• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
پیش خرید نکردم چون نمیخواستم دولت از پولم استفاده کنه تو این چندماه و با هزار منت با سود بیشتر بهم چند ماه بعد بده، کسایی که پیش خرید کردند به این سیستم دولت کمک کردن و فقط به فکر خودشون بودند، ما که کسی رو ندیدیم اینجا از کمک کردن به اشتباهای دولتی که این همه ضربه اقتصادی داره به ملت وارد میکنه به خاطرنفع فردی خودش دریغ کنه.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
قیمت ها بازم بالا رفت!

قيمت سكه در 01/11/90 شنبه 11:23 (تومان)
سكه بهار آزادي طرح قديم 810000
سكه بهار آزادي طرح جديد 797000
نيم سكه بهار آزادي 395000
ربع سكه بهار آزادي 200000
سكه يك گرمي 98000

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
پیش خرید نکردم چون نمیخواستم دولت از پولم استفاده کنه تو این چندماه و با هزار منت با سود بیشتر بهم چند ماه بعد بده، کسایی که پیش خرید کردند به این سیستم دولت کمک کردن و فقط به فکر خودشون بودند، ما که کسی رو ندیدیم اینجا از کمک کردن به اشتباهای دولتی که این همه ضربه اقتصادی داره به ملت وارد میکنه به خاطرنفع فردی خودش دریغ کنه.
چقدر استدلال شما احمقانه هست!عزیزم تمام سکه های این مملکت رو دولت ضرب کرده!وقتی میری از صرافی سکه رو 790 میخری هم داری پولو میدی به دولت!(چون خود صرافی ها معمولا تو حراج بانک کارگشایی 100 تا 100 تا میخرن و 5-6 تومن پایین تر)

lotibar

Registered User
لایک‌ها
0
بنده اینطور فکر نمیکنم
مگه تا همین الانشم که سکه رو با بیش از 230 تومن اختلاف با قیمت بازار پیشفروش میکردند ذره ای از قیمت سکه در بازار آزاد کم شد؟
موقعی هم که سکه رو به مردم تحویل بدند اولا چندان کاهش قیمت محسوسی ایجاد نمیشه
درثانی هم نرخ دلار و هم قیمت جهانی طلا تا اون زمان بالا میره و بعیده در اون زمان سکه حتی رنگ زیر 800 تومن رو هم ببینه

یه چیز بهتون بگم اگر دولت نتواند تا اول اردیبهشت قیمت ها را کنترل کند مردم رفته رفته دست به آشوب میزنند اینا سعی دارند با پشتوانه طلا به نظر من قیمت دلار را روی ۱۵۰۰ ببندند
اگر دلار ۱۵۰۰ بشه و انس هم تا اون موقع ۱۸۰۰ بشه سکه تمام ۶۳۵ هزار تومان میشود قبلا سکه ریسکش تقریبا صفر بود ولی با این افزایش قیمت ناگهانی ریسکش نصف نصف هست این طور که خبردار شدم یک سری اعتصابات در بنادر جنوب شروع شده اگر دولت فکری برای دلار نکنه **** به فنا رفته خودشونم میدونن مطمین باشید قیمت را بعد از عید کنترل میکنند

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
متوقف شدن پيش فروش سكه در بانك ملي تاثير خود را در قيمت هاي بازار با افزايش قيمت سكه نشان داد
سكه تمام طرح جديد در اين لحظه(12 ظهر شنبه اول بهمن) به 805000 تومان رسيد
و يك خبر بد به اونايي كه سكه پيش خريد كردند.... بانك طي روزهاي آينده شايد چند ماهه آينده يه خبر بد بهتون ميده مبني بر اينكه سكه نداريم بيايد پولاتون را با سود 14 درصد بگيريد. تازه منت هم سرتون مي ذاره كه 4 درصد بالاتر از نرخ معمول بهتون سود ميديم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تا وقتی که ما تحریم هستیم این قیمتها همینجوری میره بالا .

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
در پاسخ به دوستاني كه پيش خريد كردند و هنوز دارن از اين طرح دفاع مي كنند بايد عرض كنم كه:

خدا كنه اينجور كه شما ميگيد باشه .و سكه هاتون را بگيريد
ولي خودتون عاقلانه به قضيه نگاه كنيد ببينيد آيا ممكن هست همچين كلاهي سر دولت بره كه سكه را ارزان پيش فروش كنه و در موقعي كه قيمت سكه مثلا 800 هزار تومان هست بياد سكه را با قيمت قبلي 546 تومان به شما تحويل بده؟ايا دولت مياد همچين كاري را بكنه و ضرر به خودش بزنه.؟ وقتي مي تونه همون موقع سكه را با قيمت بسيار بالاتري در شعب توزيع كنه يا از طريق بانك كارگشايي با قيمت نزديك به بازار بفروشه؟ آيا عقل سالم اين را مي پذيره كه باور كنيم دولت به خودش ضرر مي رسونه؟
اگر هم ضرر نرسونه بايد فكر كنيم كه با اين كار خواسته چه سودي ببره؟ باز هم به نتيجه عاقلانه و منطقي نمي رسيد؟ خودتان قضاوت كنيد

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
ولي خودتون عاقلانه به قضيه نگاه كنيد ببينيد آيا ممكن هست همچين كلاهي سر دولت بره كه سكه را ارزان پيش فروش كنه و در موقعي كه قيمت سكه مثلا 800 هزار تومان هست بياد سكه را با قيمت قبلي 546 تومان به شما تحويل بده؟ايا دولت مياد همچين كاري را بكنه و ضرر به خودش بزنه.؟ وقتي مي تونه همون موقع سكه را با قيمت بسيار بالاتري در شعب توزيع كنه يا از طريق بانك كارگشايي با قيمت نزديك به بازار بفروشه؟ آيا عقل سالم اين را مي پذيره كه باور كنيم دولت به خودش ضرر مي رسونه؟
اگر هم ضرر نرسونه بايد فكر كنيم كه با اين كار خواسته چه سودي ببره؟ باز هم به نتيجه عاقلانه و منطقي نمي رسيد؟ خودتان قضاوت كنيد

اولا دوست عزیز شما ببینید این طرح کی شروع شده! زمانی که طرح پیش فروش رو شروع کردن قیمت سکه 590 شده بود بعد شروع طرح هم قیمت بین 595-615 متغییر بود پس در این بازه زمانی اختلاف چندانی بین قیمت بازار و سکه پیش خرید نبود و این اختلاف رو هم باید ایجاد میکردن تا مردم ترغیب به پیش خرید سکه بشند! دقیقا 1 هفته پیش که دولت با طرح افزایش سود بانک ها مخالفت کرد کل سرمایه ها به سمت خرید طلا کشیده شد و الان هم این قیمت حال حاظر رو داریم! این قیمت 800 تومانی که شما ازش ذکر میکنید توی همین 1 هفته به وجود اومده پس بانک پیشبینی قیمت 620 رو تو بازار آزاد می کرده که قیمت پیش فروش 546 در نظر گرفته! با افزایش اختلاف قیمتی بین بازار و قیمت پیش فروش، پیش فروش متوقف کرد! حالا باید دید با توجه به قیمت حال حاضر بازار قیمت سری جدید پیش خرید و چند در نظر میگیره!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به نظر شما صراف و طلافروشی که سکه را از شما خریداری می‌کنند و حتی کسانی که روزانه صدتا صدتا سکه از کارگشایی با قیمت بالاتر از قیمت بازار خریداری می‌کنند و هیچ‌کدمشون برای پیش‌خرید سر و دست نمی‌شکنند، فکرشون رو به کار ننداختند؟!

جماعت صراف و طلافروشی که من دیدم جایی نمی‌خوابند که زیرشان آب برود، پس چرا سکه را به روز می‌خرند و نه پیش‌خرید؟
اگر سکه‌های خود را بفروشند و تمام سرمایه خود را در پیش‌خرید سکه بگذارند و تا 4 ماه دیگر هم کرکره را پایین بکشند با فرض افزایش قیمت سکه تا مرز 1 تومن کلی سود کرده‌اند! چرا این کار را نمی‌کنند؟
اولا آِینده قابل پیش بینی نیست.خیلی از طلا فروشایی که تو بانک کارگشایی باهاشون صحبت کردم تا همین 1 ماهه پیش حتی به خرید سکه 580 تومنی و نیم 280 تومنی اون روز اعتقادی نداشتن و فکر میکردن سکه میکشه پایین! اگه خودت تو 2 ماهه اخیر رفته باشی اونجا میبینی که آدمای عادی خیلی بیشتر از طلا فروش ها سکه میخریدن و خود طلا فروشه به من گفت اینا مغز خر خوردن!دوما من خودم از صنوف مختلف از جمله طلا فروش و بساز بفروش میشناسم که عددهای بالای 2000-3000 تا پیش خرید کردن.بازمیگم آینده قابل پیش بینی نیست.

iloveuiran

Registered User
لایک‌ها
2
ما که 2000 تامون رو خریدیم حالا هرچی میخاد بشه بگذار بشه هرچی باشه بهتر از نگه داری ریال لعنتیه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
خدمت دوستان موردی رو عرض کنم من یه اشنای با تجربه با سابقه چندین ساله تو بازار طلا داشتم ازش در مورد وضعیت پیش فروش ونظر اون پرسیدم میدونید جوابش چی بود خیلی ساده و پر مغز بود گفت میخوام ریشم دست خودم باشه من دلم برای این مردم عادی میسوزه که داره سرمایشون به صورت ریالی نگهداری میکنن و فعلا در توهم سکه شصدی دلار 1600 هستن دیگه تموم شد به شدت قیمتا داره بالا میره در اخرم بگم من خودم نقدی خریدم تو رنج خیلی وسوسه شده بفروشم پیش فروش بخرم اما یاد نصیحت دوستم افتادم بیخیال شدم من که به این **** اطمینان ندارم به هزار ویک دلیل:cool:

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
در پاسخ به دوستاني كه پيش خريد كردند و هنوز دارن از اين طرح دفاع مي كنند بايد عرض كنم كه:

ابتداً لطفاً رعایت کنید و بولد و قرمز ننویسید ، منطق هم می گوید در صورتیکه بانک مرکزی نمی خواست که به تعهدش عمل کند پیش فروش را متوقف نمی کرد

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اختصاصی مهر/
قیمت جدید پیش فروش سکه اعلام شد/ افزایش 81 هزار تومانی نرخ پیش فروش
بانک مرکزی قیمت پیش فروش سکه فاز دوم را اعلام کرد که بر اساس آن، نرخ سکه طرح جدید با زمان تحویل 6 ماهه حدود 599 هزار تومان و تحویل 4 ماهه 627 هزار تومان تعیین شد.
به گزارش خبرنگار مهر، بانک مرکزی قیمت پیش فروش سکه طرح جدید را که از روز دوشنبه هفته جاری در شعب بانک ملی آغاز خواهد شد، اعلام کرد.
بر این اساس قیمت پیش فروش سکه طرح جدید با تحویل 6 ماهه 5 میلیون و 989 هزار ریال و با تحویل 4 ماهه 6 میلیون و 274 هزار ریال بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده است.
عباس کمره ای، مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی در گفتگو با مهر از آغاز فاز دوم پیش فروش سکه از روز دوشنبه هفته جاری در دو مرحله تحویل 4 و 6 ماهه خبرداد و گفت: از این پس قیمت پیش فروش سکه هفتگی تعیین و اعلام می‌شود.
پیش فروش سکه در فاز دوم به صورت نامحدود به اشخاص حقیقی خواهد بود، تنها محدودیت آن عدم پیش فروش به حقوقی ها است.
در عین حال، منعی برای افرادی که پیش از این در مرحله اول سکه پیش خرید کرده اند وجود ندارد، به این معنا که این افراد نیز می تواند در فاز دوم هم به میزان نامحدود سکه خریداری کنند.
لازم به ذکر است که بر اساس اخبار دریافتی، طی دو روز پایانی پیش فروش سکه در فاز اول، میزان تقاضای و مراجعه افراد برای خرید به شدت افزایش یافته بود.
گفتنی است، بانک مرکزی قیمت سکه پیش فروش فاز اول که از تاریخ 29 آذر ماه امسال به مدت یکماه آغاز شده بود را 546 هزار تومان تعیین کرده بود.
بر این اساس، بانک مرکزی قیمت سکه طرح جدید با تحویل 6 ماهه را 53 هزار تومان و قیمت سکه با تحویل 4 ماهه را 81 هزار تومان نسبت به مرحله اول افزایش داده است.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من حقیقتش بخاطر بالا نبردن قیمت پیش فروش خیلی نگران بودم چون سنگ بزرگ بود وعلامت نزدن ولی امروز این خبر خیلی امیدوار کننده بود
نشون داد که واقعا قصد دادن سکه هست که بانک دیگه حاضر نیست زیر قیمت بفروشه
از طرفی این وسط بانک هم ضرر نمیکنه اینا اعتقاد دارن دلار ۱۴۰۰ تومنه پس با دلار این قیمت سکه چنده؟ همون ۵۵۰ تومن!!!
از طرف دیگه این ترفند به عدم افزایش سود بانکی هست و حالا که ندونستن سودا رو افزایش بدن از این طریق وارد شدن که همون نتیجه ای که میخواستن رو میگیرن
حالا این وسط بازی دیگه بخوان در بیارن ت سط اهرم دلاره دیگه خودتون حساب کنید سکه با دلار ۱۴۰۰تومنی چقدر حباب داره

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا آْينده براي هيچ كس قابل پيش بيني نيست
بانك هم خدا ميدونه با چه قيميتي دوشنبه پيش فروش كنه
ولي خبر دارم ايران از هند بجاي پول نفت طلا گرفته
درواقع دولت هر كاري ميكنه تا بحران زياد نشه
هر كه پيش خريد كرده كار خوبي كرده
هر كي هم نقدي خريده كار خوبي كرده
زمان تحويل سكه ها شايد قيمت افت كنه (نهايت 10 درصد)
باز هم طرف سود كرده
درضمن قيمت جهاني طلا بالا رفته پس قيمت خيلي نمياد پايين
اينكه قيمت سكه حتي 700 هم برسه بعيد است
مگه قيمت جهاني خيلي بياد پايين كه با اين اوضاع جهان بعيده...................
تازه موقع بالا رفتن قيمت كشور ما از قيمت جهاني تبعيت ميكنه
ولي موقع پايين اومدن شرمنده.......................
پس هر دو دسته پيش خريد و خريد نقدي سود برند
ش بيني و قيمت حقيقي انواع سکه در ساعت 12:57:47
زمان به روز رسانی قيمتهای بازار : 12:56 شنبه 01/11/90
قيمت (تومان)
قيمت بازار ارزش طلا در بازار تهران
(قيمت کف)
ارزش طلا در بازار جهانی قيمت حقيقي حباب قيمت درصد حباب
طرح قديم 830000 757000 721700 789300 40700 5
طرح جديد 820000 757000 721700 789300 30700 4
نيم سکه 410000 378500 360900 395600 14400 4
ربع سکه 207000 189200 180300 198700 8300 4
يک گرمی 105000 93100 88700 100400 4600
عجب نيم سكه هر لحظه ميره روش.....................
تازه از هفته ديگه با اتمام ماه صفر و نزديكي به عيد
يك افزايش قيمت ديگه هم داريم

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سال شصت و هشت وقتی ایران قعطنامه را امضا کرد
یک قطعی توی بهشت زهرا به 598 معروف شد

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم خوش بین باشم .بعضی وقتها وسوسه میشم بریم پیش خرید بعد میگم نه بشین. دیشب هی وسوسه شدم قیمتها بالاست برم بفروشم ولی خواهرم میگه نه نفروش ولی هر موقع پول دستت اومد بخر .خلاصه من الان گیج شدم .خوب این پیش فروش هم بیشتر هدف جذب نقدینگیه .با اون دوستی که نوشته بود بانک جایی نمیخوابه که آب زیرش بره موافقم .تا حالا چیزی نبوده که سرشون کلاه بره و سودی برای مردم داشته باشه .من فکر میکنم اینهایی که پیش خرید کردن نگران نباشن سکه ها به دستشون میرسه بالاخره ولی به هر حال سود آنچنانی هم در کار نخواهد بود .

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
براساس تصمیم بانک مرکزی نرخ پیش فروش سکه برای 6 ماه 598 هزار و 900 تومان و برای 4 ماه 627 هزار و 400 تومان تعیین شد.

به گزارش فارس، افزایش نوسانات بهای طلا و سکه در بازار داخلی موجب شد تا بانک مرکزی دستورالعمل جدیدی را برای پیش‌فروش سکه در بانک ملی در نظر گیرد.

بر همین اساس بانک مرکزی از امروز پیش فروش سکه در شعب بانک ملی را تا سوم بهمن متوقف کرد و قرار شد تا نرخ‌های جدیدی را برای پیش فروش 4 ماهه و 6 ماهه سکه اعلام کند.

در همین ارتباط پیش فروش سکه برای مدت 6 ماه 598 هزار و 900 تومان و برای 4 ماه 627 هزار و 400 تومان تعیین شده است.

پیش از این بانک مرکزی نرخ پیش فروش سکه در بانک ملی را 546 هزار تومان تعیین کرده بود.

بالا