• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
دوست عزیز منم دقیقا همین مشکلو دارم 10 تومن دارم موندم برم پیش خرید یا از بازار بگیرم؟
ای خدااااااااااااااااااااااااااااا
اره مخصوصا که نیم تو این چند هفته 90 تومن گرون شده
دوستان مطلع کمک کنن اگه بخریم گرون نخریدیم؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
دوست عزیز
دوست عزیز اون موقع که سکه کادو می دادن، ربع 50 تومن بود و مردم واسه اینکه ضایع بود تراول 50 تومنی بدن بجاش یه ربع سکه می خریدن کادو می دادن
دیگه کسی سکه 800 تومنی یا ربع سکع 200 تومنی کادو نمی ده ...

وقتی کسی عروسی چند صد میلیونی می‌گیرد، فک و فامیلش هم توی طبقه خودش هستند
کسی که عروسی چند صد میلیونی می‌رود دیگر سکه 800 تومانی برایش ارزشی ندارد

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
خیلی بدبینیانه گفتید.قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال 89 داره اجرا میشه و طبق قانون سالی 1 درصد میره بالا. قیمت فروش سکه 546 اعلام شده و مالیات رو بر حسب اون میگیرن و نه قیمت روز!در حالت خوشبینامه از سکه های پیش فروشی 4% مالیات میگیرن و قیمت تموم شده 568 در میاد و در حالت بدبینانه 5% میگیرن و 573 براتون تموم میشه(مالیات بر ارزش افزوده سال 91) ضمنا در سپرده طلا اصلا قرار نبود طلا تحویل بدن و از همون اول هم گفته بودن که نرخ مرجع دلار رو در نظر میگیرن!
یادتون باشه همینایی که شما داری ازشون بد میگی در زمانی که قیمت سکه در بازار 620 تومن بود در 150 شعبه بانک ملی روزانه 250 سکه به قیمت 523 میفروختن(روزی 38000 قطعه) و با حراج روزانه هزاران قطعه سکه در بانک کارگشایی(که الانم ادامه داره)قیمت 620 رو به 585 کاهش دادن.به نظرم تحویل سکه های پیش فروشی قطعی است.البنه ممکنه تاخیر داشته باشه
اخبار غیر رسمی حاکی از فروش 10.000.000 قطعه سکه در این 1ماه هستش که وزنش حدود 81 تن میشه و در مقابل 500-600 تن طلایی که دارن چیزی نیست
دوست عزيز در طرح سپرده طلا صراحتا اعلام شد كه در صورت پرداخت مابه التفاوت ارز مرجع و قيمت واقعي ميتونيد طلا تحويل بگيريد كه البته بعدا در قراردادهاي مربوطه چيزي قيد نشد
شما هم يادتون باشه كه از 38000 سكه اي كه ميگيد فقط تعداد كمي به مردم عادي رسيد كه تازه در مقابل تقاضاي بازار عددي نبود بانك كارگشايي هم كه از قديم الايام بوده و چيز جديدي نيست تازه سود خوبي رو در اين مواقع نصيب بانك مركزي كرده
اين قيمت 585 تومن هم فقط دو روز بود و قيمتها به سرعت به 620 تومن برگشت و اين برنامه هم شكست خورد تا پيشفروش شروع بشه
از طرفي همينايي كه ازشون بد ميگن!! يادتون باشه كه مدتهاست سوددهي رو اولويت اصلي خودشون قرار دادن وگرنه فكر نكنم اضافه كردن يه بند كه ميزان دقيق ماليات رو مشخص كنه و دادن يه قرداد كه وضعيت پيشفروش رو مشخص كنه كار سختي بود اما اين رو بانك مركزي به عنوان برگ برنده نزد خودش نگه داشت
در ضمن اين مطلب رو به عنوان يك احتمال مطرح كردم وگرنه هيچ چيز قطعي مشخص نيست و خودم هم چند بار در مطالب قبلي پيشخريد رو حداقل براي مقادير پايين توصيه كردم

Last edited:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
اگه بانك مركزي سال 91 سكه ضرب كنه چقدر افت قيمت پيدا ميكنه 86؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اگه به افرادي كه پيشخريد كردن سكه 91 بده شك نكنيد نه تنها قيمت 86 كم نميشه بلكه احتمالا مثل طرح قديم بيشتر از قيمت سكه 91 خواهد بود هر چند بعد از مدتي قيمت هر دو به هم نزديك ميشه يعني اينطور نيست كه ضرب احتمالي سكه 91 رو به عنوان مزيت سكه پيشفروش بدانيد
البته به احتمال 99 درصد ضرب سكه 86 ادامه داره

Last edited:

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان به نظرتون خرید سکه الان به این قیمت کار درستی هست یا پیش خرید کنیم که معلوم نیست چی میشه ؟؟/

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
من الان با این پولی که دارم حدود 10 تومن برم سکه نیم ازاد به نظرتون بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان فکر کنم 390 شده

دوست عزیز منم دقیقا همین مشکلو دارم 10 تومن دارم موندم برم پیش خرید یا از بازار بگیرم؟

اره مخصوصا که نیم تو این چند هفته 90 تومن گرون شده
دوستان مطلع کمک کنن اگه بخریم گرون نخریدیم؟

اگه براي سرمايه گذاري و بلند مدت ميخوايد به نظر من ميتونيد پيش خريد كنيد چون اختلاف خيلي زياده با تعداد پايين ميشه شانس رو امتحان كرد خصوصا اينكه وضعيت قيمت دلار الان مبهمه
در نهايت سكه ها رو تحويل ميدن البته احتمالا ماليات رو به نرخ روز ميگيرن كه حالا اختلاف زياده و در هر صورت از بازار ارزونتر در مياد
اين مطلبي رو هم كه گذاشتم بيشتر به خاطر اين بود كه ميديدم يه عده اي زندگي رو فروختن يا با همه سرمايه و به اميد سود اومدن پيش خريد كنن ميخواستم يادآوري كنم كه سوددهي اين طرح اينقدر هم قطعي نيست كه بياين سكه رو بفروشين بعد دوباره بياين پيش خريد كنيد يا سرمايه كارتون رو بيارين براي پيشفروش
هر چند بازم ميگم بستگي به شانس و ريسك پذيري خودتون داره

R o o z b e h

Registered User
لایک‌ها
8
عجب شانسی دارم من!!!!
یعنی سکه ها رو سر موقع نمیدن!!!
مسخره است!!
حالا کاری ندارم که قیمت ها بیاد پایین ولی اینکه سر موقع ندن........
چکار کنم برم پولم رو پس بگیرم!!!؟
فک میکنید جند روز آینده قیمتها بکشه بالا!!؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اگه بخوان ندن , این کار اعلام کردن رسمی ورشکستگی بانک هست , صرف نظر از اینکه چه اتفاقاتی ممکنه بیفته !! باز اون سرمایه ها برمیگرده میره به بازار , و همین سکه ای که الان نزدیک 800 تومن هست و تا سه ماه دیگه که واگذاری سکه ها باید شروع بشه احتمالا به یک میلیون هم میرسه , خبر ندادن سکه های پیش فروش شده سکه ازاد رو تا 1300000 تومن میبره , و سرمایه های برگشتی به بازار هم میبرتش حتما تا 1500000 !!!
خورد خورد سکه دادن هم با اون هدفی که اینا دارن جور در نمیاد , خورد خورد دادن بازار رو داغ میکنه , خرید و فروش رونق میگیره , ولی اگه یکجا بدن بازار قفل میشه , که از نظر من هدف اینا همینه.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
عجب شانسی دارم من!!!!
یعنی سکه ها رو سر موقع نمیدن!!!
مسخره است!!
حالا کاری ندارم که قیمت ها بیاد پایین ولی اینکه سر موقع ندن........
چکار کنم برم پولم رو پس بگیرم!!!؟
فک میکنید جند روز آینده قیمتها بکشه بالا!!؟
دوست عزيز نگران نباش چيزي معلوم نيست با اين اختلاف قيمت احتمال داره سود هم بكني ولي شايد كمي ديرتر سكه رو بدن كه عيبي نداره سكه دست بانك باشه يا دست خودت

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ولی هفته دیگه شاید یه کارایی بکنن که قیمت پایین بیاد که بهترین فرصت برای خریده دعا کنین پایین بیاد منم برم بخرم.:(
دوست من شما پول راکد دارید دستتون هست و نمیتونید باهاش کاری انجام بدید برید هر وقت تونستید بخرید و بلند مدت سود میکنید :)
خیلی هارو میشناسم که همین عقیده شما رو دارند یعنی موقع خرید دوست دارن احساس کنن که قیمت مناسب خریدن و سود کردن :thumbsdow
برای مثال سکه الان 800 هست و سکه بیاد زیر 750 میرن میخرن و کلی خوشحال میشن که 50 تومن سکه ارزان خریدن
در حالی که سکه روند صعودی داره
یعنی فردا سکه شده 900 در حسرت این خواهند شد که چرا تو همون قیمت 800 خرید نکردند و دوباره منتظر میشن که سکه دوباره بیاد زیر 900 تا دوباره خرید معقولانه کنن :wacko:

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
خيلي بعيده كه سكه ها رو ندن فقط ممكنه مثلا ديرتر بدن يا ماليات رو به نرخ روز بگيرن يا ....

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
موضوعی که یک مجهول بسیار مهم در معادله بازار سکه در اینده هست همین پیش فروش سکه هستش واقعیتش از خیلی جهات میشه بهش نگاه کرد و خیلی نتیجه های مختلف رو در بر داره خیلی خوب میشه اگه دوستان با هم در این فضای تایپیک یه همفکری بکنیم ببینیم تو سر این سکاندار بانک مرکزی وطراح پیش فروش چه چیزی میگذره که به واقعیت نزدیکتر باشه از همه دوستان خواهش می کنم مشارکت داشته باشن چون تا حالا رو این موضوع زیاد تمرکز نشده در ادامه این مطلب ره هم بخونید خیلی از پشت صحنه این سناریو رو مشخص میکنه؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
شاید کمی مسخره بیاد!ولی ممکنه با این تهدید ها و شاخ و شونه کشیدن برای کشور های همسایه و آمریکا پیشبینی وضعیت بحرانی(جنگ) در اینده نزدیک دارن که کار به موعد تحویل سکه ها نمیرسه!اون موقع مردم باید فکر آذوقه و امنیت باشن تا پیگیری سکه هاشون!!

xms

Registered User
لایک‌ها
387
اگه بانك مركزي سال 91 سكه ضرب كنه چقدر افت قيمت پيدا ميكنه 86؟

هیچی طلا طلاهست ارزشش هیچ فرقی نداره فقط واسه کلاه گذاشتن سر مشتری بعضیها از این حرفا درمیارن

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
شاید کمی مسخره بیاد!ولی ممکنه با این تهدید ها و شاخ و شونه کشیدن برای کشور های همسایه و آمریکا پیشبینی وضعیت بحرانی(جنگ) در اینده نزدیک دارن که کار به موعد تحویل سکه ها نمیرسه!اون موقع مردم باید فکر آذوقه و امنیت باشن تا پیگیری سکه هاشون!!

دوست عزیز شما یکم به اوضاع با اشراف کامل توجه کنی میبینی جنگ اتفاق نمی افته
دلایل اش هم زیاده که اینجا جاش نیست .
همین شاخ و شونه کشیدنشون کلی برای امریکا سود داشته و کلی سلاح به کشور های همسایه فروخته

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دوست عزیز شما یکم به اوضاع با اشراف کامل توجه کنی میبینی جنگ اتفاق نمی افته
دلایل اش هم زیاده که اینجا جاش نیست .
همین شاخ و شونه کشیدنشون کلی برای امریکا سود داشته و کلی سلاح به کشور های همسایه فروخته

نکته همین کشور های همسایه هسن!امریکا نقش کشور خوبه رو داره الان!به هر حال اینم یه نظر بود که با توجه به شرایط حاضر اونقدر هم دور از واقعیت به نظر نمیاد!

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان به نظرتون این بهمنی سکه های پیش خرید رو می ده؟؟؟؟؟
من تنها مشکلم الان همینه!!!!!!!

با کسب اجازه از اساتید گرامی....خصوصاً جناب anony عزیز

به نظر من سکه ها رو بهتون میده....و زمانیکه این اتفاق افتاد،اکثراً میریزن تو بازار برا فروش....لذا دوباره قیمت افت میکنه و حدودای همون 600 میشه احتمالاً.و اینجاست که شما پس از 4 ماه دوباره میرسی بهمون 600 تومان برای هر سکه....پس متضرر اصلی مردمند نه بانک.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
مطلب گرفته شده از اقای بوعلی در سایت همسایه
اول خدمت دوستان عرض کنم من هم پیش خرید سکه کرده ام و امیدوارم فقط سکه ها رو بدهند حالا هر وقت که خواستند .
اما با توجه به این که حدود 1 ماه از شروع پیش فروش می گذرد و اختلاف بازار با ثبت نام به حدود 235 هزار تومان و بیش از 42 % رسیده است این هفته باید اتفاقاتی دربازار یا در پیش ثبت نام بیفتد .

1 یا باید قیمت نقدی کاهش پیدا کند
2 یا باید پیش ثبت نام متوقف شود
3 و یا باید قیمت پیش ثبت نام عوض شود

در حالت اول با توجه به نرخ گل محمدی و شرایط موجود و تحریمهای احتمالی روز دوشنبه توسط اتحادیه اروپا که علاوه بر نفت ظاهرا واردحوزه بانک مرکزی و ممنوعبت واردات طلا نیز شده اند . تقریبا منتفی است
در حالت دوم اگر پیش ثبت نام متوقف شود قیمت سکه سر به فلک می زند پس این هم منتفی است
در حالت سوم چون قیمت نقدی در اخرین موج صعودی خود حدود 120 تا 130 هزار تومان افزایش داشته است باید قیمت پیس ثبت نام را همین حدود افزایش دهند تا امیدوار به دادن سکه ها باشیم
من خودم حالت سوم را محتملتر می دانم اما اگر هیچ کدام از این 3 حالت در 10 روز اینده اتفاق نیفتد با کامل شرمندگی پول خود را از بانک پس خواهم گرفت .

بالا