pedro88
Registered User
بازار داره تلاش میکنه بیاد پایین ولی فک کنم کفش این باشه ولی در کل نظر خاصی ندارمالان اگه سکه بخریم سود می کنیم؟
بازار داره تلاش میکنه بیاد پایین ولی فک کنم کفش این باشه ولی در کل نظر خاصی ندارمالان اگه سکه بخریم سود می کنیم؟
همه منتظرن ببینن برجام چی میشه..الان برزخهدوستان. من اخبار رو دنبال نمیکنم. دنبال خبر مذاکره و این اراجیف نیستم. دیگه تکراری شده عمریه دارن مذارکره میکنن
سکه هم مستقیما وابسته به تحریم و این اخبار هست واسه همین بدون اطلاع نمیشه خرید یا فروخت
الان اوضاع چطوره؟ برای خرید کف قیمته یا صبر کنیم؟
از مغازه بخرید خیراگر کسی العان مثلا 10 تا سکه خریداری کنه مشول مالیات میشه؟
سلام ممنون از جوابتوناز مغازه بخرید خیر
سلام ممنون از جوابتون
پس این چیزی که توی پنل مالیات زده مال خرید سکه از بانک هست؟
اخه زده مالیات سکه 99
سال 99 که بانک ها سکه پیش فروش نکردن
این بانکها هم هر چند وقت یه بار حراج میزنن سکه ها رو شامل مالیات میشن؟اگر از بانک خریداری کرده باشید باید پرداخت کنید از مغازه رو خیر
این بانکها هم هر چند وقت یه بار حراج میزنن سکه ها رو شامل مالیات میشن؟
ممنون بازمبای از بانک خریداری کنید باید مالیات پرداخت کنید
ممنون بازم
اطلاع دارین برای هر سکه چقدر هست مالیاتش
باید از مغازه بخرید و دقیت کنید اشنا باشهدوستان طلا دست دوم چطوری باید بگیرم
یه مقدار پول خیلی کم همینجوری گیرم اومده بکارم نمیاد ولی نمیخوام تبدیل به پهن شه، از طرفی هم نمیخوام مالیات یا اجرت بدم (۱۰تومن)
آبشده نمیخوامباید از مغازه بخرید و دقیت کنید اشنا باشه
ولی به نظر بنده نخرید صبر کنید
چون الان بازار ابشده رو زیاد نمیخرن
طلای متفرقه نخر میخوای بخری ابشده بهتره از متفرقهآبشده نمیخوام
منظورم طلای دست دومه که اجرت و مالیات نداره
بله اوضاع بدتر هم خواهد شد بایدن هم داره گوز میزنه به کشورش احتمالش هست بعد 4سالش ترامپ برگرده کار نیمه تمامشو تمام کنهنمودار سکه دوباره داره میره بالا، من به مذاکرات، دیگه منتظر نمیمونم.
همیشه دو تا نکته رو درنظر بگیرید:
آنالیز و تحلیل ها بدرد اینجا نمیخوره چون توی ایران چیزی گرون بشه دیگه ارزون نمیشه، فرصت فقط برای همین الانه
خود شاه هم زنده بشه دیگه چیزی برنمیگرده، برای همیشه از دستش دادید.