• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
نمی دونم چرا من نیمه خالی لیوان رو میبینم مثلا احتمال میدم که به هر دلیل اگر دولت خیلی خوش قول باشه در بهترین حالت یه مرحله سکه میده تا بیشتر ثبت نام کنند بعد میگه به علت استقبال بیش از حد مردم تعداد سکه های ثبت نامی بیشتر از توان ضرب ضرابخانه سکه هست و باید قرعه کشی بشه بعد باز هم دربهترین حالت مقدار تاخیر رو با سود سپرده بانکی حساب میکنند و انشا ا... موقع تحویل سکه با شما حساب میکنند

8.13*69000=560000

69000قیمت واقغی یک گرم سکه 18 عیاراست
احنمال زیاد سکه تمام 91 ضرب کنند با عیار 18 تا سر مردم شیره بمالند

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
جلوي سكه آتي رو بستن؟ من خبري نديدم ولي سايت بورس كالا از 25 ام به بعد بروز نشده.

اگر بسته باشند، توضيح معقولي هست براي جهش قيمت.

دیروز(27ام) یکی از دوستان میگفت برای تیرماه خرید داشته

.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سياست‌هاي ارزي بانك مركزي هم شكست خورد

قيمت دلار آزاد به 2200 تومان رسيد

خبرگزاري موج -
به ‌رغم اتخاذ سياست بانك مركزي مبني بر قاچاق اعلام كردن خريد و فروش دلار از ظهر امروز نرخ دلار در بازار آزاد به 2200 تومان رسيده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، روز گذشته نرخ هر دلار در بازار يك هزار و 650 تومان بود كه اين رقم در كمتر از 24 ساعت با افزايش بيش از 550 توماني مواجه شد.
به دنبال نوسانات شديد قيمت ارز در بازار ايران و تبعات آن بر روي اقتصاد خرد و كلان كشور، بانك مركزي سياست قاچاق اعلام شدن خريد و فروش دلار را اتخاذ كرد تا بدين ترتيب بتواند نوسانات ارزي را مهار كند. اما اين سياست بانك مركزي ايران بازهم همانند ساير تدابير ارزي اين بانك شكست خورد.
مشاهدات عيني خبرنگار ما حاكي از آن است كه دلال‌ها همچنان خريد و فروش ارز را به صورت پنهاني انجام مي‌دهند. بنابراين با امنيتي كردن بازار نمي‌توان نوسانات ارزي را مهار كرد.
امروز قيمت دلار در بازار نسبت به روز گذشته رشد 38درصدي را تجربه كرده و بازاريان بر اين عقيده هستند كه افزايش قيمت دلار همچنان ادامه دارد.
براساس اين گزارش، افزايش قيمت دلار در بازار علاوه بر رشد تقاضا منجر به گران شدن بيش از حد نرخ طلا شده است تا جايي كه امروز هر قطعه سكه حباب بيش از 90 هزار توماني دارد و بازار اين كالا با تقاضاي كاذب بيش از حد مواجه است.
اين گزارش مي‌افزايد نرخ واقعي هر قطعه تمام سكه بايد با محاسبه ارزش طلا و اجرت ساخت حدود 700 هزار تومان باشد. اما هم اكنون هر قطعه سكه در بازار كشور تا قيمت نزديك به 800 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود.
http://www.mojnews.com/fa/Miscellane..._News&r=918245
خبر حقیقت داره؟!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اینکه خبر در لحظه انتشار حقیقت داشته یا نه مهم نیست، مهم اینه که الان دلار قاچاق هست، قیمت توی خیابان ها و توسط دلالان (عملا مردمی که دلار دارن) تعیین میشه و وقتی این خبر منتشر بشه قیمت میشه این!

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من که توی سایتهای دیگه هیچ خبری نمیبینم در این مورد. باید یکی بره میدون فردوسی بپرسه از دلالها! :)

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
فکر می کنم این خبرها بیشتر جنبه پیش بینی داشته باشه. دلار امروز بالا رفت ولی دیگه 2200 نشد! قیمت الان حدود 1800 هست. خرید 1850 همین لحظه...

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
من همین الان 1780 خریدم
اوضاع چطور میشه چه کنیم بازم بخریم؟؟؟؟

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
امروز نقطه عطفی بود تو پیش فروش سکه!!!!! 29آذر تا 27 دی یه طرف ،امروز اندازه کل اون 28روز پیش فروش داشت همون شعبه کوچیکه که نزدیکیهای یوسف آباده،
چی شده به ما نمی گن؟
احتمال می دم موقع تحویل سکه ها که قاعدتا باید 29 فروردین به بعد باشه آمار جرم و جنایت و سرقت و حتی قتل روند افزایشی داشته باشه:f34r:
هرکی اون موقع از بانک بیرون می آد به چشم سارقین محترم،حکم خزانه جواهرات یا خودپردازه سیار رو داره:king:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
تصمیم جدید بانک مرکزی برای دارندگان ارزهای بدون مدرک خرید

اقتصاد > پول ‌و بانک - همشهری‌آنلاین:
معاون نظارتی بانک مرکزی اعلام کرد: افراد دارای ارز بدون مدرک خرید تا پانزدهم بهمن فرصت دارند تا با سپرده گذاری یا فروش آنها در شبکه بانکی از شمول قاچاق بودن و قوانین پولشویی خارج شوند.
ابراهیم درویشی درمصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: پس از ابلاغ بانک مرکزی مبنی برغیر قانونی و قاچاق بودن ارز بدون مدرک خرید، شمار زیادی از هموطنان که از پیش ارزهای خارجی در دست داشتند و یا برگ خرید آنها مفقود شده است از این تصمیم ابراز نگرانی کردند.

وی افزود: در پی این نگرانی‌ها بانک مرکزی باهماهنگی بانک‌ها تصمیم گرفت از امروز تا پانزدهم بهمن فرصتی را برای این دسته ازهموطنان ایجاد کند.

معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: افراد دارای ارز بدون مدرک خرید می‌توانند آنرا در یکی از شعب ارزی بانک‌های دولتی یا خصوصی که بیشترین سود را به آنها می‌دهد سپرده گذاری کنند و بانکها نیزموظف شدند سود سپرده‌های ارزی را با همان ارز به سپرده گذار پرداخت کنند .

وی تصریح کرد: افراد پس از سپرده گذاری می‌توانند هر گاه به ارز خود نیاز داشتند آن را برداشت کنند.

درویشی درباره قیمت خرید ارز در بانک‌ها نیز گفت: با بانک‌ها توافق شده است که با نرخ شناور بازار فرعی که امروز برای دلار حدود :blink:1350 :lol:تومان است ارز افراد متقاضی فروش را خریداری کنند.

معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: بدیهی است پس از پایان مهلت تعیین شده ارزهای مکشوفه قاچاق تلقی و متناسب با مقررات و قانون مبارزه با پولشویی با دارندگان آن برخورد خواهد شد .

وی درباره ارز همراه مسافر نیز گفت: برای مسافران عازم خارج از کشور نیز پس از ورود به سالن ترانزیت فرودگاه‌های بین‌المللی باجه‌های ارزی در نظر گرفته شده است که به صورت شبانه روزی فعال هستند و به ازای هر نفر هزار دلار با نرخ دولتی پرداخت می‌شود.

درویشی میزان ارزی را که مسافران خارج از کشور مجازند با خود ببرند پنج هزار دلار به ازای هر نفر اعلام کرد

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
امروز نقطه عطفی بود تو پیش فروش سکه!!!!! 29آذر تا 27 دی یه طرف ،امروز اندازه کل اون 28روز پیش فروش داشت همون شعبه کوچیکه که نزدیکیهای یوسف آباده،
چی شده به ما نمی گن؟
احتمال می دم موقع تحویل سکه ها که قاعدتا باید 29 فروردین به بعد باشه آمار جرم و جنایت و سرقت و حتی قتل روند افزایشی داشته باشه:f34r:
هرکی اون موقع از بانک بیرون می آد به چشم سارقین محترم،حکم خزانه جواهرات یا خودپردازه سیار رو داره:king:

میگم sedo جان شما اون زمان رو سعی کن مرخصی بگیری یه وقت تو تحویل سکه به مشکل خوردن جزو شهدا نباشی :D

پی نوشت: چون میدونستم جنبشو داری جهت مضاح عرض کردم. :rolleyes:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اینا قبلا هر چیزی رو می خواستن انجام بدن قبلا می گفتن
الان سکوت اینا کمی خطرناکه
باتوجه به اینکه اینا هر طرحی داشته باشن تو دهه فجر عملیش میکنن تا ازش بهره برداری کنن این بار با چراغ خاموش دارن حرکت مکنن
از یکی از دوستان تو بانک خبردار شدم که دارن سیستم رایانه ای کنترل خرید و فروش ارز رو از طریق بانک ها و صرافی ها آماده می کنن
من نمیدونم اگه اینکارو بکنن چه نتیجه ای میده ولی به هر حال مواظب باشید اینا صددرصد تو دهه فجر یه عملیات انتحاری میخان انجام بدن
درسته که نتیجش ممکنه مقطعی باشه ولی از اینا هر چی بگی برمیاد
به محض دریافت هر نوع سیگنال از بازار باید طبق گفته اون دوستمون وارد عمل شد

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستانی که اطلاع دارن
واقعا این پیش خرید ممکنه خطرناک باشه؟
ممنون می شم راهنمایی کنین

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
میگم sedo جان شما اون زمان رو سعی کن مرخصی بگیری یه وقت تو تحویل سکه به مشکل خوردن جزو شهدا نباشی :D

پی نوشت: چون میدونستم جنبشو داری جهت مضاح عرض کردم. :rolleyes:
میدونم جهت مضاحفرمودی بالام جان

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313

به نظر من این طرح به شکست میخوره. دلار پول نقد هست و همیشه براش متقاضی هست. به ایام عید و سفرهای نوروزی هم نزدیکیم برای همین دلار رو زمین نمیمونه. نهایتاً میفروشند به مسافرهای دلار لازم.

میدونم جهت مضاحفرمودی بالام جان

یعنی املاش غلط بود؟! بابا اینقدر هم بی سواد نیستم :). مضاح و مضحکه و لغاتی از این دست از ریشه عربی ضحک هست. املاش درسته!

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
به نظر من این طرح به شکست میخوره. دلار پول نقد هست و همیشه براش متقاضی هست. به ایام عید و سفرهای نوروزی هم نزدیکیم برای همین دلار رو زمین نمیمونه. نهایتاً میفروشند به مسافرهای دلار لازم.

یعنی املاش غلط بود؟! بابا اینقدر هم بی سواد نیستم :). مضاح و مضحکه و لغاتی از این دست از ریشه عربی ضحک هست. املاش درسته!

فرهنگ لغت معین:
مزاح: (مِ) [ ع . ] (اِ.) شوخی ، خوش طبعی .

چیکار کنم خوب؟ :wacko: سکه گرون شده پول ندارم بخرم! مجبورم بیام اینجا غلط بگیرم از بچه ها!

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
ول کنید این دلار و سکه رو
چرا هیچکی نمی پرسه هورسا خانم کجاست؟نکنه موقع فروش دلار بدون فاکتورگرفتنش؟

بالا