mohsen2015
Registered User
- نوشتهها
- 576
- لایکها
- 751
دلار افزایشی شد...21600
متن استعفای حسن قالیباف اصل![]()
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
فکر کردی دولت خودش نمیدونه؟ دولت خودش میخواد این کارو بکنه و کسری بودجشو از این راه تامین میکنهمن قبلا هم گفتم دولت بازم میتونه اعتماد رو به بازار برگردونه.اولین قدم رشد صندوق پالایش که نماد دولت تو بورسه رو برسونه به قیمت خرید و حتی یک سود 10 20 درصدی..دومین قدم شاخص سازها رو یک تکونی بده..مثل فولادو فملی وپالایشی ها چون بیشتر مردم تو این سهم ها سهامدارن.و اینها لازمش اینه که شاخص برسه 1400-500......
ما هرکاری هم بکنیم چیزی نیمشه باندکداری تو ایران همیش ههمین بوده و بهترین راه کسب درامدشونه چون اقتصادمون از پایه ویرانهکاهش سود بین بانکی..دوستان حمایت کنید خواهشا
![]()
کاهش سود بانکی گامی در جهت توسعه بخش تولید | فارس من
کاهش سود بانکی گامی در جهت توسعه بخش تولید | فارس منwww.farsnews.ir
اخه دیگه چه کسری بودجه ای...شپنا و شتران که به قیمت قبل عید رسیدن..اکثر سهام های دولتی 60 70 درصد از سقفشون ریزش کردن.فکر کردی دولت خودش نمیدونه؟ دولت خودش میخواد این کارو بکنه و کسری بودجشو از این راه تامین میکنه
شما فقط کافیه درزامد دولت رو مقایسه کنی با الانش کسری بودجه انقدری هست که با این چیزا جبران نشه حتی درصد کمشاخه دیگه چه کسری بودجه ای...شپنا و شتران که به قیمت قبل عید رسیدن..اکثر سهام های دولتی 60 70 درصد از سقفشون ریزش کردن.
کدوم کشور ؟چه خبره تو این کشور؟
![]()
قالیباف اصل: استعفا نکرده ام!
رئیس سازمان بورس اوراق بهادار تهران شایعه استعفایش را تکذیب کرد.www.gostaresh.news
بازار همیشه فرصتهایی برای سرمایه گذاری ایجاد میکنه . بنظرم این روزها باز هم فرصت خوبی برای سرمایه گذاران فراهم شده . کسانیکه تحلیل دارند و سهام ارزشمند رو قبلا بررسی کردند الان میتونن تو قیمتهای خوب و در حجمی که میخوان خرید کنند .
بنظرم اگر میانگین دلار حدود 25 تومن بمونه بازار مشکلی نخواهد داشت و این روز ها میشه سهام خوب و ارزشمند رو در قیمتهای خوب پیدا کرد .
نظر شخصی است و توصیه به خرید و فروش نیست .
شاید نامه جعلی بوده !
میخواسته این کارو کنه ولی نزاشتن البته شایدم همش فقط یه فیلمه![]()
رئیس سازمان بورس استعفا کرد
حسن قالیباف اصل، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، استعفای دوباره خود را به دلیل فراهم نشدن شرایط اعلامی، به وزیر امور اقتصادی و دارایی ارایه کرد.www.isna.ir
جالبه خبر استعفا رو ایسنا هم منتشر کرده !
شاید نامه جعلی بوده !
من چند روز پیش منفی ها رو یک فرصت توی بازار میدونستم اما اگر رفتن دکتر قالیباف صحت داشته باشه بنظرم ریسک بازار برای بلند مدت بیشتر میشه و بسته به این که نفر بعدی کی باشه در راهبرد سرمایه گذاری خودم تجدید نظر میکنم .
ای کاش مجلس و دستگاههای نظارتی با کسانیکه رانت چند ده هزار میلیاردی در فولاد ایجاد کردند برخورد میکردند . و کسانیکه شاخص رو بردن رو 2100 و سهام بالونی رو خالی کردند .
واقعا متاسفم