dada_zebel
Registered User
- نوشتهها
- 302
- لایکها
- 57
اونایکه سکه دارن گوش به زنگ باشن مثل اینکه از هفته بعد میخوان ارز زیادی رو به بانک ها و صرافی ها تزریق کنن
اونایکه سکه دارن گوش به زنگ باشن مثل اینکه از هفته بعد میخوان ارز زیادی رو به بانک ها و صرافی ها تزریق کنن
محرم و صفر تمام شود، عروسیها شروع شود
مردم به صرافت خریدن سکه برای کادو دادن بیفتند
شب عید بگو، قیمت سکه سکه شود
یاد اون گرونیها بهخیر.
آخه پایین هم بیاد چقدر میاد پایین .چقدر ما مردم نجیبیم به خدا .چه بلاهایی سرمون میارن جرات نداریم حرف بزنیم .خدا داره صدامونو میشنوه یعنی ؟آخه این چه وضعیه
خوش بحالتون.!! کاش مام میتونستیم بریم!! بخدا حاضرم کارگری کنم و ارامش اونجا رو داشته باشم.سطح فرهنگ-اگاهی مردم...ما كه تا دو ماه ديگه راهي هستيم .
بدرود ايران !
ما كه تا دو ماه ديگه راهي هستيم .
بدرود ايران !
خیلی بدبینیانه گفتید.قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال 89 داره اجرا میشه و طبق قانون سالی 1 درصد میره بالا. قیمت فروش سکه 546 اعلام شده و مالیات رو بر حسب اون میگیرن و نه قیمت روز!در حالت خوشبینامه از سکه های پیش فروشی 4% مالیات میگیرن و قیمت تموم شده 568 در میاد و در حالت بدبینانه 5% میگیرن و 573 براتون تموم میشه(مالیات بر ارزش افزوده سال 91) ضمنا در سپرده طلا اصلا قرار نبود طلا تحویل بدن و از همون اول هم گفته بودن که نرخ مرجع دلار رو در نظر میگیرن!يه موضوع ديگه هم اينكه بر اساس قانون، ماليات بر ارزش افزوده هنگام قطعي شدن معامله دريافت ميشود و معامله هم زماني قطعي است كه كالا تحويل ميشود بنابراين به احتمال قريب به يقين ماليات بر اساس نرخ روز دريافت ميشود
مثلا اگه موقع تحويل سكه شده باشه يك ميليون و ماليات هم 5 درصد 50 هزار تومان بايد ماليات بديد البته اون موقع ميتونين نيمه پر ليوان رو ببينيد كه سرمايه گذاريتون نتيجه داده و قيمتها خوب بالا رفته
حالا اگه سكه رو 15 سال ديگه بدن !!!!!!!!!!! (شوخي شايد هم جدي) و تا اونوقت ماليات بر ارزش افزوده 10 درصد و سكه هم سالانه 25 درصد رشد قيمت داشته باشه پس قيمت سكه ميشه 20 ميليون و شما بايد 2 ميليون ماليات بديد اگه هم نميخواين خوب اشكالي نداره ميتونين 546 تومنتون رو پس بگيريد:lol:
من الان با این پولی که دارم حدود 10 تومن برم سکه نیم ازاد به نظرتون بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان فکر کنم 390 شده
قانون ماليات بر ارزش افزوده رو ميدونم اما پاراگراف دوم رو همينطوري نوشتم احتمالا سكه رو تا نهايت يه سال ديگه تحويل ميدن اما به نظر من نبايد توقع سود خيلي بالا داشت و به عنوان يك امتحان شانس بهش نگاه كرد شايد خيلي خوب بود شايد هم ضرر داشتخیلی بدبینیانه گفتید.قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال 89 داره اجرا میشه و طبق قانون سالی 1 درصد میره بالا. قیمت فروش سکه 546 اعلام شده و مالیات رو بر حسب اون میگیرن و نه قیمت روز!در حالت خوشبینامه از سکه های پیش فروشی 4% مالیات میگیرن و قیمت تموم شده 568 در میاد و در حالت بدبینانه 5% میگیرن(مالیات بر ارزش افزوده سال 91) ضمنا در سپرده طلا اصلا قرار نبود طلا تحویل بدن و از همون اول هم گفته بودن که نرخ مرجع دلار رو در نظر میگیرن!