• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دولت با سیلی از نقدینگی روبرو هست که به هر حال با توجه به اوضاع اقتصادی و 30 یا 30 که روبرو هست خیلی از این مشکلات رو میتونست با پیش گرفتن سیاست عقلانی وزود هنگام(هر چند الان دیر شده):مثل تحویل درصد کمی از سکه های پیش فروش برای باز گرداندن اعتماد(اگه حسن نیت داشت)..........مانع از این افزایش سکه نقدی بشه اما همزمان داره دو سیاست رو پیش می بره که به نظر من با هم در تناقض هستن یکی پیش فروش با اسپرد 235000 تومانی با نقدی قرار داره(هر چند گفته شد ممکن هست به عمد برای جذابیت بیشتر این کارو کرده) اما سه ماه دیگه چه مکانیسمی داره که این تفاوت اسپرد از این که هست بیشتر نشه؟؟(که طبق تحلیلها انس و دلار افزایشی هستن)پس بانک مرکزی به چه چیزی بیشتر از یک معجزه دل خوش کرده؟؟پس اینجاس که میشه نتیجه گرفت یا داره چوب حراج به اموالش میزنه یا واقا خودشم نمیدونه داره چی کار میکنه

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
ببینین بحث دلار با سکه فرق داره ! آقا جان دلار باید اونور آب چاپ بشه بعد بابت یه چیزی مثل نفت بیاد اینور ! خوب الان تحریمو این حرفا نمیذاره دلاره بیاد اینور و چند عامل جانبی !! قیمتشو برد بالا از طرفی دولتم چون خودش تولید کننده دلار نیست داره چکار میکنه ؟ هیچی دیگه همین طرحی که خودتون دیدین !!

اما سکه ساخت داخله و مواد اولیشم تا دلتون بخواد ذخیره کردن ! الان باش بازی میکنن تا نقدینگی از مردم بکشن و یارانه و حقوقو و عیدی و... رو پرداخت کنن همین الان سکه چنده ؟ پیش فروش چنده ؟ خیلیا رو میشناسم که با اینکه بسیار بدبین بودن اما وسوسه شدنو پولو دادن به بانک (دولت !) و سکه نوشتن با اینکه خودشونم میدونستن چه خبر و این بازی برای چیه ! به نظر من که احتمال اینکه سکه رو ندن خیلی خیلی ضعیفه اما بحث دلار فرق داره ! اگر نمیخوای سکتو به محض تحویل بفروشی و میتونی چند وقتی تحمل کنی به ریسک بسیار پایینش میارزه !

اما احتمالا نرخ پیش فروش بکشه بالا تا 10-20 روز آینده علتشم معلومه که البته poole21 عزیزم اشاره کردن !

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من امروز رفتم بانك گفت فروش سكه متوقف شده

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

نه مساله شخصي است و وقت كمتري دارم. اين هم دو كلمه از يك آدم عاقل كه البته هيچوقت شنيده نخواهد شد. از دنياي اقتصاد امروز:
آزادسازي بازار پول؛ چرا؟

پویا جبل عاملی
مساله اصلی برای مدافعان افزایش نرخ سود بانكي، فراتر از سیاستی برای کنترل بورس بازی در بازار ارز و طلا است.

مدافعان بازار آزاد بحث می‌کنند که در صورت وجود آزادی عمل برای سیستم بانکی خود به خود، نرخ بهره در این سیستم با افزایش سوددهی در بازار‌های مشابه افزایش می‌یافت؛ اما زمانی که بانک مرکزی سقفی برای آنها در نظر گرفته این تعدیل خودکار از بین رفته و در نتیجه کارآیی اقتصاد کاهش می‌یابد.
باید به این نکته توجه داشت که این استدلال فراتر از این است که معتقد به یک دست دستور دهنده برای نرخ سود بانكي باشیم و بعد بگوییم این دستور باید به سوی افزایش نرخ سود باشد. استدلال مدافعان اقتصاد آزاد این است که از ابتدا، نباید دستی می‌بود که با دستور، سقفی برای اين نرخ بگذارد و حال نیز ما خواهان آنیم تا بازار پول آزاد شود و اصلا بر آن نیستیم تا بگوییم افزایش یا کاهش یابد؛ اما با وجود نرخ‌های سوددهی چند صد درصدی سالانه در بازار‌های ارز و طلا، بی‌تردید هیچ عقل سلیمی نیست که مدعی باشد با آزاد شدن نرخ بهره، این نرخ در بازار کاهش می‌یابد.
در واقع راه‌حل مساله نوسانات در بعد اقتصادی، که البته عوامل غیر‌اقتصادی نیز در آن دخیل است و یک بسته سیاستی باید به آن عوامل توجه کند، به جای بستن و مانع تراشی برای انجام معاملات در بازار طلا و ارز، آزاد شدن بازارهای موازی و به خصوص آزاد شدن نرخ سود بانكي است؛ بنابراین راه‌حل کاملا معکوس سیاست اتخاذ شده کنونی است و اگر به دنبال آنیم تا با مانع تراشی بر معاملات آزاد بتوانیم جلوی نوسانات بازار را بگیریم، ای بسا بر التهاب آن بیفزاییم و مقصود حاصل نشود.
اما از سوی دیگر می‌توان مدعی بود که با آزاد شدن و افزایش نرخ بهره نه تنها می‌توان جلوی بورس بازی را گرفت، بلکه رشد نقدینگی را نیز می‌توان کنترل کرد.
برخی معتقد هستند که افزایش سود سپرده‌ها اصولا بر نقدینگی موثر نیست و استدلال آنان نیز بر این محور است که این سیاست اصولا بر ابزار‌های بانک مرکزی چون عملیات بازار باز یا نرخ ذخیره قانونی متکی نیست. اما کلید مساله در آن است که با افزایش نرخ سود سپرده‌ها، ما شاهد انتقال پول از حساب‌های دیداری به حساب‌های مدت‌دار خواهیم بود و در نتیجه قدرت خلق نقدینگی سیستم بانکی کاهش یافته و رشد نقدینگی افت می‌کند. در نتیجه با تاکید بر آزادی عاملان بازار به نظر می‌رسد که می‌توان بسته سیاستی کارآیی را برای جلوگیری از التهاب طراحی کرد، اما آیا این تحولات رخ خواهد داد؟ در حالی که باید شورای پول و اعتبار بر آزادسازی نرخ سود بانكي تاکید می‌کرد، اما با این وجود آیا همین مصوبه نیز اجرایی خواهد شد و نرخ بهره افزایش می‌یابد؟ پرسش‌هایی که هر چه زمان پاسخگویی به آنها دیر شود یا پاسخی منفی به خود ببینند می‌تواند بازار‌هایی را که اینک در شوک غوطه می‌خورند، ملتهب‌‌تر کند.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
بله زنگ زدم بانك ملي گفت فعلا متوقف شده
البته گفت بانك مركزي گفته فرمها عوض شده و به نهوه جديدي ثبت نام خواهد شد
نميدنوم احتمالا با قيمت جديدي اگه ثبت نام صورت بگيره انجام خواهد شد
پنجشنبه تنبلي كردم
نرفتم ثبت نام كنم
گفتم تو اين هفته ميرم................................

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
بله زنگ زدم بانك ملي گفت فعلا متوقف شده
البته گفت بانك مركزي گفته فرمها عوض شده و به نهوه جديدي ثبت نام خواهد شد
نميدنوم احتمالا با قيمت جديدي اگه ثبت نام صورت بگيره انجام خواهد شد
پنجشنبه تنبلي كردم
نرفتم ثبت نام كنم
گفتم تو اين هفته ميرم................................
حالا کی جواب می دهند که کی ثبت نام دوباره انجام میشود؟؟؟
یه چیزی هم که من تردید دارم در مورد این بند و بساط ها اینه که احتمالن سکه ای که بانک میخواهد تحویل مردم بدهد با سکه های معمول بازار یک کمی فرق بکنه یعنی طرحشو قیمتش نازلتر باشه ، میتونه اینجوری باشه؟؟؟

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من امروز رفتم بانك گفت فروش سكه متوقف شده
تایید میشه
منم امروز رفتم سکه پیش خرید کنم گفتن دیگه انجام نمیشه
به چند شعبه دیگه هم زنگ زدم همینو گفتن
حتی یکیشون گفت احتمالا میخوان در دور بعدی پیش فروش قیمت رو بالا ببرند

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
حالا کی جواب می دهند که کی ثبت نام دوباره انجام میشود؟؟؟
یه چیزی هم که من تردید دارم در مورد این بند و بساط ها اینه که احتمالن سکه ای که بانک میخواهد تحویل مردم بدهد با سکه های معمول بازار یک کمی فرق بکنه یعنی طرحشو قیمتش نازلتر باشه ، میتونه اینجوری باشه؟؟؟

نه اینجوری نمیشه
حداقل تو دور اول پیش فروش که گفتن سکه طرح امامی. تحویل میدن

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
آخرین خبری که من از یکی از کارمندای بانک گرفتم گفت : پیش فروش دور بعدی ۶۴۵۰۰۰ تومن :(

lotibar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من ۲ تا احتمال میدم
۱. نتونن سکه ها را تحویل بدن و یه بامبولی در بیارن و سپرده هاتون را باسود ۱۲ درصد تحویل بدن

۲. به وعده خود عمل کرده و تمام و کمال سکه ها را تحویل بدن اونوقت میدونید چی میشه بازار پر میشه از سکه هایی که رو قیمت هر دلار ۱۴۵۰ بسته شده . قیمت سکه اونموقع زیر ۶۰۰ هزار تومان میشه و دلار هم ۱۴۵۰ میشه

پس در هر دو صورت من فکر میکنم به ضرر اونایی که پیش فروش کردن ولی این امید را بهتون میدم که اگرم سکه هارا بدن اون ارزانی که پی آن ایجاد میشود بیشتر از ۶ ماه دوام نداشته باشد لطفا اگر من اشتباه میکنم با دلیل بهم بگین تا آگاه شوم یا حق

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
سلام من ۲ تا احتمال میدم
۱. نتونن سکه ها را تحویل بدن و یه بامبولی در بیارن و سپرده هاتون را باسود ۱۲ درصد تحویل بدن

۲. به وعده خود عمل کرده و تمام و کمال سکه ها را تحویل بدن اونوقت میدونید چی میشه بازار پر میشه از سکه هایی که رو قیمت هر دلار ۱۴۵۰ بسته شده . قیمت سکه اونموقع زیر ۶۰۰ هزار تومان میشه و دلار هم ۱۴۵۰ میشه

پس در هر دو صورت من فکر میکنم به ضرر اونایی که پیش فروش کردن ولی این امید را بهتون میدم که اگرم سکه هارا بدن اون ارزانی که پی آن ایجاد میشود بیشتر از ۶ ماه دوام نداشته باشد لطفا اگر من اشتباه میکنم با دلیل بهم بگین تا آگاه شوم یا حق
بنده اینطور فکر نمیکنم
مگه تا همین الانشم که سکه رو با بیش از 230 تومن اختلاف با قیمت بازار پیشفروش میکردند ذره ای از قیمت سکه در بازار آزاد کم شد؟
موقعی هم که سکه رو به مردم تحویل بدند اولا چندان کاهش قیمت محسوسی ایجاد نمیشه
درثانی هم نرخ دلار و هم قیمت جهانی طلا تا اون زمان بالا میره و بعیده در اون زمان سکه حتی رنگ زیر 800 تومن رو هم ببینه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
تو 20-30صفحه اخر این تاپیک حداقل 10 بار گفتم پیش خرید کنید!گفتم اگه سکه دارید به قیمت بالا بفروشید و با پولش با قیمت پایین پیش خرید کنید!برنده من و امثال من شدیم که فکرمون رو به کار انداختیم و بازنده اونایی شدن که این طرح رو با سپرده طلا, قرعه کشی حج عمره!! و 1000 تا موضوع بی ربط مقایسه کردن!!!! ایول به خودم که 1200 تا پیش خرید کردم.
حالا هم میگم که قیمت تموم شده سکه پیش خریدی یا 568 یا 573 هست.حاضرم قصم بخورم

Last edited:

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
معاون ریالی و نشر بانک مرکزی از آغاز فاز دوم پیش فروش سکه از روز دوشنبه هفته جاری در دو مرحله تحویل 4 و 6 ماهه خبرداد و گفت: از این پس قیمت پیش فروش سکه هفتگی تعیین و اعلام می‌شود.
عباس کمره ای از توقف عرضه پیش فروش سکه به قیمت 546هزار تومان خبرداد و گفت: از روز دوشنبه هفته جاری فاز دوم پیش فروش سکه با شرایط جدید آغاز خواهد شد.
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی با اعلام اینکه در فاز دوم پیش فروش سکه دو مرحله 4 ماهه و 6 ماهه خواهیم داشت، افزود: در این فاز قیمت پیش فروش سکه ها تغییر کرده است.
وی با تاکید بر اینکه از این به بعد قیمت پیش فروش سکه هفتگی اعلام خواهد شد، از افزایش قیمت پیش فروش سکه خبرداد و گفت: در این فاز سکه طرح جدید پیش فروش خواهد شد.
کمره ای با اعلام اینکه پارامترهای پیش فروش سکه در شعب بانکی توسط بانک مرکزی تغییر کرده است، گفت: از جمله این پارامترها تعیین نرخ سکه براساس قیمتهای جهانی طلا و سایر عوامل است.
این مقام مسئول در بانک مرکزی در مورد دلایل بانک مرکزی برای تغییر رویه پیش فروش سکه ها عنوان کرد: پیش از این نیز اعلام کرده بودیم که پیش فروش مرحله اول یکماهه خواهد بود.
وی با بیان اینکه طی یکماه اخیر فاز یک پیش فروش سکه طرح جدید به اجرا درآمد، تصریح کرد: پیش از این نیز بانک مرکزی برآورد کرده بود که مدت زمان اجرای فاز یک یک ماه باشد.
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی خاطرنشان کرد: تحولات جدید قیمت طلا در بازارهای جهانی، افزایش نرخ طلا از ابتدای سال جدید میلادی باعث شد که بانک مرکزی یک بازنگری جدید در شرایط پیش فروش سکه داشته باشد.
اجرای طرح پیش فروش سکه از تاریخ 29 آذر ماه امسال در شعب بانک ملی به دستور بانک مرکزی با نرخ 546 هزار تومان آغاز شد که در 3 روز ابتدای اجرای طرح، تعداد سکه‌های طرح جدید فروخته شده 423 هزار و 505 قطعه بود.
/

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
اخبار داغ از سکه پیش فروشی/
آغاز فاز دوم پیش فروش سکه از دوشنبه/ سکه پیش فروشی گران شد
معاون ریالی و نشر بانک مرکزی از آغاز فاز دوم پیش فروش سکه از روز دوشنبه هفته جاری در دو مرحله تحویل 4 و 6 ماهه خبرداد و گفت: از این پس قیمت پیش فروش سکه هفتگی تعیین و اعلام می‌شود.
عباس کمره ای در گفتگو با مهر از توقف عرضه پیش فروش سکه به قیمت 546هزار تومان خبرداد و گفت: از روز دوشنبه هفته جاری فاز دوم پیش فروش سکه با شرایط جدید آغاز خواهد شد.
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی با اعلام اینکه در فاز دوم پیش فروش سکه دو مرحله 4 ماهه و 6 ماهه خواهیم داشت، افزود: در این فاز قیمت پیش فروش سکه ها تغییر کرده است.
وی با تاکید بر اینکه از این به بعد قیمت پیش فروش سکه هفتگی اعلام خواهد شد، از افزایش قیمت پیش فروش سکه خبرداد و گفت: در این فاز سکه طرح جدید پیش فروش خواهد شد.
کمره ای با اعلام اینکه پارامترهای پیش فروش سکه در شعب بانکی توسط بانک مرکزی تغییر کرده است، گفت: از جمله این پارامترها تعیین نرخ سکه براساس قیمتهای جهانی طلا و سایر عوامل است.
این مقام مسئول در بانک مرکزی در مورد دلایل بانک مرکزی برای تغییر رویه پیش فروش سکه ها عنوان کرد: پیش از این نیز اعلام کرده بودیم که پیش فروش مرحله اول یکماهه خواهد بود.
وی با بیان اینکه طی یکماه اخیر فاز یک پیش فروش سکه طرح جدید به اجرا درآمد، تصریح کرد: پیش از این نیز بانک مرکزی برآورد کرده بود که مدت زمان اجرای فاز یک یک ماه باشد.
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی خاطرنشان کرد: تحولات جدید قیمت طلا در بازارهای جهانی، افزایش نرخ طلا از ابتدای سال جدید میلادی باعث شد که بانک مرکزی یک بازنگری جدید در شرایط پیش فروش سکه داشته باشد.
به گزارش مهر، اجرای طرح پیش فروش سکه از تاریخ 29 آذر ماه امسال در شعب بانک ملی به دستور بانک مرکزی با نرخ 546 هزار تومان آغاز شد که در 3 روز ابتدای اجرای طرح، تعداد سکه‌های طرح جدید فروخته شده 423 هزار و 505 قطعه بود.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام
پیش فروش ادامه داره .
یکی از دوستان میخواد بخره .
الان بانک ملی هر سکه رو چه قدر پیش فروش میکنه ؟

بالا