• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
یعنی املاش غلط بود؟! بابا اینقدر هم بی سواد نیستم :). مضاح و مضحکه و لغاتی از این دست از ریشه عربی ضحک هست. املاش درسته!

عزیز اومدی ابروشو درست کنی چشمشم کور کردی ها :دی
مضحکه آخه چه ربطی به مزاح داره ؟ مزاح اگه از ریشه ی ضحک هستش میشه بگی حرف ( ک ) اون کجا رفته ؟ :p نکنه اعلال به حذف شده ( فقط سه حرف وای اعلال میشن )؟:wacko:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
ول کنید این دلار و سکه رو
چرا هیچکی نمی پرسه هورسا خانم کجاست؟نکنه موقع فروش دلار بدون فاکتورگرفتنش؟

آره! نکنه گرفتنش بعد مجبورش کردن دلارهاش رو ببره بانک حساب ارزی باز کنه به نرخ رسمی بانکی!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
عزیز اومدی ابروشو درست کنی چشمشم کور کردی ها :دی
مضحکه آخه چه ربطی به مزاح داره ؟ مزاح اگه از ریشه ی ضحک هستش میشه بگی حرف ( ک ) اون کجا رفته ؟ :p نکنه اعلال به حذف شده ( فقط سه حرف وای اعلال میشن )؟:wacko:

آره راست میگی عجب سوتی بزرگی دادم صداشو درنیار! :D :p

البته یه خورده دودل بودم که مزاح درست باشه ها ولی نزدیکی معنایی این مضحکه منو به اشتباه انداخت!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
بالاخره قیمت دلار امروز چند بود؟ 1800 یا 2200؟

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
البته که واضح و مبرهن است حضرات مشغول تو این تاپیک کل یوماهل تجارت و بیزنس و .......می باشند
ولی بی مناسبت ندیدم که بگم : اگه عزیزی تو دور و ورتون هست که دوسش دارین و این عزیز عقل معاش نداره و ولخرجه و حرف شما رو به هیچ می گیره ،یه نسخه از کتاب رابرت کیوساکی به نام پدر پولدار،پدر بی پول رو براش بگیرید شاید خوندو اثرکرد و اونم مثل شما اهل حساب کتاب شد

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
البته که واضح و مبرهن است حضرات مشغول تو این تاپیک کل یوماهل تجارت و بیزنس و .......می باشند
ولی بی مناسبت ندیدم که بگم : اگه عزیزی تو دور و ورتون هست که دوسش دارین و این عزیز عقل معاش نداره و ولخرجه و حرف شما رو به هیچ می گیره ،یه نسخه از کتاب رابرت کیوساکی به نام پدر پولدار،پدر بی پول رو براش بگیرید شاید خوندو اثرکرد و اونم مثل شما اهل حساب کتاب شد

یعنی هر کسی پیگیر اخبار اقتصادی هست باید business man باشه؟ :eek:

فکر می کنم این حرف رو جای درستی نزدید. هر کسی قدر سهم خودش در این بازار نگرانی هایی داره. یکی با 1.000.000$ ترید میکنه، یکی با 100$. شما یه سر به فروم های فارکسی بزن ببین چند درصدشون با حساب 100$ شروع کردند.

حالا به حمدالله هر کسی توی این تاپیک هست حداقل دیگه 1 دونه سکه گرفته که نگران بالا و پایین شدن بازار باشه. نمیدونم چی بگم ولی واقعاً چنین بیانی شرم آوره...

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
ربطی ندارند.گران شدن سکه و طلا و دلار که به هم مربوطند و هر بیزینس من و هر بدبختی با گوشت و پوست حس خواهند کرد.بدبخت شدیم رفت آینده مون تاریک تاریک شد .
میگم چطوره بریم خواستگاری بگیم سکه کامل مال پول داراس ما با سکه گرمی مهریه میدیم:confused:
اگه دلار بشه 2200یعنی سقوط 50 درصدی ثروت هر ایرانی .ربطی نداره؟
22000 ریال =1$ باحاله چند صفر باید حذف بشه؟

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
همه اینا مثل زنجیر به هم متصل هستند مگه میشه بگی این گرون بشه رو اون یکی تاثیر نمیذاره

دوستان من فکر اینو میکنم که یه تورم اینجوری بوجود اومده یه تورم هم دم عید بوجود میاد میخواد چی بشه!!! فقط خدا باید کمک کنه

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یعنی هر کسی پیگیر اخبار اقتصادی هست باید business man باشه؟ :eek:

فکر می کنم این حرف رو جای درستی نزدید. هر کسی قدر سهم خودش در این بازار نگرانی هایی داره. یکی با 1.000.000$ ترید میکنه، یکی با 100$. شما یه سر به فروم های فارکسی بزن ببین چند درصدشون با حساب 100$ شروع کردند.

حالا به حمدالله هر کسی توی این تاپیک هست حداقل دیگه 1 دونه سکه گرفته که نگران بالا و پایین شدن بازار باشه. نمیدونم چی بگم ولی واقعاً چنین بیانی شرم آوره...

چیزی نگفته که بنده خدا. یه کتاب معرفی کرد که مفیده. من خوندم کتابشو. خیلی جالب هست. یه کتاب دیگه هم داره بنام Cashflow Quadrant که اون هم خیلی جالب هست. البته همون Rich Dad Poor Dad از همهش معرفتره.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
پرداخت invoice با Paypal پری شب دلاری 1735 تومن، امشب دلاری 1900 تومن. :eek:

چیزی نگفته که بنده خدا. یه کتاب معرفی کرد که مفیده. من خوندم کتابشو. خیلی جالب هست. یه کتاب دیگه هم داره بنام Cashflow Quadrant که اون هم خیلی جالب هست. البته همون Rich Dad Poor Dad از همهش معرفتره.

من هم علاقه مند شدم. خلاصه ای ازش توی اینترنت هست دارم مرور می کنم ولی بیان درستی نبود.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
پیش به سوی تورم هفتاد در صد سکه یک میلیون تومانی و دلار 2200 تومانی
کشورهای اتحادیه اروپا در مورد توقف معامله با بانک مرکزی ایران به توافق رسیدند:
EU states agree in principle to sanction Iran central bank | Energy & Oil | Reuters

چه جالب کشورهای اروپایی تو بدترین زمان اقتصادیشون دست به این کار زدن چقدر بدبختیم که اینا تمام امتیازات و سود هایی که ممکنه از طرف ایران تو این وضعیت اقتصادی بدشون بدست بیارن کنار میذارن و از تمام این چیزا چشم پوشی میکنند!!!!

رسمن بدبخت شدیم

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
قیمت سکه و دلار و طلا با ارتباط کامل دارند!
اینم فرمولش: (235334× قيمت اونس طلا× قیمت دلار)+5000
البته این قیمت واقعی سکه هست و ممکنه با تقاضا بالاتر بره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این جریان پیش فروش سکه هم بو گند گرفت دیگه مخصوصا الان که قیمتشو بالا نمیبرن!!
این که بیان مالیاتشو یکی دو درصد زیاد کنن که خب چیز قابل توجهی نیست , این که بیان و بخوان سکه رو دیر بدن ! بازم مهم نیست ! این که بخوان ندن مملکت زیرو رو میشه اینم نمیشه.
یه سناریو این وسط به ذهن من میرسه اینه که
اینا طلا زیاد دارن , خودشونم اخر خط میبینن , طلاهارو هم نمیتونن آب کنن ( پول کنن ) اونم با این اوضاع تحریم بانک و اینجور مسائل , میان پیش فروش میکنن, سرمایه های ملتو جمع میکنن پولی دست مردم باقی نمیمونه , که با این قیمت پیش فروش این اتفاق خواهد افتاد ! بعد بیان سکه هارو توی مدت زمان کمی همه رو تحویل بدن , و بازار کاملا قفل بشه , که اگه با این حجم بازار قفل نشه تعجب داره . جدای از اینکه زمان دادن سکه ها قیمت چقدر بیاد پاییت , خب توی این شرایط پول که دست مردم نیست , سکه هم نقد نمیشه , پولا همه دست دولته ! این وسط خروج طلا از مملکت میمونه ! که اونم به راحتی میتونن حرامش کنن !!

این مطلب زیر رو ببینید !! فعلا دلار رو دارن براش سقف تعیین میکنن برای خروجش !! همینی که توی این سناریوی بالا برای سکه گفتم.
معاون امور گمركی گمرك جمهوری اسلامی ایران گفت: بر اساس ابلاغیه بانك مركزی سقف خروج ارز همراه مسافر از كشور پنج هزار دلار است.

«محمدرضا نادری» معاون امور گمركی گمرك جمهوری اسلامی ایران، افزود: بانك مركزی دستورالعملی را برای ارز قابل خروج و ورود همراه مسافر به گمرك جمهوری اسلامی ارائه و این سازمان نیز آن را به گمركات مسافری ابلاغ كرده است.

وی اظهار كرد: واردات ارز به هر میزان امكان‌پذیر است، اما باید میزان آن به گمرك اعلام شود تا با هدایت به بانك‌ها اظهارنامه ارزی تكمیل شود.
وی ادامه داد: در صورتی كه ارزی برای فروش و تجارت به كشور وارد شود، پرداخت حقوق ورودی و مالیات بر ارزش افزوده برای آن الزامی است.

معاون امور گمركی گمرك افزود: زمانی كه ارز همراه افراد بیش از حد متعارف باشد، جنبه تجاری پیدا می‌كند و معادل ارزش هر قطعه ارز باید مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شود.

وی با بیان اینكه، آماری از میزان واردات روزانه ارز مسافری به كشور و اظهار آن به گمركات وجود ندارد، گفت: از آنجایی كه ارز همراه مسافر پنج هزار دلار تعیین شده در صورتی كه فرد در زمان بازگشت به عنوان مثال 50 هزار دلار همراه داشته باشد این امر نشان‌دهنده جنبه تجاری بودن ارز وارداتی است.

معاون امور گمركی گمرك جمهوری اسلامی با اشاره به اینكه مسافران بر اساس گذرنامه و میزان مدت زمان مسافرت، قابل شناسایی هستند، اظهار كرد: حجم ارزی كه گردشگران و مسافران در اختیار دارند مشخص است، اما اگر ارز همراه آنها در زمان بازگشت 50 تا 100 هزار دلار باشد نشان‌دهنده آن است كه قصد معامله آن را دارد و باید حقوق ورودی و مالیات بر ارزش افزوده پرداخت كند.

پرداخت ارز مسافری همچنان یك‌بار در سال
مدیر كل روابط عمومی بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران با رد شایعاتی مبنی بر پرداخت ارز مسافری هر دو سال یكبار، گفت: این سهمیه سالی یك بار به متقاضیان تعلق می‌گیرد. «رضا سراج» روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا تاكید كرد كه تغییری در سیاست‌های ارز مسافری و پرداخت آن ایجاد نشده است و ارز مسافری بر اساس آخرین بخشنامه این بانك به متقاضیان ارائه می‌شود.
این در حالی است كه در روز گذشته شایعاتی مبنی بر دو ساله شدن سهمیه ارزی مسافری منتشر شده بود. بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه شماره 1029 /60 مورخ 12 دی‌ماه سال جاری به كلیه شعب ارزی بانك‌ها اعلام كرد: فروش ارز مسافرتی برای هر یك از مسافران هوایی به مقصد تمام كشورها (به استثناي عراق و سوریه كه 400 دلار است) به میزان یك هزار دلار یا معادل آن به سایر ارزها و فروش ارز مسافرتی به مسافرین زمینی، ریلی و دریایی كلیه كشورها به میزان 400 دلار یا معادل آن به سایر ارزها است.
در تمام موارد فوق، فروش ارز مسافرتی به نرخ بازار فرعی و یك بار در سال صورت می‌گیرد، این در حالی است كه پیش از این ارز مسافرتی دو هزار دلار به ازای هر نفر بود. بر اساس این بخشنامه، فروش ارز مسافرتی به مسافرین با سن قانونی كمتر از 2 سال امكان‌پذیر نبوده و برای سنین 2 تا 12 سال به میزان 50 درصد در هر یك از حالات فوق خواهد بود.

فروش ارز مسافرتی به زائرین عمره مفرده، صرفا از طریق بانك ملی ایران و با ارائه لیست مشخصات زائران كه توسط دفاتر سازمان حج و زیارت تایید شده باشد، بدون ارائه بلیت و گذرنامه یك‌بار در سال و حداكثر تا سقف 400 دلار به نرخ بازار فرعی و با رعایت شرایط سنی فوق‌الذكر امكان‌پذیر است.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ربطی ندارند.گران شدن سکه و طلا و دلار که به هم مربوطند و هر بیزینس من و هر بدبختی با گوشت و پوست حس خواهند کرد.بدبخت شدیم رفت آینده مون تاریک تاریک شد .
میگم چطوره بریم خواستگاری بگیم سکه کامل مال پول داراس ما با سکه گرمی مهریه میدیم:confused:
اگه دلار بشه 2200یعنی سقوط 50 درصدی ثروت هر ایرانی .ربطی نداره؟
22000 ریال =1$ باحاله چند صفر باید حذف بشه؟

سکه مهریه نده گل سرخ مهرش کن:lol:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
شاید طلا زیاد داشته باشن ولی به هرحال اینطوری هم نیست که درختش رو داشته باشن و بچینن و بدن دست مردم. فرقی نمیکنه، هم دلار و هم طلایی که دارن از طریق فروش نفت (منبع اصلی درآمد کشور) بدست آوردن و خوب میدونن که اگر مسائلشون با غرب حل نشه و وخیم تر بشه به اینها نیاز دارن. تو بازارهای سیاه ریال بدردشون نمیخوره یا باید دلار بدن یا طلا.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام سلام من اینجام .مرسی که به یاد من بودین .دارم نوشته های دوستان رو میخونم
ول کنید این دلار و سکه رو
چرا هیچکی نمی پرسه هورسا خانم کجاست؟نکنه موقع فروش دلار بدون فاکتورگرفتنش؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
جالبه توی دو هفته گذشته هر وقت انس شروع به بالا رفتن کرده سکه هم بالا رفته ولی با پایین اومدنش دیگه پایین نیومده. یا دلار جاشو پر کرده یا تبدیل به حباب شده.

از یه طرف آدم خوشحاله که بالا میره، از یه طرف هم هزینه های اضافی داره تحمیل میشه که اون یه ذره خوشحالی رو آب می کنه! :D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
جالبه توی دو هفته گذشته هر وقت انس شروع به بالا رفتن کرده سکه هم بالا رفته ولی با پایین اومدنش دیگه پایین نیومده. یا دلار جاشو پر کرده یا تبدیل به حباب شده.

از یه طرف آدم خوشحاله که بالا میره، از یه طرف هم هزینه های اضافی داره تحمیل میشه که اون یه ذره خوشحالی رو آب می کنه! :D

خوشحالی بالا میره قیمتش؟؟؟

بالا