• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تعداد بالا رو میشه تو چند خرید تقسیم کرد یا اعضای خانواده هر کدوم تعدادی رو بخرن
بحث تقسیم سرمایه توی بازارای مختلفه , اگه بخوان به هیچکس ندن همه سرمایه یه خانواده توی بازاری میخوابه که براشون سودی نداره , تا چهار ماه دیگه هم ارزش سرمایشون نصف میشه.
البته ندادن که احتمالش ضعیفه , ولی به هر حال روی هیچی این مملکت نمیشه حساب کرد.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
طرف مجموع داراییش پارسال 400 هزار دلار بوده و الان 300 هزار دلار هست! از نظر من این یعنی این اتفاقات در مجموع به ضرر طرف تموم شده. حالا شاید یکی هم مثل شما به ماجرا نگاه کنه و بگه چرا دارایی رو با دلار و بصورت جهانی حساب میکنید. حساب کنه بگه پارسال یک آپارتمان داشتم الان 2 تا آپارتمان دارم و اصلا با ارزش دلاریش هم کار ندارم و بنابراین سود کردم، بله اینم درسته بستگی داره چطوری بخواید به ماجرا نگاه کنید.
در کل بحث سر این هست که اکثر کسانی که خریدن ارزش دارایی ریالیشون خیلی بیشتر از دلاریشون هست.

با این حساب کسی که دلار خریده ضرر نکرده ، ضرر اصلی ناشی از سرمایه ای بوده که رو ملکش خوابیده. که اونم چون خونش بوده ضرر محسوب نمیشه. مضاف براینکه الان دلارشو بفروشه می تونه نصف اون خونرو بخره که پارسال با 100 تومن نمیتونسته !!

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
بانک سکه نمیفروشه. پیش فروش میکنه 4 ماهه. سکه تمام به قیمت 546 تومان. خیلی ها 1000 تا 1000 تا ثبت نام کردن. خیلی ها هم میگن نباید ثبت نام کرد چون معلوم نیست بدن یا نه.
سکه روش سال ضرب خورده. آخرین سال ضرب که روی بورس هست و بیشتر خرید و فروش میشه 1386 هست. حتی سکه هایی که این اواخر ضرب شده هم همین سال رو داره. دلیلش مفصله اما حواستون باشه قیمتهایی که توی روزنامه و اینترنت هست برای سکه سال 86 هست نه قدیمی تر.

طرح جدید و قدیم هردوتاش مشتری داره. قدیم یه خورده گرون تره فکر کنم چون دیکه بانک ضرب نمیکنه.

طلای خام رو شنیدم از سبزه میدون میشه خرید.

سکه ای که از صرافی بخرید پلمپ شده هست. البته اگر قبلا از بانک میخریدید و 2 تومن میدادید ضرافی، براتون سکه تون رو پلمپ میکرد. برای کسی که ناوارد هست، سکه پلمپ شده توسط صرافی که روش زده با مجوز بانک مرکزی (بعضی پلمپ ها حدی هولوگرام داره و سریال داره) مطمئن تره چون احتمال تقلبی بودنش خیلی خیلی کم هست.

ممنون از توضیح کاملت

صرافی های مطمئن کجاها هستن؟؟؟

بعد شما میگی ناوارد ها سکه های پلمپ شده که روش زده بانک مرکزی بخرن یعنی جور دیگه بود نخریم از صرافی؟؟

تشخیص اصل از قلابی چطوریه؟

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون از توضیح کاملت

صرافی های مطمئن کجاها هستن؟؟؟

بعد شما میگی ناوارد ها سکه های پلمپ شده که روش زده بانک مرکزی بخرن یعنی جور دیگه بود نخریم از صرافی؟؟

تشخیص اصل از قلابی چطوریه؟

صرافی ها خودشون به اسم صرافی خودشون سکه پلمپ شده به شما میفروشن
صرافی هایی که مجوز از بانک مرکزی و اتحادیه دارن خرید کنی بهتره
لیستش اینجا هست
www.cbi.ir/page/3743.aspx

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
آقا این سکه هایی که بانک پیش فروش میکنه رو مثکه از بقلش نوک میزنه ! مالیاتش چند درصده ؟!:eek:

تا چقدر ریسک کردن روشو توصیه میکنین ؟ خونه بفروشیم بذاریم واسمون درخت سکه! در بیاد یا نه ؟!:D

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
از دست اینا! این PDF که دادید به چه ترتیبی هست؟ من بخوام یه صرافی خاص رو توش پیدا کنم دقیقا چیکار باید بکنم؟ 14 صفحه ریز ریز نوشته آدم چشمش فسیل میشه!

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
از دست اینا! این PDF که دادید به چه ترتیبی هست؟ من بخوام یه صرافی خاص رو توش پیدا کنم دقیقا چیکار باید بکنم؟ 14 صفحه ریز ریز نوشته آدم چشمش فسیل میشه!
بابا زوم كن
كار راحتي هست...........

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
بانک سکه نمیفروشه. پیش فروش میکنه 4 ماهه. سکه تمام به قیمت 546 تومان. خیلی ها 1000 تا 1000 تا ثبت نام کردن. خیلی ها هم میگن نباید ثبت نام کرد چون معلوم نیست بدن یا نه.
سکه روش سال ضرب خورده. آخرین سال ضرب که روی بورس هست و بیشتر خرید و فروش میشه 1386 هست. حتی سکه هایی که این اواخر ضرب شده هم همین سال رو داره. دلیلش مفصله اما حواستون باشه قیمتهایی که توی روزنامه و اینترنت هست برای سکه سال 86 هست نه قدیمی تر.

کدوم بانک پیش فروش میکنه ؟ من 10 تومن دارم به نظرتون این کارو بکنم ؟
یعنی واقعا امکان داره ندن ؟!

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
کدوم بانک پیش فروش میکنه ؟ من 10 تومن دارم به نظرتون این کارو بکنم ؟
یعنی واقعا امکان داره ندن ؟!

10 تومن رو که حتما این کارو کن ریسکی نیست که بخوری زمین نتونی بلند شی ،اینکه نده نه اما بامبول در بیاره شاید (خیلی ضعیف !) سکرو برد بالا بالا گفت دیدی هر روز داره میره بالاتر بیا بهت 545 بدم کلی سود کن تا منم بتونم یارانه و حقوقو عیدی و... رو بدم !!:D

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
امروز رفتم یه سری پیش خرید کردم .
به معاون بانک گفتم که بامبولی چیزی در نیارن ندن ، مستقیم گفت آقا نمی دن .
هرچی که بگی امکانش هست ، ممکنه بیان بگن پولتونو با سودش رو بگیرید .
حتی این معاونه در مورد دلار از من سوال کرد و مثل اینکه قصد خرید دلار رو داشت!

رفتم بانک سامان دلار بذارم توی حساب ارزی و ازش پرسیدم که دلار بدم دلار تحویل میدید .
گفت الان اره اینطوریه ، اما هیچی معلوم نیست .
ممکنه 2 روز دیگه بیان بگن وضع مملکت خرابه و دلار نمی تونیم بدیم و به جاش معادل ریالیش رو بگیرید .

حتی خود بانکی ها هم به سیستم اعتماد ندارن .

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کلا که اوضاع خوبی نیست همه چی احساسی شده و همه جا رو داره درو می کنه
از مسکن تو تهران کسی خبر نداره؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من احتمال میدم زمانی که میخوان بدن ممکنه یک اخوندی بیاد تو تلویزیون و این کارو حرام اعلام کنه
بعد بانک پول را با سود کوتاه مدت به مردم پس بده

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
امروز رفتم یه سری پیش خرید کردم .
به معاون بانک گفتم که بامبولی چیزی در نیارن ندن ، مستقیم گفت آقا نمی دن .
هرچی که بگی امکانش هست ، ممکنه بیان بگن پولتونو با سودش رو بگیرید .
حتی این معاونه در مورد دلار از من سوال کرد و مثل اینکه قصد خرید دلار رو داشت!

رفتم بانک سامان دلار بذارم توی حساب ارزی و ازش پرسیدم که دلار بدم دلار تحویل میدید .
گفت الان اره اینطوریه ، اما هیچی معلوم نیست .
ممکنه 2 روز دیگه بیان بگن وضع مملکت خرابه و دلار نمی تونیم بدیم و به جاش معادل ریالیش رو بگیرید .

حتی خود بانکی ها هم به سیستم اعتماد ندارن .

باید دلیل بیاره که چرا نمیدن؟
الان من از منابع معتبر خبر دارم که ایران هم ارز زیاد داره هم طلا....... مشکل مهم اقتصاد ایران هم نقدینگیه

فروش دلار زیاد به نفع بانک مرکزی و دولت نیست و برای همین جلوی سرمایه گذاری رو میگیره روی ارز و دلار
اما برعکس
هر چقدر طلا بفروشه به نفعشه....... غیر از ذخایر اولیه.500 تن طلای 600 دلاری چند سال پیش خریدن... بعد از اون هم که پول نفت رو قسمتیش رو به طلا میدن

فروش طلا هیچ ضرری به حال دولت که نداره، خیلی خیلی سود داره

این / اینم *
عمرا فروش طلا رو متوقف کنن........... سودی که این چند ماهه بردن به کنار...همین که تونستن این چند صد میلیارد رو از طریق فروش طلا جذب کنن، کار کمی نیست
آرزوی دولت همین جمع کردن نقدینگی ها بود که حالا داره عملی میشه

البته اگر میرفت توی بورس البته که بهتر بود

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
کلا که اوضاع خوبی نیست همه چی احساسی شده و همه جا رو داره درو می کنه
از مسکن تو تهران کسی خبر نداره؟
ما بساز بفروشیم.امروز رفته بودم ببینم اوضاع زمین چطوره. زمین های 300 متری تو منطقه ژاندارمری که تا پارسال 1.2 میلیارد بود الان شده 2 میلیارد(البته با تراکم ساخت) و قیمت آپارتمان نوساز تو همین منطقه از 4 میلیون رد شده!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
من هم پولامو نیم سکه کردم .چه جالب...چقدر پرپر میزدم درسام تموم بشه کاروکاسبی راه بندازم...امروز آخرین امتحان من بود و در آخرین روز نیم رو به قیمت 380000 خریدم و اصلا دلهره پایین و بالا رفتن ندارم.بقول بچه های تاپیک مال بد بیخ ریش صاحبش.ما را به ریال امید نیست...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من هر چی میخوام فقط بخونم و چیزی ننویسم باز می بینم دنباله اون بحث گرفته میشه. :D

اونی که 10 سال فقط ریال میده و دلار میخره معلومه که ضرر می کنه. از 2-3 سال پیش دیگه خاله قرمزی هم فهمید امریکا دچار مشکلات اقتصادی میشه که در نهایت هم منجر به کاهشش ارزشش دلارش نسبت به سایر ارزها مثل یورو شد. حالا الان باز بهتر شده ولی فکر می کنم حدوداً یک سال پیش بود که به بیشترین اختلاف رسیده بود.

هر کس در اون شرایط همچنان رفته ریال داده دلار امریکا گرفته کاملاً واضح و مشخص و مبرهن و به قول منِ بی سواد تـــابـــــــلو هست که ضرر کرده. صفحه قبل هم گفتم هر کس به موقع بخره و به موقع بفروشه اگر سود نکنه بدون ضرر از بازار خارج میشه و ارزش پولش هم حفظ شده.

حالا باز تحلیل هایی با پاییه غلط ارائه بدید... لااقل فکر اونی باشید که میاد اینا رو میخونه و آدرس اشتباهی میگیره.

آقای عزیز ، ما اینجا تعدادی آدم معمولی هستیم که شغلمون هم دلالی ارز و طلا نیست. برای حفظ پس انداز و سرمایمون یک قسمتی از پس اندازمونو به ارز یا طلا تبدیل کردیم. تحلیل هم ارائه نمیدیم ، نه با پایه درستش نه غلط . آدرس هم نمیدیم :D . اینجا داریم با هم صحبت میکنیم و نظرات شخصیمونو میگیم . هر کس هم میخونه ، خودش عقل داره ، نظر هم داره ، جمع بندی میکنه ، مشورت میکنه ، تصمیم میگیره !! . شما اگر فکر میکنی خیلی حرفه ای هستی ، وقتتو با ما تلف نکن ، برو وال استریت یا استانبول ! :D

من هم که گفتم 10 ساله ارز میخرم ، توی شرکت بین المللی کار میکنم ، حقوقم ارزیه. گفتم اگر به ریال تبدیل میکردم و میذاشتم تو بانک تو یک فاصله زمانی از 83 تا 89 بیشتر سود میکردم. من هم به دید طولانی مدت نگه داشتم . دلال که نیستم هر روز یه دسته دلار دستم بگیرم برم سر چهارراه استانبول وایستم
بعدشم تحلیلگر وال استریت عزیز ، بحران اقتصادی آمریکا کاملا بر عکس گفته شما ارزش دلار را بالاتر برد. قبل از بحران هر یورو 1.5 تا 1.6 دلار بود ، بعد از بحران بلافاصله هر یورو تا 1.3 دلار پایین اومد. تازه آمریکا کلی تلاش کرد که مصنوعی ارزش پولشو پایین بیاره که نیومد. الان هم هر یورو 1.3 دلاره . آمریکا جزیره ثبات اقتصاد دنیاست ، در مواقع بحران ارزش پولش بالا میره . اینجوری تحلیل از پایه درست میکنی ؟؟:D

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
آقای عزیز ، ما اینجا تعدادی آدم معمولی هستیم که شغلمون هم دلالی ارز و طلا نیست. برای حفظ پس انداز و سرمایمون یک قسمتی از پس اندازمونو به ارز یا طلا تبدیل کردیم. تحلیل هم ارائه نمیدیم ، نه با پایه درستش نه غلط . آدرس هم نمیدیم :D . اینجا داریم با هم صحبت میکنیم و نظرات شخصیمونو میگیم . هر کس هم میخونه ، خودش عقل داره ، نظر هم داره ، جمع بندی میکنه ، مشورت میکنه ، تصمیم میگیره !! . شما اگر فکر میکنی خیلی حرفه ای هستی ، وقتتو با ما تلف نکن ، برو وال استریت یا استانبول ! :D

من هم که گفتم 10 ساله ارز میخرم ، توی شرکت بین المللی کار میکنم ، حقوقم ارزیه. گفتم اگر به ریال تبدیل میکردم و میذاشتم تو بانک تو یک فاصله زمانی از 83 تا 89 بیشتر سود میکردم. من هم به دید طولانی مدت نگه داشتم . دلال که نیستم هر روز یه دسته دلار دستم بگیرم برم سر چهارراه استانبول وایستم
بعدشم تحلیلگر وال استریت عزیز ، بحران اقتصادی آمریکا کاملا بر عکس گفته شما ارزش دلار را بالاتر برد. قبل از بحران هر یورو 1.5 تا 1.6 دلار بود ، بعد از بحران بلافاصله هر یورو تا 1.3 دلار پایین اومد. تازه آمریکا کلی تلاش کرد که مصنوعی ارزش پولشو پایین بیاره که نیومد. الان هم هر یورو 1.3 دلاره . آمریکا جزیره ثبات اقتصاد دنیاست ، در مواقع بحران ارزش پولش بالا میره . اینجوری تحلیل از پایه درست میکنی ؟؟:D

شما با همین تحلیل ها ادامه بدی قطعاً به یه جایی میرسی. ولی جاش همونی هست که آدرسشو داری. :rolleyes:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
محرم و صفر تمام شود، عروسی‌ها شروع شود
مردم به صرافت خریدن سکه برای کادو دادن بیفتند
شب عید بگو، قیمت سکه سکه شود
یاد اون گرونی‌ها به‌خیر.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
توي ايران ماشالله همه :
هم مربي ورزشي هستن و در مورد مسائل ورزشي نظر ميدن
هم سياستمدار هستن و در مورد سياست كل دنيا ...
هم غيب گو هستن و آينده بشريت رو ...
هم تحليلگر اقتصادي و سقوط دنياي استكباري رو ...
هم ...
و از اين هم ها زياد داريم .

از قديم گفتن : به فكر نون باش كه خربزه آبه عزيز

اشکالی نداره همه در مورد همه چی نظر بدن. بالاخره همه اینا یه قسمت از زندگی ماست و روی زندگی ما اثر داره. پس خواه ناخواه در موردشون صحبت میکنیم. اما نه دیگه اینجوری که طرف میاد میگه من میفهمم ، شما نمیفهمید . من خیلی حالیمه ، منو وادار به نوشتن میکنید . تحلیل من درسته ، تحلیل شما از پایه غلطه. چند بار تا حالا اینو گفته. من راهنمایی کردم تشریف ببره وال استریت که استعدادش اینجا هدر نره

پ.ن : بعضی آدما رو دیدی چقدر با مزه اند. مثلا طرف یه کتاب روانشناسی میخونه ، دیگه میخواد برای همه روانشناسی کنه ، همچین جو میگیرتش که هیچ دکتر روانپزشکی به اندازه این از مهارتش اطمینان نداره. چنان نگاه میکنه که انگار اعماق فکر و روان بقیه ، مثل روز براش روشنه :D
توی مشاغل مهارتی مخصوصا اینجور آدما زیادن. مکانیکا ، برقکارا ، دکتر علفیا. یه استادی داشتیم ، همیشه اولش روی تخته مینوشت اندازه معلومات = اندازه مجهولات . هرچی آدم بیشتر یاد بگیره ، میفهمه چیزای زیادتری وجود داره که بلد نیست . آدمی که هیچی بلد نیست ، فکر میکنه همه چیو بلده :rolleyes:

بالا