• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mikigod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ببخشید من 20 - 25 میلیون سهام عدالت دارم...کجا می تونم زیر قیمت بفروشم ؟ ممنونم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من خودم تا سه شنبه صبر میکنم.چون خبری شنیدم قراره از سه شنبه بازار رشد کنه(فقط شنیدم..کسی در نظر نگیره بعد بیاد بگه چرا نشد).اگر سه شنبه حمایت نشد سهامی که تو سودم و سر به سرم رو کلا رد میکنم تا وضع بازار مشخص بشه.امروزم آریا سر به سر رد کردم فقط موند سهام جایزه اش
دوستان دلار 21500 رو شکست پیشنهاد میکنم از بورس خروج بزنید

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
301.gif
طبق سابقه 40 ساله بازار دلار , در اصل این پایین اومدن نیست , کشیدن شدن چله کمان و اماده شدن برای پرتاب هست

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
درود دوستان
امیدوارم که همچنان حالتون خوب باشه، سرمایه بالا پایین میشه اما اعصاب و روان آسیب دیده به این راحتی ها درمان نمیشه.
نکته ای که به نظرم رسید و میتونه توی تحلیل های بلندمدت دوستان تاثیرگذار باشه:
روحانی برخلاف چیزی که اذعان میشه و همه ادعا میکنن، بسیار باهوش عمل کرده، از آبان سال گذشته تا برجام، بورس، واکسن و همه همه رو در واقع سیبل انتقادات رو از خودش به سمت یک فرد دیگه هدایت کرده (خیلی خودمونی بخوام عرض کنم، زده زیر میز بازی که براش طراحی شده بود)، احتمال اینکه این ریزش های بورس هم در راستای همین استراتژی باشه کم نیست

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
مراسم تحلیف بایدن هم مهمه.احتمالا صحبت هایی در مورد ایران و برجام میکنه...اگر خبری از مداکره نبود پیشنهاد میکنم سهامداری کنید

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
از اونجایی که هر جنگی داخل خاک ایران نتیجه ترسناکی برای امریکا ، اسرائیل و عربستان داره ، در نتیجه هیچکدومشون این فکر رو هم حتی نمیکنن ...
شرق و غرب حالت توازن قدرت دارن ، توازن قدرت هم توی هر درگیری یعنی خسارت به هر دو سمت . یه آدم عاقل هیچوقت با کسی که نتونه اونو بزنه ، درگیر نمیشه :D
..................
...................................

البته شما بیشتر دیدتون رو اینه که چرا نباید جنگ بشه حالا من میگم اگه بشه چی ؟!
:D

نظر شخصی بنده رو بخواید نیازی حتی به جنگ هم نیست اگه یک موشک هم به کویری جایی هم بخوره به طور کل سرمایه بی سرمایه .
میگن دشمن زد سرور های اصلیمون رو منهدم کرد :p
o_O
کارگزاری ها هم که پول ملت تو حسابشون هست همچین فرصتی از خداشونه توی این گیر دار هرچی پول نقد از ملت دارن میکشن بالا د برو که رفتیم :cool:
:cool:

حالا بیا اثبات کن که مثلا ده تا سهم از فولاد برای من بود o_O. حداقل قدیما یه برگ کاغذی چیزی میدادن دستت باشه میتونستی یه ادعایی داشته باشی.اما از اونجایی که همه چی از دست ما خارج هست چه بسا خودشون همه چی رو شیفت دیلیت کنن
:oops:

در هر صورت ده ها سناریوی مختلف رو میشه انتظار داشت اما از اونجایی که تا الان از اینا خیر ندیدم هیچ کدومشون آخر عاقبت روشنی ندارن ...

در مورد جنگ هم چند تا نکته به نظرم رسید که به دلیل منحرف نشدن بحث تاپیک تو اسپویلر میزارم

خوشبختانه به طور کلی آمریکا اصلا دلیل خاصی برای درگیر شدن با ایران نداره و به طور کلی بیشتر برای حفظ وجهه و منافع استراتژیک داره بازی درمیاره - البته در این میان دو کشور معلوم الحال هم دارن عمدا شرایط رو پیچیده تر میکنن

اما در صورت حمله کامل نباید فراموش کرد که کلمه جنگ کلا بی مفهوم خواهد بود و بیشتر شبیه به مبارزه یه فرد معمولی در مقابل مایک تایسون هست با دوتا ضربه کار تمومهo_O

دلیل هم خیلی واضح هست ما با یک ماشین جنگی یک تریلیون دلاری طرف هستیم که خودش رو برای جنگ با کل دنیا آماده کرده و رقیبانش قدرت های هسته ای مثل چین و روسیه هستن و در هر لحظه باید آماده پاسخ باشن.
حتی با این همه هم باز آمریکا به دلیل مسائل بینلملی هیچوقت تنها حمله نخواهد کرد و اگه همچین چیزی پیش بیاد یک ائتلاف کامل از ناتو و کشور های عربی خواهد بود که در فاز اول 500 هزار نیرو و در فاز دوم نزدیک به یک میلیون نفر رو به منطقه اعزام خواهند کرد ....

در مورد جگر گوشه آمریکا هم : کاری نداره ، جمعیت کم براشون مزیت محسوب میشه یه چند مدت ملت رو میفرسته خونه خاله برای گردش وقت برگشتن هم زمین های شخم زده شده و حاصلخیز تحویل میگیرن که میتونن شروع کنن به کشاورزی:D

البته متصور شدن حالت بالا به دلیل هزینه های وحشتناکش جزع دور ترین احتمالات ممکن هست خصوصا در این وضعیت بد مالی دنیا و آمریکا (و احتمالا دلیل تمام عقب نشینی های نظامی آمریکا در سال های اخیر)

اگر درگیری پیش بیاد پیشبینی ها نشون میده بیشتر حالت بمباران و موشک باران یک سری مناطق خاص و دریافت پاسخ خواهد بود.

البته تا قبل از اینکه جنگی در بگیره به هیچوجه نمیشه هیچ چیز رو پیشبینی کرد اتفاقات عجیبی ممکنه رخ بده چه در داخل چه درخارج اما دید کلی که میشه داشت بیشتر از این نیست. ( در همین جنگ اول جهانی متفقین خودشون پیش بینی جنگ 6 ماهه رو با ایران داشتن که ارتش شریف پادشاهی خودش رو عرض چند ساعت خلع سلاح کرد :oops: )

به شخصه منتظر اون روزی هستم که یه شیر پاک خورده ای گرای سازمان بورس رو بده به اینا ، بگه اینجا دارن اورانیوم 120 % غنی میکنن باید سریع بمباران بشه :p:cool:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همه چی روبه راهه ؟
s448.gif

این منم موقع سلام به شاخص 1 میلیون
s509.gif

تا آخر این هفته و اول هفته بعد ریزش احتمال خیــلی زیاد ادامه داشته باشه
اواخر هفته بعد هم متعادل بشه و دیگه این پایین ترین اعدادی باشه که برای شاخص میبینیم . حالا بازم این محدوده ها رو ممکنه دوباره لمس بکنیم ولی دیگه تهشه
s409.gif

تعجب من اینجاست چرا ملت ، سهمی رو که در حال حاضر بیشتر از بانک سود میده ( احتمالا ) ، میفروشن ! از اونور هم سهمی رو که نصف بانک سود میده رو هم میفروشن ! سهمی رو هم که کلا زیان ده هستش میفروشن
l090.png

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام گلهای تو خونه
سهامدارای نمونه
فکر میکنم بازار در حال گذر از مرحله وحشت هست . اونهایی هم که سهام با وضعیت بنیادی خوب خریدند معمولا نگرانی ندارند .
rc2.png

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خبر تایید نشده :

شواری عالی بورس : بازار برتر با دامنه نوسان ۱۰ درصد تشکیل میشود
نماد های (خودرو ، شستا ، شپنا ، فولاد ) این بازار را تشکیل میدهند و از روز شنبه دامنه نوسان انها ۱۰ درصد می باشد.

s509.gif

قیافه ات قبلا بهتر بود :دی

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
همه چی روبه راهه ؟
s448.gif

s509.gif

تا آخر این هفته و اول هفته بعد ریزش احتمال خیــلی زیاد ادامه داشته باشه
اواخر هفته بعد هم متعادل بشه و دیگه این پایین ترین اعدادی باشه که برای شاخص میبینیم . حالا بازم این محدوده ها رو ممکنه دوباره لمس بکنیم ولی دیگه تهشه
s409.gif

تعجب من اینجاست چرا ملت ، سهمی رو که در حال حاضر بیشتر از بانک سود میده ( احتمالا ) ، میفروشن ! از اونور هم سهمی رو که نصف بانک سود میده رو هم میفروشن ! سهمی رو هم که کلا زیان ده هستش میفروشن
l090.png
سلام
دیوید جان چقدر احتمال میدهید که شاخص از 900 پایین تر بیاید ؟
اگر من کف را مثلا 900 درنظر بگیریم و سهام سودساز مثل افق را به فرض اینکه شاخص روی 900 آمد تا می توانم اضافه کنم و در کنارش صبا و بفجر و جم و اینها را با این قیمت های جذاب تا می توانم بخرم دستکم این است که چون تعداد سهام بالایی با قیمت خوب خریده ایم همان سود نقدی اش از بانک هم بیشتر می شود و برای من به عنوان حداقل سود پذیرفتنی است چون پولی را وارد بورس کرده ام که کاری به کارش ندارم و اگر بورس نبود در بانک می گذاشتم . بنابراین اگر بتوانیم تخمین بزنیم که شاخص 900 پایینترین حد است می توان کارهای خیلی خوبی کرد مخصوصا اینکه سودسازی شرکت های سودآور خیلی از سال های قبل بیشتر شده و درست است که شاخص و قیمت سهام کم شده ولی سودسازی که کم نشده . آیا احتمال دارد که بنا بر افت قیمت سهام سود نقدی را هم کمتر پرداخت بکنند ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیوید جان چقدر احتمال میدهید که شاخص از 900 پایین تر بیاید ؟
احتمالش نزدیک به 0 میشه !
واقعا شرکت ها با این سود آوری معنی نداره پایینتر برن . الان هم یه جورایی خشک و تر با هم میسوزن ...
تمام این قیمت ها رو به شخصه فرصت خرید میبینم
قیمت های جذاب ...
البته به این معنی نیست که رشد شارپ داریم ولی به این معنیه " خرید شرکت های بنیادی در این محدوده ها فرصت طلایی محسوب میشه "
برای شاخص 900 هزار به پایین ، دلار زیر 20 تومن ، حجم فروش ( میزان تولید شرکت ) یا کاهش نرخ محصولات شرکت ها ( داخلی یا جهانی ) نیاز هستش که هر شرکتی از شرکت دیگه مسیرش رو جدا میکنه . حجم فروش یا نرخ محصولات هم شرکت به شرکت و صنعت به صنعت متفاوته ، یعنی اگه مس نصف بشه دلیل نداره افق نصف بشه ! یا اگه مس دوبرابر بشه دلیل نداره افق دوبرابر بشه . در نتیجه نمیشه نسخه کلی پیچید و بالا پایین شرکت شرکت ها دیگه بر اساس اطلاعیه های کدالی و اخبار بدور از هیجانات شدید ، بالا پایین میشن
اون چیزی که توی کلیت بازار مشترک بود ، حباب بودش که تخلیه شد .
دیگه نصف بدون حباب یا کم حباب و نصف حبابی نیستن ! بازار به شدت کم ریسک و ارزنده شده ...
(((( البته باز هم انتخاب شرکت خوب مهمه و همینطور بعضی شرکت های کوچیک که تعدادشون فکر نکنم به 70 یا 80 تا هم برسه ، هستن که همچنان ریسک بالایی دارن اما اثری روی بازار یا شاخص ندارن ))))

انتظار اینکه یک یا دوبار دیگه بالا بریم و به همین محدوده 1 میلیون ، 950 هزار واحد و ... برخورد بکنیم هستش ولی احتمال اینکه زیر 900 هزار بیایم ، از نظر من مردوده
آیا احتمال دارد که بنا بر افت قیمت سهام سود نقدی را هم کمتر پرداخت بکنند ؟
نه همچین اتفاقی نمیوفته
سود نقدی و قیمت هر برگ سهام شرکت دوتا چیز مجزا از هم هستن ولی افزایش سود آوری باعث افزایش سود نقدی و افزایش قیمت سهام میشه
کاهش سود هم باعث کاهش قیمت سهام

بالا