• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوستان سایتی هست بشه قیمتی که صراف ها بابت سکه می پردازن رو ببینیم؟

الان سکه 770 تومان هست که نمی دونم چند می خرن.من باید امروز یا حداکثر فردا سکه هامو بفروشم

نمی خوام سرم کلاه بره هرکس قیمت خرید سکه تو صرافی ها اعم از تمام نیم و ربع رو داره اعلام کنه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
وقتی بانک مرکزی سکه را دویست هزار تومان زیر این قیمت میفروشد وسکه صعودیست معلوم میشود غول نقدینگی سر گردان به این نتیجه رسیده که طی 4 ماه آینده اتفاقات عجیب وغریب زیادی خواهد افتاد.

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان سایتی هست بشه قیمتی که صراف ها بابت سکه می پردازن رو ببینیم؟

الان سکه 770 تومان هست که نمی دونم چند می خرن.من باید امروز یا حداکثر فردا سکه هامو بفروشم

نمی خوام سرم کلاه بره هرکس قیمت خرید سکه تو صرافی ها اعم از تمام نیم و ربع رو داره اعلام کنه

دیروز من 744 فروختم 6 تومن زیر قیمت فروش میخرن

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
پیشنهاد میکنم 1 بار دیگه همه پوستمو بخونی.فکر کنم اصلا همشو نخوندی دوست عزیز

دوست من قيمت طلا و سكه بر اساس پول ماست كه اين قيمت دراومده نرخ جهاني آن چيزي ديگري است كه از آن چيزي كه در داخل كشور ما معامله مي شود (مطابق با ريال ) قطعا ً تفاوت دارد و ارزش قاچاق كردن ندارد . ضمن اينكه ريسك قاچاق آن بسيار بالاست (به دليل ارزش زياد آن ) . اما دلار وضعيتش فرق مي كند . شمش طلا هم همينطور .كساني كه مي خرند اگر قصد از خريد قاچاق بود ،شمش مي خريدند تا آن طرف بهتر بتوانند بفروشند (24 عيار)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اگر اختلاف خرید و فروش زیاد هست اگر بتونید خودتون به یه نحوی خریدار پیدا کنید و بفروشید هم به نفع خودتون هست هم خریدار.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
قیمت الان سکه

تمام سکه بهار آزادی طرح جدید ۷۷۵ هزار تومان، نیم سکه ۳۷۵ هزار تومان و ربع سکه ۱۹۵ هزار تومان به فروش می‌رسد

به گزارش «نسیم»، تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم ۷۸۵ هزار تومان، سکه یک گرمی ۹۴ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۷۱ هزار و ۵۶۰ تومان به فروش می‌رسد.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
ا اين رفتاري كه سكه نقدي داره احتمالا جنگ شروع شده ولي ما هنوز خبر نداريم!!! خداي ناكرده روز شروع جنگ هم سكه اينقدر بالا نميرفت كه امروز بالا رفته. بيش از 10 درصد در يك روز!!

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
درسهايي از بازار ايران:
1- حباب چيز بسيار خوبي است و قطب نماي آينده است. هر چيزي حبابي شد حتما بخريد. خوشا بحال آنان كه سكه حباب دار 550 توماني خريدند.
2- هر چيزي را رسانه ها گفتند بد است، نخريد ضرر مي كنيد، با تمام وجود بخريد. يادش بخير مهران مديري مي گفت افعال معكوس، رسانه ها از افعال معكوس استفاده مي كنند. حتما بازدهي اش دير و زود دارد، سوخت و سوز ندارد. از شما مي خواهند نخريد تا خودشان بخرند.
3- هر چيزي را رسانه ها گفتد قيمتش تابت است مطمئن باشيد بالا رفته و هرچه را گفتند كنترل مي كنميم بدانيد از كنترل خارج شده.
4- همه در فاركس و .. پول مي دهند سيگنال ميخرند. در ايران از روش تكنيكال سيگنال مصاحبه استفاده كنيد. كاملا خلاف جهت مصاحبه ها پوزيشن بگيريد و صبر كنيد.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
الان خانم‌های عزیز مهریه بگیر در پوست خودشون نمی‌گنجند و بعید نیست بزودی آمار ازدواج‌ها و طلاق‌های اقتصادی هم رشد بزرگی رو تجربه کنه. در واقع پیش‌بینی میشه بعد از اتمام پیش‌فروش بانکی صفی از بانوان بصورت 80 به 20 درصد در مقابل بازار تجمع کنند و کوهی از طلا و جواهر بدون مشتری بوجود بیاد. جالبه اقتصاد به نوعی شرایط جنگی رو نشون میده ولی در وجود ملت هنوز هم امن و امان هست شاید عجیب باشه اما وقوع یک زلزله ناگوار در تهران بتونه مرهمی دائمی بر زخم‌های بازار ایجاد کنه.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
الان خانم‌های عزیز مهریه بگیر در پوست خودشون نمی‌گنجند و بعید نیست بزودی آمار ازدواج‌ها و طلاق‌های اقتصادی هم رشد بزرگی رو تجربه کنه. در واقع پیش‌بینی میشه بعد از اتمام پیش‌فروش بانکی صفی از بانوان بصورت 80 به 20 درصد در مقابل بازار تجمع کنند و کوهی از طلا و جواهر بدون مشتری بوجود بیاد. جالبه اقتصاد به نوعی شرایط جنگی رو نشون میده ولی در وجود ملت هنوز هم امن و امان هست شاید عجیب باشه اما وقوع یک زلزله ناگوار در تهران بتونه مرهمی دائمی بر زخم‌های بازار ایجاد کنه.

خوبه پس برای سکه هامون خریدار هست :D

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
الان با یکی از دوستان صحبت میکردم.
در شعبه بانک ملی اکباتان بود. یک شعبه فسقلی و مهجور.
میگفت مردم دارند از سر و کول هم بالا میروند و در صف همدیگر را هل میدهند که سکه پیش خرید کنند!

کمر بانک مرکزی رو میشکونه این پیش فروش. فکر کنید اگر بخواهند خلف وعده نکنند تا همین الانش بیش از 100 تن طلا باید سکه کنند اینها!
آیا میتوانند؟! من خوش بین نیستم...

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
الان با یکی از دوستان صحبت میکردم.
در شعبه بانک ملی اکباتان بود. یک شعبه فسقلی و مهجور.
میگفت مردم دارند از سر و کول هم بالا میروند و در صف همدیگر را هل میدهند که سکه پیش خرید کنند!

کمر بانک مرکزی رو میشکونه این پیش فروش. فکر کنید اگر بخواهند خلف وعده نکنند تا همین الانش بیش از 100 تن طلا باید سکه کنند اینها!
آیا میتوانند؟! من خوش بین نیستم...

یعنی نزدیک به 12.300.000 سکه تمام، پیش خرید کردن مردم ؟! :|

.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
جلوي سكه آتي رو بستن؟ من خبري نديدم ولي سايت بورس كالا از 25 ام به بعد بروز نشده.

اگر بسته باشند، توضيح معقولي هست براي جهش قيمت.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
نمی دونم چرا من نیمه خالی لیوان رو میبینم مثلا احتمال میدم که به هر دلیل اگر دولت خیلی خوش قول باشه در بهترین حالت یه مرحله سکه میده تا بیشتر ثبت نام کنند بعد میگه به علت استقبال بیش از حد مردم تعداد سکه های ثبت نامی بیشتر از توان ضرب ضرابخانه سکه هست و باید قرعه کشی بشه بعد باز هم دربهترین حالت مقدار تاخیر رو با سود سپرده بانکی حساب میکنند و انشا ا... موقع تحویل سکه با شما حساب میکنند

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
خبرگزاري موج - به ‌رغم اتخاذ سياست بانك مركزي مبني بر قاچاق اعلام كردن خريد و فروش دلار از ظهر امروز نرخ دلار در بازار آزاد به 2200 تومان رسيده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، روز گذشته نرخ هر دلار در بازار يك هزار و 650 تومان بود كه اين رقم در كمتر از 24 ساعت با افزايش بيش از 550 توماني مواجه شد.
به دنبال نوسانات شديد قيمت ارز در بازار ايران و تبعات آن بر روي اقتصاد خرد و كلان كشور، بانك مركزي سياست قاچاق اعلام شدن خريد و فروش دلار را اتخاذ كرد تا بدين ترتيب بتواند نوسانات ارزي را مهار كند. اما اين سياست بانك مركزي ايران بازهم همانند ساير تدابير ارزي اين بانك شكست خورد.
مشاهدات عيني خبرنگار ما حاكي از آن است كه دلال‌ها همچنان خريد و فروش ارز را به صورت پنهاني انجام مي‌دهند. بنابراين با امنيتي كردن بازار نمي‌توان نوسانات ارزي را مهار كرد.
امروز قيمت دلار در بازار نسبت به روز گذشته رشد 38درصدي را تجربه كرده و بازاريان بر اين عقيده هستند كه افزايش قيمت دلار همچنان ادامه دارد.
براساس اين گزارش، افزايش قيمت دلار در بازار علاوه بر رشد تقاضا منجر به گران شدن بيش از حد نرخ طلا شده است تا جايي كه امروز هر قطعه سكه حباب بيش از 90 هزار توماني دارد و بازار اين كالا با تقاضاي كاذب بيش از حد مواجه است.
اين گزارش مي‌افزايد نرخ واقعي هر قطعه تمام سكه بايد با محاسبه ارزش طلا و اجرت ساخت حدود 700 هزار تومان باشد. اما هم اكنون هر قطعه سكه در بازار كشور تا قيمت نزديك به 800 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اگه وضع به این صورت ادامه پیدا کنه نقدینگی خوبی جمع می کنند
من حاضرم هرچی سود کردم بدم مملکت برگرده به اول امسال
بخدا بدبخت میشیم زمانیکه تو فضای رعب و وحشت و گرانی باید زندگی کنیم 10 برابر این سود هم عمرا نمیخام
اینا منتظر خبر اتحادیه اروپا هستن تا ببینن چی میشه چون یه بار هم اون زمان یهویی میکشه بالا
الان دلار آزاد 2200 تومنه داریم به هرج و مرج عمومی نزدیک میشیم یا مرگ یا سکه:p

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
این هم از نرخ مالیات بر سکه های پیش فروش شده!!!وقتی که من می گویم نمی شود به سیستم اعتماد کرد نگویید
چراماليات سكه‌هاي پيش‌فروشي چه ميزان است؟

چهارشنبه, 28 دی 1390 ساعت 13:29

معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي تاكيد كرد كه ماليات بر ارزش افزوده سكه‌هاي پيش فروش شده هنگام تحويل سكه به مشتري دريافت خواهد شد.

به گزارش تالارنیوز از ایسنا، محمدقاسم پناهي در پاسخ به اين سوال كه با وجود افزايش قيمت سكه در بازار و تفاوت آن با قيمت پيش فروش در بانك ملي، ماليات بر ارزش افزوده به چه شكل دريافت خواهد شد؟ گفت: بر اساس قانون، ماليات بر ارزش افزوده هنگام قطعي شدن معامله دريافت مي‌شود و معامله هم زماني قطعي است كه كالا تحويل مي‌شود.

وي درباره اين كه آيا قيمت سكه در زمان تحويل بيش از قيمت آن در زمان عقد قرارداد پيش فروش خواهد بود يا خير؟ اظهار نظري نكرد و آن را منوط به سياست‌هاي بانكي دانست.

به گزارش ايسنا، در حالي كه هم اكنون سكه با قيمت 546 هزار تومان در بانك پيش فروش مي‌شود، قيمت آن در بازار به بيش از 750 هزار تومان هم رسيده‌ است. با اين وجود مشخص نيست بانك‌ها هنگام تحويل سكه پيش فروش به مشتري، با چه رقمي ماليات بر ارزش افزوده آن را دريافت خواهند كرد.

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
بالا