• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اونایکه سکه دارن گوش به زنگ باشن مثل اینکه از هفته بعد میخوان ارز زیادی رو به بانک ها و صرافی ها تزریق کنن

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اونایکه سکه دارن گوش به زنگ باشن مثل اینکه از هفته بعد میخوان ارز زیادی رو به بانک ها و صرافی ها تزریق کنن

اره شاید همون ارزایی باشه که به زور میخواد از مردم مفت بخره!!بعد دوباره بریزه تو بازار!!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
1 2 هفته پیش هم میخواستن ارز تزریق کنند !!!!
مگه ارز دارند!!!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
محرم و صفر تمام شود، عروسی‌ها شروع شود
مردم به صرافت خریدن سکه برای کادو دادن بیفتند
شب عید بگو، قیمت سکه سکه شود
یاد اون گرونی‌ها به‌خیر.

دوست عزیز
دوست عزیز اون موقع که سکه کادو می دادن، ربع 50 تومن بود و مردم واسه اینکه ضایع بود تراول 50 تومنی بدن بجاش یه ربع سکه می خریدن کادو می دادن
دیگه کسی سکه 800 تومنی یا ربع سکع 200 تومنی کادو نمی ده ...

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ولی هفته دیگه شاید یه کارایی بکنن که قیمت پایین بیاد که بهترین فرصت برای خریده دعا کنین پایین بیاد منم برم بخرم.:(

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دومورد هست:
1- آیا قیمت ارز و سکه الان کمی احساسی نیست ممکنه هفته آینده در شنبه و یکشنبه افت داشته باشه؟
2- روز 2 شنبه با توجه به رای گیری تحریم نفتی ممکنه کلی بکشه بالا؟
3- هنوزم پیش خرید وسوسه انگیزه دوستان آیا عاقلانه است با توجه به ریسکی که داره ؟ اما من نظرم اینه که واسه دولت خیلی مزیت داره این پیش خرید اما واقعا موندم که تحویل می دن؟ تنها یک امکان به نظرم هست که مالیده بشه و اون جنگه!
نظرتون چیه؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نظر منم همینه ولی اینا هم چون میدونن اگه شنبه و یکشنبه دلار یا طلا وارد بازار کنن بی فایدس احتمالا صبر کنن خبر تحریم اثراتش رو بذاره و بعد دست به یکاری در روزهای بعدی بزنن.
ولی اگه این کار رو کردن و ارز یا طلا وارد بازار بکنن که دیگه بهترین فرصت واسه خریده .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بله اینکه اوضاع خیلی بی ریخته و دیگه به قیمتهای سابق بر نمیگرده که واضحه ولی ما هم باید بتونیم حداقل ارش پولمونو حفظ کنیم واسه همین میگم کاش یکم بیاد پایین تا ما هم بریم بخریم هر کی نخریده ضرر کرده.هفته دیگه آخرین فرصت برای اونایی که تا حالا نخریدن البته فقط شنبه و یکشنبه.اگه ربع سکه بشه 192 من میخرم.
آخه پایین هم بیاد چقدر میاد پایین .چقدر ما مردم نجیبیم به خدا .چه بلاهایی سرمون میارن جرات نداریم حرف بزنیم .خدا داره صدامونو میشنوه یعنی ؟آخه این چه وضعیه

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
ما كه تا دو ماه ديگه راهي هستيم .
بدرود ايران !

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
ما كه تا دو ماه ديگه راهي هستيم .
بدرود ايران !
خوش بحالتون.!! کاش مام میتونستیم بریم!! بخدا حاضرم کارگری کنم و ارامش اونجا رو داشته باشم.سطح فرهنگ-اگاهی مردم...
اصلا با اینجا قابل قیاس نیست.موفق باشید

R o o z b e h

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان یه سوالی داشتم البته شاید دیر شده باشه اما نظرتون رو میخوام بدونم ممنون میشم بگید.
من دیروز 19 تا سکه فروختم هر کدوم 776 رفتم پیش ثبت نام سکه با قیمت 546 شد 27 تا به نظر شما چهار ماه دیگه بهم میدن!؟
اصلا کار درستی کردم یانه!؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
يه موضوع ديگه هم اينكه بر اساس قانون، ماليات بر ارزش افزوده هنگام قطعي شدن معامله دريافت مي‌شود و معامله هم زماني قطعي است كه كالا تحويل مي‌شود بنابراين به احتمال قريب به يقين ماليات بر اساس نرخ روز دريافت ميشود
مثلا اگه موقع تحويل سكه شده باشه يك ميليون و ماليات هم 5 درصد 50 هزار تومان بايد ماليات بديد البته اون موقع ميتونين نيمه پر ليوان رو ببينيد كه سرمايه گذاريتون نتيجه داده و قيمتها خوب بالا رفته:p
حالا اگه سكه رو 15 سال ديگه بدن !!!!!!!!!!! (شوخي شايد هم جدي) و تا اونوقت ماليات بر ارزش افزوده 10 درصد و سكه هم سالانه 25 درصد رشد قيمت داشته باشه پس قيمت سكه ميشه 20 ميليون و شما بايد 2 ميليون ماليات بديد اگه هم نميخواين خوب اشكالي نداره ميتونين 546 تومنتون رو پس بگيريد:lol:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
يه موضوع ديگه هم اينكه بر اساس قانون، ماليات بر ارزش افزوده هنگام قطعي شدن معامله دريافت مي‌شود و معامله هم زماني قطعي است كه كالا تحويل مي‌شود بنابراين به احتمال قريب به يقين ماليات بر اساس نرخ روز دريافت ميشود
مثلا اگه موقع تحويل سكه شده باشه يك ميليون و ماليات هم 5 درصد 50 هزار تومان بايد ماليات بديد البته اون موقع ميتونين نيمه پر ليوان رو ببينيد كه سرمايه گذاريتون نتيجه داده و قيمتها خوب بالا رفته:p
حالا اگه سكه رو 15 سال ديگه بدن !!!!!!!!!!! (شوخي شايد هم جدي) و تا اونوقت ماليات بر ارزش افزوده 10 درصد و سكه هم سالانه 25 درصد رشد قيمت داشته باشه پس قيمت سكه ميشه 20 ميليون و شما بايد 2 ميليون ماليات بديد اگه هم نميخواين خوب اشكالي نداره ميتونين 546 تومنتون رو پس بگيريد:lol:
خیلی بدبینیانه گفتید.قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال 89 داره اجرا میشه و طبق قانون سالی 1 درصد میره بالا. قیمت فروش سکه 546 اعلام شده و مالیات رو بر حسب اون میگیرن و نه قیمت روز!در حالت خوشبینامه از سکه های پیش فروشی 4% مالیات میگیرن و قیمت تموم شده 568 در میاد و در حالت بدبینانه 5% میگیرن و 573 براتون تموم میشه(مالیات بر ارزش افزوده سال 91) ضمنا در سپرده طلا اصلا قرار نبود طلا تحویل بدن و از همون اول هم گفته بودن که نرخ مرجع دلار رو در نظر میگیرن!
یادتون باشه همینایی که شما داری ازشون بد میگی در زمانی که قیمت سکه در بازار 620 تومن بود در 150 شعبه بانک ملی روزانه 250 سکه به قیمت 523 میفروختن(روزی 38000 قطعه) و با حراج روزانه هزاران قطعه سکه در بانک کارگشایی(که الانم ادامه داره)قیمت 620 رو به 585 کاهش دادن.به نظرم تحویل سکه های پیش فروشی قطعی است.البنه ممکنه تاخیر داشته باشه
اخبار غیر رسمی حاکی از فروش 10.000.000 قطعه سکه در این 1ماه هستش که وزنش حدود 81 تن میشه و در مقابل 500-600 تن طلایی که دارن چیزی نیست

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من الان با این پولی که دارم حدود 10 تومن برم سکه نیم ازاد به نظرتون بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان فکر کنم 390 شده

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
من الان با این پولی که دارم حدود 10 تومن برم سکه نیم ازاد به نظرتون بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان فکر کنم 390 شده

دوست عزیز منم دقیقا همین مشکلو دارم 10 تومن دارم موندم برم پیش خرید یا از بازار بگیرم؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
خیلی بدبینیانه گفتید.قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال 89 داره اجرا میشه و طبق قانون سالی 1 درصد میره بالا. قیمت فروش سکه 546 اعلام شده و مالیات رو بر حسب اون میگیرن و نه قیمت روز!در حالت خوشبینامه از سکه های پیش فروشی 4% مالیات میگیرن و قیمت تموم شده 568 در میاد و در حالت بدبینانه 5% میگیرن(مالیات بر ارزش افزوده سال 91) ضمنا در سپرده طلا اصلا قرار نبود طلا تحویل بدن و از همون اول هم گفته بودن که نرخ مرجع دلار رو در نظر میگیرن!
قانون ماليات بر ارزش افزوده رو ميدونم اما پاراگراف دوم رو همينطوري نوشتم احتمالا سكه رو تا نهايت يه سال ديگه تحويل ميدن اما به نظر من نبايد توقع سود خيلي بالا داشت و به عنوان يك امتحان شانس بهش نگاه كرد شايد خيلي خوب بود شايد هم ضرر داشت
ولي بازم ميگم احتمالا به قيمت روز ماليات ميگيرن حالا اگه قيمت بالا بود خوب خوشحال باشيد كه سكه خريديد حالا ماليات رو هم بديد (چون ميدونم خيليا هستن كه اگه بانك پيشفروش نميكرد يه دونه سكه هم نميخريدن) اگه هم پايين موند خوب ماليات كمتري ميدين يا فوقش پولتونو ميگيريد

Last edited:
بالا