بینی گریه و زاری برقراره. حالا هزاری هم که فلسفه‌بافی بشه و از «وایت‌پِیپر»های فانتزی و پروژه‌های خیالی تعریف و تمجید بشه، بازم ته این قصه به «هــــیچ» ختم می‌شه. و تازه اینجا، برخلاف بورس و سهام بنیادی‌اش، سود مجمعی هم در کار نیست که جبرانِ تضمینی به همراه داشته باشه.حتی به خاطر دو طرفه بودن یارو ضرر مضاعف هم می‌کنه و به طمع جبران، دار و ندارش رو از دست می‌ده. مقایسه کنید با سهم‌هایی که در همین بورس خودمون همیشه روشون تاکید داشتم، از جمله پترویی‌هایی مثل نوری و شپدیس، یا سهامی چون شرانل، شبندر و وغدیر که اگر در سقف هم خریداری شده بودند، بازم الان با احتساب سود مجمع در وضعیتی عالی به سر می‌بردند.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
سقف سکه رفاه ده عدد شد. همون سکه هوایی 🤣🤣
یکسری سکه هم ثبت نام میکردن سال 97 که من دقیقا یادمه گفتن مالیات نمیگیریم و بعدا گرفتن
بنظرم با توجه به مالیاتهای پیش رو از منابعی تهیه کنید که اسمی ثبت نشه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان نظرتون در مورد خرید طلا چیه؟الان بخرم یا تایم مناسبی نیست؟

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان نظرتون در مورد خرید طلا چیه؟الان بخرم یا تایم مناسبی نیست؟
این مورد بستگی به شما داره
اگر پول اضافی دارید رنگ نکنید و خرید کنید و بزارید بمونه برای دراز مدت
اگر برای کوتاه مدت میخوایید خیر نه الان نه اینده خرید نکنید

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
این مورد بستگی به شما داره
اگر پول اضافی دارید رنگ نکنید و خرید کنید و بزارید بمونه برای دراز مدت
اگر برای کوتاه مدت میخوایید خیر نه الان نه اینده خرید نکنید
برای ۱ سال میخام نگه دارم،حالا طلا یا دلار،دلار نگهداریش آسون تره احتمالا دلار

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
برای ۱ سال میخام نگه دارم،حالا طلا یا دلار،دلار نگهداریش آسون تره احتمالا دلار
طلا در هر شرایطی بهتره الان هم خرید کنید ضرر نمیکنید بگیرید و نگر دارید
این مملکت دیگه هیچ امیدی بهش نیست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

توی تاپیک های مرتبط با بورس تبلیغ رمزارز
توی تاپیک ارز ، تبلیغ رمزارز
توی تاپیک سکه و طلا ، تبلیغ رمزارز
توی تاپیک ملک، تبلیغ رمزارز

بابا بیخیال دیگه :D
کسایی که بخوان جذب بشن ، میشن :p
امید شما باید به دبستانی ها باشه :rolleyes: چون کسایی که اصولی جلو میرن شما براشون صدها کتاب هم بنویسید اصل قضیه رو میدونن و سمتش نمیان

همونطوری که یمشت بدبخت بیچاره که قله 99 سهم خریدن و گولشون زدید توی کف 1400 کشوندینشون سمت رمزارزی که روی قله بود ;)
کسایی که توی بورس از همون زمانی که شما خارجشون کردی تا الان میتونستن تا 200% هم سود بکنن به شرط بلد بودن ولی الان توی رمزارزها پولشون یک سوم یا یک چهارم و بعضا تا یک دهم شده

این رفتار واقعا زشته

این پست هم بدون توهین و ... هستش و دقیقا توی جای خودشه و حق پاک کردنش رو ندارید . تاپیک خودتون نیست که پاک یا منتقل بشه :p

Captive

لایک‌ها
16,664
این پست هم بدون توهین و ... هستش و دقیقا توی جای خودشه و حق پاک کردنش رو ندارید . تاپیک خودتون نیست که پاک یا منتقل بشه :p

واقعا علاقه ای به نقل قول گرفتن از پست های شما ندارم به دلیل سابقه ی بدی که در گذشته از خود به جای گذاشتید :دی، ولی این پست چون در بخش تخصصی زده شده رو جواب میدم که خدایی نکرده دوست یا کاربر عزیزی فکر بد در مورد ما نکنه.

توی تاپیک های مرتبط با بورس تبلیغ رمزارز

لینک بذار.

توی تاپیک ارز ، تبلیغ رمزارز

پست در ارتباط با کریپتو گذاشتم چون بحثش شده بود، تبلیغ نکردم.

توی تاپیک سکه و طلا ، تبلیغ رمزارز

در ارتباط با پست بالا، پستی که گذاشتم کاملا در ارتباط با طلا بود ولی خب ارتباطش با کریپتو رو نباید میذاشتم و قبول دارم، برای اولین بار حرف شما درسته.

توی تاپیک ملک، تبلیغ رمزارز

اینم لینک بذار، ببینم مرد حرف از دهنش در میاد یا نه.

بابا بیخیال دیگه :D

کی به کی میگه بی خیال : )))))

کسایی که بخوان جذب بشن ، میشن :p

اینم دومین حرف درستی که زدی. دقیقا درسته.

امید شما باید به دبستانی ها باشه :rolleyes: چون کسایی که اصولی جلو میرن شما براشون صدها کتاب هم بنویسید اصل قضیه رو میدونن و سمتش نمیان

همیشه نباید طبق اصول جلو رفت چون اصول ممکنه زمینت بزنه.

همونطوری که یمشت بدبخت بیچاره که قله 99 سهم خریدن و گولشون زدید توی کف 1400 کشوندینشون سمت رمزارزی که روی قله بود ;)

با ذکر مثال نام ببر وگرنه برای همیشه ساکت شو. 200 تومنتم میدم.

کسایی که توی بورس از همون زمانی که شما خارجشون کردی تا الان میتونستن تا 200% هم سود بکنن به شرط بلد بودن ولی الان توی رمزارزها پولشون یک سوم یا یک چهارم و بعضا تا یک دهم شده

من خارجشون کردم؟ شما بعد از ریزش بورس از تاپیک مرتبطش فرار کردی و دیگه پست نمیزدی چون روت نمیشد پست بزنی، ولی اگر در تاپیک کریپتو چشمتون کار کرده باشه من در تمام لحظات در کنار دوستان بودم، چه بالا چه وسط و چه در بازار ریزشی.

این رفتار واقعا زشته

دقیقا درسته، رفتارهای بچگانه ای که شما داری، صبح تا شب اخبار کریپتو رو دنبال میکنی بعد ادای ت** ها رو در میاری خخخ

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پست در ارتباط با کریپتو گذاشتم چون بحثش شده بود، تبلیغ نکردم.
عزیز
شما بحث هرچیزی رو مرتبط با رمزارز میبینی ولی دلیل نمیشه مرتبط باشه :D
اینم لینک بذار، ببینم مرد حرف از دهنش در میاد یا نه.
نمونش همینی که اینجا یا توی تاپیک ارز موجوده
من که نمیتونم بگردم زیر و رو بکنم :p
کی به کی میگه بی خیال : )))))
والا من که کاری به کارتون ندارم
شما هرجا میری یدونه پسی به بورس میزنی :p
با ذکر مثال نام ببر وگرنه برای همیشه ساکت شو. 200 تومنتم میدم.
مقایسه های بی دلیل و جذاب نشون دادن رمزارز و کوبیدن مدام بورس و اعتقاد به ادامه دار بودن روند صعودی بیت کوین و ... :D
شما فکر میکنی این چیزا برای اینکه شخصی که سواد کافی نداره و توی بورس هم ضرر کرده ، جذب یک بازار که تبلیغ میشه ، نمیشه ؟
حتی یکی از کاربرهای فعال بورس با ابراز ناامیدی نسبت به بورس در کف قیمتی ....
حتما نباید بگی که " آهای بورسی ها بیاید رمزارز بخرید " :devilish:
شما چهارتا تبلیغ بی پایه و اساس نسبت به رمزارز میکنید و از اون طرف در مورد بورس و ملک یکجوری صحبت میکنید که انگار آشغالن و بی ارزش و سرتا پا ایراد
همین صحبت ها اون کسایی که بی دلیل به بورس جذب شدن رو جذب رمزارز میکنه

200 تومن هم نمیدونم چیه ولی اگه میدی ، از پول بدم نمیاد :p
من خارجشون کردم؟ شما بعد از ریزش بورس از تاپیک مرتبطش فرار کردی و دیگه پست نمیزدی چون روت نمیشد پست بزنی، ولی اگر در تاپیک کریپتو چشمتون کار کرده باشه من در تمام لحظات در کنار دوستان بودم، چه بالا چه وسط و چه در بازار ریزشی.
اینو با دقت بخون تا چشم کار کردن مشخص باشه :
اما در مورد ادامه فعالیت بنده که متاسفانه باعث سوزش بعضیا شده باید بگم که از این لحظه به بعد ، به خاطر ارزش وقتم و اینکه حوصله جواب دادن به هر کی که از راه میرسه رو ندارم ، بنده دیگه هیچ فعالیتی توی این تاپیک نخواهم کرد . نه حرفی میزنم ، نه تحلیلی میکنم و نه جواب پستی رو میدم

دوستان گلی که تا امروز باهم دیگه هم صحبت بودیم ، این مدت رو واقعا کنارتون لذت بردم
موفق و پیروز باشید
اینجا من توی تاپیک بورس اتمام حجت کردم و کلا بوسیدم و گذاشتمش کنار اونم به خاطر چندتا .... و فضای بدی که به خاطر اونا ایجاد شده بود :D
پس دیگه نگو " فرار کردی " :p

من همچنان هستم و اگه حوصلم بکشه راهنمایی میکنم حوصلمم نکشه اسپم میدم :rolleyes:
دقیقا درسته، رفتارهای بچگانه ای که شما داری، صبح تا شب اخبار کریپتو رو دنبال میکنی بعد ادای ت** ها رو در میاری خخخ
بازم توهم مثل بقیه توهم ها ...
مگه الافم اخبار کریپتو رو دنبال بکنم ؟
تمرکزم روی کار و زندگیمه حالا گاهی اوقات میام با حالت طنز چهارتا تیکه میندازم و یکم اسپم میکنم :devilish:
واقعا علاقه ای به نقل قول گرفتن از پست های شما ندارم به دلیل سابقه ی بدی که در گذشته از خود به جای گذاشتید :دی
برعکس شما ، من هیچ مشکلی با شخص شما ندارم :D
حالا اگه شما با من مشکل داری به من مربوط نیست ولی لازم نیست اینقدر مسائل رو با هم قاطی بکنی
من با یکسری رفتارهای شما پیرامون رمزارز مشکل دارم و در موردش هم حرف میزنم چون دنبال جواب نیستم
اما شخصا براتون احترام قائلم جدای از شوخی هایی که میکنیم;)
برعکس شما که راحت بقیه رو قضاوت میکنید و در عین حال توهین ( البته قبول نداری ) و غیر منطقی صحبت میکنید من این حسی رو که شما به من دارید به شما ندارم :rolleyes:
حالا اگه منو لات و لوت خطاب نمیکنید مسخره بازی هام رو ببرم توی پاتوق
s498.gif

Captive

لایک‌ها
16,664
عزیز
شما بحث هرچیزی رو مرتبط با رمزارز میبینی ولی دلیل نمیشه مرتبط باشه :D

اگر در بخش پاتوق بوده خب طبیعتا بیشتر به خاطر فان بودن در مورد کریپتو صحبت کردم وگرنه در بخش خصوصی بعیده همچین پست هایی بزنم.

من که نمیتونم بگردم زیر و رو بکنم

ولی من زیاد میگردم و زیر رو میکنم:

پیام های قبلی شما:

وقتی هر کثافت کاری ای توی زندگیم میکنم یعنی لجنم ، انگلم و 100% مردم برامون اهمیتی ندارن

من خودم میدونم که روانی ام ، کسایی هم که منو میشناسن یا با زندگیم آشنان این شناخت رو دارن
روانی هایی مثل من توی جامعه زیادن

یا مثلا این جمله که واقعا خنده دار و جالبه:

منظورم اینه بورسی هایی که ضرر کردن اعتقاد دارن که بازار دستوریه و هیچ منطقی توی بالا پایین شدن قیمت ها نیست
و تا وقتی این دیدگاه رو داشته باشن به جایی نمیرسن
چون قرار نیست یاد بگیرن
ولی وقتی بدونن که بازار دستوری نیست و منطقی بالا پایین میشه
به این نتیجه میرسن که باید با آموزش و حساب شده جلو برن تا منطق بالا پایین شدن قیمت سهم ها رو بتونن تشخیص بدن
و در این صورت موفق میشن

حالا اگر همین جمله ی شما رو تغییر بدم و به جای بورس بنویسم کریپتو، میشم تبلیغ کننده، تحریک کننده، هرمی، یار و یاور ایلان ماسک و... ولی شما اگر هر حرفی بزنی منطقی هست و اصولی ... همان قانون تو خوبی من بد.

مقایسه های بی دلیل و جذاب نشون دادن رمزارز و کوبیدن مدام بورس و اعتقاد به ادامه دار بودن روند صعودی بیت کوین و ...

من بورس رو به عنوان یک بازار سرمایه قبول دارم خودمم توش فعال بوده و هستم ولی وقتی یک بررسی کلی میکنیم متوجه میشیم که کریپتو با همه ی مشکلات و خطراتی که داره بهتر از بورس ایران هست و در کل بهترین بازار هست، هم برای ترید هم هودل کردن و...

شما چهارتا تبلیغ بی پایه و اساس نسبت به رمزارز میکنید و از اون طرف در مورد بورس و ملک یکجوری صحبت میکنید که انگار آشغالن و بی ارزش و سرتا پا ایراد

من هیچوقت در مورد ملک بد نگفتم، بر عکس مسکن سابجکت مورد علاقه ی من هست.

200 تومن هم نمیدونم چیه ولی اگه میدی ، از پول بدم نمیاد
کد:
https://www.aparat.com/v/OF0fT/%DA%AF%D9%84%DA%86%DB%8C%D9%86_%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D9%85%D8%B4_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%B0%D9%88%D9%82%DB%8C_%D8%AE%D8%AF%D8%A7_%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%B5%D8%AF

مگه الافم اخبار کریپتو رو دنبال بکنم ؟

الاف نیستید، علاقمند هستید.

برعکس شما ، من هیچ مشکلی با شخص شما ندارم
شما یک بررسی بفرمایید ببینید افرادی که با شما مشکل دارن بیشتر هستند یا افرادی که با من مشکل دارن.

یکی از کاربرهای قدیمی در بخش کریپتو، کاملا جدی و یه جورایی کارشناسانه کریپتو رو نقد کرد منم باهاش بحث و تبادل نظر کردم، نه بهم توهین کردیم و نه خدایی نکرده حرف بی ربطی زدیم، بحث هم تموم شد و رفت ولی خب بحث کردن با شما چون از قانون تو بدی من خوب پیروی میکنی فایده ای نداره.

در پایان

شاد باشی و موفق.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ولی من زیاد میگردم و زیر رو میکنم:

پیام های قبلی شما:
خوب شما وقتش رو داری :p
این پیامایی هم که شما نقل قول کردی دلیل داشت
ولی در هر صورت من هیچوقت خودِ واقعیم رو مخفی نمیکنم . هرچی هستم رو بازی میکنم :devilish:
در هر صورت هیچ ارتباطی با صحبتمون در حال حاضر نداره که شما در موردش صحبت میکنی :D

درضمن! منِ انگل تا به حال تبلیغ بازاری رو روی قله نکردم یا حتی تبلیغ بازاری رو که ایراد داره ;)
حالا اگر همین جمله ی شما رو تغییر بدم و به جای بورس بنویسم کریپتو، میشم تبلیغ کننده، تحریک کننده، هرمی، یار و یاور ایلان ماسک و... ولی شما اگر هر حرفی بزنی منطقی هست و اصولی ... همان قانون تو خوبی من بد.
اولا که اون پست توی تاپیک مرتبط با بورسه و دلیلی نداره برای شما توجیه بکنم ;)
دوما من نگفتم برید سهم بخرید . گفتم اگه توی بازار میخوای باشی باید آموزش ببینی بعد دست به معامله بزنی در غیر اینصورت بودنت توی بازار مساوی با ضرره :p
مثل شما نیستم بگم بخرید و سود بکنید . من دارم حقیقت رو به مخاطب نشون میدم که گول نخوره
قطعا متوجه میشی چی میگم :devilish:

https://www.aparat.com/v/OF0fT/%DA%AF%D9%84%DA%86%DB%8C%D9%86_%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D9%85%D8%B4_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%B0%D9%88%D9%82%DB%8C_%D8%AE%D8%AF%D8%A7_%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%B5%D8%AF
آهان :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

الاف نیستید، علاقمند هستید.
تکذیب میکنم
علاقه هم ندارم :p
من فقط به چیزایی علاقه دارم که الان از اونا درآمد دارم
شما یک بررسی بفرمایید ببینید افرادی که با شما مشکل دارن بیشتر هستند یا افرادی که با من مشکل دارن.
هرکسی با من مشکل داره ، مشکل خودشه . به من چه :p
یکی از کاربرهای قدیمی در بخش کریپتو، کاملا جدی و یه جورایی کارشناسانه کریپتو رو نقد کرد منم باهاش بحث و تبادل نظر کردم، نه بهم توهین کردیم و نه خدایی نکرده حرف بی ربطی زدیم، بحث هم تموم شد و رفت ولی خب بحث کردن با شما چون از قانون تو بدی من خوب پیروی میکنی فایده ای نداره.
من هم این نقد رو داشتم
شما که خیلی میگردی ، قطعا اونا رو هم میتونی پیدا بکنی
جوابی هم براشون نگرفتم و البته دنبال جواب هم نبودم و نیستم

اصلا چه نفع ای برای من توی متقاعد کردن شما یا بقیه دوستان هست ؟:rolleyes:
هیچی...
کسایی بودن که یک الی سه سال قبل وارد رمزارز شده و متوجه مسائل شدن و خروج زدن . نمونش هم توی همین سایت زیاده
یسریا هم حرفای منو میخونن و خودشون تحقیق میکنن و در نهایت به نتیجه میرسن که خوبه یا بده

شما کلا در مورد بورس و بورسی ها یه 5 الی 10 تا جمله و عبارت رو به صورت روتین تکرار میکنی و از پایه و اساس هم اشتباه و ایراد دار هست و از همینا برای کوبیدن بورس ابزار میشه .
ولی رمزارز گل و بلبل :p

در پایان

شاد باشی و موفق.
و در پایان تر :p
من واقعا علاقه ای به صحبت و گفتگو با شما ندارم و فقط اطلاع دادم که هرجایی رو باز میکنم یه پستی از شما هست که به صورت غیر مستقیم تبلیغ رمز ارزه و این کار زشته

تا امروز من ذره ای تبلیغ بورس رو نکردم . فقط گفتم بازار خوبیه به شرط اینکه آموزش ببینی و بلد باشی چیکار بکنی
موضوع اخلاق و وجدان هست

Captive

لایک‌ها
16,664
گفتم لینک بذار گفتی وقت نمیکنم، گفتم کجا فلان حرف رو زدم گفتی الاف نیستم بگردم، گفتم من تبلیغ نکردم تو تبلیغ میکنی گفتی نه من میگم آموزش ببینید و بعد حالش رو ببرید، انگار من گفتم بیا تو بازار کریپتو یه سکه بنداز بالا و پولدار شو.

انقدر که من هشدار و توضیح و راهنمایی کردم هیچکس تو بخش مربوطه نکرده، شما فقط بلدی با کلمات بازی کنی، من وجدانم باید راحت باشه که هست.

در بخش مربوطه هم خدا رو شکر 90% از کاربرها از پست ها و راهنمایی هایی که میکنم راضی هستند.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
الان وقت خریدن دلار و سکه است. بعدا نگید نگفتم:p
افتک جان اگ توافق شه تا ۲۸ اینا پایین نمیاد؟خبراش اومد ۳,۴ تومن ریخت اگه خبر رسمیش بیاد به نظرم تا ۲۸ میاد

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
افتک جان اگ توافق شه تا ۲۸ اینا پایین نمیاد؟خبراش اومد ۳,۴ تومن ریخت اگه خبر رسمیش بیاد به نظرم تا ۲۸ میاد
شاید بیاد. ولی کف قیمت خریدن برای مایی که صراف نیستیم کار سختیه. به نظر من اگر شما در قیمتی خرید کنی که بیش از دو ماه در ضرر نمونی، خوب خریدی

بالا