شما اصلا نمیتونی از کارگشایی سکه بگیری اونجا دسته دلال هاس قیمتی هم که گیرت بیاد خیلی بالاتر از بازاره
بانک کارگشایی بخرید خیلی به صرفه تره
ولی تو بسته های صد تایی هستش
یعنی تمام سکه میوفته تقریبا 40 میلیون
ربع سکه هم دوره برآی ده میلیون
خوبه . بخرسلام دوستان
به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟
تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه
نظرتون چيه ؟
بانک کارگشایی به این صورته که سکه رو تو بسته های 100 تایی میفروشن حالا چطوری اینا میان میگن صد تا نیم سکه قیمت پایه 202 هزار تومن تا اینجا کار به عهده بانک بوده از حالا به بعد مردم قیمت میدن و هر کی بالاتر قیمت بده سکه واسه اون میشه یه سری دلال اونجا هستن که قیمت رو میبرن بالا و بعد خودشون میکشن کنار بر فرض مثال نیم سکه ای که همین نیم ساعت پیش 208 معامله شد تو بانک کارگشایی حدود 215 در میاد چون مردم هی پیشنهاد میدن و قیمت میره بالا
حراج هم نیست مزایدس
در کل هیچ کدوم به قیمت خوب نمیتونین از کارگشایی بگیرین بگیرین هم بالاتر از قیمت بازار در اومده
قیمت امروز طلا
ریع سکه 139 تومن !!!!!!
نیم سکه 216 نومن !
تمام طرح امامی 428 تومن !!!
تمام طرح قدیم 470 تومن
ریع سکه طوفان کرده
دو حالت داره در چند روز اینده
یا ربع سکه میاد پایین یا نیم و تمام میره بالا
ربع سکه بیش از انداره رفته بالا
اينها واكنش طبيعي بازار به بي برنامگي و تورم غير قابل انكار ... هست. با حذف هر چند تا صفر، ارزش پول ملي تغييري نخواهد كرد. امسال(مخصوصا بلحاظ اقتصادي) سال خيلي بديه. مخصوصا براي اجاره نشين ها(ديگه كسي پول پيش قبول نميكنه)...
من خيلي فكر كردم براي آخر امسال، ولي چيزي كه بتونم قسم روش بخورم 550 هست براي قيمت سكه تا آخر سال. البته به احتمال خيلي زياد 600 هم ميشه، ولي 550 روي شاخشه. تضمين.
(يادتون هست پارسال گفتم تا آخر سال 400 ميشه؟ بخونيد ببينيد كي گفتم!)
خوب به نظر شما بخریم؟اگه خریدیم بعد به قیمت روز برنداشتن چی (شما بگو یکسال بعدش)
والا من 12 تومن دارم نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرش
مهریه رو بگو :f34r:
400 خیلی خوشبینانس برای تا آخرسال
(يادتون هست پارسال گفتم تا آخر سال 400 ميشه؟ بخونيد ببينيد كي گفتم!)