• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام
لطفا در خصوص خريد دلار يا طلا نظرتون در شرايط بيحساب كتاب كنوني رو بفرماييد.
1-دلار به صرفه تر هست يا
2-الف:طلاي گرمي
ب: سكه ازاد يا پيش فروش از بانك؟ تمام يا ربع؟
ممنون

دلار که الان دیگه خیلی خطرناکه
طلا هم که بیشتر سودش رفته فک کنم ته دیگش مونده البته برای مدت کوتاه
فغلا وضعیت خرابه ولی با احتیاط بخری نیم بخر حباب نداره اما گوش به زنگ باش چون وضعیت یه کمی خطرناکه
چون افزایش قیمت دلار این روزا احساسیه
با یه حرف کوچیک 100 تومن اینور اونور میشه و طبعا رو قیمت سکه اثر میذاره
فضای دلار به شدت امنیتیه

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
دلار که الان دیگه خیلی خطرناکه
طلا هم که بیشتر سودش رفته فک کنم ته دیگش مونده البته برای مدت کوتاه
فغلا وضعیت خرابه ولی با احتیاط بخری نیم بخر حباب نداره اما گوش به زنگ باش چون وضعیت یه کمی خطرناکه
چون افزایش قیمت دلار این روزا احساسیه
با یه حرف کوچیک 100 تومن اینور اونور میشه و طبعا رو قیمت سکه اثر میذاره
فضای دلار به شدت امنیتیه

ممنون از توجه تون در اين نصف شب
به نظر شما پيش فروش هم ريسك داره؟
من نگران اينم كه ارزش سرمايه ام افت كنه تو اين شرايط(حالا بماند كه ارزشي ديگه نداره به نسبت يكسال قبل)
راستش بنا به شرايط كاريم چند هفته قبل از مسولين بانك مركزي كه رد محل كارم رد ميشده، از دوستان شرايط اينده رو ميپرسند طرف ميگه سعي كنيد مقداري پول نقد همراه داشته باشيد و توضيح بيشتري نميده.
در ضمن از كجا ميشه از شمشهاي طلاي مال بانك مركزي ايران خريد؟
ممنون

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اگر کسی توی کار خرید و فروش ارز نباشه و فقط پس اندازشو به شکل ارز نگهداری کنه ، در دراز مدت ضرر میکنه - من خودم 7-8 سالیه که پس اندازمو ارز میکنم- الان که حساب میکنم ، ضرر کردم. تازه من احتیاجی به پولم نداشتم و نگه داشتم ، فکر کنید یکی سال 85 دلار خریده باشه -945- یا سال 83 خریده باشه 860 ، سال 88 یا 89 بهر دلیلی احتیاج داشته فروخته 985 یا 1085. خب ضرر کرده دیگه. آدم هم دلارو نمیتونه بخوره یا توش بشینه :D ، بالاخره هر کی دلار میخره میخواد یه زمانی بفروشه با پولش وسایل زندگی بخره . تورم هم همیشه در درازمدت بیشتر از افزایش نرخ ارزه . چرا ؟ چون آمریکا و اروپا هم تورمشون صفر نیست ، اونجا هم ارزش پول میاد پایین. تورم ایران = تورم جهانی + تورم داخلیه . در حالیکه تبدیل پول به ارز فقط تورم داخلی رو پوشش میده.
خرید و فروشش در کوتاه مدت هم کار سختیه ، کار هر کسی نیست. تقریبا میشه گفت کار هیچکس نیست :D . خود صرافا هم تو این اوضاع خیلیشون ضرر کردن

مطلبی هم که آقا/خانم فینیکس گفت ، اگر قیمت بقیه چیزا مثل مسکن نره بالا ، معضلیه برای خودش. مخصوصا برای کسانی که میخوان همه چیشونو بفروشن و مهاجرت کنن. الان ارزش مایملک ایرانیها به دلار کلی کاهش پیدا کرده . دقیقا بر خلاف دو سال پیش که قیمت خونه تو اروپا بخاطر بحران کاهش پیدا کرد و قیمت خونه تو ایران افزایش . دلار هم که ثابت بود اونزمان. اونایی که خونه تو خارج خریدن ، شدیدا برد کردن .

پ.ن : دوستان مواظب باشید. قیمت سکه دست دولته . دولت میتونه قیمت سکه رو نصف کنه و برای جلوگیری از قاچاق طلا هم مرزها رو کنترل کنه. میتونه قبلا هم سابقه داره :D . سال 74 قیمت سکه تا 80 تومن هم رسید ، دولت یه دفعه قیمت سکه رو 30 تومن کرد ، تا 3 سال هم قیمتو همین حدود نگه داشت

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با سلام
لطفا در خصوص خريد دلار يا طلا نظرتون در شرايط بيحساب كتاب كنوني رو بفرماييد.
1-دلار به صرفه تر هست يا
2-الف:طلاي گرمي
ب: سكه ازاد يا پيش فروش از بانك؟ تمام يا ربع؟
ممنون
الان با این وضعیت ، برای شما ملک بهترین راهکاره . بقیه چیزا رو هیچکس نمیتونه حتی تقریبی پیشبینی کنه.

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
الان با این وضعیت ، برای شما ملک بهترین راهکاره . بقیه چیزا رو هیچکس نمیتونه حتی تقریبی پیشبینی کنه.

با اين اوضاع اقتصاد جهاني ايا خريد شمس طلا مال بانك مركزي كه قيمتهاش حبابي نيست و بيشتر به قيمت جهاني اونس ارتباط دارد صلاح نيست؟چرا؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با اين اوضاع اقتصاد جهاني ايا خريد شمس طلا مال بانك مركزي كه قيمتهاش حبابي نيست و بيشتر به قيمت جهاني اونس ارتباط دارد صلاح نيست؟چرا؟

والا توی این مسائل هیچکس نمیتونه قطعی نظر بده . من فکر میکنم ریسک ملک کمتر باشه. قیمت طلای جهانی از پارسال 2 برابر شده ، خب این طبیعی نیست ، حالا میگن بخاطر بحران اقتصادیه و ادامه داره و غیره ، اما از پشت پرده کسی خبر نداره که کم و کیفش چیه . اگر به هر دلیلی ورق برگرده ، سالها طول میکشه تادوباره طلا با تورم معمول، به این قیمت برگرده

ثبت نام یک یا چند تا ماشین صفر - ماشینهای معمولی که راحت خرید و فروش میشن- هم به نظر من بد نیست. چون اگر دلار به همین شکل بمونه ، قیمت این ماشینها هم ناچار باید بالا بره. اگر هم دلار بیاد پایین ، کارخونه قیمت فروششو پایین نمیاره و همین قیمت میمونه :rolleyes:.

پ.ن : من اقتصاددان نیستم. نظراتم غیر کارشناسیه. خودتون تحقیق کنید:D

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون از نظرتون
از اينكه اين موقع شب پاسخمو ميديد برام ارزش زيادي داره.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
یکی از دوستان نظرش اینه : من فقط نقل قول کردم :

بازار مسکن مدتها راکد بود
و ادعا میشد قیمت مسکن حباب گونه رشد کرد ه است
(ما دو حالت داریم یا این رشد حباب بود یا واقعی )
در هر صورت بازار مسکن فقط راکد شد ولی افت قیمت نداشتیم بلکه از شتاب اون به شدت کاسته شد
1-خوب با این نرخ افزایش دلار الان تقریبا حباب مسکن ( در صورت وجود ) حل شده هست و خاصیت بافر بسیار بالایی برای جذب نقدینگی داره

2-در ایران هیچ رییس جمهوری برنامه های ریس جمهور قبلی رو ادامه نمیده هیچ بلکه سعی در نابودی نتایج گذشته اون جهت برجسته نشان دادن خودشان دارند ( باور کنید هزارن طرح راکد بالای ده سال خواب وجود داره که دلیل عدم تکمیل اونها در برنامه نبودن
مصوبات هیت دولتهای گذشته هست )
با یک ضریب نود درصد ی- با توجه به خصلت سیاسی کشور-عدم ادامه طرح مسکن مهر و تاثیر بالای روانی و واقعی اون در افزایش قیمت مسکن
دور از ذهن نیست این نشانه دوم گرانی بی سابقه مسکن رو نمایان می کند
3- با توجه به تصویب قوانین جزایی بر علیه بازار ارز بعید نیست این قوانین به زودی در مورد سکه هم اجرایی شود
اما تصویب قوانین کیفری برعلیه خرید و فروش مسکن یه مقدار بعید هست (امکان تصویب قوانین مالیاتی و حقوقی دور از نیست )
4- به احتمال زیاد با توجه به نزدیکی اتمام دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد در اینده نزدیک به کرارت و بیشتر بصورت اماری ( پروژه دیدم هشت بار افتتاح شده )
از به بهره برداری واحد های مهر مسکن خواهیم شنید که جو روانی این اخبار به سرعت رو به زوال خواهد رفت و نتیجه اون ترس و در نتیجه افزایش رقابت برای پرداخت بها بیشتر خواهد بود -
5- کاهش توان بانک مسکن در پرداخت تسهیلات به علت سیاستهای تحمیلی به این بانک عامل (اگه اشتباه نکنم سال سوم هست که عموم روزهای سال مانده کلر این بانک در اتاق منفی هست در حالی که در سالهای گذشته این بانک عموما بالانس و حتی طلبکار بود)
عوامل منفی
1-همچون کاهش رشد جمعیت (یادش بخیر ما سه شیفته بودیم و سه نفر روی یه نیمکت )
2- رواج بیشتر اپارتمان نشینی در شهر های غیر کلانشهر و گرایش کمتر به زندگی تک واحدی (ویلایی)
3-از همه مهم تر کاهش شدید درامد سرانه با توجه به کاهش تولید ناخالص ایران در اثر تحریم
ترمزهای بدون لنت این افزایش قیمت خواهند بود (بجز عامل سوم که یک دلیل قوی وتاثیر گذار خواهد شد)
اما در مجموع و با توجه به جذابیت مسکن و املاک به عنوان یک نیاز اساسی و حیاتی
توان بالایی برای جذب نقدینگی و افزایش قیمت پرشتاب را داراست

و در جواب ایشون دوستی دیگر گفته اند :

نظر من اینه که مسکن مثل دفعه پیش رشد نمیکنه این حجم نقدینگی سرگردان دنبال فرصت زود بازده هست , جاییکه نه ثبتی در کار باشه نه مالیاتی نه سند و محضری.
اگر اونطور بشه سریعا همه بنگاهها رو وادار به ثبت سیستمی و گرفتن مالیات دو چندان چند جور عوارض دیگه میکنن. البته این طرح قبلا معرفی شده بود ولی نمیدونم الزامی بود یا نه. ولی من ندیدم استفاده کنن.
ترس از تهدید و جنگ هم یکی از عوامل روی آوردن این سرمایه به ارز و طلاست.

و یکی از دوستان معتقد هستن که :

این تعلل دولت در پیشگیری از افزایش قیمتها داستان داره ولی همینقدر بگم اگر الان بفروشید ضرر نمی کنید

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
اگر کسی توی کار خرید و فروش ارز نباشه و فقط پس اندازشو به شکل ارز نگهداری کنه ، در دراز مدت ضرر میکنه - من خودم 7-8 سالیه که پس اندازمو ارز میکنم- الان که حساب میکنم ، ضرر کردم. تازه من احتیاجی به پولم نداشتم و نگه داشتم ، فکر کنید یکی سال 85 دلار خریده باشه -945- یا سال 83 خریده باشه 860 ، سال 88 یا 89 بهر دلیلی احتیاج داشته فروخته 985 یا 1085. خب ضرر کرده دیگه. آدم هم دلارو نمیتونه بخوره یا توش بشینه :D ، بالاخره هر کی دلار میخره میخواد یه زمانی بفروشه با پولش وسایل زندگی بخره . تورم هم همیشه در درازمدت بیشتر از افزایش نرخ ارزه . چرا ؟ چون آمریکا و اروپا هم تورمشون صفر نیست ، اونجا هم ارزش پول میاد پایین. تورم ایران = تورم جهانی + تورم داخلیه . در حالیکه تبدیل پول به ارز فقط تورم داخلی رو پوشش میده.
خرید و فروشش در کوتاه مدت هم کار سختیه ، کار هر کسی نیست. تقریبا میشه گفت کار هیچکس نیست :D . خود صرافا هم تو این اوضاع خیلیشون ضرر کردن

مطلبی هم که آقا/خانم فینیکس گفت ، اگر قیمت بقیه چیزا مثل مسکن نره بالا ، معضلیه برای خودش. مخصوصا برای کسانی که میخوان همه چیشونو بفروشن و مهاجرت کنن. الان ارزش مایملک ایرانیها به دلار کلی کاهش پیدا کرده . دقیقا بر خلاف دو سال پیش که قیمت خونه تو اروپا بخاطر بحران کاهش پیدا کرد و قیمت خونه تو ایران افزایش . دلار هم که ثابت بود اونزمان. اونایی که خونه تو خارج خریدن ، شدیدا برد کردن .

پ.ن : دوستان مواظب باشید. قیمت سکه دست دولته . دولت میتونه قیمت سکه رو نصف کنه و برای جلوگیری از قاچاق طلا هم مرزها رو کنترل کنه. میتونه قبلا هم سابقه داره :D . سال 74 قیمت سکه تا 80 تومن هم رسید ، دولت یه دفعه قیمت سکه رو 30 تومن کرد ، تا 3 سال هم قیمتو همین حدود نگه داشت

با این بخش حرفتون موافق نیستم به دلایل زیر:
1 - اگه دست دولت بود با فروش نقدی و پیش فروش قیمتش حداقل یه خورده کم میشد.
2 - ارزش جهانی اونس طلا دست دولت نیست.
3 - تحریمها دست دولت نیست.
4 - (حداقل فعلا) ارزش داخلی دلار دست دولت (و بانک مرکزی) نیست.
5 - اگه میشد براحتی برای جلوگیری از قاچاق مرزها رو کنترل کرد که اینهمه کالای قاچاق نبود توی بازار.
6 - الان یک نقدینگی خیلی خیلی زیاد توی کشور هست که تعیین روش خرج کردنش دست دولت نیست. فقط شاید بتونه تاحدی اون رو هدایت کنه. به نفع دولت هست که بیاد توی بازار طلا چون حداقل اثر تورمی کمتری داره (نسبت به دلار یا مسکن). البته اگه افزایش نرخ سود بانکی انجام بشه شاید تاثیر داشته باشه. باید دید.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
ممنون از نظرتون
از اينكه اين موقع شب پاسخمو ميديد برام ارزش زيادي داره.

ببخشید دوست عزیز منم رفتم خوابیدم سوال بعدی شما رو ندیدم من هم با نظر دوستان موافقم اما چند تا دیگه هم من بهش اضافه کنم
ببین دوست عزیز فرض کن شما یه چند تا حیوون داری که دائم از دستت فرار میکنن و تو مجبوری هر چند وقت یه بار دنبالشون بگردی
هر کدوم که هزینه پیدا کردن و یافتنش برات سخت و سنگین باشه جای امن تری نگه داری میکنی و برای مثال عقرب و مار رو تو حیاط ول نمی کنی اما خروس رو میتونی. چون هزینه نگهداری و کنترل یه خروس تو حیاط خیلی کمتر از مثلا یه کوروکودیل هستش
اگه نظر منو بخوای دولت با سیاست هایی که تو این 5 سال داشته نقدینگی رو با هزار مصیبت از مسکن دور نگه داشته . اگه نقدینگی رو یه خروس فرض کنی که اونو کیش کنی تو خونه به هر طرف میری آشپزخونه و پذیرایی و .. را به هم میریزه . گیریم شما اینو گرفتی اما وقتی به پشت سرت نگاه می کنی می بینی خسارت زیادی گرفتن این خروس برات ایجاد کرده . بازار مسکن ، موادغذایی ، مایحتاج عمومی و از این قبیل رو داخل خونه فرض کن و نقدینگی رو یه خروس . دولت تا تونسته این خروسه رو از این خونه دور نگه داشته و اونو کیش کرده به حیاط( بازار سکه ) خروس رو اونجا راحت میتونه بگیره و هزینش هم براش کمه و در کوتاه مدت هم میتونه این کارو بکنه ولی سروسامان دادن دوباره قیمت مسکن خیلی سخته و هزینش سرسام آواره . مواد غذایی( احتکار ) ازو اون هم بدتره. البته فک نکنم هیچ آدم عاقلی فعلا بره سراغ مواد غذایی مگه اینکه تولید به شدت دچار مشکل بشه و درسته که قیمتها رو دولت پایین نگه میداره ولی چون تولید پایینه قحطی پیش میاد. فراوانی و گرونی خیلی بهتر از ارزونی در کنار قحطی هستش.
نتیجه : باز سکه به راحتی آب خوردن توسط اینا قابل کنترله ابزارهاشو دارن دوستان نگن نمیشه اوناییکه نزدیک 40 به بالا سنشونه تو این مملکت دوران جنگ رو مثل من دیدن . اگه ببینن آشوب اقتصادی داره رخ میده به جرات میگم حتی چند نفر رو میگیرن و به جرم اخلال در نظم اقتصادی و آشوب اعدامش میکنن و زهر چشم میگیرن. اما مسکن قابل کنترل نیست. ببخشید که این مثال رو میزنم بازار مسکن رو باید به بادی تشبیه کرد که وقتی از یه نفر خارج شد بخوای دوباره اونو سرجای اولش جمع کنی بدون اینکه پخش بشه :lol: یا مثل سمی هستش که وارد خون میشه و سریع به همه جای بدن نفوذ میکنه و تو باید واستی و تماشاش کنی بدون اینکه کاری از دستت بربیاد به هر حال چون اینا سمت بازار مسکن رو بستن ( مسن مهر- کاهش هزینه پروانه ساخت بافت های فرسوده- جلوگیری از دادن کاربری مسکونی برای زمین های زراعی اطراف شهر - دادن وامهای با سود پایین به انبوه سازان و ... ) فعلا نقدینگی سر از سکه و ارز در آورده ولی بیش از این امکانش نیست و ببازار مسکن همیشه بعد از عید اثرش ظاهر میشه . به نظ من مسکن در خوشبینانه ترین حالت بعد از عید 25 درصد دیگه گرون خواهد شد و گرونیش تثبیت خواهد شد
موفق باشید
در ضمن دلیل اینکه خودم طرف مسکن نمیرم به خاطر اینکه نقد شونده بسیار پایینی هستش

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
من هر چی میخوام فقط بخونم و چیزی ننویسم باز می بینم دنباله اون بحث گرفته میشه. :D

اونی که 10 سال فقط ریال میده و دلار میخره معلومه که ضرر می کنه. از 2-3 سال پیش دیگه خاله قرمزی هم فهمید امریکا دچار مشکلات اقتصادی میشه که در نهایت هم منجر به کاهشش ارزشش دلارش نسبت به سایر ارزها مثل یورو شد. حالا الان باز بهتر شده ولی فکر می کنم حدوداً یک سال پیش بود که به بیشترین اختلاف رسیده بود.

هر کس در اون شرایط همچنان رفته ریال داده دلار امریکا گرفته کاملاً واضح و مشخص و مبرهن و به قول منِ بی سواد تـــابـــــــلو هست که ضرر کرده. صفحه قبل هم گفتم هر کس به موقع بخره و به موقع بفروشه اگر سود نکنه بدون ضرر از بازار خارج میشه و ارزش پولش هم حفظ شده.

حالا باز تحلیل هایی با پاییه غلط ارائه بدید... لااقل فکر اونی باشید که میاد اینا رو میخونه و آدرس اشتباهی میگیره.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
خب،‌ حركت گلوله برفي شروع شده و ديگه سكه نقل تاكسي و مترو و ميهماني ها و جمع هاي دوستانه و كاري شده.

فروشندگان بسيار با احتياط شده اند و خريداران راغب تر از قبل !

احتمال اينكه دولت يك پاتكي چيزي بزنه كه بگه مام هستيم و در يك روز فلان قدر پايين آمد و ... ولي در مقابل تك 200 هزار تومني در حدود 2 هفته هيچ چيز نخواهد بود. كف قيمت 700 براي سكه تثبيت شده و غير قابل برگشت خواهد بود.

روي آوردن به سمت سكه بعنوان سرمايه گذاري، نشانه بي اعتمادي مردم به حفظ ارزش پول ملي است و در غياب بازارهاي مولد (مثل بورسي كه "واقعا" و بدون دستكاري دولت صعودي باشد) و بازارهاي موازي (مثل مسكن و دلار كه دولت رويش دست گذاشته است)، سكه تنها مستمسك شده است.

اين البته براي آنها كه خريده اند خوب و براي آنها كه از قافله عقب افتاده اند بد است. چون اين حباب هر چقدر كه بزرگتر شود، ريسك خريد بالاتر مي رود.

بنظر من با دلار 2000 تا 2200 توماني حساب كنيد، هر چقدر سكه مي ارزيد، زيرش بخريد.

يكي از منافعي كه كارهاي اخير دولت داشته(عدم دخالت) كارآ شدن بازارها و تنظيم آنها با يكديگر است. سكه بلافاصله بعد دلار بالا رفت تا نرخ بازدهي هر دو مشابه باشد. دلار باز هم بالا برود(كه نرخ غيررسمي خواهد رفت چون نرخ تعادلي بسيار بالاتر از 2000 تومان است)، سكه باز هم جهش خواهد داشت كه البته بخشي از آن جهش در قيمت 800 هزار توماني فعلي لحاظ شده است.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ضمنا از اينكه در اين تاپيك تحليل هاي خوبي داده ميشه و جواب آبميوه خوران را صرفا من نبايد بدهم بسيار بسيار خوشبحالم.

چند ماه پيش در شرق نوشتم كه بي جهت با معلول برخورد نكنيد و علت را اول شناسايي كنيد(اگر توانستيد)، بعد بفكر راه حل باشيد. اين دوستان هم مثل اكثر دولتي ها آدرس اشتباهي بشان داده شده. فكر ميكنند اگر در ازاي آبميوه خوري، بيايند و اينجا جو منفي بدهند، توي دل مردم خالي مي شود و نمي خرند و جو گرفتگي بازار كم مي شود و دين آنها در قبال آغا و اسلام ادا شده است. فكر مي كنيد كسي كه در قيمت 780 هزار تومان در حال خريد است، تحليل هاي توي دل خالي كن را نخوانده؟!‌ چرا علي رغم اينكه خوانده مي رود و مي خرد. چون بي اعتماد است و مي داند با چه دولت دروغگو و آمار سازي روبروست...مهم نيست نرخ رشد و بيكاري و تورم را چند اعلام مي كنيد، چيزي كه مردم حس مي كنند بحث ديگري است. مهم نيست ضريب جيني را چه اعلام مي كنيد، فاصله طبقاتي كه مردم احساس مي كنند، موضوع ديگريست.

اين جو زدگي نيست، بي اعتمادي است. هر فكر سالمي بدون پيش فرضهاي ذهني شرايط ايران را كنار هم بچيند، به اين نتيجه مي رسد كه شرايط جالب نيست و بالاتر از همه اقتصاد بيمار است و باعث اين بيماري هم اصرار بر اشتباه مي باشد. نامه 60 اقتصاددان كه كپي كردم را بخوانيد. مشكل اينجاست كه منتخبين در زندان و نادانان و يكدندگان در مسند قدرت نشسته اند، مخصوصا افرادي كه منتخب ملت نبوده و از پشتيباني ذهني و معنوي مردم هم برخوردار نيستند. صفحه 5 روزنامه روزگار امروز را بخوانيد تا ببينيد همت اين دولت در پاك كردن صورت مساله چقدر والاست كه دانشكده اقتصاد علامه كه قطب اقتصاد ايران بود را به چه وضعي كشانده است. همان كاري كه قصد دارند در دانشگاه آزاد هم بكنند و در پيام نور كرده اند.

تا وقتي اين اعتماد بر نگردد و انتخابات واقعي برگزار نشده و افراد منتخب واقعي به سر كار نيايند، مردم سكه خواهند خريد. "دليل التهاب بازار سكه"‌ اين است و اينكه هيچ جوره نمي توانند كنترلش كنند هم همين است كه اگر بخواهند اينكار را بكنند، بايد بروند !!!

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
بهترین جا برای خرید سکه کجاست؟؟(در حد چند تا دونه)البته من نمیخوام بخرم...

بازار یا بانک؟اگه بانک کدوم بانک؟اینکه میگن پلمپ بخرید چه فرقی داره مگه؟ضرب کی و کجا باشه؟طرح قدیم یا جدید؟

راستی طلای اب شده یا خام از کجا میشه خرید که بعد بشه راحت فروخت؟

پیشاپیش ممنون

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
بانک سکه نمیفروشه. پیش فروش میکنه 4 ماهه. سکه تمام به قیمت 546 تومان. خیلی ها 1000 تا 1000 تا ثبت نام کردن. خیلی ها هم میگن نباید ثبت نام کرد چون معلوم نیست بدن یا نه.
سکه روش سال ضرب خورده. آخرین سال ضرب که روی بورس هست و بیشتر خرید و فروش میشه 1386 هست. حتی سکه هایی که این اواخر ضرب شده هم همین سال رو داره. دلیلش مفصله اما حواستون باشه قیمتهایی که توی روزنامه و اینترنت هست برای سکه سال 86 هست نه قدیمی تر.

طرح جدید و قدیم هردوتاش مشتری داره. قدیم یه خورده گرون تره فکر کنم چون دیکه بانک ضرب نمیکنه.

طلای خام رو شنیدم از سبزه میدون میشه خرید.

سکه ای که از صرافی بخرید پلمپ شده هست. البته اگر قبلا از بانک میخریدید و 2 تومن میدادید ضرافی، براتون سکه تون رو پلمپ میکرد. برای کسی که ناوارد هست، سکه پلمپ شده توسط صرافی که روش زده با مجوز بانک مرکزی (بعضی پلمپ ها حدی هولوگرام داره و سریال داره) مطمئن تره چون احتمال تقلبی بودنش خیلی خیلی کم هست.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
من دیروز یه تعداد فروختم 765 امروز رفتم پیش خرید کردم یه تعداد
یبار هم گفتم اینطوری ریسک کنم چون سودش رو اگه بشه اسم سود گذاشت بردم و سکه ها رو از بانک زمونی که 80 تومن ارزون کرد خریدم و دیروز فروختم
یکی اومد به پشت باجه ای یکسری تعهد نامه جدید داد ظاهرا مسئولی چیزی بود تو شعبه گفتم قیمت رفت بالا؟ گفت نه یکسری قوانین داخل بانکی توش اضافه شده هر چند من که با فرم قدیمی خریدم
فقط سوال کردم چطور میشه همین قیمت میدن یا بامبول درمیارن میگه میدن سکه رو با همین قیمت ولی ممکنه این روزها فرم جدید با قیمت جدید بیاد چون بازار بالا رفته میگفت دیروز شعبه خیلی شلوغ بوده 2 هزار تا فروختن منم رفتم صبح ساعت هشت اکثر کسانی که تو بودن فرم پیش فروش سکه دستشون بود
امیدوارم فقط بازی درنیاد آخرش همین 546 بدن و مالیات هم بر اساس همین 546 بگیرن

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من خودم اول اینکه پیش فروش شروع شد نوشتم , نظرمم مثبت بود , ولی الان بالای 100 تا اصلا پیشنهاد نمیکنم , البته اگه اون سناریویی که گفتم درست باشه , اینا واقعا هرکی هرچقدر سکه بخواد بهش میدن ! ولی به هر حال هزار احتمال هست !! بزرگترین احتمال اینه که حتی خودشونم هنوز ندونن چه غلطی دارن میکنن !
ولی طلا رو هم خروجشو از مملکت حرام میکنن یه روز !!! به نظرم اگه کسی اونور آب کسی رو داره کار عاقلانه اینه که نصف طلاهاشو بفرسته اونور تا اگه این جریان پیش اومد اونور بفروشه و دلار کنه بیاره اینور.

zigurit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسانی که رقم های پایین خریدن که هیچ، سودشون این گرانی ها را پوشش بده باید خوشحال باشن. حتی اونهایی که پارسال 100 هزار دلار خریدن و الان 100 میلیونش شده 180 میلیون ضرر کردن. چون احتمالا کسی که 100 هزار دلار پول داشته احتمالا یه آپارتمان 300 میلیونی هم زندگی میکنه، آپارتمانش پارسال 300 هزار دلار میارزیده ولی الان حدود 200 هزار دلار میارزه. یعنی پارسال مجموع داراییشون 400 هزار دلار بوده و الان مجموع دارائیشون 300 هزار دلار هست.

با این حساب کسی که دلار خریده ضرر نکرده ، ضرر اصلی ناشی از سرمایه ای بوده که رو ملکش خوابیده. که اونم چون خونش بوده ضرر محسوب نمیشه. مضاف براینکه الان دلارشو بفروشه می تونه نصف اون خونرو بخره که پارسال با 100 تومن نمیتونسته !!

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
تعداد بالا رو میشه تو چند خرید تقسیم کرد یا اعضای خانواده هر کدوم تعدادی رو بخرن

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
طرح قديم 800000
طرح جديد 790000
نيم سکه 390000
ربع سکه 200000

!!

بالا