دیگه خودتون میدونید کدوم کاربر هست ...
اول اینکه حداقل به خاطر عکس پروفایلت اینقدری جرعتش رو داشته باش که مستقیما من رو نقل قول بگیری
دوم ، سهم هایی که ازشون اسم بردم ، برو قیمت الانش رو ببین و دقت بکن که :
- تا الان نوسان دادن ؟ رشد داشتن ؟ فرصت فروش با قیمت بالاتر داشتن یا نه ؟ چند درصد
مثلا زفکا ، افق ، قهکمت ، نوری ، آریا ، ومعادن و ...
- الان قیمتشون چنده ؟ اون موقع که گفتم چند بودن ؟ همون نیست ؟ یعنی نمیتونستن روی قیمت جذاب خرید بکنن و بالاتر که بازم خودم روی شاخص 1.5 میلیون گفتم پایین میاد و اومد فروختم

- اولین جذابیت های قیمت ها رو هم از شاخص 1.5 به پایین گفتم که اون سهم ها هم نوسان دادن و اگه با همین دوتا عکس پایین روی شاخص 1.5 میفروختن دوباره میتونستن الان روی همون قیمت ها ( بدون اینکه از سهامداری زیان ببرن ) ، تعداد بیشتری رو بخرن
- هرجایی هم لازم بوده گفتم که سهم های حبابی رو بفروشید ، زیان ده رو بفروشید و ...
- این پیش بینی من روی شاخص 1.5 بود که به خاطر امثال تو توی این فضا ، صرفا به 2 تا پست که هشدار دادم دوباره بازار میتونه پایین بره ، اکتفا کردم . فضا رو مسموم میکنید ، اجازه نمیدید کسی بتونه نظر رو با خیال راحت بگه. مسئول ضرر اون دوستان رسما شما و امثال شما هستید که آدم رو از هرچی نظر دادنه ، پشیمون میکنید

مطمئن باشید کسی که بقول خودش روزی چندصدمیلیون سهم میخره و میفروشه، اینقد بیکار نیست که روزی ۶ تا ۱۲ساعت توی این تاپیک مشغول تایپ کردن و توضیح دادن به این و اون باشه ...
بنده به شخصه توی این سن ، اونقدری سرمایه و دارایی دارم ، چه خارج از بورس چه بورسی که از دونستنش کرک و پرت میریزه

یعنی باورت نمیشه یه 28 ساله اینقدر داشته باشه . دوست داری باور کن دوستم نداری نکن

حالا یبار برای اثبات اینکه شر و ور نمیگم یدونه اثبات توی تاپیک ترامپ دادم ، اونجا هم یکی از دوستان موضوعی رو مطرح کردن که خوب بهم برخورد و یه چیزایی رو نشون دادم . فقط از تیر ماه امسال ( که وارد کردم واسه بعد از ریزش ) تا امروز بالای 1 تومن جدید وارد کردم ! به نظرت پولمو از تو جوب پیدا میکنم ؟ یا جایی درآمد دارم و درآمد اونور رو همیشه اینور میارم ؟

آدم بیکار و بدبخت بیچاره توی کمتر از 1 سال ، 1 میلیارد وارد کارگزاریش میکنه ؟

خداروشکر اونقدری سرمایه دارم ( هم بورس هم غیر از بورس ) که اصلا برام نمیصرفه بخوام واس ماهی 30 تومن به پایین ( حقوق ) جایی کار بکنم

از نظر من هر ساعت وقتم 1 تومن میارزه نه کمتر و برای کمتر از اون حاضر نیستم کار بکنم . اینجا هم وقت گذاشتم به خاطر بیکاری نیست ، برای راهنمایی بدون چشم داشت بوده
شما هم به جای حسادت نسبت به هرکسی که بالاتره و وقت میزاره و برای اینکه 4 نفر منفعت کسب بکنن ، دنبال پیشرفت توی کار خودت باش و به هرکسی که نمیشناسیش تیکه ننداز ...
مجدد میگم تا امروز سیگنال خرید یا فروشی ندادم ، 1 ریال هم از این سایت نمیگرفتم ، نه دوره نه پکیج هیچ آموزشی هم نداشتم و ندارم و نخواهم داشت . سوابق صحبت هامم برای دوستان کاملا مشخص و مستند هستش و برای منم منم نبوده ، صرفا برای این بوده با فضا بیشتر آشنا بشن
اما در مورد ادامه فعالیت بنده که متاسفانه باعث سوزش بعضیا شده باید بگم که از این لحظه به بعد ، به خاطر ارزش وقتم و اینکه حوصله جواب دادن به هر کی که از راه میرسه رو ندارم ، بنده دیگه هیچ فعالیتی توی این تاپیک نخواهم کرد . نه حرفی میزنم ، نه تحلیلی میکنم و نه جواب پستی رو میدم
دوستان گلی که تا امروز باهم دیگه هم صحبت بودیم ، این مدت رو واقعا کنارتون لذت بردم
موفق و پیروز باشید
* دلار 40% پایین اومد ، شاخص هم 40% ... ( اینا تو ذهن همه میمونه ، نموند هم بعدا میفهمه علت عقب افتادنش چی بوده )