• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سال شصت و هشت وقتی ایران قعطنامه را امضا کرد
یک قطعی توی بهشت زهرا به 598 معروف شد

صرفا جهت اطلاع
دوست عزیز با فرض به اینکه سکه به اندازه تورم رشد کنه نه بیشتر نه کمتر:
سی سال پیش سکه 3500 بود
امروز(الان) 810000 تومن هست
اگر حساب کنیم که سالیانه چقدر رشد کرده:
به عدد حدود 20 درصد در سال میرسیم.
حالا به نظر شما تورم چقدره الان؟ توی این 30 سال سالی 20 درصد بود یا بیشتر؟
رشد مسکن رو در این مدت در نظر بگیر و فکر کنم حدود سالی 30 درصد هم بیشتر بشه.
الان طلا و سکه از مسکن امن تره.
پس حداقل جا داره این میزان به 30 درصد برسه!
که با احتساب 30 درصد سالیانه اگه بخواهد اونقدر رشد کنه که میانگین رشد 30 سال به 30 درصد برسه سکه میشه 9 میلیون تومن....
حالا کی به این عدد میرسه معلوم نیست ولی سرعت رو خودتون میبینین..

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
من به یه چیز اعتقاد دارم و اون اینه که.........هرکاری تا زمانی سود ده هست،که تابلو یا به نوعی همه گیر نشده باشه.و وقتی همه گیر شد دیگه بدرد نمیخوره.با این وضعی که بانک مرکزی بوجود آورده و همه رفتن تو کار سکه و ارز...فردا که همه فروشنده شدن........گندش در میاد.(منظورم برا پیش فروش هست)خرید نقدی به قوت خودش باقی میمونه.

پدر دوستم رییس بانک ملی شعبه مرکزی همدان هستش و اون میگفت که دوستای بانکیش هیچکدوم تو این طرح شرکت نکردن.میگفت اگه اینجور باشه پس همه باید پولهایی که برا سرمایه گذاری تو بانکهای خصوصی و دولتی گذاشتن......بکشن بیرون و سودی که قراره تو یک سال نهایت 20% ببرن رو تو 4 ماه بیش از 60% ببرن......و این یعنی اعلام ورشکستگی بانکها....مخصوصاً خصوصیاست.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
چرا اینقدر دست دست میکنید.من 380 نیم خریدیم.الان قیمتش روی 408 هست توی 2 روز.کلا هر چیزی بخرید اما ریال نداشته باشید سود...که نه ارزش پولتون حفظ میشه.
یه دسته می گن سکه بخرین به هر شکل پیش فروش و ازاد سود داره
یه دسته می گن بعد دادن سکه ها ی پیش فروش از سمت بانک به مردم قیمت سکه افت می کنه !
بلاخره موندیم چی کار کنیم
این پول وامونده که داره ارزشش میاد پایین... چه غلطی باهاش کنم من ؟ :eek:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ای ول ولی خداییش دولت هر کاری میکرد حتی نرخ سود سپرده رو هم 30% میکرد! نمیتونست این حجم نقدینگی رو جذب کنه.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
براساس تصمیم بانک مرکزی نرخ پیش فروش سکه برای 6 ماه 598 هزار و 900 تومان و برای 4 ماه 627 هزار و 400 تومان تعیین شد.

افزایش نوسانات بهای طلا و سکه در بازار داخلی موجب شد تا بانک مرکزی دستورالعمل جدیدی را برای پیش‌فروش سکه در بانک ملی در نظر گیرد.

بر همین اساس بانک مرکزی از امروز پیش فروش سکه در شعب بانک ملی را تا سوم بهمن متوقف کرد و قرار شد تا نرخ‌های جدیدی را برای پیش فروش 4 ماهه و 6 ماهه سکه اعلام کند.

در همین ارتباط پیش فروش سکه برای مدت 6 ماه 598 هزار و 900 تومان و برای 4 ماه 627 هزار و 400 تومان تعیین شده است.

پیش از این بانک مرکزی نرخ پیش فروش سکه در بانک ملی را 546 هزار تومان تعیین کرده بود.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
من نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم خوش بین باشم .بعضی وقتها وسوسه میشم بریم پیش خرید بعد میگم نه بشین. دیشب هی وسوسه شدم قیمتها بالاست برم بفروشم ولی خواهرم میگه نه نفروش ولی هر موقع پول دستت اومد بخر .خلاصه من الان گیج شدم .خوب این پیش فروش هم بیشتر هدف جذب نقدینگیه .با اون دوستی که نوشته بود بانک جایی نمیخوابه که آب زیرش بره موافقم .تا حالا چیزی نبوده که سرشون کلاه بره و سودی برای مردم داشته باشه .من فکر میکنم اینهایی که پیش خرید کردن نگران نباشن سکه ها به دستشون میرسه بالاخره ولی به هر حال سود آنچنانی هم در کار نخواهد بود .
عزیزم!وظیفه بانک مرکزی حفظ ارزش پول ملی کشور هستش.و گرنه میتونست از چند ساله پیش قیمت دلار و سکه رو ببره بالا!تو 1 سال اخیر به خاطر تحریم ها و جو روانی که ایجاد شده و مردم به سمت ارز و سکه هجوم بردن قیمت ها کشید بالا(بر خلاف خواست بانک مرکزی)مطمئن باش اگه سر مساله هسته ای توافقی حاصل بشه قیمت دلار به زیر 1400 برمیگرده.همونطوری که سال 68 با پذیرش قتل نامه از سوی ایران قیمت دلار از 150 تومن شد 50 تومن!یادت باشه که ایران سالی 100 میلیارد دلار نفت میفروشه!اگه همین الان 10 میلیادشو بریزن تو بازار قیمت میاد زیر 1400 و چون خود بانک مرکزی از تحریم ها میترسه محتاط شده و قطره قطره ارز تزریق میکنه!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
حداقل خرید نقدی این هست که دم عید میفروشی سودخودتو کردی . مطمئنا زمان عرضه ای (اگر باشه) سکه پیش فروش شده کاهش قیمت خواهیم داشت.خووب بازم میشه یک ماه قبل از عرضه سکه فیزیکی رو فروخت با سود.... پس در هر صورت ریسک خرید نقدی بهتره.میگن سیلی نقد بهتر از حلوا نسیه.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
عزیزم!وظیفه بانک مرکزی حفظ ارزش پول ملی کشور هستش.و گرنه میتونست از چند ساله پیش قیمت دلار و سکه رو ببره بالا!تو 1 سال اخیر به خاطر تحریم ها و جو روانی که ایجاد شده و مردم به سمت ارز و سکه هجوم بردن قیمت ها کشید بالا(بر خلاف خواست بانک مرکزی)مطمئن باش اگه سر مساله هسته ای توافقی حاصل بشه قیمت دلار به زیر 1400 برمیگرده.همونطوری که سال 68 با پذیرش قتل نامه از سوی ایران قیمت دلار از 150 تومن شد 50 تومن!یادت باشه که ایران سالی 100 میلیارد دلار نفت میفروشه!اگه همین الان 10 میلیادشو بریزن تو بازار قیمت میاد زیر 1400 و چون خود بانک مرکزی از تحریم ها میترسه محتاط شده و قطره قطره ارز تزریق میکنه!

در اون صورت ما هم با تعظیم ضررهامون رو قبول میکنیم میریم دنبال کار درست ... با یک کار در یک اقتصادخوب حتی میتونی پولت رو در یک سال سه برابر کنی...ولی با این اوضاع خیر.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47

فعلا که بانک مرکزی کارش شده نوسان گیری با پول مردم برای جور کردن پول یارانه ها وهزینه انتخابات وبعدم شرایط با اون سال شصت وهفت فرق میکنه به جای جام زهر این بار باید ریق رحمت رو باید بخورن:wacko:

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
برايند صحبت همه دوستان به اين قضيه ميرسه:
اروپا دچار بحران مالي هست به قول صدا سيما
ولي نيمدونم چرا اينجا هيچ چيز ثبات نداره
و اوضاع مملكت از دستشون در رفته
ببينم اگه دولت قبلي يك روز مثل چند ماه اخير رو داشت
حتما رئيس جمهور اعدام ميشد..................

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
نرخ قيمت سكه طلا تمام بهار آزادي طرح امام خميني (ره) براي تحويل در تيرماه 91 در بورس كالا 848 هزار و 900 تومان پيش‌بيني شد.
به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری ایسنا، در معاملات قرار‌داد آتي سكه طلا در شركت بورس كالاي ايران در آخرين روز معاملاتي دي‌ماه 90، نرخ سكه طلا تمام بهار‌آزادي براي تحويل در سه ماه اسفند سال جاري، ارديبهشت‌ و تير 91، نزديك به سه درصد افزايش يافت.

به اين ترتيب قيمت سكه براي تحويل در اسفند‌ماه سال جاري با وجود كاهش 0.6 درصدي در روز 25 دي‌ماه، يعني اولين روز كار هفته پيش نسبت به هفته‌ي قبل از آن، شاهد افزايش در روزهاي بعدي بوديم تا اين‌كه پيش‌بيني قيمت سكه براي تحويل در اسفند‌ماه در 29 دي‌ماه با افزايش 2.990 درصدي نسبت به روز قبل، به 848 هزار و 900 تومان در بالاترين قيمت رسيد.

نرخ سكه پيش‌بيني شده براي تحويل در ارديبهشت‌ماه 91 نيز در چهار روز كاري هفته‌ي پيش روندي صعودي داشت تا با رشد 2.997 درصدي در معاملات 29 دي‌ماه در بالاترين قيمت به 808 هزار تومان رسيد.

سكه طلا براي تحويل در اسفند‌ماه سال جاري كه از 18 دي‌ماه افزايش قيمت داشته است، در آخرين روز از معاملات دي‌ماه با 2.997 درصد رشد در بالاترين قيمت 779 هزار و 900 پيش‌بيني شد.

پيش‌بيني نرخ سكه در بازار قرار‌داد‌هاي آتي بورس كالا در شرايطي روندي صعودي را در پيش گرفته است كه بازار آزاد نيز شاهد ثبت ركورد‌هايي در زمينه‌ ارز و سكه است. ركورد‌هايي كه از اقتصاد آشفته بازار طلا و سكه ناشي است و قيمت‌هاي كاذب و باورها نسبت به سامان‌دهي وضعيت سكه و ارز‌ ناپايدار است.

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
فروش روش جدید سکه در بانک ملی( تعیین قیمت هفتگی)
ار روز دوشنبه 3/11/1390 روش قبلی فروش تغییر میکند
تحویل به صورت چهار ماهه و شش ماه خواهد بود و قیمت آن بصورت هفتگی اعلام خواهد شد
===========
بلاخره طلا و سکه و ارز ؛گران می شود یا ارزان؟ و بانک مرکزی میتونه کنترلش کنه یا خیر؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
عجب اوضاع بی ریختی ظده کلی هم از نخریدن سکه ضرر کردیم...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها به نظرتون با این روند صعودی انس این هفته ممکنه بره بالای 1700 .یا اینکه حدس میزنین بیاد پایین ؟یعنی اگه بره بالا که فکر کنم سکه منفجر بشه بره 1 م .lol

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
تا اخر این ماه سکه تمام یک میلیون تومان

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
حالا توصیه دوستان راجع به دور جدید پیش فروش چیه؟
شش ماهه بگیریم یا چهار ماهه؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
یعنی بعد ثبت نام قیمتش میتونه اظافه بشه؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
فروش روش جدید سکه در بانک ملی( تعیین قیمت هفتگی)
ار روز دوشنبه 3/11/1390 روش قبلی فروش تغییر میکند
تحویل به صورت چهار ماهه و شش ماه خواهد بود و قیمت آن بصورت هفتگی اعلام خواهد شد
===========
بلاخره طلا و سکه و ارز ؛گران می شود یا ارزان؟ و بانک مرکزی میتونه کنترلش کنه یا خیر؟

خیر...

بالا