بنظر من تحليلتون كاملا اشتباست! همونطور كه دوستمون گفتند، اگر حراجي هاي بانك كارگشايي تشريف ببريد متوجه ميشيد كه حراجي در كار نيست و يكسري دلال بانك قيمت را بالا مي برند و صوري ميخرند و دوباره ميدهند به بانك...
لعنت به من كه قبل عيد، سر يكي دو تومن روي 388 نخريدم. گفتم گرونه، وايسم بعد عيد شايد قيمت بيافته.
همونطور كه دنياي اقتصاد هم نوشته، علت بالا رفتن سكه ربع، وارد شدن سرمايه هاي خرد به بازار سكه هست...سرمايه هاي خرد يعني پدر و مادرهاي بيچاره ما، پيرمرد پيرزنها و كلا آدمهاي كم ريسك پذير... كه مي بينن با گذاشتن پولشون توي بانك فقط ضرر ميكنند و جيب بانك پر پول ميشه.
يكي به من بگه اگر بانكها سود نميكنن، چطور از هر 10 تا آگهي توي عيد، 8 تاش مال بانك بود؟ اينها سود خيلي كلان ميكنند با پولهايي كه پيششونه.
ضمنا اوضاع مملكت بسيار بسيار بسيار(هر چي بگم كمه) نابسامانه و خيلي بدتر هم ميشه. نمونه اش استعفاي وزير اطلاعات كشوره كه بلافاصله هم ا.ن پذيرفت. البته بعدش حضرت والا گفتن غلط كردي و بايد مصلحي سر جاش بمونه....ببينين چه سيركيه. اين وسط بانك مركزي، كارگشايي و بانكهاي ديگه با خيال راحت دارن خون مردمو ميكنن تو شيشه. بهمين خاطره كه مردم هم فهميدن و دارن پولهاشونو ميكشن بيرون ميبرن ربع ميخرن.
اين تحليل منه. اگر دوست داشتي قبول كن، اگر نه نكن. ولي واقعيت اينه كه تمام اين مدت كه قيمت جهاني نوسان كرده، بالا رفته و پايين اومده، سكه فقط بالا رفته. پس مطمئن باش كه سكه در مقابل ريال ربط زيادي به قيمت جهانيش نداره. الان بخاطر تضعيف شديد ريال(كه دارن بخاطرش صفرهاي پول ملي رو برميدارن!) سكه در مقابل ريال بالا ميره و ربطي به قيمت جهانيش نداره.
بهمين خاطره كه من خوشبينانه تا آخر سال(ان شالله زودتر) 500 و با كمي ريسك بالاتر 550 و 600 هم كاملا محتمل هست.
دوست عزیز شما که همون حرف منو میزنید و تایید میکنید خوب
علت بالا رفتن تب سکه = بانک کارگشا پاراگراف اول شما
بانک سود به مردم نمیده و واسه همین مردم پولاشونو از بانک کشیدن بیرون و به فکر خرید سکه شدن و گرنه بانک خودش پول پارو میکنه = پاراگراف دوم شما
80 درصد علت گرونی سکه خود مردم هستن چون براش تقاضا هست اگه تقاضا کم بشه میره رو 383 تومن قیمت واقعی خودش = پاراگراف سوم
قیمت تحولات بازاری طلا وسکه ایران اصلا تاثیری به قیمت جهانی طلا نداره و این ایران هست که قیمت رو از جهان میگیره ( مثلا شما الان سکه تمام که اینجا 435 هست ببری همه جا غیر از ایران به اندازه ارزش قیمت وزنش بهت پول میدن نه قیمت حبابی که تو ایران باعث بالا رفتنش شده )